IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е любимата Ви компания за застраховки ,,Живот"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой може ли да ми каже нещо за Евролайф и дали може да им се има доверие. Заслужава ли си да се инвестира в продуктите им?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Маранди,
      пропи се бе човек. Давай малко на безалкохолно
      нищо му няма!
      се така го давай, приятел!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Мацки, ако сте готини, обаждайте се и на мИня - хихи

Чиърс!
        Маранди,
        пропи се бе човек. Давай малко на безалкохолно
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Забрави, когато ми се обаждаше- май а?
          Мацки, ако сте готини, обаждайте се и на мИня - хихи

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
            Императоре, как нямаш малко срам бе човек.

Не ти ли е нудобно пред евентуалните жертви на твойте съвети за БФБ.

Аз на твое място при 100% грешни прогнози за период от 2-3 години, повече нямаше да дам мнение дори да ме питат от срам.

Години наред неможеш да забележиш очевидни тенденции и продължаваш да имаш нахалството да се изказваш категорично по финасови въпроси.

Добре че си имал късмет да почнеш от преди повечко години, защото иначе да нямаше да имаш и за Интернет пари.

На всеки бъдещ инвеститор при този застраховател предлагам да прегледа мненията му от 2008г насам на този "велик" инвеститор и да се убеди точно за какъв човек става дума....
            Нямам животозастраховка и за мен инвестирането в такъв продукт е глупост.
            А защо не припомниш на публиката как Императорът навремето отнесе водопади от плювни, защото предупреждаваше хората да не се набутват в Химко, дори на 2 лева (при положение, че цялата фабрика не струва и 2 стотинки) и в Кремиковци на 20-30 и повече кинта, защото на Императорът му беше ясно, че гибелта на тоя пушещ мастодонт е неизбежна поради това че е ПРИНЦИПНО губещ и който влезе в него пожизнено ще си е вътре?
            Защо не припомниш, как Императорът убеждаваше хората Шеста-Седма година, че имотите са супербалон? Тогава баламите пазаруваха домове в Слънчев бряг на 1200 еврокинта за метър - същите сега и за 300 никой ги не ще.
            Защо не разкажеш и как Императорът съветваше хората да не пазаруват Трейсовици на "примоция", да не се набутват в Холдинг Пътища и Мостострой, по които всички бяха луднали? Е, на печелившите честито - може и да излязат на плюс след 18 години... Хеле Мостострой - цена на акцията над 3 бона - компанията - перманентно губеща.
            Кажи и как Императорът учеше хората да пазаруват златце, сребърце и платинчичка още откога... за последните години това се оказа ЕДИНСТВЕНАТА печеливша инвестиция !!!

Добре, че имам 100% грешни прогнози...

Грешна прогноза - само спадът - но нека анализираме...
            В щатите индексите паднаха с 55-60% макс - след всички фалити, за които чухме и четохме - колко падна Софикс и колко компании фалираха на БФБ?
            Сравни нашият спад с този в другите държави от ЦИЕ - няма по-голям от нашият, при положение, че години наред бяхме водещи по икономически ръст не само в регионът, но и в Европа? Нямам ли основание да повторя високопарната максима на създателите на Пътеводителят на Галактическият стопаджия "Императорът винаги е прав, пазарът понякога греши"?
            (това в рамките на майтапът)
            А сега сериозно - и досега съм убеден, че спад на Софикс под 800 бе нереалистически, спад под 500 - абсурден, спад под 380 - баси келепирът. Единственият фактор който подцених бе шубето. Дали са го проявили едри или дребни риби, все тая - шубето си е шубе.

Та мисълта ми е - като ми даваш оценки, аре нека са реални, а не едностранчиви, а? Защото може някого да съм подвел, поради последноописаната грешка, но и много хора са се предпазили от много по-големи издънки, благодарение на мен - Императорът. Щото да купиш акции на могъща компания като Софарма например на 8 кинта и тя да падне на 3.8 не е страшно, защото реалната стойност на акцията расте, вместо да пада... ама да награбиш химковици на 2 кинта, а те после да се сринат на 4 стинки, при положение, че е ясно, че тая развалина НИКОГА няма да заработи, не е ли по страшно, момко? Или да дадеш 100 бона за апартаментченце в гетото Слънчев бряг, а после да не можеш и за 28 000 да се оттървеш от него?

