IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой нужда от ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
    По-добре си запази "омайните фрази" за клиентите които се се опитваш да зарибиш ....
    На приказки - всички сте най-най-най ...........
    най-старите
    най-стабилните
    най-богатите ............
    За 9 години как не намериха един лев коледна картичка да ми изпратят .......
    Като дойде време за падеж (на 1/2 година им плащам) - 2 месеца преди падежа ми изпращат писмо ...........
    Абе мизерници сте си застрахователите и това си е ..........
    За 9 години?? Ами ти от 20 години ходиш на ъгъла в кварталния магазин да си купуваш хляб и сирене . От там пращат ли ти картичка? А от м-тел или Глобул ? Получаваш ли картичка ? Това ли е критерият за "мизерниците".
    А и не сравмнявай след като не знаеш ! При нас има 12 месеца да си платиш- когато ти е удобно , ако не ти е удобно не плащаш, когато имаш пари - тогава.
    Също така не се мъчи да генерализираш нещата и косвено да ме обиждаш! Моля, те за малко култура .

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
      ..............
      но нещата там са далеч по- различни от лидиращите компании , за които съм посредник аз
      По-добре си запази "омайните фрази" за клиентите които се се опитваш да зарибиш ....
      На приказки - всички сте най-най-най ...........
      най-старите
      най-стабилните
      най-богатите ............
      За 9 години как не намериха един лев коледна картичка да ми изпратят .......
      Като дойде време за падеж (на 1/2 година им плащам) - 2 месеца преди падежа ми изпращат писмо ...........
      Абе мизерници сте си застрахователите и това си е ..........
      remember remember the fifth of november

Коментар

А бре Моме,
        Ти наистина ли се занимаваш с живото-застраховане и не знаеш коя компания си сменя 2 пъти името за последните години
        Ако си начинаеща е разбираемо, но ако си от 2-3 години в този бизнес - по-добре смени работата
        Ще послушам ценния ти съвет. Направо ми спаси живота . Никога няма да забравя добрината ти . Аз въпросната компания я знам , но нещата там са далеч по- различни от лидиращите компании , за които съм посредник аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          А това съотношение - половин бимберица спестяване и половин бимберица риск е ужасяващо - значи човечецът е некъв прокажен или спинитик, приет от човекозастрахователната компания само по милост или щото ги е заплашил да ги съди за дискриминация...
          Написал съм съвсем примерно бре

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Наивников е прав - на краят на договорът се плаща данък, ама само върху ВНЕСЕНИТЕ пари, без доходността. Ама нали се сещате, че това е данък, отложен във времето - и най-малкото инфлацията го изяжда... така както изяжда и спестеното по простата човекозастраховка.
          И то само за сумите, за които е ползвано данъчно облекчение

Инак за доходността, мога да се похваля че съм помогнал навремето да е така в законотворчеството Не ми беше лесно да обясня защо доходността не трябва да се облага, но - както и да е

Коментар

• Имам конкретен въпрос, тъй като тук има хора които се занимават със застраховане. На времето някой от видовете застрахователни полици можеха да се продават и купуват. Интересувам се какви видове застраховки могат да се купуват и продават днес. Може ли някой да ми продаде здравната си застраховка, имуществена, за автомобил, за безработица и т.н., ако реши?
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Е кажи я де ...не се притеснявай...форума не е конфиденциален...Щом е толкова стара трябва да съм я чувала. Сподели!
              А бре Моме,
              Ти наистина ли се занимаваш с живото-застраховане и не знаеш коя компания си сменя 2 пъти името за последните години
              Ако си начинаеща е разбираемо, но ако си от 2-3 години в този бизнес - по-добре смени работата

Коментар

Ни една от двете
                Още по-голяма и със по-стара ИСТОРИЯ
                Та кандидатите за такъв вид застраховка - сами си правете изводите .......
                Е кажи я де ...не се притеснявай...форума не е конфиденциален...Щом е толкова стара трябва да съм я чувала. Сподели!

Коментар

Коя компания си смени името??? Алианц или Граве ?? Коя от двете?? Или и двете ?? Дай малко информация
                  Ни една от двете
                  Още по-голяма и със по-стара ИСТОРИЯ
                  Та кандидатите за такъв вид застраховка - сами си правете изводите .......

Коментар

Имаме - в ЗК с над 100 г. история
                    Същата Компания последните 3 години - 2 пъти си сменя името .........
                    Само да изкара още една годинка - та да има какво да взема ......
                    П.С. - ако си навътре в нещата - вече си разбрала и в коя ЗК ми е полицата
                    Навътре или навънка от нещата с информация , че си правил вноски 9 години и ти остава още 1 . Имаш застраховка със срок 10 години, ама застрахователите на българския пазар , които предлагат 10 годишен срок са близо 200 на брой. Не мога да гадя , просто попитах.

