IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В демографски грохнала България изборът е късно пенсиониране или малки пенсии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брюкселаджийските чиновници са олигофрени, простаци и наглеци като нашите, затова и ЕС и нашта държавица са на тоя хал. И те както нашите заслужават само едно - мъжките с кирките в мината, женските с мотиките на нивата - на 10-часови смени - да видят как се изкарва хлябът...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Брюксел: Няма доказателства, че водата предотвратява обезводняване

Служителите на Европейския съюз станаха обект на подигравки и критики нe за първи път, като забраниха на производителите да твърдят, че бутилираната вода може да предотврати обезводняване, съобщи "Дейли телеграф".

Според резултатите на тригодишно проучване няма доказателства в подкрепа на неоспоримия факт. По тази причина производителите на бутилирана вода занапред не могат да изтъкват този факт, тъй като могат да бъдат осъдени на две години затвор.

Критиките към забраната не се забавиха, като бюрокрацията в Брюксел беше нападната дори от евродепутати, тъй като по думите им той противоречи и на науката, и на здравата логика.
      http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...redotvratiava/

Коментар

• Съни - права си. И още тогава разбрах какво представлява "големият мъж Борисов" - едно жалко, страхливо нищожество, мишок с плаха лакейска душичка !!! Тъкмо това бе един от случаите, които повтарях и повтарях и повтарях и повтарях преди изборите, но нямаше кой да ме чуе - и 3 000 000 идиоти се струпаха като прости овце пред урните, за да качат на власт този анусопродавец, който ни разказва играта сега със свитата си некадърници и блюдолизци !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
          става с реферндум ама ако на този референдум бълагрите са против ЕС излизаш процедурата трае няколко години, аз при такова развитие на нещата бих се отказал от държава която иска да отнеме това бъдеще на децата ми... за мен това ще е национална катастрофа (вече не си спомням коя точно поред в историята ни ще е след тези от миналия век) и ще смятам че инициирането на излизането ни е предателство срямо тях

...
          Напълно съгласна
          Благодарение на тези свободи, България има, все пак, шансът да запази част от умствения си потенциал и да развива икономиката си.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Аз не съм против ЕС... НО НЕ И КОГАТО ЕС СЕ ОПИТВА ДА СТЪПЧЕ И УНИЩОЖИ МОЯТА РОДИНА !!!Против съм ЕС да ми казва как да живея в моя дом, против съм ЕС да ме принуждава да търпя цял живот цигански терор и циганска дискриминация, само защото и мангалите били хора и трябвало да се интегрират, против съм да ме принуждават цял живот да храня някого, а аз да работя докато умра.
          Импе, опитват се, където има послушковци или силно зависими от нечие благоразположение.
          Защо Полша, Унгария, Гърция, Литва и т.н....се опълчват и отстояват свои права и потребности?
          Помниш ли, преди няколко години, когато Б.Борисов като кмет на София, уж, тръгна да разрушава циганските незаконни къщи в място, което се води широк център на столицата.
          И хоп, уж, 2 евродепутати станаха причина да се стопира тупурдията. После ни звук, ни вопъл, ни стон...
          Всички забравиха незаконността и ако някой спомене, веднага се надига герберския глас да му напомни, че Европа не давала...Ахааа
          Но никой не пита, кой от ЕС би спрял спазването на закона?!!!
          Е, Саркози си ги изгони от парижките поляни

Коментар

• Аз не съм против ЕС... НО НЕ И КОГАТО ЕС СЕ ОПИТВА ДА СТЪПЧЕ И УНИЩОЖИ МОЯТА РОДИНА !!!Против съм ЕС да ми казва как да живея в моя дом, против съм ЕС да ме принуждава да търпя цял живот цигански терор и циганска дискриминация, само защото и мангалите били хора и трябвало да се интегрират, против съм да ме принуждават цял живот да храня някого, а аз да работя докато умра.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              ти шегуваш ли се )
              а с колко беше съкратена, намалена само армията за 11 години
              Брой на бюджетниците:
              1)
              - В края на 2000г. бяха 821,321 души
              2)
              - В края на септември 2011г. бяха 582,041 души

Явно може да се намали минимум с още 100 хиляди броя на плевелите, пардон бюджетниците.

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26

Коментар

• Маркета тя европейската осигурителна система е източена вече.Като отпишат дълговете на ПИИГС и Франция Германия и Холандия и Англия в пенсионните фондове ще има пари за по 2-3 евро на месец.А и стая безработица вноските намаляват.Така че веселбата вече е започнала

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                  Tочно не си ме разбрал.Никъде не съм казал че съм против ЕС !И много добре знам какво е ЕС.Но знам че в ЕС те вкарват насила и не можеш да излезеш от ЕС без ти позволят.
                  И за всичко друго,пак те решават щом си вътре.
                  Да - доволен съм че те решават,вместо нашите политици.
                  Да - доволен съм че скоро цялата власт ще е централна,в Брюксел.
                  Но с някой неща не са напълно запознати - с ромския въпрос например.
                  Но и това ще се оправи.
                  става с реферндум ама ако на този референдум бълагрите са против ЕС излизаш процедурата трае няколко години, аз при такова развитие на нещата бих се отказал от държава която иска да отнеме това бъдеще на децата ми... за мен това ще е национална катастрофа (вече не си спомням коя точно поред в историята ни ще е след тези от миналия век) и ще смятам че инициирането на излизането ни е предателство срямо тях

толко за евроскептицизма... иначе иаз вярвам че ще се оправи може да отнеме някоя друга година (или петилека както са казвали едно време) докато мине тази криза ама ще отмине и ще станем по добре... да сме живи и здрави

