IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой нужда от ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Аз съм схванал някои неща отдавна, затова направих коментара навреме, след като ни каза, че Горсова няма да получи нищо, защото нямала животозастраховка....

....та - аз съм схванал нещата в основата им, но не зная ти кога точно ще ги схванеш..., все пак имам надежди, а ти се връщай тук понякога, за да прочиташ съществени за теб неща, по които трябва да продължиш да се учиш и които ще ти бъдат от полза, но ПОНЕ ЗАСЕГА си много босичка...

Целувки от Бухала!
    Не налитай с целувки щото може да се окаже че си много изненадан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
      Там става дума за гр. отговорност , а не за животозастраховане . Това беше аналогия за това , че застрахователите не плащат . Ми прочети закона за какво става дума в тези случаи.
      А и там говорим за неимуществени вреди . Човекът не е имущество. Схващаш ли , блонди?

Аз съм схванал някои неща отдавна, затова направих коментара навреме, след като ни каза, че Горсова няма да получи нищо, защото нямала животозастраховка....

....та - аз съм схванал нещата в основата им, но не зная ти кога точно ще ги схванеш..., все пак имам надежди, а ти се връщай тук понякога, за да прочиташ съществени за теб неща, по които трябва да продължиш да се учиш и които ще ти бъдат от полза, но ПОНЕ ЗАСЕГА си много босичка...

Целувки от Бухала!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Първо , не съм Лиляна .
        Второ, ти не можеш да ми кажеш , че аз съм мошеник.
        Toва за каква се представяш тук и коя си в действителност е друга тема.Може и мъж да си.Никъде не съм казал че ти си мошеник.Много хора ти казаха какво да направиш.Тука не пасем трева.Ако си живяла с идеята че идваш тук и попадаш на идиоти с пари които ти четат глупостите в захлас и тичат да ти ги дадат си в тотална заблуда.Топлата вода е открита отдавна принципите на математика също.Не си мисли че ни впечатляваш.

Коментар

• " социалистически отношения "???

Отркриването на тази тема е пример за успешна реклама.
          "Финансовото не искам да коментирам, пито-платено. В семейно отношение обаче нещата стоят по друг начин. Загубих много, заради една компания създадена да обслужва определени хора и интереси. Компания, която търси определен типаж хора, които преминавайки специално обучение след време работят неуморно за своите лидери. На хората им се вменява илюзията, че посредством своята работа ще се почувстват по-добре, по-богати, по-щастливи. В същност те задължително ще загубят семействата си. Компанията е така устроена, че се работи в екип. Рано или късно този екип влиза в определени отношения, включително сексуални. Членовете на екипа се държат като хора от едно тайно общество, споделят всичко, харчат всичко, прекарват заедно много време. И това с едничката цел - финансово и социално благоденствие. Но не постигат нищо, защото този тип социалистически отношения не са за подобна частна структура. Членовете на екипа забравят, че работят за всеки един нагоре по стълбичката и не могат да...."
          Last edited by X_Y; 18.05.2012, 15:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
            Здравей Илияна, много се дразня на такива арогантни същества като теб. Първо създаваш тема, която според мен е с цел да рекламираш продукт, който предлагаш и след като никой не ти се връзва, започваш да се изнервяш и да обиждаш хората, като и искаш някой да ти се аргументира, като ти самата не даваш смислени аргументи за това, което се опитваш да продадеш. С обиди и нерви няма да постигнеш желаният резултат. Считам, че в този форум са хора с висока финансова култура и просто изглеждаш смешна в техните очи. Това, че си започнала работа като брокер преди не повече от 1-2 месеца след като си изкарала едноседмично обучение и са те облъчили тотално, не ти дава право да се държиш по този начин.
            Просто си избарала грешен маркетингов подход, остава само да напишеш и името на компанията за която работиш за да изгониш няколко евентуални клиенти.
            Значи , няма да допусна НИКОЙ да ме обижда .
            Виждате , че не съм започнала първа с неуважението.
            Не тук има хора с хазартни идеи.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
              Здравей Илияна, много се дразня на такива арогантни същества като теб. Първо създаваш тема, която според мен е с цел да рекламираш продукт, който предлагаш и след като никой не ти се връзва, започваш да се изнервяш и да обиждаш хората, като и искаш някой да ти се аргументира, като ти самата не даваш смислени аргументи за това, което се опитваш да продадеш. С обиди и нерви няма да постигнеш желаният резултат. Считам, че в този форум са хора с висока финансова култура и просто изглеждаш смешна в техните очи. Това, че си започнала работа като брокер преди не повече от 1-2 месеца след като си изкарала едноседмично обучение и са те облъчили тотално, не ти дава право да се държиш по този начин.
              Просто си избарала грешен маркетингов подход, остава само да напишеш и името на компанията за която работиш за да изгониш няколко евентуални клиенти.
              според мен, мацката не е обиждала и не е била арогантна, просто е амбициозна и решена на всичко за да е добра в работата си - дори използва нетрадиционни методи - което е похвално
              но бих казал, че има само един шанс да продаде нещо тук - да ни даде файсбука си и телефон за по питие някоя вечер, ако си заслужава и ако както казва, дава гаранции
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Моля, спазвайте правилата. В противен случай темата ще бъде изтрита

Модератор

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Малък аргумент ли е това, че не можете да тълкувате правилно застрахователното събитие с Горсова? Това е пример за некомпетентност и самозванство.

