И как е? Върви ли бизнеса?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова е реална и функционираща програма в много страни от ЕС(сумите са различни).
Няма причини и в България да не се реализира, дори само заради контрола от ЕК и общественият натиск. Не знам какво е развитието, но срока е една година, мисля
Както и другата подобна програма "Аз мога", мисля че и в България има голямо покритие в момента.
Нещата са толкова зле, че е тъпо да се отрича нещо, което би помогнало за нечие развитие и нова квалификация и ориентация на навиците, вместо само да плачем
Коментар
-
Това е реална и функционираща програма в много страни от ЕС(сумите са различни).
Няма причини и в България да не се реализира, дори само заради контрола от ЕК и общественият натиск. Не знам какво е развитието, но срока е една година, мисля
Както и другата подобна програма "Аз мога", мисля че и в България има голямо покритие в момента.
Нещата са толкова зле, че е тъпо да се отрича нещо, което би помогнало за нечие развитие и нова квалификация и ориентация на навиците, вместо само да плачем
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеИма ли някой да ги вярва тези неща !?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКакво стана, някой взе ли хилядарките ?
Коментар
-
То за бизнес парите са една от най-малките подробности.
По-важно е да се научат хората на бизнес мислене, умения, маркетинг.
Незнам дали курсовете, които се предлагат ще успеят да предадат на хората тези знания.
Щото то да не е бизнес, едно работно място да си поддържат успешно хората не е чак толкова проста работа.
Ама нищо де - все пак едни пари ще се завъртят в икономиката, белким някои от хората успеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеОт 15.12.2011 отивам да карам курсовете с ваучер от Бюрото по труда по тази програма
Сещаме се кога ще ни признаят 20 к .КОГАТО ИМА 10% ЗА ОТПУСКАЩИЯ ПАРИТЕ .
Ама и друго се сещаме ,че първо трябва да ги поискаш прилежноМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
съмнявам се, че тази сума ще бъде достатъчна за започването на собствен бизнес, по едно време имаше една програма, която им осигуряваше заетост чрез организиране на курсове за компютърна грамотност, по-добре да се инвестират в нещо подобно- курсове и обучения, които да ги направят годни за нуждите на трудовия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТц, Тц, Тц, никой не раздава пари, проверете и тогава пускайте глупави теми......20к е сумата, която мога да ти признаят за проект и бизнес план, могат да ти признаят и 100лв, а нали се сещате кога ще ви признаят 20к безвъзмезно....
Сещаме се кога ще ни признаят 20 к .КОГАТО ИМА 10% ЗА ОТПУСКАЩИЯ ПАРИТЕ .
Ама и друго се сещаме ,че първо трябва да ги поискаш прилежно
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЦелта на подобни програми била да накарат трайно безработните да се запишат и да ги хване статистиката. Естественно че няма да дадат после пари , защото не са им изпълнени изискванията както трябва , Брюксел като дава пари ..консуртантските фирми дето ги прибират трябва да са от там , а не отдругаде..
Вероятно, идеята е точно тези с все още "топли" трудови навици да потърсят възможност за ...САМОНАЕМАНЕ.
...и парите за консултантски фирми - тук - ако от Брюксел си имат регистрирани тукашни фирми, ок ))
Истинате е, че има много европейски програми и е безумие да се плюе, а не да се възползва човек от тях. А за да го направи, трябва да ги познава.
Така че, колкото повече подобни теми има в този форум, толкова с повече смисъл ще е запълнено и съществуването му. Още веднъж - браво за темата!
Коментар
Коментар