Ърм?

Винаги съм съветвал хората да купуват КАЧЕСТВО, а една качествена акция, на работеща и печелеща компания, дори и да срине, няма начин да не се изправи. Значи - и да съм подвел някого - временно е... и не е било умишлено.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от divinesweet Разгледай мнение
              ама трябваше да изчакаш да те поканя първо, ама нищо
              Забрави, когато ми се обаждаше- май а?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                цитат от сайта в подписа ти

страхотни професионалисти!
                честито на клиентите ви.

ПС : сайта е направен много добре!! , но останалото що се отнася до съдържанието и какво му трябва на клиента е..българска работа - цепим стотинката на две, а после като се обърне каруцата - леле майко.
                частично си прав и ще ти споделя по късно що....

ще ни се скарат че отместваме темата. само две думи с ГОЛЯМО ИЗВИНЕНИЕ към останалите.

кое му е лошото на каското в левинс!? информацията която има е само набор от факти за условията. не препоръка.

на практика у нас левчето продава. не ми харесва, но е факт. няма грам лоялност към марката. и да се появи е чак след първата щета, и то ако е по големичка.

а в лев инс- аз проблем не виждам- крепят си лиценза, стараят се.и аз гледам новини ... но другото публично е нормално.
                дори мога да твърдя че от отиграха спада на продажбите най- добре от всички.

а по- общо. много неща куцат на тоя пазар. но... въпрос на време и много усилия да станем по- добри
                застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
                http://www.broko.bg/blog

Коментар

Шестото му чувство за пореден път се оказва безпогрешно. Затова не съм работила с теб, а сега още повече не бих.
                  Бъди жива и здрава.
                  ама трябваше да изчакаш да те поканя първо, ама нищо

Коментар

• Модератора няма ли да затвори откровенно тъпите теми с рекламен характер. Най-малкото има тема специално за застраховки живот http://www.investor.bg/forum/showthr...51#p1279828260.

Ако всеки който се регистрира пуска тема от рода на:

Кой е любимият Ви автосервиз
                    Коя е любимата Ви компания за компаньонки
                    Коя е любимата Ви компания за по ракия

и т.н. и т.н.

Айде модераторите малко по-сериозно да се заемат.

Коментар

Браво, Браво, Браво- нервичките ти не издържат.
                      Имах доста различно мнение за теб, но ми падна доста ниско.
                      Пусни донус до МВР, Успех

Кажи коя е любимата ти марка бира?

Коментар

добре

цитат от сайта в подписа ти
                        Избор на брокера: Каско в Лев Инс

страхотни професионалисти!
                        честито на клиентите ви.

ПС : сайта е направен много добре!! , но останалото що се отнася до съдържанието и какво му трябва на клиента е..българска работа - цепим стотинката на две, а после като се обърне каруцата - леле майко.
                        Last edited by bertram; 26.07.2010, 16:59.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Шестото му чувство за пореден път се оказва безпогрешно. Затова не съм работила с теб, а сега още повече не бих.
                          Бъди жива и здрава.

Коментар

добре

Коментар

Не искам да съм лоша, ама тази компания където и да я пипнеш- все излиза по нещо.
                              Стабилност? Събират се пари за гаранционен капитал….
                              Служители? Пишат полички на черно за некой друг…
                              Публичен имидж? Никой не работи върху него…
                              Има ли нужда от още!?

Коментар

• Не искам да съм лоша, ама тази компания където и да я пипнеш- все излиза по нещо.
                                Стабилност? Събират се пари за гаранционен капитал….
                                Служители? Пишат полички на черно за некой друг…
                                Публичен имидж? Никой не работи върху него…
                                Има ли нужда от още!?

Коментар

Working...
                                X