IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка живот със спестовен характер...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Ако имаш излишни пари - ок, влагай в така застраховка.
    Заслужава си. Но да правиш от това специална инвестиция - лично аз не бих."

Какво за теб са излишни пари. Дефинирай, защото аз никога не съм имал такива.
    Ако в инвестиционния ти план не е включена застраховка, кажи ни какво включва, може и по-подробно.

Коментар

• Ако имаш излишни пари - ок, влагай в така застраховка.
      Заслужава си. Но да правиш от това специална инвестиция - лично аз не бих.

Коментар

• Първоначално изпратено от derk
        Трябва да се позиционираш (образно казано, защото изисква доста познания и усилия) т.е да избереш дали да спестяваш или да инвестираш.Инвестирането води към бавното, но сигурно забогатяване. Застраховката е задължителна при диверсифицирания портфейл. Понеже една застраховка "Живот" покрива определени рискове, то и доходността и не е толкова голяма (в условията на криза като сегашната може да бъде и отрицателна), но за сметка на това тя е дългосрочна инвестиция и вноските по нея са освободени от данък.
        Колкото до 20%, това в момента не може да Ви го обещае и Уорън Бъфет.
        Ей, стига си говорил глупости. Можеш ли да го докажеш, а? На моменти разбирам разни никове, дето само ви псуват тук.
        derk, колко време през живота си си инвестирал, че твърдиш подобни простотии?

Коментар

• Трябва да се позиционираш (образно казано, защото изисква доста познания и усилия) т.е да избереш дали да спестяваш или да инвестираш.Инвестирането води към бавното, но сигурно забогатяване. Застраховката е задължителна при диверсифицирания портфейл. Понеже една застраховка "Живот" покрива определени рискове, то и доходността и не е толкова голяма (в условията на криза като сегашната може да бъде и отрицателна), но за сметка на това тя е дългосрочна инвестиция и вноските по нея са освободени от данък.
          Колкото до 20%, това в момента не може да Ви го обещае и Уорън Бъфет.

Коментар

• единственият плюс на такива застраховки е че те дисциплинират да спестяваш, всеки месец по един колко си лв - по-добре да е в евро между другото застраховката. иначе доходност няма, но ако не ги вкарваш там ги харчиш. толкоз за доходността. успех и умната . вкатрвай им там по 100 кинта и не го мисли толкова. ако искаш доходност - почвай реален бизнес или инвестирай във някой фонд - кеф ти капман, кеф ти юг маркет , алфа 20...каквото харесаш

Коментар

• Ами като я сключвам застраховката нали пак купувам пакет акции

Коментар

• Първоначално изпратено от All_or_ None
                Първоначално изпратено от All_or_ None
                Първоначално изпратено от nns
                Първоначално изпратено от kaloian
                ........единствената полза е риска да не умреш млад.
                в смисъл че печелиш единствено ако умреш млад ли
                Точно. Практически за теб няма опция да спечелиш , за наследниците е всичко.
                Добре, а какво според вас мога да направя за да имам някаква защита и да не губя парите си от премии всяка година като при рисковите застраховки??? Банков депозит???
                То е ясно, че със застраховка няма да стана милионер, ама мисля, че е някакъв вариант... Като гледам офертата и доходността която прогнозират, не се сещам за нищо по-добро за момента. Не се заяждам с вас. Просто ви питам, искам съвет, ако се сещате за нещо кажете pls. Много сериозно съм се замислил над това
                Щом си приел че няма да печелиш , а искаш да си застрахован това е начина, но просто зада могат по-лесно да продават лъготят хората че голяма доходност ще има.

Коментар

• купи си акции

Коментар

Добре, а какво според вас мога да направя за да имам някаква защита и да не губя парите си от премии всяка година като при рисковите застраховки??? Банков депозит???
                    То е ясно, че със застраховка няма да стана милионер, ама мисля, че е някакъв вариант... Като гледам офертата и доходността която прогнозират, не се сещам за нищо по-добро за момента. Не се заяждам с вас. Просто ви питам, искам съвет, ако се сещате за нещо кажете pls. Много сериозно съм се замислил над това

Коментар

• Първоначално изпратено от nns

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian

Коментар

Коментар

• Ако ще е да е в Граве във валута.

Коментар

В какъв смисъл от мен?
                              Ами ти веднъж вече си се прецакал , може още една да си направиш , все толкова пари ще получиш накрая на срока.
                              Аз не разбираммного от застраховки, особено от живот , но нали това е един уж достъпен начин за инвестиция , пък и някаква защита. Аам то може ли да знае човек, ще видя какво пише в общите им условия пък тогава ще реша. Все пак ако някои има нещо като тази застреховка или застраховка в КД нека пише. Аз се надявам, че е изгодно...
                              Всичките са едни и същи измами , единствената полза е не дай боже наследниците да получат нещо ако умреш без време иначе ако си мислиш че КОЯТО И ДА Е застраховка живот е инвестиция - значи си застрахователно зомби - НЕ Е ИНВЕСТИЦИЯ, който , каквото и да ти говори реалната доходност е около 2,5% , единствената полза е риска да не умреш млад.

Коментар

В какъв смисъл от мен?
                                Ами ти веднъж вече си се прецакал , може още една да си направиш , все толкова пари ще получиш накрая на срока.
                                Аз не разбираммного от застраховки, особено от живот , но нали това е един уж достъпен начин за инвестиция , пък и някаква защита. Аам то може ли да знае човек, ще видя какво пише в общите им условия пък тогава ще реша. Все пак ако някои има нещо като тази застреховка или застраховка в КД нека пише. Аз се надявам, че е изгодно...

Коментар

Working...
                                X