Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой нужда от ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнениеТам става дума за гр. отговорност , а не за животозастраховане . Това беше аналогия за това , че застрахователите не плащат . Ми прочети закона за какво става дума в тези случаи.
А и там говорим за неимуществени вреди . Човекът не е имущество. Схващаш ли , блонди?
Аз съм схванал някои неща отдавна, затова направих коментара навреме, след като ни каза, че Горсова няма да получи нищо, защото нямала животозастраховка....
....та - аз съм схванал нещата в основата им, но не зная ти кога точно ще ги схванеш..., все пак имам надежди, а ти се връщай тук понякога, за да прочиташ съществени за теб неща, по които трябва да продължиш да се учиш и които ще ти бъдат от полза, но ПОНЕ ЗАСЕГА си много босичка...
Целувки от Бухала!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнениеПърво , не съм Лиляна .
Второ, ти не можеш да ми кажеш , че аз съм мошеник.
Коментар
-
" социалистически отношения "???
Отркриването на тази тема е пример за успешна реклама.
"Финансовото не искам да коментирам, пито-платено. В семейно отношение обаче нещата стоят по друг начин. Загубих много, заради една компания създадена да обслужва определени хора и интереси. Компания, която търси определен типаж хора, които преминавайки специално обучение след време работят неуморно за своите лидери. На хората им се вменява илюзията, че посредством своята работа ще се почувстват по-добре, по-богати, по-щастливи. В същност те задължително ще загубят семействата си. Компанията е така устроена, че се работи в екип. Рано или късно този екип влиза в определени отношения, включително сексуални. Членовете на екипа се държат като хора от едно тайно общество, споделят всичко, харчат всичко, прекарват заедно много време. И това с едничката цел - финансово и социално благоденствие. Но не постигат нищо, защото този тип социалистически отношения не са за подобна частна структура. Членовете на екипа забравят, че работят за всеки един нагоре по стълбичката и не могат да...."Last edited by X_Y; 18.05.2012, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЗдравей Илияна, много се дразня на такива арогантни същества като теб. Първо създаваш тема, която според мен е с цел да рекламираш продукт, който предлагаш и след като никой не ти се връзва, започваш да се изнервяш и да обиждаш хората, като и искаш някой да ти се аргументира, като ти самата не даваш смислени аргументи за това, което се опитваш да продадеш. С обиди и нерви няма да постигнеш желаният резултат. Считам, че в този форум са хора с висока финансова култура и просто изглеждаш смешна в техните очи. Това, че си започнала работа като брокер преди не повече от 1-2 месеца след като си изкарала едноседмично обучение и са те облъчили тотално, не ти дава право да се държиш по този начин.
Просто си избарала грешен маркетингов подход, остава само да напишеш и името на компанията за която работиш за да изгониш няколко евентуални клиенти.
Виждате , че не съм започнала първа с неуважението.
Не тук има хора с хазартни идеи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеЗдравей Илияна, много се дразня на такива арогантни същества като теб. Първо създаваш тема, която според мен е с цел да рекламираш продукт, който предлагаш и след като никой не ти се връзва, започваш да се изнервяш и да обиждаш хората, като и искаш някой да ти се аргументира, като ти самата не даваш смислени аргументи за това, което се опитваш да продадеш. С обиди и нерви няма да постигнеш желаният резултат. Считам, че в този форум са хора с висока финансова култура и просто изглеждаш смешна в техните очи. Това, че си започнала работа като брокер преди не повече от 1-2 месеца след като си изкарала едноседмично обучение и са те облъчили тотално, не ти дава право да се държиш по този начин.
Просто си избарала грешен маркетингов подход, остава само да напишеш и името на компанията за която работиш за да изгониш няколко евентуални клиенти.
но бих казал, че има само един шанс да продаде нещо тук - да ни даде файсбука си и телефон за по питие някоя вечер, ако си заслужава и ако както казва, дава гаранцииThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеМалък аргумент ли е това, че не можете да тълкувате правилно застрахователното събитие с Горсова? Това е пример за некомпетентност и самозванство.
Точка!
