IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще ме уморите бе хора и какво като са безработни? Да не би да са тъпи като гъби? Прочетох първите няколко коментара и от там спрях да чета защото изглежда нямаше голям смисъл, то заради такива като вас които си мислят, че човек като безработен значи не става за нищо, и точно защото всички толкова много искате кадри с опит има такава безработица особенно сред младите. Я ми кажете колко от вас са имали висше икономическо образование преди да си помислят да започват с бизнес, че толкова се биете в гърдите, че хора с средно и безработни не могат да направят нищо? Аз съм с средно и безработен, започнах сам дребен бизнес с минимална инвестиция (под 500 лв) в момента изкарвам повече от колкото бих изкарал на която и да е работа която мога да получа със средно образование (че и повече от колкото на доста от позициите които бих заемал с висше). Така, че айде моля ви се големите бизнесменчета висшисти да си задържите коментарите! Факт е, че сигурно над 90 % от бизнесмените по цял свят не са завършили университет (поне не преди да станат бизнесмени) и съм сигурен, че и тук голям процент от вас са така. Факт е също така, че парите наистина може да отидат в джоба на някой, до колкото разбрах след изготвяне на бизнес плана и ПРЕДИ изпращането му за удобрение/отхвърляне трябва да се регистрира фирма без значение дали ще бъде удобрен кандидата, така, че ето ви я врътката те ще си приберат кинтите от всеки който иска да опита.
    Last edited by Darkbound; 22.04.2012, 17:41.

Коментар

• Безработен и собствен бизнес-трудна работа.
      20 000 лв.- пари хвърлени на вятъра.
      Звучи малко цинично ама това е моето виждане.
      "We at Chrysler borrow money the old-fashioned way. We pay it back."
      Lee Iacocca

Коментар

• Проблемът е, че качествените идеи не се разпознават от тези, дето да дават парите. Ама какво искате от тях, нали те не са предприемачите...

Коментар

• Завършил съм един курс за обучение .Сега посещавам още един , така че отговарям на изискванията. Тези курсове ти дават обща представа кое как става . Проблема е в намирането на " работеща " идея , която да генерира веднага печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнение
            Кво става ?! Никой ли няма идея как да спечелим тези пари ?
            Не можеш да ги спечелиш! Те не са за тебе, а за държавната администрация. Трябва да изкараш курсове за бизнес мениджмънт. От чантаджии, дето никога не са правили частен бизнес! Ако ги изкараш тези курсове, и те одобрят, почват да ти ги отпускат на траншове. По 2К, на месец, 5К и т.н. Да, ама аз купувам техника и първия месец ми трябват само 8К ДДС да внеса на държавата!
            Виж, за бръснарски салон ако искаш да отвориш, става!!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Преди половин година написах, че парите не се взимат лесно.

4 месеца си губите като вероятно за три ще ви дадат по 100 лева на месец.

Изпити работи кандидатствания и накрая ви одобрят за 1500-2000 лева от които ще паднат пари за разходи.

Да не говорим, че вероятно трябва да имате фирма щото не виждам как ще стане по-друг начин.

А ще ви одобрят ако сте и на братко и батко с тея дето одобряват.

Напълно умрела работа.

А иначе изобщо не знам докъде са стигнали с раздаването на пари и като знаете каква пумия е в държавата заради управляващите скръндзи то по е вероятно нищо да не получите щото част от парите трябва да ги плати държавата а Борисов по скоро, че умре от колкото да даде парите на някой си все пак тук се плаща и от бюджета и не е само от Европа пари.

Пари ще се дадат само на братко и батко за да се снима Борисов за пред камерите както и може би на един двама късметлии което може да стане и догодина все пак избори са.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Кво става ?! Никой ли няма идея как да спечелим тези пари ?

Коментар

• Колега - трябва да е на печалба , защото имаш и разходи . Не можеш да имаш приходи от 1000 лева , когато разходите ти са 1500 лева.

Коментар

• Да друго щеше да е да ти изсипят 20 бона и после никой за нищо да не те търси докато ги харчиш

Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    кво се нервиш ,пари току така никой няма да получи,цялата работа е да се превъртят парите от Еврофондовете в бюджета и да има работа за бюрокрацията
                    Условията са булшит -една камара бумаги,3 години мониторинг , могат да се харчат само за някои неща ,не се дават наведнъж ,трябва да създадеш нова фирма ,да създадеш освен твоето и още 2 работни места поне за 1 година ;ще плащаш на консултантски фирми и т.н. Р Едно няма нищо ...Дейност да се развива ама от държавните служители

Коментар

• А защо трябва да е на печалба - просто трябва след третия месец да има приходи за да може да се плащат от тях заплатите. Ако го няма това условие всеки ще назначи родата и без нищо да правят ще взимат заплати с наготово дадени пари.
                      От една страна мрънкате че имало много условия пък от друга страна щели да ги дават на техни хора с цел да източат парите - аз лично одобрявам да има такива условия които поне малко ще спрат бг шмекерите

Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнение
                      Беше споменато , че трябва да плащаш 1 година на работниците .Затова не го споменах .
                      Та сеща ли се някой кой е този легален бизнес , който след 3 месеца ще е на печалба ?

Коментар

• Беше споменато , че трябва да плащаш 1 година на работниците .Затова не го споменах .
                        Та сеща ли се някой кой е този легален бизнес , който след 3 месеца ще е на печалба ?

Коментар

Бизнеса трябва да започне да печели след 3-тият месец , защото парите за заплати са одобрени само за 3 месеца.
                          Не е само това, но и ако наемеш хора и им плащаш заплати 3 месеца с парите от програмата, след това се задължаваш да го правиш в продължение на година

Но идеята е друга според мен - парите са предвидени за оборудване и спомагателни дейности.

Коментар

• Бизнеса трябва да започне да печели след 3-тият месец , защото парите за заплати са одобрени само за 3 месеца.

Коментар

Кой бизнес ще започне да печели след 3-тия месец от старта ?! Тези , който са писали условията май не са в час .
                              Какво точно имаш предвид?

Коментар

• Кой бизнес ще започне да печели след 3-тия месец от старта ?! Тези , който са писали условията май не са в час .

Коментар

Working...
                                X