IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И как е? Върви ли бизнеса?
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Това е реална и функционираща програма в много страни от ЕС(сумите са различни).
      Няма причини и в България да не се реализира, дори само заради контрола от ЕК и общественият натиск. Не знам какво е развитието, но срока е една година, мисля
      Както и другата подобна програма "Аз мога", мисля че и в България има голямо покритие в момента.

Нещата са толкова зле, че е тъпо да се отрича нещо, което би помогнало за нечие развитие и нова квалификация и ориентация на навиците, вместо само да плачем
      Тъжно но, факт: Широката общественост го приема повече като шега...

Коментар

• Това е реална и функционираща програма в много страни от ЕС(сумите са различни).
        Няма причини и в България да не се реализира, дори само заради контрола от ЕК и общественият натиск. Не знам какво е развитието, но срока е една година, мисля
        Както и другата подобна програма "Аз мога", мисля че и в България има голямо покритие в момента.

Нещата са толкова зле, че е тъпо да се отрича нещо, което би помогнало за нечие развитие и нова квалификация и ориентация на навиците, вместо само да плачем

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          Има ли някой да ги вярва тези неща !?
          Назад из темате е пълно с вярващи глупаци и партийни агитатори, които бълваха гущери само при намек, че всичко това е въздух под налягане.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Какво стана, някой взе ли хилядарките ?
            Има ли някой да ги вярва тези неща !?

Коментар

• Какво стана, някой взе ли хилядарките ?

Коментар

• Бъдете сигурни, че 20 000 не се дават току така, като здрасти, здравей... Със сигурност има доста условия и изисквания, които трябва да покрие кандидат-бизнесмена/ката Парата се дава само след одобрение. А кво става ако общината не одобри нито един от кандидатите, кво се случва с тез пари?

Коментар

• То за бизнес парите са една от най-малките подробности.
                  По-важно е да се научат хората на бизнес мислене, умения, маркетинг.
                  Незнам дали курсовете, които се предлагат ще успеят да предадат на хората тези знания.
                  Щото то да не е бизнес, едно работно място да си поддържат успешно хората не е чак толкова проста работа.
                  Ама нищо де - все пак едни пари ще се завъртят в икономиката, белким някои от хората успеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                    От 15.12.2011 отивам да карам курсовете с ваучер от Бюрото по труда по тази програма
                    Сещаме се кога ще ни признаят 20 к .КОГАТО ИМА 10% ЗА ОТПУСКАЩИЯ ПАРИТЕ .
                    Ама и друго се сещаме ,че първо трябва да ги поискаш прилежно
                    Успех но да си знаеш, че цялата тая процедура докато стигнеш до парите няма да стане никак бързо. И не всички проекти са за 20 000лв а май повечето са за 2 000 зависи за какво ставало дума.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• съмнявам се, че тази сума ще бъде достатъчна за започването на собствен бизнес, по едно време имаше една програма, която им осигуряваше заетост чрез организиране на курсове за компютърна грамотност, по-добре да се инвестират в нещо подобно- курсове и обучения, които да ги направят годни за нуждите на трудовия пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Тц, Тц, Тц, никой не раздава пари, проверете и тогава пускайте глупави теми......20к е сумата, която мога да ти признаят за проект и бизнес план, могат да ти признаят и 100лв, а нали се сещате кога ще ви признаят 20к безвъзмезно....
                        От 15.12.2011 отивам да карам курсовете с ваучер от Бюрото по труда по тази програма
                        Сещаме се кога ще ни признаят 20 к .КОГАТО ИМА 10% ЗА ОТПУСКАЩИЯ ПАРИТЕ .
                        Ама и друго се сещаме ,че първо трябва да ги поискаш прилежно
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• Last edited by comet; 23.04.2013, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Целта на подобни програми била да накарат трайно безработните да се запишат и да ги хване статистиката. Естественно че няма да дадат после пари , защото не са им изпълнени изискванията както трябва , Брюксел като дава пари ..консуртантските фирми дето ги прибират трябва да са от там , а не отдругаде..
                            Всъщност, малко странно за мен, програмата е за НОВОРЕГИСТРИРАНИ на борсата - до 1 година!
                            Вероятно, идеята е точно тези с все още "топли" трудови навици да потърсят възможност за ...САМОНАЕМАНЕ.

...и парите за консултантски фирми - тук - ако от Брюксел си имат регистрирани тукашни фирми, ок ))

Истинате е, че има много европейски програми и е безумие да се плюе, а не да се възползва човек от тях. А за да го направи, трябва да ги познава.
                            Така че, колкото повече подобни теми има в този форум, толкова с повече смисъл ще е запълнено и съществуването му. Още веднъж - браво за темата!

Коментар

• голяма работа е безплатната реклама
                              D.Y.F-091066

Коментар

• По-предприемчивите ще се възползват и ще спечелят, мързеливите ще си останат само с мрънкането
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X