А и там говорим за неимуществени вреди . Човекът не е имущество. Схващаш ли , блонди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliqna PenchevaЕй , бухал. Я се успокой бе.
Все пак схвана ли това, което ти казах - по "твоята" специалност: как се разделят рисковете..., но жалко, че не е само това..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Здравей Илияна, много се дразня на такива арогантни същества като теб. Първо създаваш тема, която според мен е с цел да рекламираш продукт, който предлагаш и след като никой не ти се връзва, започваш да се изнервяш и да обиждаш хората, като и искаш някой да ти се аргументира, като ти самата не даваш смислени аргументи за това, което се опитваш да продадеш. С обиди и нерви няма да постигнеш желаният резултат. Считам, че в този форум са хора с висока финансова култура и просто изглеждаш смешна в техните очи. Това, че си започнала работа като брокер преди не повече от 1-2 месеца след като си изкарала едноседмично обучение и са те облъчили тотално, не ти дава право да се държиш по този начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнениеЕто това мнение също е израз на такава култура - ниска , мне само финасова , ами и друга...
Самозван? Кой ще каже ? Ти как разбра ? Да не би да разбираш от това ? Как установи , че съм некопметентна и самозвана ? Какви знания имаш , за да го твърдиш? Дай ми аргументи.
Всяко твърдение без аргумент е нула.
Малък аргумент ли е това, че не можете да тълкувате правилно застрахователното събитие с Горсова? Това е пример за некомпетентност и самозванство.
Точка!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнениеЕто това мнение също е израз на такава култура - ниска , мне само финасова , ами и друга...
Самозван? Кой ще каже ? Ти как разбра ? Да не би да разбираш от това ? Как установи , че съм некопметентна и самозвана ? Какви знания имаш , за да го твърдиш? Дай ми аргументи.
Всяко твърдение без аргумент е нула.
Връхлиташ тук - яхнала метлата и почваш да ръсиш обиди наляво и надясно .......
Почети малко, послушай, поогледай се - кой --- кой е??? И тогава с "рогИте наПреЖ"
Самата тема, която си започнала, предполага конфликти - но защо трябва ти да ги засилваш???
ОК - започнала си темата "Има ли някой нужда от ЗАСТАРХОВКА ЖИВОТ?" - ами остави хората - ако някой има нужда да си каже
Аз например - НЯМАМ НУЖДА - защото си ИМАМ
Плащам като поп 9 години - остава ми още една - и в мига в който си внеса последната вноска - тегля всичко което ми дадат и - Битият - Бит - Натакования - Натакован ......
Втори път - няма да ме натаковат - щото както гласи вица - може да вземе да ми хареса ......remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнениеЗа последен път го пиша при смърт, инвалидност, при болест , при хирургическа намеса, при болничен престой , при смърт в друга държава (репатриране ) и т.н.
Ако в някоя банка ти се предложи това , ми кажи . И аз искам да направя един депозит там .
Дамата - това с депозита - виждам, че ти е абсолютна мъгла, бе моме!
Ти схващаш ли що е то - "рискова част" - това е смисълът на застраховането, а не - онова, което мислиш, че правите, когато имитирате банкова дейност от суми, от които вадите други суми?
В тоя смисъл - вие НЕ ПЛАЩАТЕ по т.нар. "спестовна част" - която си е сума, която поредният шаран е вкарал "ЗА ЛИХВИ" - както му обяснявате - при вас...
Другото: тая боза от рискове, дето си изброила горе - защо не обясниш, че НЯМАТ НИЩО ОБЩО с т.нар. гръмко "животозастраховка със спестовен елемент"?
Баси мазачката: омеси здраво всичко..., маже..., клепе..., но не хваща смисълът на нещата, които много хора тук ти наливат - и мисли, че много знае...
Аман от умници- самозвани застрахователи!
МИЛО, тук не се импровизира, или поне не на това ниво, на което си ти самата!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
[QUOTE=Iliqna Pencheva;1059260183]Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
А ти гарантираш ли ?
Коментар
-
[QUOTE=ravnovesie;1059260174]Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
Т.е. не гарантирате нищо.
Коментар
Коментар