IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е любимата Ви компания за застраховки ,,Живот"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    И да ти кажа вече стана смешна с тези фрази от обучението- има доста голяма разлика между "специялист"застраховане, който само цъка данни на компа и консултант(търговец), който всеки ден се среща с клиенти.
    С нетърпение очаквам шестмесечните отчети,
    защото смятам че това с което си се заела ще има голям успех.
    Поздрави и успех на крехкото ти бизнесче-
    поздрави и на съпруга ти - да инвестира още в него.
    ти знаеш ли че извършването на застрахователна дейност без лиценз е криминализирано? метни око на НК- ето ти цитатче за улеснение...

Чл. 252. (Отм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., доп. - ДВ, бр. 23 от 2009 г., в сила от 01.11.2009 г.) Който без съответно разрешение извършва по занятие банкови, застрахователни или други финансови сделки както и платежни услуги, за които се изисква такова разрешение, се наказва с лишаване от свобода от три до пет години и с конфискация до 1/2 от имуществото на дееца

и това е ако си свършила работата добре. ако не си- чети по- надолу.

та какви пари каза правиш по общо на месец? не би искала да предавам поздрави!

профи до профи! също и компанията
    застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
    http://www.broko.bg/blog

Коментар

• Набалончени бяха - затова 2006-2007 пазарувах само Софком. Да, паднаха справедливо - но да паднат с над 80%, без нито един фалит на БФБ ?!?

Това нормално ли го намираш ?!? Може ли пазарната капитализация на Албена например да бъде по-ниска от пазарната цена на земята под хотелите? Може ли акциите на компания, с гарантиран дивидент от 75 стинки за 7 години напред, да струват два кинта и нещо?

С набалончването БФБ стигна до крайност, но и със сривът стигна до тотално малоумие - и аз нямам вина за това. А заювец може да бъде както Пешо Арматуриста с 18-те акции от Монбат, така и някоя голяма инвестиционна компания.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Прогнозите - някой път грешни, някой път верни... Това обаче го познах, онова не го познах..."

импе, успеваемостта ти е 50:50, което с други думи е "с твоите съвети, както и без тях". Така, че мнението ти за застраховки и за каквото и да било няма как да се приема сериозно.

Точно тоя ти оптимизъм преливащ се в пълна глупост и наивност дето останалите толкова ви радва, мен кара да не обръщам внимание на това което пишеш.

И не, борсата не падна защото Зайците продадоха, тъй като Зайците бяха само капка в морето.

Безспирното изсипване в продължение на месеци от страна на големите играчи, потопи борсата. И това не беше случайно - те се досещаха (както и повечето играещи на БФБ тогава), че акциите са зверски набалончени - единственият им изход беше да разтоварят, за да намалят загубите до минимум.

Те не се вманиачават като теб, не доспускат колекционерите в тях да надделеят над здравия разум.
        Last edited by Дебнем на замаушка; 26.07.2010, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
          Първо щом го познаваш, значи може и да си пристрастен и да не си точно обективен. Нали така?

Второ аз не съм загубил пари поради негови съвети, но имам неприятното чувство, че доста хора е подвел и за БФБ и за застраховките, зощото пише увлекателно и сам не знае точно колко не знае, което го прави убедителен и авторитетен пред аудиторията, затова се опитвам да дам факти, на базата на които да си направят изводите. Аз лично не бих го послушал за никакъв финансов съвет и на негово място просто нямаше да се изказвам толкова категорично. Старите колеги от форума го знаят какво представлява, но новите могат да се подведат.

За БФБ преди да го послушат да разгледат мненията му във форума.

За животозастраховките да се поинтересуват от съдбата на същата фирма в Румъния и най-големия застраховател в света AIG, който замалко се размина с това да го няма вече.

След като се информират за тези неща, ако все още искат да инвестират и на БФБ и при Императора, няма лошо, но после ако стане проблем, да имат психиката да не се оплакват.
          абе...
          малко незаслужено го плюете импа...
          от много време чета форума - никога не е правил брутална реклама. а съветите му са като цяло добри - от 1г+ говори за инвестиция в ценни метали (злато) и ей го де го златото. а от всички търгуващи на БФБ които чета тук, импа за мен следва една от добрите стратегии - създава портфолио от работещи качествени (за него) компании. ми на нашата неликвидна борса единствено неговата стратегия е печаливша - който мисли днес да купи а утре да продаде ше яде дървото, докато дългосрочно перспективата е по-скоро добра...

Коментар

• Ами все се сравняваш с Бъфет а сега и с Пенев- това ли са професионалните ти аргументи. Ти ги плюеш и те ти отговарят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
              От години използва форума да си хвали компанийката агента- Как не са се сетили Инвестор да им искат пари за реклама
              Ако от години се занимавах с това, досега тая тема да има 5 000 поста, нали?

