IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Ха,15% си е като джак изпорта от тотото,едно време сапардаджиите искаха до 50%.То това по тънко и от АЛ БОЖ
    Ти вярваш ли че тези пари , дори някой и да ги даде, няма да натирят поне трима ревизори зад гъза му да го нюхат да не би да пръдне накриво? Леле, че наивници имало, мале...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      И още ли има лапнишарани да кълват на такива оферти? Разбирам 3 бона но, поне мизата да е 60 К, иначе...
      Ха,15% си е като джак изпорта от тотото,едно време сапардаджиите искаха до 50%.То това по тънко и от АЛ БОЖ
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• И още ли има лапнишарани да кълват на такива оферти? Разбирам 3 бона но, поне мизата да е 60 К, иначе...

Коментар

• И да ги вземеш, ако не можеш да си плащаш осигуровките и закъснееш с внасянето, глобата е 5000 лв. От новините тази сутрин.
          Така се убива инициативата в хората. не само,че не помагат, но и пречат активно с безумни закони без да се взима под внимание размера на нарушението.
          А тези програми са само за стимулиране на корупционните практики и пълнене на на изборния бюджет на управляващата в момента партия/ за кебапчета и др. такива/

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            Верно е това . Значи на човек дружествата които организираха курсовете взеха по 600 лв , курсистите по 480 ли беше И администрацията сигурно по 500-600 на калпак и до там . Както викаш Амин
            До колкото знам от вътрешен източник, подкупа за да се вредиш е 3000 лв. средно
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Някъде назад май писах по тази тема, че и от тая програма нищо няма да стане. Администрацията ни няма капациета, да организира такова нещо. Целта и бе да се усвоят известно количество пари. Амин и на това
              Верно е това . Значи на човек дружествата които организираха курсовете взеха по 600 лв , курсистите по 480 ли беше И администрацията сигурно по 500-600 на калпак и до там . Както викаш Амин
              Анализи EUR/USD

Коментар

• Някъде назад май писах по тази тема, че и от тая програма нищо няма да стане. Администрацията ни няма капациета, да организира такова нещо. Целта и бе да се усвоят известно количество пари. Амин и на това
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тука си изчакахме чакането Вече 3-ти месец ни вест ни кост по отношение на подадените проекти Единственото ми обяснение е ЧЕ НЕМА КИНТИ . Не съм се ровил по бюджета за 2013 да видя дали въобще ще има пари за тази програма За който не е запознат 70% са евро пари а 30 % трябва да се осигурят от нашто правителство . Е те точно тия 30-те ги няма
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                    Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес -
                    Раздават ги под път и над път, по кръговите движения, села и паланки
                    Да бе да, раздават ташаци, раздават Кажи на светията да се нарежда на опашката, докато не са свършили раздавките

Коментар

• Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес -
                      Раздават ги под път и над път, по кръговите движения, села и паланки

Коментар

• Първоначално изпратено от PETRONATOR Разгледай мнение
                        Безработен и собствен бизнес-трудна работа.
                        20 000 лв.- пари хвърлени на вятъра.
                        Звучи малко цинично ама това е моето виждане.
                        По-добре на вятъра,отколкото-неусвоени.Който успее да завърти някакво бизнесче-супер.Който не успее-ще фалира,нищо ново под слънцето,все пак едни пари ще се изхарчат насам-натам.Щели да вземат кинти и разни консултанти,е ми лошо няма.Че то,като се замисля,дори всичките тези пари да ги "усвоят" чиновниците,пак е по-добре,отколкото да не се влее нито едно, от така дефицитните напоследък левчета в задъхващата се БГ-икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнение
                          Гледам дават кафе под наем 65 квадрата( неработещо) за 800 лева .
                          Като прибавим и другите разходи(заплати , ток и вода ) се получава около 3 000 лева на месец . Или трябва да имам 100 лева чисти всеки ден , за да покривам разходите. Какъв оборот трябва да имам , за да остават 100 лева чисти ?
                          150-160 лв.

Коментар

• "Набор на бизнес-идеи"? В НАШАТА захлюпена ресПублика ли?
                            - Те ти сега ме Умори. такова животно по нас не вирее. Ти му носиш всичко на крака, то те гледа в очите и ти разправя "нямаш нищо".
                            Накратко, кавали да искаш у нас. Тъпи. По-тъпи. И НАЙ-ТЪПИ. Втора година драпам, да вкарам нещо свястно но, напразно. то не бяха алфа- и омега стратегии, не бяха планове, бюджети, калкулации - един, който първо да слуша, после да пита, да внимава в това, което му показваш, не видях, ти- "да съберяли идеи".
                            Те тук нашите "инвестори" основно купи-продай-далавера-схема...това им е в главите. А онези, които имат някакъв бизнес, така са слънчасали от него...И имена мога да приведа, ама съвсем ще ви отчая. това, с "20-те бона за безработни" е партенка.
                            От най-миризливите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Проблемът е, че качествените идеи не се разпознават от тези, дето да дават парите. Ама какво искате от тях, нали те не са предприемачите...
                              Аз па си мислех, че баш това е идеята - набор на бизнес идеи. За 20-те хилки - на кукуво лято. А, ако случайно е тръгнала програмата, то не завиждам на спИчелилите нещастници.
                              Last edited by Зарзаватчийски глас; 22.04.2012, 21:41.

Коментар

• Гледам дават кафе под наем 65 квадрата( неработещо) за 800 лева .
                                Като прибавим и другите разходи(заплати , ток и вода ) се получава около 3 000 лева на месец . Или трябва да имам 100 лева чисти всеки ден , за да покривам разходите. Какъв оборот трябва да имам , за да остават 100 лева чисти ?

Коментар

Working...
                                X