IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е любимата Ви компания за застраховки ,,Живот"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Също Наде, искам да те попитам , като си в този форум колко парички въртиш на борсите, и в какво инвестираш?
    нищо лично

Коя е любимата Ви компания за самолетни билети?

Коментар

• И да ти кажа вече стана смешна с тези фрази от обучението- има доста голяма разлика между "специялист"застраховане, който само цъка данни на компа и консултант(търговец), който всеки ден се среща с клиенти.
      С нетърпение очаквам шестмесечните отчети,
      защото смятам че това с което си се заела ще има голям успех.
      Поздрави и успех на крехкото ти бизнесче-
      поздрави и на съпруга ти - да инвестира още в него.

Коментар

• Първоначално изпратено от divinesweet Разгледай мнение
        Ей, ама стига с фрази от обучението, като за клиенти.
        Ако надзора проверяваше веднъж на три години... всички щяхме да подивеем.

Данни за портфейла и капитала се пращат всеки месец. На три месеца- същите, ама подробни. И понеже обичам да споря с факти. Неколко цитатчета от КаФеНе-то

Р Е Ш Е Н И Е № 953 – ЖЗ от 26.11.2009 г. ... одобрявам предложения краткосрочен план ... за допълнително набиране на средства.
        Няколко месеца по- късно

Р Е Ш Е Н И Е № 234 – ЖЗ от 14.03.2010 г одобрявам предложения краткосрочен план (познай? )... за допълнително набиране на средства.

А кажи сега що толкова често представяте планове?

Но да оставим КФН. Ти си права разбира се. Но.. не внимаваш с детайлите. Да допуснем, че проверки има на три години. При вас за 4 години история- два пъти. Що така ви съкращават цикъла!?
        Пак прояви "доста голяма компетентност"- Браво
        Били ми казала каква е разликата между докапитализация и проверка за дейността на дружеството?

Коментар

• Императоре, как нямаш малко срам бе човек.

Не ти ли е нудобно пред евентуалните жертви на твойте съвети за БФБ.

Аз на твое място при 100% грешни прогнози за период от 2-3 години, повече нямаше да дам мнение дори да ме питат от срам.

А относто обидите по посока на клиентите. Ти не обиждаше ли добрите играчи на борсата, които се усетиха и излизаха навреме, че са заювци и страхливци и какви ли ощи не. Да не говориме дългите ти спорове с хората, които се опитваха да предпазят другите.

Години наред неможеш да забележиш очевидни тенденции и продължаваш да имаш нахалството да се изказваш категорично по финасови въпроси.

Добре че си имал късмет да почнеш от преди повечко години, защото иначе да нямаше да имаш и за Интернет пари.

На всеки бъдещ инвеститор при този застраховател предлагам да прегледа мненията му от 2008г насам на този "велик" инвеститор и да се убеди точно за какъв човек става дума. И да прецени пак дали може да му вярва. Но факта, че филиал на тази компания в Румъния е фалирал, за мен като неспециалист в областта, е чарвена лампа да се излиза на всяка цена дори и на загуба.

Нямам животозастраховка и за мен инвестирането в такъв продукт е глупост.

Коментар

• Заболя ме...
            Муце, аз трудности с думичките нямам. Виждам как беснееш без това да ми коства и грам усилия. От три дена ви гъбаркам теб и твоята мениджърка в безкрайното море от факти за рисковете на вашата компания и смешната и визия. При това без да се повтарям.

А между другото, следващият път, като си занесеш поличката на некой клиент да знаеш, че аз съм я правила. Ау, ау кофти чувство?

Оооо пуснаха монбат на втора сергия... импе, да вземам ли?
            застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
            http://www.broko.bg/blog

Коментар

• Тц, тц, тц ...

по-великодушно, бре колеги. С кротце, со благо и без кютек - хихи

П.П. За 'апка, сръбка и танци на пилонЯ съм насреща.

Ама, да се пускат теми, че накрая да я докараме на "правилната" компания, не ме търсете

Чиърс!

Коментар

• Много добре ме разбра, просто се чудиш какво да кажеш вече и как да се заядеш, поведението ти става все по-инфантилно.

Е, пиши си сама, на мен лично вече ми стана досадно.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  ....аз инвестирам на Фондовата борса, откак въобще съществува фондова борса. Аз може да не ...
                  "Българският капиталов пазар се появява в началото на 20 век. През 1862 г. в България се създава акционерно дружество " Пчела", а 2 години по-късно в Цариград възниква Българското търговско параплувно дружество "Провидение". Счита се, че първите български акции са именно на това дружество.
                  Първият Закон за борсата е приет през 1907 г. и регулира структурата...
                  Чета уикипедия...

