Ще ме уморите бе хора и какво като са безработни? Да не би да са тъпи като гъби? Прочетох първите няколко коментара и от там спрях да чета защото изглежда нямаше голям смисъл, то заради такива като вас които си мислят, че човек като безработен значи не става за нищо, и точно защото всички толкова много искате кадри с опит има такава безработица особенно сред младите. Я ми кажете колко от вас са имали висше икономическо образование преди да си помислят да започват с бизнес, че толкова се биете в гърдите, че хора с средно и безработни не могат да направят нищо? Аз съм с средно и безработен, започнах сам дребен бизнес с минимална инвестиция (под 500 лв) в момента изкарвам повече от колкото бих изкарал на която и да е работа която мога да получа със средно образование (че и повече от колкото на доста от позициите които бих заемал с висше). Така, че айде моля ви се големите бизнесменчета висшисти да си задържите коментарите! Факт е, че сигурно над 90 % от бизнесмените по цял свят не са завършили университет (поне не преди да станат бизнесмени) и съм сигурен, че и тук голям процент от вас са така. Факт е също така, че парите наистина може да отидат в джоба на някой, до колкото разбрах след изготвяне на бизнес плана и ПРЕДИ изпращането му за удобрение/отхвърляне трябва да се регистрира фирма без значение дали ще бъде удобрен кандидата, така, че ето ви я врътката те ще си приберат кинтите от всеки който иска да опита.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнениеКво става ?! Никой ли няма идея как да спечелим тези пари ?
Виж, за бръснарски салон ако искаш да отвориш, става!!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Преди половин година написах, че парите не се взимат лесно.
4 месеца си губите като вероятно за три ще ви дадат по 100 лева на месец.
Изпити работи кандидатствания и накрая ви одобрят за 1500-2000 лева от които ще паднат пари за разходи.
Да не говорим, че вероятно трябва да имате фирма щото не виждам как ще стане по-друг начин.
А ще ви одобрят ако сте и на братко и батко с тея дето одобряват.
Напълно умрела работа.
А иначе изобщо не знам докъде са стигнали с раздаването на пари и като знаете каква пумия е в държавата заради управляващите скръндзи то по е вероятно нищо да не получите щото част от парите трябва да ги плати държавата а Борисов по скоро, че умре от колкото да даде парите на някой си все пак тук се плаща и от бюджета и не е само от Европа пари.
Пари ще се дадат само на братко и батко за да се снима Борисов за пред камерите както и може би на един двама късметлии което може да стане и догодина все пак избори са.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Да друго щеше да е да ти изсипят 20 бона и после никой за нищо да не те търси докато ги харчиш
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениекво се нервиш ,пари току така никой няма да получи,цялата работа е да се превъртят парите от Еврофондовете в бюджета и да има работа за бюрокрацията
Условията са булшит -една камара бумаги,3 години мониторинг , могат да се харчат само за някои неща ,не се дават наведнъж ,трябва да създадеш нова фирма ,да създадеш освен твоето и още 2 работни места поне за 1 година ;ще плащаш на консултантски фирми и т.н. Р Едно няма нищо ...Дейност да се развива ама от държавните служители
Коментар
-
А защо трябва да е на печалба - просто трябва след третия месец да има приходи за да може да се плащат от тях заплатите. Ако го няма това условие всеки ще назначи родата и без нищо да правят ще взимат заплати с наготово дадени пари.
От една страна мрънкате че имало много условия пък от друга страна щели да ги дават на техни хора с цел да източат парите - аз лично одобрявам да има такива условия които поне малко ще спрат бг шмекерите
Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнениеБеше споменато , че трябва да плащаш 1 година на работниците .Затова не го споменах .
Та сеща ли се някой кой е този легален бизнес , който след 3 месеца ще е на печалба ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнениеБизнеса трябва да започне да печели след 3-тият месец , защото парите за заплати са одобрени само за 3 месеца.
Но идеята е друга според мен - парите са предвидени за оборудване и спомагателни дейности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнениеКой бизнес ще започне да печели след 3-тия месец от старта ?! Тези , който са писали условията май не са в час .
Коментар
Коментар