IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамата – задължителни „частни пенсионни фондове“ и „конституционния съд“

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Според мен г-н Любомир Христов има точно виждане за нещата.
    Възможно е и да е така...., за някои неща. За това да имаш безплатна опция, но съвета да не се възползваш от нея когато е in the money мисля няма как да е прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Котков - това не беше ли същия тоя "гений" който изчисляваше доходността на УПФ с презумпцията, че хората са си вкарали всичките пари накуп в началото на периода? Не е ли малко странно, че в едно и също интервю хем казва, че държавната пенсионна система е кораб без кормчия, че реално непрекъснато намалява пенсиите на хората, хем подучва същите тия хора, че по-добре да прехвърлят ЛИЧНИТЕ си пари от УПФ в Ной?
      В същото време същият стар пъпеш подучва хората да инвестират в "глобално диверсифициран портфейл" с 3% годишна доходност... според тях подобна инвестиция ще осигури висок стандарт на днешните млади при бъдещата им старост... а УПФ с доходност около 5% няма да осигури?

Тоя чичо явно страда от някаква лека форма на шизофрения - всеки грамотен човек, прочел статията, ще види това.
      Същият е...

Коментар

Котков - това не беше ли същия тоя "гений" който изчисляваше доходността на УПФ с презумпцията, че хората са си вкарали всичките пари накуп в началото на периода? Не е ли малко странно, че в едно и също интервю хем казва, че държавната пенсионна система е кораб без кормчия, че реално непрекъснато намалява пенсиите на хората, хем подучва същите тия хора, че по-добре да прехвърлят ЛИЧНИТЕ си пари от УПФ в Ной?
        В същото време същият стар пъпеш подучва хората да инвестират в "глобално диверсифициран портфейл" с 3% годишна доходност... според тях подобна инвестиция ще осигури висок стандарт на днешните млади при бъдещата им старост... а УПФ с доходност около 5% няма да осигури?

Тоя чичо явно страда от някаква лека форма на шизофрения - всеки грамотен човек, прочел статията, ще види това.
        Според мен г-н Любомир Христов има точно виждане за нещата.

Коментар

• Котков - това не беше ли същия тоя "гений" който изчисляваше доходността на УПФ с презумпцията, че хората са си вкарали всичките пари накуп в началото на периода? Не е ли малко странно, че в едно и също интервю хем казва, че държавната пенсионна система е кораб без кормчия, че реално непрекъснато намалява пенсиите на хората, хем подучва същите тия хора, че по-добре да прехвърлят ЛИЧНИТЕ си пари от УПФ в Ной?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Любомир Христов: Пенсионната реформа е управленски провал

Промените в модела са основани на заблуда и подвеждане. И преди и сега две пенсии са по-малко от една. Бъдещите пенсии не бяха увеличени, а бяха намалени, защото се намалява броя на годините, в които ще ги получавате. Приетите през юли и публикувани през август поправки в Кодекса за социално осигуряване (КСО) засягат само пенсиите, идващи от ДОО, от социалните осигуровки и от бюджета. Въпросът е кой ще ги плати, откъде ще дойдат парите. Няма предвидено перо в бюджета. Тоест пенсиите са “увеличени”, но пари за това няма .

http://glasove.com/categories/interv...vlenski-proval

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ми не мое се критикува Запада
              Може: ето - аз правя това.

Коментар

Какво общо има русофилщината с Нъ-нъ?
                Ми не мое се критикува Запада

Коментар

Митак мани ги тия тупани.Внимавай да не те налази НПО простотията щот ще те обявят за русофил
                  Какво общо има русофилщината с Нъ-нъ?

Коментар

Смешници можем да кажем на компанията-майка. Тукашните Нъ-нъ не са лош ПФ.
                    Митак мани ги тия тупани.Внимавай да не те налази НПО простотията щот ще те обявят за русофил

Коментар

В Алианц съм си.От тука само в НОИ.Жена ми е при тия смешници
                      Смешници можем да кажем на компанията-майка. Тукашните Нъ-нъ не са лош ПФ.

Коментар

Нали беше от Алианц, бе... в Нъ-Нъ ли избяга?
                        В Алианц съм си.От тука само в НОИ.Жена ми е при тия смешници

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          Много пиеш бат' Пешо - горе в дясно има линк за NNOnline, ама ето за теб специално.
                          https://online.nnbulgaria.com/
                          Абе, мани...
                          Системата им за влизане, като оня виц за 4 Fuc**n roses
                          Докато си открия юзърнейма и паролата ми призля Че и шибаното куче съм го написал на български

Коментар

Знае ли някой как може от страницата на NN да се провери личната осигурителна партида.Гледам гледам и не мога да разбера.И тия са мошеници от класа
                            Нали беше от Алианц, бе... в Нъ-Нъ ли избяга?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              Много пиеш бат' Пешо - горе в дясно има линк за NNOnline, ама ето за теб специално.
                              Благодаря.Днес освен вода нищо друго не съм пил.Обикновена кладенчова вода от герана

Коментар

Знае ли някой как може от страницата на NN да се провери личната осигурителна партида.Гледам гледам и не мога да разбера.И тия са мошеници от класа
                                Last edited by cymru; 23.08.2015, 18:52.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X