Първоначално изпратено от All_or_ None
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка живот със спестовен характер...
Collapse
X
-
Re: Застраховка живот със спестовен характер...
Първоначално изпратено от All_or_ NoneЗдравейте, имам класическа застраховка живот в Алианц, а вчера се срещнах с консултант на КД Живот. Някой знае ли нещо повече за тази компания? Момчето беше много убедително , но все пак става въпрос за пари, а неговите предложения ми звучаха малко изсилено. Става въпрос за доходност от порядъка на 20% . Знам, че никъде няма гаранции, но ако някой има повече инфо ще съм му благодарен ако го сподели. а това е сайта на консултанта добре звучи , но дали е реално... http://kdsme.insurance.officelive.com/default.aspxНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Застраховка живот със спестовен характер...
Здравейте, имам класическа застраховка живот в Алианц, а вчера се срещнах с консултант на КД Живот. Някой знае ли нещо повече за тази компания? Момчето беше много убедително , но все пак става въпрос за пари, а неговите предложения ми звучаха малко изсилено. Става въпрос за доходност от порядъка на 20% . Знам, че никъде няма гаранции, но ако някой има повече инфо ще съм му благодарен ако го сподели.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар