IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка живот със спестовен характер...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от monopola
    Чеснтно казано нищо конкретно не мисля за тях. Не съм ги и проверявал достатъчно. Прецених да я направя защото не ми е чак такъв разход. Пък и звучи добре. Смятам това за едно от необислените инвестиционни решения, които съм направил. Не знам дали е грешно, но необмислено.
    Теоритично смятам схемата за отлична възможност. Спестовна не бих си направил в чистия и вид. Ако КД успеят да бият инфлацията мисля че ще е напълно достатъчно.

Айде със здраве.
    Почвам да уча английски, та да разбера какво си ми пратила

Общо взето простопии са , но ако искаш предложението от мейласи остава сериозно говоря, само, че е в благоевград. Надявам се повече да не сезаяждаме и мисля, че не е неразумно и , че наистина си е инвестиция четох проучване , че 9.36% от общите приходи на трите най-големи щата са от застраховки живот, класически и инвестиционни и тн... успех ти желая

Коментар

• Първоначално изпратено от QUANTUM
      Ми ти All-or-none новини не слушаш ли? AIG нямат май много време живот още. На изкуствено дишане са.

Ха познай като фалира AIG какво ще стане с другите застрахователи, ще си останат хората с полиците в къщи.
      Ми ти QUANTUM вярваш ли, че ще фалират, както ти казах аз ги ненавиждам тъпите американски копелета но работя за тях от 8 год в AIG Investments . Тука имаме само офис но трябва да ти кажа, че ако фалират това ще бъде началото на края... Аз реших, че си агент и исках малко да се изгавря с теб извинявай

Коментар

• Чеснтно казано нищо конкретно не мисля за тях. Не съм ги и проверявал достатъчно. Прецених да я направя защото не ми е чак такъв разход. Пък и звучи добре. Смятам това за едно от необислените инвестиционни решения, които съм направил. Не знам дали е грешно, но необмислено.
        Теоритично смятам схемата за отлична възможност. Спестовна не бих си направил в чистия и вид. Ако КД успеят да бият инфлацията мисля че ще е напълно достатъчно.

Айде със здраве.
        Почвам да уча английски, та да разбера какво си ми пратила

Коментар

• Първоначално изпратено от Cocaine
          Първоначално изпратено от monopola
          Сега се сетих за това "бейб". Гледах един път последния биг брадър и там една "интилигентна" руса мома само това повтаряше.
          Я си признай
          Руса съм , но пък чак "интилигентна" едва ли...
          Ти като имаш в КД застраховка кво мислиш за тях, ама честно. Аз си я направих при колеката на Императора Влади , заради разпределенито на риска апък и заради самият агент... шегувам се. В Англия имах (и още си я имам) една подобна застраховка. Покрива рискове в целия свят. Но парите там се изплащат... И като се върнах си направих тук. Не съм сигурна дали тази на КД покрива рискове извън БГ?

Коментар

• Ми ти All-or-none новини не слушаш ли? AIG нямат май много време живот още. На изкуствено дишане са.

Ха познай като фалира AIG какво ще стане с другите застрахователи, ще си останат хората с полиците в къщи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cocaine
              Сега се сетих за това "бейб". Гледах един път последния биг брадър и там една "интилигентна" руса мома само това повтаряше.
              Я си признай
              Ти като имаш в КД застраховка кво мислиш за тях, ама честно. Аз си я направих при колеката на Императора Влади , заради разпределенито на риска апък и заради самият агент... шегувам се. В Англия имах (и още си я имам) една подобна застраховка. Покрива рискове в целия свят. Но парите там се изплащат... И като се върнах си направих тук. Не съм сигурна дали тази на КД покрива рискове извън БГ?

Коментар

Я си признай

Коментар

• Сега се сетих за това "бейб". Гледах един път последния биг брадър и там една "интилигентна" руса мома само това повтаряше.
                  Я си признай

Коментар

Капман Макс - реализирана доходност за 2007 около 110 %.
                    Ми те значи КД са направо апокалипитици с тая работа за 20 % оптимистично.
                    Тука вече се излагаш с тия поствания. Не разбра ли че си говорим за период от 20-30 години. За тия два поста направо се срина - борсата днес работела, ПОД Лукойл, абе да спрем а. Смени ника и после ме почвай пак.

Поздрави

Аз няй-много от всичко мразя да повтарям но при теб бейб май се налага виж по-долу там където писах 1..2..3... Найл ти писах за иронията ако не си го схванал то примера с коката тябваше да те доведе до мисълта, че нещо наистина се бъзикам. Ама не. А това за осигурителното дружество го написах с цел да ти покажа, че даже и при тях има доходност и, то не лоша мисля за под в тези условия знам, че е за 1 год., нали аз го написах... Ще ти пратя нещо друго което съм го писала ако искаш да го редактираш и като го побликуват ти давом хонорара

