IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой нужда от ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Въпросът с тълкуването на т.нар. "финансова култура" някои поставят много превратно..., нали точно това искаме и ние - да имаме финансовата култура - не един самозван "финансов консултант" да ни пресмята това, което и сами можем да направим...

В тоя смисъл - вашата финансова култура се свежда единствено до това - да "спестите" на хората възможността сами да се убедят в качествата на нещо, което предлагате - като ги засипвате с измислени и подвеждащи примери...

Илияна, ще ни кажете ли онова, от което се интересуваме, или ще продължите да се правите на много отворена?

А това, че при вас застрахованото лице САМО избирало ползвателя - ми бравос - ОТКРИХТЕ АМЕРИКАТА, де...
    Ето това мнение също е израз на такава култура - ниска , мне само финасова , ами и друга...
    Самозван? Кой ще каже ? Ти как разбра ? Да не би да разбираш от това ? Как установи , че съм некопметентна и самозвана ? Какви знания имаш , за да го твърдиш? Дай ми аргументи.
    Всяко твърдение без аргумент е нула.

Коментар

• [QUOTE=Iliqna Pencheva;1059260172]
      Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И аз съм готов да ганатринам на някой 1,78% доходност за след 20 години.

Между другото по кой точно закон действат застрахователите че гарантират доходност - може да не съм юрист но от малкото което знам е че единствените два инструмента със гарантирана доходност в България са българските ДЦК и банковите депозити.

И ми се струва че ако застраховател дава гаранция за доходност то той сериозно заобикаля, да не кажа че нарушава закона.[/

Да съм казала някъде , че гарантираме лихводоходност?
      гарантираме само сумата за доверието на клиента.
      ..
      Т.е. не гарантирате нищо.
      Last edited by X_Y; 18.05.2012, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Това не гарантира живота, това плаща разходи
        Е сега защо трябва да мме връщаш в детската градина??????
        Има ли нещо , което да гарантира живот...
        Извинявай на колко години си ?

Коментар

• [QUOTE=ravnovesie;1059260156]И аз съм готов да ганатринам на някой 1,78% доходност за след 20 години.

Между другото по кой точно закон действат застрахователите че гарантират доходност - може да не съм юрист но от малкото което знам е че единствените два инструмента със гарантирана доходност в България са българските ДЦК и банковите депозити.

И ми се струва че ако застраховател дава гаранция за доходност то той сериозно заобикаля, да не кажа че нарушава закона.[/

Да съм казала някъде , че гарантираме лихводоходност?
          гарантираме само сумата за доверието на клиента.
          Last edited by X_Y; 18.05.2012, 15:23. Причина: реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
            За последен път го пиша при смърт, инвалидност, при болест , при хирургическа намеса, при болничен престой , при смърт в друга държава (репатриране ) и т.н.
            Ако в някоя банка ти се предложи това , ми кажи . И аз искам да направя един депозит там .
            Това не гарантира живота, това плаща разходи

Коментар

Аз мога да мисляе не ми трябва да следя идиотска тема за това.

И пак да питам как точно застраховките живот пазят живота.
              За последен път го пиша при смърт, инвалидност, при болест , при хирургическа намеса, при болничен престой , при смърт в друга държава (репатриране ) и т.н.
              Ако в някоя банка ти се предложи това , ми кажи . И аз искам да направя един депозит там .

Коментар

Ще те светна , че при нас застрахованото лице само избира кой да вземе средствата в тези случаи.
                Ако има само мама и тате може да ги направи ползващи лица и ,ако нещо му се случи те да са финансово обезпечени.
                Въпрос на финансова култура .В България тя е много ниска, тъй като всеки гледа себе си и даже и за близките си не го е грижа , но ще се оправят нещата. Финансовата култура ще се повишава , защото просто няма накъде вече да пада...

Въпросът с тълкуването на т.нар. "финансова култура" някои поставят много превратно..., нали точно това искаме и ние - да имаме финансовата култура - не един самозван "финансов консултант" да ни пресмята това, което и сами можем да направим...

В тоя смисъл - вашата финансова култура се свежда единствено до това - да "спестите" на хората възможността сами да се убедят в качествата на нещо, което предлагате - като ги засипвате с измислени и подвеждащи примери...

Илияна, ще ни кажете ли онова, от което се интересуваме, или ще продължите да се правите на много отворена?

А това, че при вас застрахованото лице САМО избирало ползвателя - ми бравос - ОТКРИХТЕ АМЕРИКАТА, де...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Не пазят. Дори в някои случаи са мотив за умишлени убийства! Сещайте се защо
                  There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Лиляно напротив финансоват култура на българина е отлична.Той не желае да ви пълни гушите имного добре знае за какви мошеници става дума.
                    Първо , не съм Лиляна .
                    Второ, ти не можеш да ми кажеш , че аз съм мошеник.
                    Last edited by X_Y; 18.05.2012, 15:25.

Коментар

Май не следиш темата .

Коментар

Сложна , несложна ... имаме гарантирани суми и всичко отгоре е в резултат от лихви . А какви ще са лихвите е разтегливо понятие . Никой не може да каже . Излишно е да ми изчисляваш , защото ти самият не знаеш нищо.
                        Ми тогава що предлагаш нещо което незнаеш какво е?

Коментар

Как по-точно пазят живота
                          Май не следиш темата .

Коментар

Ще те светна , че при нас застрахованото лице само избира кой да вземе средствата в тези случаи.
                            Ако има само мама и тате може да ги направи ползващи лица и ,ако нещо му се случи те да са финансово обезпечени.
                            Въпрос на финансова култура .В България тя е много ниска, тъй като всеки гледа себе си и даже и за близките си не го е грижа , но ще се оправят нещата. Финансовата култура ще се повишава , защото просто няма накъде вече да пада...
                            Лиляно напротив финансоват култура на българина е отлична.Той не желае да ви пълни гушите имного добре знае за какви мошеници става дума.

Коментар

Сложна , несложна ... имаме гарантирани суми и всичко отгоре е в резултат от лихви . А какви ще са лихвите е разтегливо понятие . Никой не може да каже . Излишно е да ми изчисляваш , защото ти самият не знаеш нищо.
                              И аз съм готов да ганатринам на някой 1,78% доходност за след 20 години.

И ми се струва че ако застраховател дава гаранция за доходност то той сериозно заобикаля, да не кажа че нарушава закона.

Коментар

То ясно, ама мама и тате на село пенсионери , не им трябват тези пари
                                Риск мениджмънт се прави и се преценява какво плащаш и колко ти струва реализирането на риска. Пак казвам ако човек няма деца, реализирането на риска, не си струва плащането, според мен, кел файда като се изплатят тези пари, като няма да са от реалана полза и да компенсират, докато биха компенсирали едни невръстно дете примерно, понеже наистина би имало нужда
                                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Working...
                                X