Ти си вечен! Що ти е въобще застраховка живот... толкова дългосрочни продукти няма.

айде тичам на илиенци за акции... добре че ми каза къде са...

Коментар

• кървава вендета се разразява тука.

Коментар

• Дивайн, аз инвестирам на Фондовата борса, откак въобще съществува фондова борса. Аз може да не съм професор по финанси, но сравнена с мен, ти и първолаче не си - това че си научила наизуст 2-3 термина нищо не значи - то и УНСС-то е пълно с професори по финанси, дето не са направили нито една сделка в животът си.
                      А къде, как и в какво инвестирам, няма да ти обяснявам на тебе - ако четеше тоя форум, нямаше да ме разпитваш.

Така и не разбрах какво търсиш тука въобще.

Рафал - не зная на кой не му прави чест - на мене или на тая дама, дето изкара клиентите ми (повечето съфорумци и ти познаваш някои от тях) тъпи, неграмотни, невежи и не знам какви още, защото искали инвестиция, освен защита - тя, дето сигурно си мисли, че ако иска да си купи акции на Софарма (примерно) ще трябва да иде до фабриката в Илиенци !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Скъпа не знаеш ли , че на 3 години има задължителни проверки в застрахователните компании, и тази проверка не беше инцидентна , а беше по план, а на теб защото си много интелигентна и наясно с компанията -ще оставя да оповестиш резултатите от нея.
                        Ей, ама стига с фрази от обучението, като за клиенти.
                        Ако надзора проверяваше веднъж на три години... всички щяхме да подивеем.

Данни за портфейла и капитала се пращат всеки месец. На три месеца- същите, ама подробни. И понеже обичам да споря с факти. Неколко цитатчета от КаФеНе-то

Р Е Ш Е Н И Е № 953 – ЖЗ от 26.11.2009 г. ... одобрявам предложения краткосрочен план ... за допълнително набиране на средства.
                        Няколко месеца по- късно

Р Е Ш Е Н И Е № 234 – ЖЗ от 14.03.2010 г одобрявам предложения краткосрочен план (познай? )... за допълнително набиране на средства.

А кажи сега що толкова често представяте планове?

Но да оставим КФН. Ти си права разбира се. Но.. не внимаваш с детайлите. Да допуснем, че проверки има на три години. При вас за 4 години история- два пъти. Що така ви съкращават цикъла!?

Коментар

• Много ли4на злоба бе Импе- не ти прави 4ест

Коментар

Знаем, че не обичаш нашата компания, знаем и защо.

Апропо - ти ни заяждаше нещо на тема реклама и самореклама - в тая връзка ми е много интересно ТИ какво търсиш в един строго специализиран ИНВЕСТИЦИОНЕН форум, щом като нито се занимаваш, нито имаш интерес към ИНВЕСТИРАНЕ?
                            Не четеш! Казах- не се занимавам.

За интерес не е станало дума

Разликата между добрите в дадена област и другите, е че първите обръщат внимание на детайлите. Вторите- дори не допускат, че съществуват.

Коментар

То си личи, че нямаш понятие от инвестиране.
                              И си напълно права, че това не е за тебе работа - нямаш нито нагласата, нито знанията за това.
                              А че Деси не се занимава с инвестиране - ето тука сбърка.

Само не знам с какви очи се изказваш толкова категорически срещу инвестиционните човекозастраховки, щом, както сама се издаде, нямаш понятие от инвестиране?
                              ха ха ха забавен си!

Като продаваш инвестиционни застраховки какво точно правиш с инвестициите!?

Айде обясни как точно инвестираш - как си управляваш риска, по скоро кои рискове управляваш. Можеш ли да изброиш поне три риска, свързани с инвестиции в ценни книжа? Как хеджираш? На къси позиции бил ли си? На какво? Кои книжа предпочиташ? Дериватчета имаш ли?

Преди да си почнал на пишеш, моля те, малко уважение към тези, дето го правят по занятие. Това е друга професия. Не се учи с двудневно обучение в застрахователна компания.

Професионализъм означава- първо имаш професия. Упражняваш я. Развиваш се.

Ти май в много области си професионалист. Браво! Няма много такива.

Коментар

• Знаем, че не обичаш нашата компания, знаем и защо.

Апропо - ти ни заяждаше нещо на тема реклама и самореклама - в тая връзка ми е много интересно ТИ какво търсиш в един строго специализиран ИНВЕСТИЦИОНЕН форум, щом като нито се занимаваш, нито имаш интерес към ИНВЕСТИРАНЕ?

Коментар

Working...
                                X