Коментар

• Капман Макс - реализирана доходност за 2007 около 110 %.
                      Ми те значи КД са направо апокалипитици с тая работа за 20 % оптимистично.
                      Тука вече се излагаш с тия поствания. Не разбра ли че си говорим за период от 20-30 години. За тия два поста направо се срина - борсата днес работела, ПОД Лукойл, абе да спрем а. Смени ника и после ме почвай пак.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__
                        та казваш да видя БФБ днес на старта а
                        ПОвярвай ми не искам да се заяждам. Ама и не приемам ей така мненията само защото било галантно. Майла ми е същия като ника и е в абв. Прати, та да се уверя че съмсе заблудил.
                        Хахаха, верно днеска нашата борса сцепи мрака.
                        Всички други ярко червени само ние яко ЪП, та даже с повече от 20% ~ 30% на година и така в следващите 30г. Досега само имотите ни бяха така, а от този месец вече и борсата.
                        ПОД “Лукойл Гарант - България” е с най-висока доходност сред универсалните фондове
                        К. Ч. Имаме разработена цялостна стратегия с цел да мотивираме хората да изберат именно нас. На първо място е резултатът, който постигаме от управлението на средствата. За миналата година доходността, която реализирахме от направените от нас инвестиции, надхвърли 20% за всеки от фондовете. Универсалният ни фонд е с най-високата доходност на пазара, професионалният ни е на второ, а доброволният – на трето място по реализирана доходност. Кирил Червенков изпълнтелен директор на Лук Ойл

«Райфайзен Фонд Е Акции» Централна и Източна Европа, както и Китай. Неговата доходност за последните единадесет години е 22,42% а за последната6Х,ХХ%.

Коментар

та казваш да видя БФБ днес на старта а
                          ПОвярвай ми не искам да се заяждам. Ама и не приемам ей така мненията само защото било галантно. Майла ми е същия като ника и е в абв. Прати, та да се уверя че съмсе заблудил.
                          Хахаха, верно днеска нашата борса сцепи мрака.
                          Всички други ярко червени само ние яко ЪП, та даже с повече от 20% ~ 30% на година и така в следващите 30г. Досега само имотите ни бяха така, а от този месец вече и борсата.

Коментар

• та казваш да видя БФБ днес на старта а

Коментар

Е сега разбрах Кокаин.
                              Явно и лихвата по депозит ти смяташ за доходност. Теоритично си права разбира се. Няма какво да споря. Особено пък щом и учебници пишеш - сигурно си от великите БГ писачи на икономическа литература. То и затова прогнозирана доходност от 20% на година ти се струват ОК.
                              Е да ти кажа и аз някой неща, пък белким ги включиш в следващия си учебник. Най високата оходност постигана досега от как има капиталови пазари за период от най 20 години е около 14%. АМа нищо де, ти естествено си по добра от всички световни икономисти и финансисти.
                              При Императора съм ходил, та даже ме и умая и имам такава застраховка. Още тогава му казах всичко това, предполгам ще потвърди. За себе си смятам че е добра диверсификация, ама ще видим. Сега се чудя дали да я индексирам. Ако някой може да даде съвет за това - ще помогне.
                              А доколко дали може да ги запука някои не ми се коментира че ти сигурно и учебници по право пишеш. А пък аз и това надали разбирам.
                              С риск да ти се сторя още по-тъпа от колкото вече ме мислиш, ще ти кажа някои неща бейб: 1.Май не си ми схванал иронията ама нищо, понякога и аз самата не я улавям.
                              2.Това за 14% не знам къде го видя или чу ако искаш ми кажи мейл и ще ти пратя някои неща и после да си поговорим пак ако искаш.
                              3.Учебниците които пиша са за английски колежи и не са чак толкова велики.
                              4.Диверсификацията е фондамент на инвестирането.
                              5.Няма как да ги запукат защото навсякъде пише, че това са прогнози.
                              6.Ако купиш един грам кока за 100 лева днес и го продадеш за 120 утре това са 20% нали. Виж старта на БФБ тази сутрин и виж в момента...
                              И накрая за индексацията, доходността(лихвата) на продуктите на КД изпреварва инфлацията до сега. Според мен в момента е по-удачно да внесеш някаква сума по инвестиционната си сметка там вместо индексация защото така ще спечелиш повече. Тако мисля аз, но мозъкът ми е на пихтия от коката както се досещаш... Такаче не ме приемай много навътре, както и аз няма да те приемам.
                              И последно не се заяждам с теб, просто си говорим не бъди пасивноагресивен а се отнасяй с мен като с дама, ако може.

Коментар

• Е сега разбрах Кокаин.
                                Явно и лихвата по депозит ти смяташ за доходност. Теоритично си права разбира се. Няма какво да споря. Особено пък щом и учебници пишеш - сигурно си от великите БГ писачи на икономическа литература. То и затова прогнозирана доходност от 20% на година ти се струват ОК.
                                Е да ти кажа и аз някой неща, пък белким ги включиш в следващия си учебник. Най високата оходност постигана досега от как има капиталови пазари за период от най 20 години е около 14%. АМа нищо де, ти естествено си по добра от всички световни икономисти и финансисти.
                                При Императора съм ходил, та даже ме и умая и имам такава застраховка. Още тогава му казах всичко това, предполгам ще потвърди. За себе си смятам че е добра диверсификация, ама ще видим. Сега се чудя дали да я индексирам. Ако някой може да даде съвет за това - ще помогне.
                                А доколко дали може да ги запука някои не ми се коментира че ти сигурно и учебници по право пишеш. А пък аз и това надали разбирам.

Коментар

Working...
                                X