Аз дори не съм споменавал и ИМЕТО на компанията... голяма хвалба, голямо нещо...

Понастоящем пиша в темата само защото се вбесявам, когато плюят мен, бизнесът ми и клиентите ми (ОСОБЕНО клиентите ми) - и то наблягайки не на някаква градивна критика, а на измислици и небивалици и клевети.

Коментар

• Момко, клиентите ми не са от тия, дето лесно се подвеждат, вярвай ми.

Точно старите колеги ме знаят, защото съм помогнал на мнозина.

Когато някой ми е поискал съвет, давал съм му, без нищо да искам в замяна. Не те знам какви чувства имаш, но мнозина, които са ме послушали в по-предните години, са направили нелоши пари. А и никого не съм натискал насила да инвестира, където и да било - само давам мнение - и то основно по СТРАТЕГИЯТА, която описах по-долу - дългосрочна инвестиция в качество. В тая връзка някои са се бъзикали с мене тука, наричайки ме "колекционер" на акции, но това си е мое право... както и тяхно право е да играят спекулативно. Моята стратегия се е доказала във времето като най-добра в дългосрочен план.

По отношение на "100% грешни прогнози" - то ще се види в бъдеще на кой са му били грешни прогнозите. За късметът - то и за Стратегосът, дето откри Стоичков, Пенев, Костадинов, Туню, Бербо, Марто, Стенли, който закара България на четвъртфинал на Световно и ЦСКА на полуфинал в КНК, все разправят, че имал късмет... много късмет, бе, баце - много нещо...

Апропо - от доста време съветвам хората да пазаруват метали - аз самият 2006-2007 основно в това инвестирах - не бях ли прав? За имотите - не бях ли прав преди време, като казвах, че са балон и ще се сринат?

Не ме чети избирателно - това, че аз съм Императорът, не означава, че трябва да ме гледаш под лупа и само грешки да ми търсиш. Всеки от нас понякога дава верни прогнози, понякога греши.

Коментар

• От години използва форума да си хвали компанийката агента- Как не са се сетили Инвестор да им искат пари за реклама

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Дебнещия,
                    Май си се засегнал, че импе-то има по-голям авторитет във форума от разни заядливци и тролове (към които и ти между другото си записал името си със златни букви).
                    Човека е прав за себе си, не страда, че не е излязъл по върховете, не страда, че не е послушал такива като теб. Ходи си усмихнат и си прави сметката какво и къде да намести. Не си прави устата да пипа чужди пари, нито се вживява в ролята на гуру. Познавам го лично и мога да уверя колегите, които не го познават, че е доста ведър и усмихнат човек.Уважава чуждото мнение и никога няма да се опитва да ти натрапва своето или пък да ти каже "абе много си зле,че държиш акции на еди кой си". Стана малко като реклама на импе-то ще ме прощавате за което.

приятен ден
                    Първо щом го познаваш, значи може и да си пристрастен и да не си точно обективен. Нали така?

Второ аз не съм загубил пари поради негови съвети, но имам неприятното чувство, че доста хора е подвел и за БФБ и за застраховките, зощото пише увлекателно и сам не знае точно колко не знае, което го прави убедителен и авторитетен пред аудиторията, затова се опитвам да дам факти, на базата на които да си направят изводите. Аз лично не бих го послушал за никакъв финансов съвет и на негово място просто нямаше да се изказвам толкова категорично. Старите колеги от форума го знаят какво представлява, но новите могат да се подведат.

За БФБ преди да го послушат да разгледат мненията му във форума.

За животозастраховките да се поинтересуват от съдбата на същата фирма в Румъния и най-големия застраховател в света AIG, който замалко се размина с това да го няма вече.

След като се информират за тези неща, ако все още искат да инвестират и на БФБ и при Императора, няма лошо, но после ако стане проблем, да имат психиката да не се оплакват.

Коментар

• Хихихих - Дебнячов - то в началото на 90-те и на Чичо Уорън така му се подиграваха...

Всеки инвеститор е давал грешни прогнози, горепосоченият чичик също е допускал сериозни грешки и си го признава.

По отношение на "заювците" - виж колко падна нашата борса и колко паднаха щатските например - при положение, че там - масови фалити, а на БФБ фалирала компания няма.
                      И от европейските борси нашата най-много се срина - компании, които дори в кризата продължаваха да растат, загубиха над 50% от пазарната си капитализация. Пазарът се държеше ирационално и аз нямам вина за това.... нещо коеуто нямаше да се случи, ако тълпата не се бе поддала на паниката.

Казвал съм много пъти - аз играя само дългосрочно и купувам качество - да - допуснах грешка, че не излязох на високите цени и си го признавам, признавал съм го и преди, но не допусках шубето да е толкова силно - по светът и у нас.

