Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в трайни насаждения
Collapse
X
-
-
Ефекта "durex"
Света е беден,но и бедните избират сигурното качество.Тук има пример за уникална находчивост
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...00&galid=71162 Бързо растящи видове,влагани в собствено производство-домашно правена еко хартия?Кесии за супермаркети?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнениеЛорд-е, какво ще го правиш този студоустойчив банан бе?
То сега си има банани целогодишно, не е като при бай Тошо?Last edited by LANDLORD 31; 23.06.2012, 07:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака е, аз му обясних! Имам около 20дка в радиус на 30км. от Кюстендил. Там ми пречат Въпреки, че моята студоустойчива маслина и студоустойчив банан мисля да ги садя само на 1,5дка на 20км. от Пауталия.
То сега си има банани целогодишно, не е като при бай Тошо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеМоже и да бъркам но не знам защо ми се струва,че този хоби производител преди да почне при вас се проба в кюстендилско.Но там много бързо му обясниха,че пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнениеЗащо не!?При нас в Стара Загора един баровец започна с черешите като хоби, а сега се е амбицирал да стане производител N1 в Европа.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Моят съвет е :Инвестирай в това от което разбираш,всичко друго е впрягане на вятъра .Ако си хазартна личност пробвай ,ама 20 д-ка си е не само за хоби освен ако не е елхички ,които да оставиш на наследниците си .Ако е овошки и не си се занимавала трябва специалист ,защото си иска работа и то точно когато трябва и както трбва .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ади Разгледай мнениеЗдравейте,
Преди време нашия премиер каза да спрем да трупаме в банки, а да инвестираме...... и аз реших да го послушам.Насочила съм се към трайните насаждения.Става въпрос за странично занимание, нещо като хоби 10-20 дка, да не изисква много време, понеже се занимавам с друго и с приемливо добра печалба.Вече имам някакви идеи, но ще се радвам и на Ваши съвети, най-вече за билките, че там почти нищо не знам.Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДали е подходящо да насадя студоустойчива маслина и студоустойчив банан на 20км. северно от Кюстендил?
Там климата е преходноконтинентален със средиземноморско влияние но в подножието на Конявска планина. Надморската височина е към 750м.
Или да си садя само ябълки и череши, как мислите?
Коментар
Коментар