IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В демографски грохнала България изборът е късно пенсиониране или малки пенсии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Нито ЕС нито НАТО казват на Франция, на Чехия или на Унгария какво да си правят с мангалите. Нито на Финландия..Или пък от скоро в Холандия.
    Не можеш да си сигорен,както и не можеш да си сигорен какво казват на нас !
    Само един пример :
    След като се върна ББ от Брюксел точно когато беше "Катуница" на интервю с един журналист,защо не променим някой закони за престъпноста?!?! ББ отговори ;
    -Абе Те недават,като ти влезе престъпник в къщи да се защитиш със законно притежаваното ти оръжие...и т.н. !
    /Сега не ми се рови да го търся това интервю,но ако някой го намери - добре/.

Коментар

• Ха-ха-ха - Евразийски съюз !!! Интересно какво ще кажат за туй суяците от ЦРУ, които прогнозираха разпад на Русия на 4 парчета !!!

Не зная за вас, но на мен руснаците са ми по-мили или поне по-малко антипатически от брюкселаджийските нагли туфлеци.

Бигов - и защо да не е? Ние суверенна страна ли сме, или протекторат, колония някаква на Брюксел? Жей е прав - не казват на другите какво да правят с техните хъхряци... защото знаят, че никой няма да ги чуе. Само тук са си намерили нищожество като борисов, който да се кланя ниско и да изпълнява каквото му заповядат. Това не е министър-председател на суверенна страна, това е ЛАКЕЙ !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
        Нещо се бъркаш !Точно казвам че от ЕС да излезеш не е концерт по желание и не е концерт по желание да не правиш това което ти казват ЕС и НАТО.
        Нито ЕС нито НАТО казват на Франция, на Чехия или на Унгария какво да си правят с мангалите. Нито на Финландия..Или пък от скоро в Холандия.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Това ти бе целия "патриотизъм" срещи запада, нали Лошия запад и добрия Путин.. Айде да не се знаем, че си седнал на мен да се обясняваш Ходи ги приказвай тия на бабите
          Нещо се бъркаш !Точно казвам че от ЕС да излезеш не е концерт по желание и не е концерт по желание да не правиш това което ти казват ЕС и НАТО.

Коментар

Хе и това е концерт по желание ,мислиш !
            Това ти бе целия "патриотизъм" срещи запада, нали Лошия запад и добрия Путин.. Айде да не се знаем, че си седнал на мен да се обясняваш Ходи ги приказвай тия на бабите.. Пък дали е по желание или не.. ти ела след 10 години в Швейцария ако искаш и с цялата руска армия, че да погледаме малко сеир
            Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 19:29.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Да си дойдем на думата викаш. В кюпа с Русия ли да влизаме...
              Владимир Путин ни кани в Евразийския съюз:Сбогом ЕС, здравей руски сателит..
              Хе и това е концерт по желание ,мислиш !
              Last edited by The Big One; 17.11.2011, 19:16.

Коментар

• Тоя спад на БФБ не е случаен.. Скоро така ще ни циганизират, че русифилите ще ни се видят като спасители и това е целта.. Да ни вкарат обратно в руска орбита (не, че някога сме излизали от нея) в мига в който от ЕС клъцнат парите, а те ще ги клъцнат, защото примерно дават пари за земеделие, Миро и Боко Курвата си ги крадват, а после казват на фермерите "няма пари" .. От ЕС в един момент ще спрат кранчето и ще станат излишни за нашите политици. Малко обработка в медиите, българинът е прост и без това и хоп... накрая за всичко ще излезе виновен гнилия запад, а Белене, Путин и Цар Киро ще са спасението .. Сбогом ЕС, здравей руски сателит..
                Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 19:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Щото не знае какво се е случило с всички съюзи, в които сме влезли някога....
                  Tук е нашето място.Знам че много хора ще скочат като ужилени но трябва да си адем ясна сметка не какво искаме а какво можем.

Коментар

Владимир Путин ни кани в Евразийския съюз: http://www.novini.bg/news/33407-%D0%...%8E%D0%B7.html
                    Щото не знае какво се е случило с всички съюзи, в които сме влезли някога....

Коментар

..докато сме в кюпа ЕС и НАТО.
                      Да си дойдем на думата викаш. В кюпа с Русия ли да влизаме, не, че курви като Боко няма да ни извадят моментално от ЕС и да ни набутат при Путин веднага щом им отрежат европарите. Всъщност и цялото влизане в ЕС на нашите рубладжии и циганофили бе само за да краднат колкото могат от ЕС, а после ще ни извадят от там и да ни натикат обратно на руснаците. И със сигурност и ще си станем една хубава цъфтяща република като Молдова, с която сме лика прилика, по любовта на политиците ни към руска водка и цигански к******р..

Владимир Путин ни кани в Евразийския съюз: http://www.novini.bg/news/33407-%D0%...%8E%D0%B7.html

Много е вероятно до 5 г. България да не е член на ЕС... .. и ако някой не е бил наясно с идеята на разните му политически мекерета, на които все някой от вън трябва да им казва какво да правят то е изключително наивен..
                      Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 18:53.

