Първоначално изпратено от QUANTUM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка живот със спестовен характер...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola
намери вътре инфо за най доходните инвестициони схеми. Не само акции, а изобщо - с преливане на инвестициите от книжа, метали, имои, ноу хау и т.н. и ми покажи тази схема която е реализирала в 30 годишен план не 20, ами 16%.
В крайна сметка като ви говорят разни работи консултатните мислете. Фактите са си факти.
Berkshire’s Corporate Performance, Compounded Annual Gain – 1965-2008 - 20.3%
S&P 500 with Dividends Included - 8.9%
Overall Gain – 1964-2008 Berkshire 362,319% S&P 500 4,276%
*
The S&P 500 numbers are pre-tax whereas the Berkshire numbers are after-tax. If a corporation such as Berkshire were simply to have owned the S&P 500 and accrued the appropriate taxes, its results would have lagged the S&P 500 in years when that index showed a positive return, but would have exceeded the S&P 500 in years when the index showed a negative return. Over the years, the tax costs would have caused the aggregate lag to be substantial.
Коментар
-
Със риск да прозвучи супер не на място бих искал да ви попитам от къде ви хрумна, че животозастраховката ми ще е съ 30 год. срок??? Не, че има кой знае какво голямо значение срока, но той е 25 год, при месечна премия 150лв (или в евро на същата стойност), получавам застрахователна сума 45 000лв. [(150х12)x25=45 000] и от тук започват прогнозите: песимистична=125 630 лв. , реалистична=268 404лв. , оптимистична=588 407лв.. Ето ви цифри нали трябва да сме конкретни. Във четвъртък, петък ща подпиша и след 25 год (ако съм жив) ще ви кажа какво съм получил (ако не ще подпиша клауза бенефициента да пише кво е получил преди да му изплатят сумата).[/img][/quote][/code]
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaДа попиша и аз в някоя тема за затраховането.
Импе мойте почитания приятелю за търпението с което ибясняваш
Кокаин - отвори пак учебниците (които очевидно не си чела, щом употребяваш ей така понятието "гарантира" за доходност) и намери вътре инфо за най доходните инвестициони схеми. Не само акции, а изобщо - с преливане на инвестициите от книжа, метали, имои, ноу хау и т.н. и ми покажи тази схема която е реализирала в 30 годишен план не 20, ами 16%.
В крайна сметка като ви говорят разни работи консултатните мислете. Фактите са си факти.
Импе бях ти казал за тая работа с доходноста. Да знаеш че и по законов ред може да ви запука някой. Вземете го оправете това, че наистина може да улетите някъде.
Айде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорътннс - дори и не подозираш колко грешиш - просто не познаваш нашият продукт. Ако искаш, заповядай и ти - малко инфо няма да ти навреди.
За доходността - и аз не вярвам да е 20% средногодишно при 30-годишен договор, но товая не пречи в първите години да направим и много по-висока, сещате се защо. От друга страна имаме сигурен механизъм за избягване на последващи борсови кризи. ;-)
Коментар
-
Да попиша и аз в някоя тема за затраховането.
Импе мойте почитания приятелю за търпението с което ибясняваш
Кокаин - отвори пак учебниците (които очевидно не си чела, щом употребяваш ей така понятието "гарантира" за доходност) и намери вътре инфо за най доходните инвестициони схеми. Не само акции, а изобщо - с преливане на инвестициите от книжа, метали, имои, ноу хау и т.н. и ми покажи тази схема която е реализирала в 30 годишен план не 20, ами 16%.
Импе бях ти казал за тая работа с доходноста. Да знаеш че и по законов ред може да ви запука някой. Вземете го оправете това, че наистина може да улетите някъде.
Айде със здраве
Коментар
-
ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА!!!
Ок можеби е малко трудно да се гарантира такава доходност, но да се прогнозира не е чек толкова. Не знам дали офертите на КД са с една и съща форма за всичките ви клиенти, аз имам две при в които прогнозируемата доходност по плана в който аз съм инвестирала е между 10 и 20% съответно за песим. вариант и за оптим. вариант нали не ме е заблудил Влади като ми е дал такива оферти. Лично аз съветвам AllOrNone да инвестира като мен със срок поне 20 год и във фонд акции разсрочено плащане на месечни вноски и премия(месечна), поне 100 лв. И наистина ще има и покрити рискове и доходност.
Коментар
-
Малко съм объркана... Защо твърдиш драги ми императоре, че 20 не ти се струва реална доходност??? До колкото си спомням от учебниците пазара е цикличен, всички си спомняме кризите в Русия, Мексико, спестовните каси в САЩ... Азия!!! И после пак тръгва на горе. Нали на ниски цени се купува повече без значение дали става за ации или за картофи... Така, че императоре мисля си , че сега и до април/май (когато пазара съвсем ще се срути) е най-изгодно да се инвестира. Особено както аз съм го направила разсрочено всеки месец, защото купувайки на различни цени получаваме добро средна цена. Аз имам застраховка в КД при същия агент Влади, не знам дали ви е един исъщ офиса, но съм идвала там на Графа преди две седмици. Та той на мен поне не ми е обещавал нищо на в събота чух Александър Бужанин да говори за доходност от 18.8%... Близо е до 20 нали?
Коментар
-
Ал Нонов - нека се видим в офисът ни - Влади ми е колега - и ще ти обясня по-точно - аз имам повече опит от него - и като човекозастраховател, и като инвеститор (особено).
ннс - дори и не подозираш колко грешиш - просто не познаваш нашият продукт. Ако искаш, заповядай и ти - малко инфо няма да ти навреди.
Анонов - отново говориш небивалици, а Дерк право рече.
Анти - защо препоръчваш фонд, а не човекозастраховка с инвестиционен елемент? Като доходност няма съществена разлика, а при човекозастраховката имаш и защита, освен инвестиция.
За доходността - и аз не вярвам да е 20% средногодишно при 30-годишен договор, но товая не пречи в първите години да направим и много по-висока, сещате се защо. От друга страна имаме сигурен механизъм за избягване на последващи борсови кризи. ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от derkТрябва да се позиционираш (образно казано, защото изисква доста познания и усилия) т.е да избереш дали да спестяваш или да инвестираш.Инвестирането води към бавното, но сигурно забогатяване. Застраховката е задължителна при диверсифицирания портфейл. Понеже една застраховка "Живот" покрива определени рискове, то и доходността и не е толкова голяма (в условията на криза като сегашната може да бъде и отрицателна), но за сметка на това тя е дългосрочна инвестиция и вноските по нея са освободени от данък.
Колкото до 20%, това в момента не може да Ви го обещае и Уорън Бъфет.
derk, колко време през живота си си инвестирал, че твърдиш подобни простотии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от All_or_ NoneПървоначално изпратено от All_or_ NoneПървоначално изпратено от nnsПървоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от nns........единствената полза е риска да не умреш млад.
Коментар
Коментар