IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чиновниците да си плащат здравните вноски

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Radoslava
    Първоначално изпратено от MILOM
    Първоначално изпратено от Radoslava
    Стамболов,тия 'леберали",няма ли да ги разкарате от държавната хранилка.
    Какво значи 'леберали'?
    коя партия е член на либералния интернационал
    ДПС е член на либералния алианс, ако за това питаш. Нормално е, това е либералната партия у нас, била е и ще бъде.
    Значи под леберали си имал впредвид либерали, ясно.
    Хайде да си отговорим на въпроса ДПС ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЯ ЛИ СА -според мен
    са много далеч от това понятие-затова кавички и леберали.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Radoslava консомолците съвесем не сте в час с иторията на бг преди комунизЪма.... шегата беше с ника на стамболов и оригиналния стефан стамболов и либералната партия тогава и това че сте си нгласували леберално анкетата а сте с еднакви партиини виждания (в момента) с тукашния стамболов....

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BB%D0%BE%D0%B2

Личното ми мнение: След като ви видях писанията е че държвните служители са там за да управляват мисля че всички държавни служители трябва да бъдат подложени на психо тестове и да бъдат уволнени всички които им личи че са с друга цел там освен да СЛУЖАТ на хората...
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
        Какво значи 'леберали'?
        ДПС е член на либералния алианс, ако за това питаш. Нормално е, това е либералната партия у нас, била е и ще бъде.
        Значи под леберали си имал впредвид либерали, ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
          Какво значи 'леберали'?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
            Първоначално изпратено от Мечка
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Perun
            И аз съм против, нито е нормално, нито е етично държавните служители да плащат каквито и да било осигуровки, все пак те работят за държавата, затова и държавата трябва да се погрижи за тях.
            А държавата какво е?Виме за доене ли?Държавата не сме ли всички ние?
            Държавата е нещо голямо, тя е над отделния индивид, които е гражданин и следва да бъде управляван и ръководен. За държавата работят много хора, просто не е нормално те да бъдат облагани с осигуровки, било то здравни или социални.
            мале, моме какви си ги натворила...
            Радославо, моме, по-добре си го казала от Сталин, Маркс, Енгелс, Ленин, Димитров, Първанов и др. видни комунисти. Браво
            Радославо моме не сме всички ние държавата защото
            1 Аз не съм бил комунист и никога няма да бъда
            2 Не съм бил доносник агент на ДС и никога няма да бъда
            3 Не съм членувал в никакви партии и никога няма да членувам
            4 Не съм крал и никога няма да крада
            5 Не съм лъгал и никога няма да лъжа
            6 Не съм убивал и няма да го направя
            7 Никога не съм живял на чужд гръб освен като дете и никога няма да го направя
            Още да изброявам ли?За държава с Гоцевци трипери тарикати ми е през дедовия.Ясен ли съм.Не желая да имам нищо общо с такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
              и винаги може да се попита защо маму стара трабва да се возят с класа и 7 ма серия а не например да шкода октавия / супебр или хюндаи соната.... които са на троино по ниска цена поне...
              И това е много - след като сме държавата с най-ниски доходи в ЕС то нека се движат и най-евтините автомобили от ЕС - например Дачия звучи отлично, след като представят най-бедната държава не пречи да са с такива автомобили.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                Какво значи 'леберали'?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vampircho
                  Първоначално изпратено от Императорът
                  Интересно тогава тия от ХЕИ, НАП, РИОКОС, лелките по гишетата на учрежденията, ушевите свине чии служители са.
                  Ако питаш тях - на Господ. Само той над тях.
                  Не са ли попите, дето казват така?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• и винаги може да се попита защо маму стара трабва да се возят с класа и 7 ма серия а не например да шкода октавия / супебр или хюндаи соната.... които са на троино по ниска цена поне...
                    mWPCloud.com

Коментар

• Стамболов,тия 'леберали",няма ли да ги разкарате от държавната хранилка.

Коментар

• Колко пари струват на България чиновниците и държавните служители

http://borsi.blog.bg/novini/2010/03/...nite-sl.509036

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Интересно тогава тия от ХЕИ, НАП, РИОКОС, лелките по гишетата на учрежденията, ушевите свине чии служители са.
                          Ако питаш тях - на Господ. Само той над тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Императоре, стига си се правил на идиот! Тия от гишетата са служители в държавната и общинска администрация, но НЕ СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА! Т.е. на тях държавата НЕ ИМ ПЛАЩА осигуровките!
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Интересно тогава тия от ХЕИ, НАП, РИОКОС, лелките по гишетата на учрежденията, ушевите свине чии служители са.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz
                                Държавните служители не трябва да плащат осигуровки.
                                Ако трябваше, то нямаше да бъдат освободени от осигуровки, а щяха от край време и те да плащат.
                                Това трябва да е някакъв нов логически закон. Все си мислех, че след Аристотел, всичко там е измислено, но това "умозаключение" направо ме вкара в дълбок размисъл

Убийството на човек не трябва да се наказва. Ако трябваше, то всички убийци трябваше да са вече разкрити и наказани, а те не са...

Коментар

Working...
                                X