IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В демографски грохнала България изборът е късно пенсиониране или малки пенсии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
    Ама чакай бе човек, мушмуроци сме, дай решение ТИ, тогава !!!
    Решението елементарно е - да станем немушмороци.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Точно щото сте такива мушмуроци повечето и все чакате резрешение дори да пикаете, ще ви ошушкат до дупка
      Ама чакай бе човек, мушмуроци сме, дай решение ТИ, тогава !!!

Коментар

..
        Точно щото сте такива мушмуроци повечето и все чакате резрешение дори да пикаете, ще ви ошушкат до дупка

А лафа "Докато един обяснява как нещо не може да стане, друг вече го е направил..." е на един приятел. Стоеше му на бюрото на табелка, докато се пачкосваше
        Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 20:41.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

"Докато един обяснява как нещо не може да стане, друг вече го е направил..."
          http://www.offroad-bulgaria.com/cont...edi-smartta-si
          Именно де,направил го е ,защото е имал помощ и подкрепа от "някого"(в случая с Либия знаеш кои).
          Та ,затова казвам - тук без позволение/решение/заповед от "някогого"(в случая с Бг-ЕС) няма как да стане нещо !
          Last edited by The Big One; 17.11.2011, 20:35.

Коментар

Доколкото за Европа,днес четем в новините :
            Всеки 5-ти жител на Брюксел е мусулманин,мюсулманин който по никакъв начин не ще да се интегрира или промени !!!Като сложим и другите "измекяри" излиза че всеки четвърти е некъв "Някакъв".
            Не съм гледал статистики,но в Лондон положението със сигурност е по-зле-дори са си извоювали да имат специално помещение на раб.си място да опъват черджета и кланят към Мека.
            http://milom.blog.bg/

Коментар

..Няма как да стане.!
              "Докато един обяснява как нещо не може да стане, друг вече го е направил..."
              http://www.offroad-bulgaria.com/cont...edi-smartta-si
              Само, че тук тъпаците правиха скачаща революция в 1997 .. За това и сега им шибат щерките за по 20 евро на час
              Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 20:21.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Доколкото за Европа,днес четем в новините :
                Всеки 5-ти жител на Брюксел е мусулманин,мюсулманин който по никакъв начин не ще да се интегрира или промени !!!Като сложим и другите "измекяри" излиза че всеки четвърти е некъв "Някакъв".

Коментар

Ако ти кажа, че валят жаби от небето ще ми повярваш ли? Това, че тоя курволяк си приказва всякакви лъжи не значи, че ако има човек мозък трябва да му вярва.
                  Не вярвам на никого ! Гледам,слушам,следя вътрешните иу международни събития и си вадя изводите !
                  Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  - или ще го принудят да си подаде оставката, или ще го свалят с преврат !!!
                  Кои ще го принуди/свали ?
                  Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Напротив - сме. Но нямаме държавници...!!!
                  Нямаме и няма да имаме !За сметка на това в Брюксел има !
                  Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  ...тъпия българин, който вместо да вземе по една гьостерица, да ги напъха с домочадието им в един чувал и да удря докато спрат да мърдат...
                  Няма как да стане.
                  Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Бегала е тая държава.
                  Ми не е "бегала" а въпроса е че трябва да е "послушна" !

Коментар

• За даването на задника никой не е виновен от нашите гьотферени горе и на тъпия българин, който вместо да вземе по една гьостерица, да ги напъха с домочадието им в един чувал и да удря докато спрат да мърдат, го е страх дори да изпсува. Ама който е прост, служи за мост.. Бегала е тая държава. Дори на управляващите копелетата не са вече тук? Къде е на Бойко щерката? Ами на останалите комуняги? Да не са тук случано? Всичко е на запад. Аааа... Няма място тук за нормални..Те дори копелетата на ненормалните са се изнесли вече, докато бащите им тук крадат за последно каквото е останало. Тия дни си приказвах с един познат от Амстердам, бегеец, но от 25 години живее там и си прави бизнеса, щеше миналата година да прави тук в едно производство и да набута около 1 милион евро, сега се кръсти радостен, че се отказа, като му обяснихме преди година как стоят някой неща в бившата родина. Щото и медиите на запад лъжат, че тук едва ли не финансово стабилно всичко, някой им казал, че тук управлявали десни, и те вярват, ама като чу някой неща и като си дойде тук за две седмици да поразпита и да види как поменуват местните бързо размисли и се отказа Все едно да влагаш пари в Сомалия или да си купиш фабрика преди 9 септември
                    Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 19:47.

Коментар

Не сме ! И то отдавна !
                      Напротив - сме. Но нямаме държавници, които да ударят по масата и да го напомнят на когото трябва !!!

Коментар

Не можеш да си сигорен,както и не можеш да си сигорен какво казват на нас !
                        Само един пример :
                        След като се върна ББ от Брюксел точно когато беше "Катуница" на интервю с един журналист,защо не променим някой закони за престъпноста?!?! ББ отговори ;
                        -Абе Те недават,като ти влезе престъпник в къщи да се защитиш със законно притежаваното ти оръжие...и т.н. !
                        /Сега не ми се рови да го търся това интервю,но ако някой го намери - добре/.
                        Кои са тия ТЕ ?!? Разбираш ли, че ако премиер на коя да е суверенна и себеуважаваща си държава направи такова изявление - демек някой отвън НЕ ПОЗВОЛЯВА да се спазват законите и гражданите да защитават животът и домът си, дори напротив - толерира престъпниците, то тоя премиер е ПЪТНИК - или ще го принудят да си подаде оставката, или ще го свалят с преврат !!!

Жей - геят дава своят анус само, не държавният такъв.

Коментар

Н..ББ отговори ;
                          -Абе Те недават,като ти влезе престъпник в къщи да се защитиш със законно притежаваното ти оръжие...и т.н. !.
                          Ако ти кажа, че валят жаби от небето ще ми повярваш ли? Това, че тоя курволяк си приказва всякакви лъжи не значи, че ако има човек мозък трябва да му вярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Бигов - и защо да не е? Ние суверенна страна ли сме, или...
                            Не сме ! И то отдавна !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              aми ако умре на 64 години, тогава какво става - затова и изчисленията са със средни стойности. Този който живее повече от заветните 5 години, ще яде кинтата на този, дето е живят 64 и е пукнал - грозно го обяснявам, но е факт. Само дето държаваната система е разходо-покривна, т.е. аз сега плащам за пенсията на някой, който сега е пенсионер. Е, да, ама аз нямам в момента никой от семйството, който да ползва каквато и да е форма на държавна помош. И нямам никакъв проблем с това, да плащам за бъдещето и ако умра, друг да го ползва, ама да плащам за сегашните, а за мен да чакам на мукавей - не, мерси. По-добро от индивидуланите партиди няма, но това е друга тема.

Та, дори и всичко горе не е проблем - проблем е, че по веригата се краде дивно, ама дивно до сцепване. Ако спестявам 45 години по 100 кинта на месец, накрая ще имам 300 000, при положение, че ги държа на лихва от 6% - най-елеметарна форма на спестяване - това са над 30 години по 1000 лева на месец, както и да го гледаш, т.е. ще трябва да съм столетник и пак ще имам пари в партидата, ако не се краде. И пак ти казвам, това е ултра елементарно инвестиране на парите - банков депозит, да не ти казвам какво ще стане с подобна сума, ако го докарам до 10% средна доходност, че ще ти се завие свят - всъщност може и сам да си го сметнеш, умно момче си, поне с такива впечатления съм останал
                              Ха-ха-ха - туй се едно аз съм го написал, даже погледнах авторът - да не би да съм го и да забравил. Наш`те клиенти засега правят по около 10% годишна доходност, планирам им, че след 20-30 години ще имат по 20-30% доходност спрямо внесените пари като покупателна стойност, дори като отчитам 50% инфлация на всеки 10 години... би накрая стават вярно главозамайващи суми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                ... това е ЛАКЕЙ !!!
                                Лакей е професия, а той е просто Гей...

Коментар

Working...
                                X