Коментар

Петров решава да си направи спестовно- застрахователна програма Петров е предвидлив и грижовен родител.
                      Иска да спестява за 20 години по 1000 евро годишно, тъй като иска да си помогне да подсигури дом на своя син, който съответно след 20 г. би бил на 25.
                      Ако всяка година Петров внася 1000 евро след 20г ще има 20 000 евро.
                      В неговият случай ,обаче застрахователят ще му даде гарантирана сума - 22 624 евро.
                      През годините застрахователя ще слага лихва на парите на Петров. Някои години лихвата може да е 23% , а може в някои години да е 10% , или 6%. Доходът от лихва е разтегливо понятие. Застрахователят не може да се ангажира с конкретни стойностти. Застрахователят поема ангажимент само към Гарантираната сума.
                      Гарантирана сума за Петров : 22 624 евро
                      Допълнителен доход от лихви : около 10 000 евро (ако се заложи процент 43-47 % за 20 години, около или 5-6 % /годишно)

След 20 години програмата на Петров е изтекла и той получава от застрахователя сумата 32 624 евро
                      Извинявай, че не съм разбрал след като изчетох внимателно темата, но къде може да се информира човек какви лихви е начислявал застрахователя по застраховката на Петров последните няколко години?

Коментар

Коя компания си смени името??? Алианц или Граве ?? Коя от двете?? Или и двете ?? Дай малко информация

Коментар

А къде имате застраховка ?

Коментар

Ейййй Моме,
                            Връхлиташ тук - яхнала метлата и почваш да ръсиш обиди наляво и надясно .......
                            Почети малко, послушай, поогледай се - кой --- кой е??? И тогава с "рогИте наПреЖ"
                            Самата тема, която си започнала, предполага конфликти - но защо трябва ти да ги засилваш???
                            ОК - започнала си темата "Има ли някой нужда от ЗАСТАРХОВКА ЖИВОТ?" - ами остави хората - ако някой има нужда да си каже
                            Аз например - НЯМАМ НУЖДА - защото си ИМАМ
                            Плащам като поп 9 години - остава ми още една - и в мига в който си внеса последната вноска - тегля всичко което ми дадат и - Битият - Бит - Натакования - Натакован ......
                            Втори път - няма да ме натаковат - щото както гласи вица - може да вземе да ми хареса ......
                            А къде имате застраховка ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                              Отркриването на тази тема е пример за успешна реклама.
                              "Финансовото не искам да коментирам, пито-платено. В семейно отношение обаче нещата стоят по друг начин. Загубих много, заради една компания създадена да обслужва определени хора и интереси. Компания, която търси определен типаж хора, които преминавайки специално обучение след време работят неуморно за своите лидери. На хората им се вменява илюзията, че посредством своята работа ще се почувстват по-добре, по-богати, по-щастливи. В същност те задължително ще загубят семействата си. Компанията е така устроена, че се работи в екип. Рано или късно този екип влиза в определени отношения, включително сексуални. Членовете на екипа се държат като хора от едно тайно общество, споделят всичко, харчат всичко, прекарват заедно много време. И това с едничката цел - финансово и социално благоденствие. Но не постигат нищо, защото този тип социалистически отношения не са за подобна частна структура. Членовете на екипа забравят, че работят за всеки един нагоре по стълбичката и не могат да...."
                              Знаете ли . аз също съм чела това мнение, още преди да се реша да работя .
                              Мислила съм по този въпрос.
                              Той е изцяло морален .
                              Ако имаме едно магазинче на една улица . Там работят 2 продавачки. Всяка вечер шефът идва в магазинчето и му се отчитат. Те влизат в служебни задължемния с шефа. Да, биха могли да влязат и в приятелски отношения, а защо не и в сексуални.
                              Нима , не е възможно? Възможно е , но е обвързано пряко с морала на продавачките , а и на шефът им. Или , ако щете от простата позоция на уважение служител- работодател.

При маркетинговите системи не би могло да донесе никаква печалба едно приятелско или сексуално взаимоотношение с някой от екипа. Системата за печалба е с точки и се изчисляват на база попълнени договори от клиентите .
                              Така че всички взаимоотношения в екипа са въпрос на морал и етика . Зависи само от хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не налитай с целувки щото може да се окаже че си много изненадан.
                                ...аз се опитвам да си обясня как целува един бухал..., иначе - не ми дреме.../мацката - ако е мацка - малко се афектира, но ще й мине - довечера.../
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X