Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измамата – задължителни „частни пенсионни фондове“ и „конституционния съд“
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКотков - това не беше ли същия тоя "гений" който изчисляваше доходността на УПФ с презумпцията, че хората са си вкарали всичките пари накуп в началото на периода? Не е ли малко странно, че в едно и също интервю хем казва, че държавната пенсионна система е кораб без кормчия, че реално непрекъснато намалява пенсиите на хората, хем подучва същите тия хора, че по-добре да прехвърлят ЛИЧНИТЕ си пари от УПФ в Ной?
В същото време същият стар пъпеш подучва хората да инвестират в "глобално диверсифициран портфейл" с 3% годишна доходност... според тях подобна инвестиция ще осигури висок стандарт на днешните млади при бъдещата им старост... а УПФ с доходност около 5% няма да осигури?
Тоя чичо явно страда от някаква лека форма на шизофрения - всеки грамотен човек, прочел статията, ще види това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКотков - това не беше ли същия тоя "гений" който изчисляваше доходността на УПФ с презумпцията, че хората са си вкарали всичките пари накуп в началото на периода? Не е ли малко странно, че в едно и също интервю хем казва, че държавната пенсионна система е кораб без кормчия, че реално непрекъснато намалява пенсиите на хората, хем подучва същите тия хора, че по-добре да прехвърлят ЛИЧНИТЕ си пари от УПФ в Ной?
В същото време същият стар пъпеш подучва хората да инвестират в "глобално диверсифициран портфейл" с 3% годишна доходност... според тях подобна инвестиция ще осигури висок стандарт на днешните млади при бъдещата им старост... а УПФ с доходност около 5% няма да осигури?
Тоя чичо явно страда от някаква лека форма на шизофрения - всеки грамотен човек, прочел статията, ще види това.
Коментар
-
Котков - това не беше ли същия тоя "гений" който изчисляваше доходността на УПФ с презумпцията, че хората са си вкарали всичките пари накуп в началото на периода? Не е ли малко странно, че в едно и също интервю хем казва, че държавната пенсионна система е кораб без кормчия, че реално непрекъснато намалява пенсиите на хората, хем подучва същите тия хора, че по-добре да прехвърлят ЛИЧНИТЕ си пари от УПФ в Ной?
Тоя чичо явно страда от някаква лека форма на шизофрения - всеки грамотен човек, прочел статията, ще види това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Любомир Христов: Пенсионната реформа е управленски провал
Промените в модела са основани на заблуда и подвеждане. И преди и сега две пенсии са по-малко от една. Бъдещите пенсии не бяха увеличени, а бяха намалени, защото се намалява броя на годините, в които ще ги получавате. Приетите през юли и публикувани през август поправки в Кодекса за социално осигуряване (КСО) засягат само пенсиите, идващи от ДОО, от социалните осигуровки и от бюджета. Въпросът е кой ще ги плати, откъде ще дойдат парите. Няма предвидено перо в бюджета. Тоест пенсиите са “увеличени”, но пари за това няма .
http://glasove.com/categories/interv...vlenski-proval
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи не мое се критикува ЗападаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво общо има русофилщината с Нъ-нъ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМитак мани ги тия тупани.Внимавай да не те налази НПО простотията щот ще те обявят за русофилМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСмешници можем да кажем на компанията-майка. Тукашните Нъ-нъ не са лош ПФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВ Алианц съм си.От тука само в НОИ.Жена ми е при тия смешнициМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНали беше от Алианц, бе... в Нъ-Нъ ли избяга?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеМного пиеш бат' Пешо - горе в дясно има линк за NNOnline, ама ето за теб специално.
https://online.nnbulgaria.com/
Системата им за влизане, като оня виц за 4 Fuc**n roses
Докато си открия юзърнейма и паролата ми призля Че и шибаното куче съм го написал на български
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗнае ли някой как може от страницата на NN да се провери личната осигурителна партида.Гледам гледам и не мога да разбера.И тия са мошеници от класаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеМного пиеш бат' Пешо - горе в дясно има линк за NNOnline, ама ето за теб специално.
https://online.nnbulgaria.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗнае ли някой как може от страницата на NN да се провери личната осигурителна партида.Гледам гледам и не мога да разбера.И тия са мошеници от класа
https://online.nnbulgaria.com/Last edited by cymru; 23.08.2015, 18:52.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар