Ъх, аз драсвам на фотографическо сборище ежеседмично - после ще видя с обсъждане сте стигнали докъде. :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
План "Спокойни старини"
Collapse
X
-
Точно така - инвестиции в себе си.
Вярно - мъже пукват по-млади - ама то цел не е да пукне човек... Пъэк и що да не самопенсионира на 50 годинки, ако може и по-рано и докато наборите му пъшкат още, он да си живее животът и да ходи по девойки за тонус, ърм?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Че има ли такава държава, ърм? Катар? Кувейт?
Иначе точно тъй - грижи сам, ама не разчитай на децата си. Когато ти стар, те ще имат свои деца, за които да се грижат - тях ли ще предпочетат или тебе? А и теб ще те кефи ли да късаш от залъченцата на внученца, за да плюскаш ти?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Един личен и неангажиращ съвет: Забрави за пенсия или отиди в държава, която има дългосрочна реалистична визия за това кой и как ще носи социалната тежест на пенсионерите и не по-малко важно има по-добри условия за пенсиониране. Независимо от пенсионните условия си създай алтернативен план включващ възможности за пасивни или активни доходи и притежаването на собственост, която да бъде ликвидна при нормални или форсмажорни ситуации. Не на последно място деца и близки на които да разчиташ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobsan83Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от bobsan83Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - Бобсънов - знам за какво говориш... ;-)
Хах - ако вярваш, че някой ден ще живееш от пенсия, ще ти подаря пищов и сребърен куршум като станеш на 58 години - да не се мъчиш ;-)
3 000 000 мангала ли ще ти плащат пенсията някой ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от bobsan83Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - Бобсънов - знам за какво говориш... ;-)
Хах - ако вярваш, че някой ден ще живееш от пенсия, ще ти подаря пищов и сребърен куршум като станеш на 58 години - да не се мъчиш ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от bobsan83Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - Бобсънов - знам за какво говориш... ;-)
"Ще се шириш ти, негоднико експлоататорски, в 18 апартамента, а горките кафяви "хора", злочестите "роми" ще живеят в бараки,а?"Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobsan83Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - Бобсънов - знам за какво говориш... ;-)
3 000 000 мангала ли ще ти плащат пенсията някой ден?"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътБате Пешов - това само дядо бог знае - ами ако има старини, ърм - по кофи ли да рови? Човекът поне мисли по въпросът.
Новаков по-право рече, Хах - ами инфлацията? По колко снасяте за пенсийка - аз знам на мене колко ми се събрали - с толкова сухо (и то ако НЯМА инфлация) щастливо ще живея пенсиониран около 3 месеца... ;-)
Човекът ако сам не погрижи за себе си, няма кой да - то в щатите пенсионната систума е изгърмяла фаталистически - та туканка ли?Партия была, есть и будет есть!
Коментар
Коментар