IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До кого да подам жалба срещу Застраховател ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от divinesweet Разгледай мнение
    Браво! Малко са тези
    Ами брокер съм си, кво да правя- професия… за сега нямам притеснения. перспективите са добри, но какво всички знаят, ще се броим напролет
    Mmmm daaa- направих си труда да вляза в КФН, още същият ден и видях, че от 257, си отишла на 274 място- Бравос имаш развитие.
    Last edited by dessi_georgieva; 19.11.2010, 10:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
      Кой ти говори за далавери. Ти или не искаш или не можеш да ми отговориш на въпроса. Има ли затраховател, при който ако направиш застраховка за 10 000 лв. и имаш тотална щета, ще ти плати 10 000 лв.
      Пич, отговарям ти принципно, можеш сам да си пресметнеш обезщетението, или да си близо до него, примерно, ако днес си застраховал колата си за 10000, а след 365 дни (през новата застрахователна година), би подновил застраховката, като заради овехтяването - ЗС вече би била 9000.
      Значи, ако ти откраднат колата на първият ден, след сключването на застраховката - биха ти платили - малко под 10000 лв, като обезщетяването би отразило "овехтяване" за един ден, но ако ти откраднат колата преди падежа на застраховката - на 364-ят ден, тогава биха ти платили малко повече от 9000, защото ЗС ще е намалена с овехтяване от 364 дни.
      Изводът, в отговор на твоя въпрос: няма такъв застраховател, който да плати обезщетение, равно на застрахователната сума, върху която носи отговорност.
      В допълнение, бих ти казал, че ще ти удържат(задължително!) и всички разходи за администриране на застраховката (застр. премия) за срока на действие на полицата, за да е валиден договора ти и да имаш правото на обезщетение, значи: сключения от теб договор е, за да носят отговорности за твоят автомобил, независимо дали си ползвал опцията "разсрочване на премията" - плащаш (или ти удържат) дължимите вноски.
      Успехи!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Браво! Малко са тези
        Ами брокер съм си, кво да правя- професия… за сега нямам притеснения. перспективите са добри, но какво всички знаят, ще се броим напролет
        застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
        http://www.broko.bg/blog

Коментар

• Първоначално изпратено от divinesweet Разгледай мнение
          ооо Деси видно скучаеш на тоя смут на пазара щом и по каско взе да даваш съвети…
          Дай боже и тебе такава скука- за разлика от теб мога да дам съвети за всякакво застраховане, както и да помогна на някой закъсал със щета или пострадал- без да му съдирам кожата.
          Ти между другото още ли си брокер- не го ли продаде.

Коментар

• ооо Деси видно скучаеш на тоя смут на пазара щом и по каско взе да даваш съвети…
            застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
            http://www.broko.bg/blog

Коментар

Кой ти говори за далавери. Ти или не искаш или не можеш да ми отговориш на въпроса. Има ли затраховател, при който ако направиш застраховка за 10 000 лв. и имаш тотална щета, ще ти плати 10 000 лв.
              Мисля , че съм достатъчно ясна, ако все още не ти е ясно, обърни се към някой твой познат брокер да ти го разясни.

Коментар

Такъв застраховател няма бейби.
                Да си платиш за 10000 ЗС, а да ти платят при тоталка точно 10000. Има такъв момент в живото-застраховането. Плащаш си премия за 10000 и ако се гътнеш -плащат на твоите бенефициенти 10000, 20000 или 30000 - а може и повече, ако си си доплатил.
                Не ти слагат овехтяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Ako тоталка може да получиш толкова , минус овехтяването за периода на застраховката. Ако не стане тоталка- изплащат за увредения детайл- може да ти платят много повече от това което си платил като премия. Друг е въпроса, ако направиш застрахователна измама- с цел да ти платят тоталка. Ако искаш да печелиш по време на криза от това забрави.

Коментар

• Може да ме попиташ на личния.

Коментар

• Може ли на л.с. тази компанийка, толкова изгодна ?

Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      Аз лично ползвам услугите на една компания от години и съм много доволна- нямам абсолютно никакви забележки.
                      Дори ми платика фактурата за последната щета на 100% за пътната помощ, защото не беше в състояние да се шофира колата.
                      Нямах автоасистанс безплатен, включен към каското, защото бяха минали 8 години, откакто е регистрирана за апърви път.До 8 год. се включва безплатна автоасистанс застраховка. Тази щета ми беше изплатена в рамките на 24 часа, тъй като беше по експертна оценка. Разбира се парите ми стигнаха за ремонта, даже останаха и за една почерпка.Като щета беше почти 2.5 пъти по голяма от платената премия.
                      Също така не са ми искали бележка от института по метрология, че на този ден е имало например силен вятър или сняг. Дойдоха снимаха колата на място и до следващият ден следобяд парите ми бяха по сметката.

Коментар

• Друг е въпроса , че от 1992 съм активен шофъор и нямам ПТП.
                        Това значи, че печелят от мен само от ГО и съм добър клиент за тях.

Коментар

• Аз лично ползвам услугите на една компания от години и съм много доволна- нямам абсолютно никакви забележки.
                          Дори ми платика фактурата за последната щета на 100% за пътната помощ, защото не беше в състояние да се шофира колата.
                          Нямах автоасистанс безплатен, включен към каското, защото бяха минали 8 години, откакто е регистрирана за апърви път.До 8 год. се включва безплатна автоасистанс застраховка. Тази щета ми беше изплатена в рамките на 24 часа, тъй като беше по експертна оценка. Разбира се парите ми стигнаха за ремонта, даже останаха и за една почерпка.Като щета беше почти 2.5 пъти по голяма от платената премия.
                          Също така не са ми искали бележка от института по метрология, че на този ден е имало например силен вятър или сняг. Дойдоха снимаха колата на място и до следващият ден следобяд парите ми бяха по сметката.

Коментар

Кажи ми ако по шваке колата ми се оценява на 10 000 лв., това прави 600 лв. за застраховка, аз ги плащам, отивам да ми снимат колата и започват, подбити врати, спукан стоп, ожулена броня и т.н. ако утре стане нещо с колата, ще ми платят 10 000 лв. -800 лв. подбити врати -230 спукан стоп - 1300 лв амортизация -200 лв. брони -600 лв. разни други = 6800 лв. - Има ли застраховател, който ще ти огледа колата, и ще ти каже на колко я оценява, в случая 6800 и ако стане нещо да ти плати толкова. Не да платиш за 10К застраховка а да ти платят 6К. Искам да платя за 5-6-7...К и ако стане нещо толкова да получа.

Има ли един застраховател поне който да плати за колкото е взел?
                            Ako тоталка може да получиш толкова , минус овехтяването за периода на застраховката. Ако не стане тоталка- изплащат за увредения детайл- може да ти платят много повече от това което си платил като премия. Друг е въпроса, ако направиш застрахователна измама- с цел да ти платят тоталка. Ако искаш да печелиш по време на криза от това забрави.

Коментар

Кажи ми ако по шваке колата ми се оценява на 10 000 лв., това прави 600 лв. за застраховка, аз ги плащам, отивам да ми снимат колата и започват, подбити врати, спукан стоп, ожулена броня и т.н. ако утре стане нещо с колата, ще ми платят 10 000 лв. -800 лв. подбити врати -230 спукан стоп - 1300 лв амортизация -200 лв. брони -600 лв. разни други = 6800 лв. - Има ли застраховател, който ще ти огледа колата, и ще ти каже на колко я оценява, в случая 6800 и ако стане нещо да ти плати толкова. Не да платиш за 10К застраховка а да ти платят 6К. Искам да платя за 5-6-7...К и ако стане нещо толкова да получа.

Застрахователи - валяло - игнорирай тея дето приключват на инс и ошетай другите - избираш най-ниската оценка който ти е дал и си готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Комисионната е за агента- на теб ти се казва - тази кола оценката и е между 6000 и 10000 лв.
                                Тарифното число ти е примерно 6 %, и това ти струва на година между 360 и 600 лв. - колата се снима има компании, които не маркират да ти взимат допълнително пари и при щета се гледа увредения детайл, ако е бил драснат ,а след това огънат ти плащат за труд и боя- по експертна оценка или я вкарваш в сервиз, ако ти се чака една седмица и повече докато ти я направят.

Коментар

Working...
                                X