пп На който му се точи европейската осигурителна система отива в някоя държава работи минималния срок за пенсия и после като навърши възраста ще получава или си отваря фирма там и самовнася осигуровки ... ама срока е поне 15 години си мисля
                  Last edited by marketleverage; 18.11.2011, 01:23.
                  mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                    Значи неразбирам какъв е този скептицизъм просто идея си нямате какво дава ЕС и Шенген... нито колко е голям... за мен мислите прекалено ограничено.
                    Tочно не си ме разбрал.Никъде не съм казал че съм против ЕС !И много добре знам какво е ЕС.Но знам че в ЕС те вкарват насила и не можеш да излезеш от ЕС без ти позволят.
                    И за всичко друго,пак те решават щом си вътре.
                    Да - доволен съм че те решават,вместо нашите политици.
                    Да - доволен съм че скоро цялата власт ще е централна,в Брюксел.
                    Но с някой неща не са напълно запознати - с ромския въпрос например.
                    Но и това ще се оправи.

Коментар

Хе и това е концерт по желание ,мислиш !
                      Съвсем концерт пожелание е Гренладия е напуснала ЕС а е богата на природни ресурси, обаче те имат по рождение датски паспорти така че са си пълноправни граждани на ЕС и затова много не им пука

Значи неразбирам какъв е този скептицизъм просто идея си нямате какво дава ЕС и Шенген... нито колко е голям... за мен мислите прекалено ограничено

по синичкото и синичките звездички имаш можеш да ходиш само с лична карта и ти важът гражданската отговорност и европейската здравна карта дето в България вече не се издава ако не докажеш че ще си повече от два месеца в чужбина...

ПП Почти всички жълти звездички от първата карта без Гренладния която е напуснала и Бермуда са подписали договори на база който в бъдеще може да започнат преговори за присъединяване демек ЕС ще стане доста по обширно понятие с екзотични дестинации ... в който ти важи българската гражданска и хвърчащия лист от ной дето го давали вместо здравна карта

Шенгенско пространсво 4 312 099 квадратни километра

Вътрешни шенгеснки граници
                      Австрия - Германия

Още една

Ако някои се чуди къде е границата червена линия е границата

Немога да повярам че някои е готов да отнеме това бъдеще на децата си да са СВОБОДНИ граждани на нещо голямо, защото мисли че може да направи нещата по добре... да бе да ...че даже от лошия ЕС му пречели да ги направи по добре нещата

ППП А колкото до поста на Съни за субсидирането на култури от южна америка като банани.... напървата карта горе се вижда едно синичко петънце Френска Гвиана граничещо с Бразилия част са от Франция и имат право на еврофондове и субсидии ако отглеждаш банани на декър за банани ще датът а за сметка на това българите могат да ходят там само с лична карта ако решът да идат като част от ес...
                      Last edited by marketleverage; 18.11.2011, 00:47.
                      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Решението елементарно е - да станем немушмороци.
                        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Разговора е безсмислен, значи.
                        Ами безсмислен или не явно е че и мушмуроците и немушмуроците ядът дървото еднакво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          От запад на куково лято! Айде, все западняците му виновни на някой.
                          Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                          Ами всъщност така се оказва !
                          Всичките,фондации,ораганизации,комитети ни натискат и няма мърдане.НЯМА.
                          Та в подкрепа на горното днес четем новини !
                          "Белгия решава да интегрира роми от източна и централна Европа по изготвен план !
                          Държавата ще им осигори работа,езикови курсове и училище за децата на ромите !"
                          До тук добре...но !!!

"Като допълнителна мярка,страните, от които ромите идват трябва да предприемат мерки срещу дискриминацията и преодоляване на факторите, водещи до подобна миграция."
                          Ето как по тънкия начин ЕС ни го начуква ! Здраво.
                          И после някой ще ми говори че имаме избор.

Коментар

Jay,не говори глупости !Понеже ти нарече маса хора "мушмуроци" ,значи че ти не си и си над проблемите на тези хора,съответно ти си по-немушмурок,съответно знаеш решението ! Кажи го.
                            Ако някой е мушмурок, каквото и да се каже край него, пак ще си остане такъв.. Пък и колкото и разумни съвети да дава който и да е, колко българи познаваш които са чули нечий разумен съвет? Българинът слуша само тоя който е по-силен от него. За това и вярва повече на разни пръдльовци по телевизията или на кварталната мутра повече отколкото на баба си.. Императорът каза долу нещо просто и вярно, но дори него не си чул.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Решението елементарно е - да станем немушмороци.
                            Разговора е безсмислен, значи.
                            Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 21:54.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Самите думи "дай решение" са показателни за начина на мислене. Хората по света казват "Взех решение", "Ще взема решение", "Мисля за решение", "Взехме решение" ... Никой освен нашенецът не казва "дай решение".. Да си чул някой да се е похвалил, че са му "дали" решение за някой проблем? Решенията като всичко останало в тоя свят се "вземат", а на тия които чакат да им "дадат", им вземат ...
                              Jay,не говори глупости !Понеже ти нарече маса хора "мушмуроци" ,значи че ти не си и си над проблемите на тези хора,съответно ти си по-немушмурок,съответно знаеш решението ! Кажи го.

Коментар

Ама чакай бе човек, мушмуроци сме, дай решение ТИ, тогава !!!
                                Самите думи "дай решение" са показателни за начина на мислене. Хората по света казват "Взех решение", "Ще взема решение", "Мисля за решение", "Взехме решение" ... Никой освен нашенецът не казва "дай решение".. Да си чул някой да се е похвалил, че са му "дали" решение за някой проблем? Решенията като всичко останало в тоя свят се "вземат", а на тия които чакат да им "дадат", им вземат и ризата от гърба накрая ...
                                Last edited by Jay Gould; 17.11.2011, 21:37.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X