Коментар

Малък е щото е само един тлъст лъжлив гей.. Дори не гей, а най-обикновен педал..
                        Добре ,че мразиш Боко е ясно ! И аз мразя всички политици.
                        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Ходи ги обяснявай тия глупости и басни на някой друг, не точно на мен! .
                        Ами ти си си предубеден и по-далече от носа си не можеш да видиш.А само ако погледнеш по-далече първото нещо което ще видиш е че и при предходните правителства положението беше абсолютно същото ,даже може да се каже че точно предишните издигнаха правата им до недопустими висоти.Което веднага ни отваря очите за да погледнем и да видим причините по-далеч от границите на държавата ни.
                        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Ти ... ***** и държавата щом такива са и премиери, а мангали и престъпници имат повече права от нас ...
                        Така е- имат,но пак ти казвам - правата им ги подсигоряват от по-високо и по-далеч от нашата страна ! И който и да стане премиер,нищо няма да се промени,докато сме в кюпа ЕС и НАТО.

Коментар

• Ето ви цитат на един хубав коментар в "Дневник"

Средната пенсия по специалните закони - военни, полицаи и пр., е 446 лв. за 2010 г., а през първото тримесечие на тази стига 450 лв. В същото време средната пенсия за осигурителен стаж и възраст на останалите е била 275 лв. за м.г. и е нараснала само с 1 лв.
                          Пенсионираните военни и полицаи вече са 94 976. През първото тримесечие на тази година пенсии по облекчените условия на специалните закони са получили нови 1362 души, докато за деветте месеца на 2010 г. общият брой на новите пенсионери е бил едва 2459.
                          Инвалидните пенсии също отчитат ръст въпреки постоянните уверения за строг контрол. Гражданите с инвалидни пенсии са се увеличили от 424 334 в края на 2010 г. до 425 887 към края на март. 8900 нови пенсии са отпуснати заради болести през последното тримесечие на м.г., а през първото тримесечие на тази са дадени още 9950."
                          Та излиза,че най-високите пенсии за най-малък стаж взимат фуражкаджиите,а и най-неработещите пиандурници от по-тъмно зелените като "автентични"инвалиди отнасят квото им дадат и без никакъв стаж!

Коментар

Ами всъщност така се оказва !
                            Всичките,фондации,ораганизации,комитети ни натискат и няма мърдане.НЯМА.
                            И който и да е/Бойко-мойко,Пешо-Гошо/ е много малък за да се опъне срещу тия всички които имат и пари и членове и влияние !
                            Малък е щото е само един тлъст лъжлив гей.. Дори не гей, а най-обикновен педал. Ходи ги обяснявай тия глупости и басни на някой друг, не точно на мен! Мръсната циганска курва прати 60 000 ченгета да бият българските деца, само и само да опази възлюбления си Цар Киро! Ти ... ***** и държавата щом такива са и премиери, а мангали и престъпници имат повече права от нас ...
                            Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 17:02.

Коментар

От запад на куково лято! Айде, все западняците му виновни на някой.
                              Ами всъщност така се оказва !
                              Всичките,фондации,ораганизации,комитети ни натискат и няма мърдане.НЯМА.
                              И който и да е/Бойко-мойко,Пешо-Гошо/ е много малък за да се опъне срещу тия всички които имат и пари и членове и влияние !

Коментар

• Първоначално изпратено от osoitza Разгледай мнение
                                ами ако този човек не живее 5 години ами 15 или 25? Нима трябва да умира защото му са свършили парите? или пък ако вземеш та спестиш 100К долара което би трябва да стигне по тази сметка за 15 г. и точно преди да се пенсионираш ФЕД спретне една "инфлацийка" и се окажеш с намаляло на половина покупателна способност за няколко месеца.... Аз си спомням поколението пенсионери, което пестеше за старини и накрая хиперинфлацията от 96/97 изяде всичко.

Аз нямам проблем да се осигурявам на максимума, на мен неми тежи че ми взимат 200-300 за социални плащанията на системата. Тежи ми че като стана евентуално пенсионер след около 40 години пенсията ми (ако имам въобще някаква) ще стига само за хляб... буквално
                                aми ако умре на 64 години, тогава какво става - затова и изчисленията са със средни стойности. Този който живее повече от заветните 5 години, ще яде кинтата на този, дето е живят 64 и е пукнал - грозно го обяснявам, но е факт. Само дето държаваната система е разходо-покривна, т.е. аз сега плащам за пенсията на някой, който сега е пенсионер. Е, да, ама аз нямам в момента никой от семйството, който да ползва каквато и да е форма на държавна помош. И нямам никакъв проблем с това, да плащам за бъдещето и ако умра, друг да го ползва, ама да плащам за сегашните, а за мен да чакам на мукавей - не, мерси. По-добро от индивидуланите партиди няма, но това е друга тема.

Та, дори и всичко горе не е проблем - проблем е, че по веригата се краде дивно, ама дивно до сцепване. Ако спестявам 45 години по 100 кинта на месец, накрая ще имам 300 000, при положение, че ги държа на лихва от 6% - най-елеметарна форма на спестяване - това са над 30 години по 1000 лева на месец, както и да го гледаш, т.е. ще трябва да съм столетник и пак ще имам пари в партидата, ако не се краде. И пак ти казвам, това е ултра елементарно инвестиране на парите - банков депозит, да не ти казвам какво ще стане с подобна сума, ако го докарам до 10% средна доходност, че ще ти се завие свят - всъщност може и сам да си го сметнеш, умно момче си, поне с такива впечатления съм останал
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X