Точка!
                  Там става дума за гр. отговорност , а не за животозастраховане . Това беше аналогия за това , че застрахователите не плащат . Ми прочети закона за какво става дума в тези случаи.
                  А и там говорим за неимуществени вреди . Човекът не е имущество. Схващаш ли , блонди?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva
                    Ей , бухал. Я се успокой бе.
                    Благодаря за комплимента: бухалът е символ на мъдрост! Целувки за признанието!

Все пак схвана ли това, което ти казах - по "твоята" специалност: как се разделят рисковете..., но жалко, че не е само това...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Здравей Илияна, много се дразня на такива арогантни същества като теб. Първо създаваш тема, която според мен е с цел да рекламираш продукт, който предлагаш и след като никой не ти се връзва, започваш да се изнервяш и да обиждаш хората, като и искаш някой да ти се аргументира, като ти самата не даваш смислени аргументи за това, което се опитваш да продадеш. С обиди и нерви няма да постигнеш желаният резултат. Считам, че в този форум са хора с висока финансова култура и просто изглеждаш смешна в техните очи. Това, че си започнала работа като брокер преди не повече от 1-2 месеца след като си изкарала едноседмично обучение и са те облъчили тотално, не ти дава право да се държиш по този начин.

Коментар

Ето това мнение също е израз на такава култура - ниска , мне само финасова , ами и друга...
                        Самозван? Кой ще каже ? Ти как разбра ? Да не би да разбираш от това ? Как установи , че съм некопметентна и самозвана ? Какви знания имаш , за да го твърдиш? Дай ми аргументи.
                        Всяко твърдение без аргумент е нула.

Малък аргумент ли е това, че не можете да тълкувате правилно застрахователното събитие с Горсова? Това е пример за некомпетентност и самозванство.

Точка!

Коментар

Ето това мнение също е израз на такава култура - ниска , мне само финасова , ами и друга...
                          Самозван? Кой ще каже ? Ти как разбра ? Да не би да разбираш от това ? Как установи , че съм некопметентна и самозвана ? Какви знания имаш , за да го твърдиш? Дай ми аргументи.
                          Всяко твърдение без аргумент е нула.
                          Ейййй Моме,
                          Връхлиташ тук - яхнала метлата и почваш да ръсиш обиди наляво и надясно .......
                          Почети малко, послушай, поогледай се - кой --- кой е??? И тогава с "рогИте наПреЖ"
                          Самата тема, която си започнала, предполага конфликти - но защо трябва ти да ги засилваш???
                          ОК - започнала си темата "Има ли някой нужда от ЗАСТАРХОВКА ЖИВОТ?" - ами остави хората - ако някой има нужда да си каже
                          Аз например - НЯМАМ НУЖДА - защото си ИМАМ
                          Плащам като поп 9 години - остава ми още една - и в мига в който си внеса последната вноска - тегля всичко което ми дадат и - Битият - Бит - Натакования - Натакован ......
                          Втори път - няма да ме натаковат - щото както гласи вица - може да вземе да ми хареса ......
                          remember remember the fifth of november

Коментар

За последен път го пиша при смърт, инвалидност, при болест , при хирургическа намеса, при болничен престой , при смърт в друга държава (репатриране ) и т.н.
                            Ако в някоя банка ти се предложи това , ми кажи . И аз искам да направя един депозит там .

Дамата - това с депозита - виждам, че ти е абсолютна мъгла, бе моме!

Ти схващаш ли що е то - "рискова част" - това е смисълът на застраховането, а не - онова, което мислиш, че правите, когато имитирате банкова дейност от суми, от които вадите други суми?

В тоя смисъл - вие НЕ ПЛАЩАТЕ по т.нар. "спестовна част" - която си е сума, която поредният шаран е вкарал "ЗА ЛИХВИ" - както му обяснявате - при вас...

Другото: тая боза от рискове, дето си изброила горе - защо не обясниш, че НЯМАТ НИЩО ОБЩО с т.нар. гръмко "животозастраховка със спестовен елемент"?

Баси мазачката: омеси здраво всичко..., маже..., клепе..., но не хваща смисълът на нещата, които много хора тук ти наливат - и мисли, че много знае...

Аман от умници- самозвани застрахователи!

МИЛО, тук не се импровизира, или поне не на това ниво, на което си ти самата!

Коментар

• [QUOTE=Iliqna Pencheva;1059260183]
                              Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

А ти гарантираш ли ?
                              Тцъ, ама аз по никакъв начин и не намеквам че гарантирам каквото и да било. Нито живот, нито главници, нито лихви.

Коментар

• [QUOTE=ravnovesie;1059260174]
                                Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение

Т.е. не гарантирате нищо.
                                А ти гарантираш ли ?

Коментар

Working...
                                X