IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка живот със спестовен характер...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от QUANTUM
    Може да си направите застраховка живот в AIG. Няма да имате никакви проблеми .
    Защо AIG аз американците не ги тача много, но ако има нещо по-изгодно от КД пиши...

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola

намери вътре инфо за най доходните инвестициони схеми. Не само акции, а изобщо - с преливане на инвестициите от книжа, метали, имои, ноу хау и т.н. и ми покажи тази схема която е реализирала в 30 годишен план не 20, ами 16%.
      В крайна сметка като ви говорят разни работи консултатните мислете. Фактите са си факти.
      Абе има ама е рядко

Berkshire’s Corporate Performance, Compounded Annual Gain – 1965-2008 - 20.3%

S&P 500 with Dividends Included - 8.9%

Overall Gain – 1964-2008 Berkshire 362,319% S&P 500 4,276%

*
      The S&P 500 numbers are pre-tax whereas the Berkshire numbers are after-tax. If a corporation such as Berkshire were simply to have owned the S&P 500 and accrued the appropriate taxes, its results would have lagged the S&P 500 in years when that index showed a positive return, but would have exceeded the S&P 500 in years when the index showed a negative return. Over the years, the tax costs would have caused the aggregate lag to be substantial.

Коментар

• Със риск да прозвучи супер не на място бих искал да ви попитам от къде ви хрумна, че животозастраховката ми ще е съ 30 год. срок??? Не, че има кой знае какво голямо значение срока, но той е 25 год, при месечна премия 150лв (или в евро на същата стойност), получавам застрахователна сума 45 000лв. [(150х12)x25=45 000] и от тук започват прогнозите: песимистична=125 630 лв. , реалистична=268 404лв. , оптимистична=588 407лв.. Ето ви цифри нали трябва да сме конкретни. Във четвъртък, петък ща подпиша и след 25 год (ако съм жив) ще ви кажа какво съм получил (ако не ще подпиша клауза бенефициента да пише кво е получил преди да му изплатят сумата).[/img][/quote][/code]

Коментар

• Може да си направите застраховка живот в AIG. Няма да имате никакви проблеми .

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
            Да попиша и аз в някоя тема за затраховането.
            Импе мойте почитания приятелю за търпението с което ибясняваш
            Кокаин - отвори пак учебниците (които очевидно не си чела, щом употребяваш ей така понятието "гарантира" за доходност) и намери вътре инфо за най доходните инвестициони схеми. Не само акции, а изобщо - с преливане на инвестициите от книжа, метали, имои, ноу хау и т.н. и ми покажи тази схема която е реализирала в 30 годишен план не 20, ами 16%.
            В крайна сметка като ви говорят разни работи консултатните мислете. Фактите са си факти.

Импе бях ти казал за тая работа с доходноста. Да знаеш че и по законов ред може да ви запука някой. Вземете го оправете това, че наистина може да улетите някъде.

Айде със здраве
            Слънчице доходност може да ти се гарантира и даже някои фондове и компании са длъжни да ти гарантират... Ми пенсионните клесическата жимвот... и още мноооого питай ги сладурите от КФН дали не се гарантира доходност! Учебниците съм си ги чела, а на последък и пиша някои от тях. Що се отнася за 20% мисля, че много ясно написах, че става въпрос за някаква оферта със прогнозируеми доходности!!! Няма кой и за какво да ги запуква... Май наистина е добре да отидеш при Императора или при Влади да ти обяснят за продуктите на компанията им!!! Аз не знам защо сте се хванали за тези железа и за акциите толкова здраво- дали ще търгуваш чрез посредник или ще оставиш портфольо мениджър да ти управлява инвестициите е почти едно и също само дето в първия случай може да направиш някой фал, ако си мислиш, че много разбираш. Не, че ти се зъчя нещо ама чети какво пиша, а не го интерпретирай, моля те, защото така ми слагаш в устата някакви неща на които мястото не им е там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              ннс - дори и не подозираш колко грешиш - просто не познаваш нашият продукт. Ако искаш, заповядай и ти - малко инфо няма да ти навреди.
              За доходността - и аз не вярвам да е 20% средногодишно при 30-годишен договор, но товая не пречи в първите години да направим и много по-висока, сещате се защо. От друга страна имаме сигурен механизъм за избягване на последващи борсови кризи. ;-)
              Мисля че достатъчно ПРОДУКТИ съм видял - нямам нищо против животозастраховането - вашето или на някой друг- но ако РЕАЛНО на внесените суми им се начислява около 2,5% годишно с капитализация - на мен трудно можеш да ми обясниш колко голяма инвестиция са.

Коментар

• Да попиша и аз в някоя тема за затраховането.
                Импе мойте почитания приятелю за търпението с което ибясняваш
                Кокаин - отвори пак учебниците (които очевидно не си чела, щом употребяваш ей така понятието "гарантира" за доходност) и намери вътре инфо за най доходните инвестициони схеми. Не само акции, а изобщо - с преливане на инвестициите от книжа, метали, имои, ноу хау и т.н. и ми покажи тази схема която е реализирала в 30 годишен план не 20, ами 16%.

Импе бях ти казал за тая работа с доходноста. Да знаеш че и по законов ред може да ви запука някой. Вземете го оправете това, че наистина може да улетите някъде.

Айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Да - КД Инвестмънтс - наши.
                  , значи и аз съм към вашата пирамида.

