Първоначално изпратено от emos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ още ли има лапнишарани да кълват на такива оферти? Разбирам 3 бона но, поне мизата да е 60 К, иначе...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
И да ги вземеш, ако не можеш да си плащаш осигуровките и закъснееш с внасянето, глобата е 5000 лв. От новините тази сутрин.
Така се убива инициативата в хората. не само,че не помагат, но и пречат активно с безумни закони без да се взима под внимание размера на нарушението.
А тези програми са само за стимулиране на корупционните практики и пълнене на на изборния бюджет на управляващата в момента партия/ за кебапчета и др. такива/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеВерно е това . Значи на човек дружествата които организираха курсовете взеха по 600 лв , курсистите по 480 ли беше И администрацията сигурно по 500-600 на калпак и до там . Както викаш Аминhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНякъде назад май писах по тази тема, че и от тая програма нищо няма да стане. Администрацията ни няма капациета, да организира такова нещо. Целта и бе да се усвоят известно количество пари. Амин и на това
Коментар
-
Някъде назад май писах по тази тема, че и от тая програма нищо няма да стане. Администрацията ни няма капациета, да организира такова нещо. Целта и бе да се усвоят известно количество пари. Амин и на товаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Тука си изчакахме чакането Вече 3-ти месец ни вест ни кост по отношение на подадените проекти Единственото ми обяснение е ЧЕ НЕМА КИНТИ . Не съм се ровил по бюджета за 2013 да видя дали въобще ще има пари за тази програма За който не е запознат 70% са евро пари а 30 % трябва да се осигурят от нашто правителство . Е те точно тия 30-те ги няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеРаздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес -
Раздават ги под път и над път, по кръговите движения, села и паланки
Коментар
-
Първоначално изпратено от PETRONATOR Разгледай мнениеБезработен и собствен бизнес-трудна работа.
20 000 лв.- пари хвърлени на вятъра.
Звучи малко цинично ама това е моето виждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнениеГледам дават кафе под наем 65 квадрата( неработещо) за 800 лева .
Като прибавим и другите разходи(заплати , ток и вода ) се получава около 3 000 лева на месец . Или трябва да имам 100 лева чисти всеки ден , за да покривам разходите. Какъв оборот трябва да имам , за да остават 100 лева чисти ?
Коментар
-
"Набор на бизнес-идеи"? В НАШАТА захлюпена ресПублика ли?
- Те ти сега ме Умори. такова животно по нас не вирее. Ти му носиш всичко на крака, то те гледа в очите и ти разправя "нямаш нищо".
Накратко, кавали да искаш у нас. Тъпи. По-тъпи. И НАЙ-ТЪПИ. Втора година драпам, да вкарам нещо свястно но, напразно. то не бяха алфа- и омега стратегии, не бяха планове, бюджети, калкулации - един, който първо да слуша, после да пита, да внимава в това, което му показваш, не видях, ти- "да съберяли идеи".
Те тук нашите "инвестори" основно купи-продай-далавера-схема...това им е в главите. А онези, които имат някакъв бизнес, така са слънчасали от него...И имена мога да приведа, ама съвсем ще ви отчая. това, с "20-те бона за безработни" е партенка.
От най-миризливите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПроблемът е, че качествените идеи не се разпознават от тези, дето да дават парите. Ама какво искате от тях, нали те не са предприемачите...Last edited by Зарзаватчийски глас; 22.04.2012, 21:41.
Коментар
-
Гледам дават кафе под наем 65 квадрата( неработещо) за 800 лева .
Като прибавим и другите разходи(заплати , ток и вода ) се получава около 3 000 лева на месец . Или трябва да имам 100 лева чисти всеки ден , за да покривам разходите. Какъв оборот трябва да имам , за да остават 100 лева чисти ?
Коментар
Коментар