Бертрам - благодаря за подкрепата, трогнат съм - без майтап...

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Пак прояви "доста голяма компетентност"- Браво
                        Били ми казала каква е разликата между докапитализация и проверка за дейността на дружеството?
                        каква докапитализация бре деска!? вие не сте покрили минимума. обещали сте веднъж- не сте успели. за него ви гонят
                        успех при втория опит
                        застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
                        http://www.broko.bg/blog

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                          Е ти така като ни слушаш дали сме му обърнали внимание на препоръките? Ако бяхме, да сме излезнали на минус в крайна сметка.

И не е изобщо до това дали го слушат или не. Обсъжда се мнението на човек, който не би трябвало да има какъвто и да било авторитет по въпроса. Доказал е некомпетентността си с годините, който го е слушал, да си носи последствията.
                          Дебнещия,
                          Май си се засегнал, че импе-то има по-голям авторитет във форума от разни заядливци и тролове (към които и ти между другото си записал името си със златни букви).
                          Човека е прав за себе си, не страда, че не е излязъл по върховете, не страда, че не е послушал такива като теб. Ходи си усмихнат и си прави сметката какво и къде да намести. Не си прави устата да пипа чужди пари, нито се вживява в ролята на гуру. Познавам го лично и мога да уверя колегите, които не го познават, че е доста ведър и усмихнат човек.Уважава чуждото мнение и никога няма да се опитва да ти натрапва своето или пък да ти каже "абе много си зле,че държиш акции на еди кой си". Стана малко като реклама на импе-то ще ме прощавате за което.

приятен ден
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            леле много жега в тази тема

На калпав инвеститор импето-му криво.
                            Да не ви е карал насила да купувате акции.
                            Всеки си има глава на раменете, а този форум е място, където да можете да прочетете всякакви мнения. Това не значи, че трябва да пазарувате по препоръки.

успокойте малко топката
                            Е ти така като ни слушаш дали сме му обърнали внимание на препоръките? Ако бяхме, да сме излезнали на минус в крайна сметка.

И не е изобщо до това дали го слушат или не. Обсъжда се мнението на човек, който не би трябвало да има какъвто и да било авторитет по въпроса. Доказал е некомпетентността си с годините, който го е слушал, да си носи последствията.

Коментар

• леле много жега в тази тема

На калпав инвеститор импето-му криво.
                              Да не ви е карал насила да купувате акции.
                              Всеки си има глава на раменете, а този форум е място, където да можете да прочетете всякакви мнения. Това не значи, че трябва да пазарувате по препоръки.

успокойте малко топката
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                                Императоре, как нямаш малко срам бе човек.

Не ти ли е нудобно пред евентуалните жертви на твойте съвети за БФБ.

Аз на твое място при 100% грешни прогнози за период от 2-3 години, повече нямаше да дам мнение дори да ме питат от срам.

А относто обидите по посока на клиентите. Ти не обиждаше ли добрите играчи на борсата, които се усетиха и излизаха навреме, че са заювци и страхливци и какви ли ощи не. Да не говориме дългите ти спорове с хората, които се опитваха да предпазят другите.

Години наред неможеш да забележиш очевидни тенденции и продължаваш да имаш нахалството да се изказваш категорично по финасови въпроси.

Добре че си имал късмет да почнеш от преди повечко години, защото иначе да нямаше да имаш и за Интернет пари.

На всеки бъдещ инвеститор при този застраховател предлагам да прегледа мненията му от 2008г насам на този "велик" инвеститор и да се убеди точно за какъв човек става дума. И да прецени пак дали може да му вярва. Но факта, че филиал на тази компания в Румъния е фалирал, за мен като неспециалист в областта, е чарвена лампа да се излиза на всяка цена дори и на загуба.

Нямам животозастраховка и за мен инвестирането в такъв продукт е глупост.
                                Подкрепям напълно мнението ти!

И не е като да кажеш, че никой не е знаел какъв палячо всъщност е тоя анимационен герой. Още като се захванах да чета във форума изпъкваше с нелогични заключения и скандална наивност!

После, да - наплю всички, дето си прибраха парите от борсата... Няма да се заравям в спонтанните му изблици на расизъм и радикалните му идеи да "застреляме тоя", да "убием оня" и прочие...Не че съм им фен на мангалите или на политиците, но всичко си има някакви граници, след което вече си за лудницата, баце

Сега ходете и си направете застраховка живот при него - той ще ви убеди колко е хубаво това (единствено, защото отново НА НЕГО така му угажда) , а ако запазите здравия си разум и не си направите застраховка ще ви обяви за зайци, страхливци, глупаци...

Ако сте нормални хора, обаче, няма да ви пука, какво мисли някакъв ненормалник... така, че не виждам какво спорите с него, като е кристално прозрачен в подбудите си.

Коментар

Working...
                                X