Коментар

• ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА!!!
                    Ок можеби е малко трудно да се гарантира такава доходност, но да се прогнозира не е чек толкова. Не знам дали офертите на КД са с една и съща форма за всичките ви клиенти, аз имам две при в които прогнозируемата доходност по плана в който аз съм инвестирала е между 10 и 20% съответно за песим. вариант и за оптим. вариант нали не ме е заблудил Влади като ми е дал такива оферти. Лично аз съветвам AllOrNone да инвестира като мен със срок поне 20 год и във фонд акции разсрочено плащане на месечни вноски и премия(месечна), поне 100 лв. И наистина ще има и покрити рискове и доходност.

Коментар

• Драга ми наркоманиачке - 20% е много като средна доходност за 30 години напред, иначе като тръгне сега пазар нагоре, без пхроблем и по 200% на година ще правим.

Да - КД Инвестмънтс - наши.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Малко съм объркана... Защо твърдиш драги ми императоре, че 20 не ти се струва реална доходност??? До колкото си спомням от учебниците пазара е цикличен, всички си спомняме кризите в Русия, Мексико, спестовните каси в САЩ... Азия!!! И после пак тръгва на горе. Нали на ниски цени се купува повече без значение дали става за ации или за картофи... Така, че императоре мисля си , че сега и до април/май (когато пазара съвсем ще се срути) е най-изгодно да се инвестира. Особено както аз съм го направила разсрочено всеки месец, защото купувайки на различни цени получаваме добро средна цена. Аз имам застраховка в КД при същия агент Влади, не знам дали ви е един исъщ офиса, но съм идвала там на Графа преди две седмици. Та той на мен поне не ми е обещавал нищо на в събота чух Александър Бужанин да говори за доходност от 18.8%... Близо е до 20 нали?

Коментар

• Императоре, имате ли нещо общо с КД Инвестмънтс?

Коментар

• Ал Нонов - нека се видим в офисът ни - Влади ми е колега - и ще ти обясня по-точно - аз имам повече опит от него - и като човекозастраховател, и като инвеститор (особено).
                            ннс - дори и не подозираш колко грешиш - просто не познаваш нашият продукт. Ако искаш, заповядай и ти - малко инфо няма да ти навреди.
                            Анонов - отново говориш небивалици, а Дерк право рече.
                            Анти - защо препоръчваш фонд, а не човекозастраховка с инвестиционен елемент? Като доходност няма съществена разлика, а при човекозастраховката имаш и защита, освен инвестиция.

За доходността - и аз не вярвам да е 20% средногодишно при 30-годишен договор, но товая не пречи в първите години да направим и много по-висока, сещате се защо. От друга страна имаме сигурен механизъм за избягване на последващи борсови кризи. ;-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                              Първоначално изпратено от derk
                              Трябва да се позиционираш (образно казано, защото изисква доста познания и усилия) т.е да избереш дали да спестяваш или да инвестираш.Инвестирането води към бавното, но сигурно забогатяване. Застраховката е задължителна при диверсифицирания портфейл. Понеже една застраховка "Живот" покрива определени рискове, то и доходността и не е толкова голяма (в условията на криза като сегашната може да бъде и отрицателна), но за сметка на това тя е дългосрочна инвестиция и вноските по нея са освободени от данък.
                              Колкото до 20%, това в момента не може да Ви го обещае и Уорън Бъфет.
                              Ей, стига си говорил глупости. Можеш ли да го докажеш, а? На моменти разбирам разни никове, дето само ви псуват тук.
                              derk, колко време през живота си си инвестирал, че твърдиш подобни простотии?
                              derk, нали казваш, че инвестицията е дългосчна, това, че в монента пазара е в криза самоможе да помогне (имам предвид ниските цени на финансовите инструменти) според мен и според Влади (консултанта ми) сега е момента да се купува. Ако уцеля момента за продаване защо да не е 20% доходността??? В КДЖивот има възможност да продавам когато поискем и губя само 5% в най-лошеят случай или нищо в последните 5 години от договора, може и да сменям инвестиционната насоченост. Аз от скоро съм в БГ , но в GB във форумите се държат по-приятелски някак си. Нали за това сме тук защото имаме сходни интереси и за да си помагаме. Там (В GB) учих мениджмънт и бизнес администрация разбирам от Forex от застраховки почти нищо... Ако някой е навит нека да го види сайта на консултантите от КД или сайта на КД и да ми помогне аз ща помагам за Forex и така без да се псуваме и караме, ако може... Моля ви само нека ако има търговци на застраховки да не ми натрапват продуктите си щото съвсем ще се объркам...http://kdsme.insurance.officelive.com/default.aspx

Коментар

• Първоначално изпратено от All_or_ None
                                Първоначално изпратено от All_or_ None
                                Първоначално изпратено от nns
                                Първоначално изпратено от kaloian
                                Първоначално изпратено от nns
                                ........единствената полза е риска да не умреш млад.
                                в смисъл че печелиш единствено ако умреш млад ли
                                Точно. Практически за теб няма опция да спечелиш , за наследниците е всичко.
                                Добре, а какво според вас мога да направя за да имам някаква защита и да не губя парите си от премии всяка година като при рисковите застраховки??? Банков депозит???
                                То е ясно, че със застраховка няма да стана милионер, ама мисля, че е някакъв вариант... Като гледам офертата и доходността която прогнозират, не се сещам за нищо по-добро за момента. Не се заяждам с вас. Просто ви питам, искам съвет, ако се сещате за нещо кажете pls. Много сериозно съм се замислил над това
                                Какво значи няма да стана милионер- това не е цел. Първо трябва да си отговориш какво е богатството и тогава да се стремиш да го достигнеш. Не си мисли че милионерите са богати. Бъди здрав.

Коментар

Working...
                                X