Първоначално изпратено от Анна Митева
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Раздават по 20 000 на безработни за собствен бизнес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеТова е поредната голяма глупост, да се раздават пари на неграмотници които нищо не са вложили от себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prague Разгледай мнениесамо 414 са одобрени
И колко са били заплатите им за тази повече от година
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеОбикновено кафетата работят през 100% надценка, тоест ако си изчислил, че ти трябват 100лв. дневно за да си покриваш разходите, значи ти трябват 200 лв. оборот.
200 лв. оборот са живуркане на ръба на фалита и мизерията.
Ако трябва да има ефект, то оборота трябва да минава всеки ден 250-350 лв. не, че ще се забогатее, но поне ще се вади една средна чиновническа заплата, която обаче пак ще в винаги под риск, защото винаги може да влезе някой башибозук от някоя агенция и да ти е... мамата и на живота и на бизнеса и на семейството.
ПС: Когато преди няколко години идвах в София по-често на улицата на която бях - Велико Търново имаше един Коко който държеше кафене. Сутрин имаше мн. вкусен кекс, а на обяд разни манджи. Той обаче продаваше всичката тази храна нелегално. И кекса и ястията приготвяше у дома си - което е напълно незаконно в България и той винаги е бил в нарушение. Човекът и баща му обаче разчитаха на лоялността на своите клиенти. И ако преди няколко години бе трудно да се прави бизнес, но все пак по рядко минаваха проверки, какво да говорим за днес? Познат собственик на кафене във Варна ми бе казал, че за една седмица има 5 проверки от разни инстанции Той обаче поне наем не плаща, но и не нарушава закона. Това което Коко софиянецът с вкусния кекс (не съм ял такъв в живота си - страхотен беше) правеше преди 5-6 г. днес е напълно невъзможно.Last edited by Jay Gould; 31.12.2012, 18:00.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от easenov Разгледай мнениеГледам дават кафе под наем 65 квадрата( неработещо) за 800 лева .
Като прибавим и другите разходи(заплати , ток и вода ) се получава около 3 000 лева на месец . Или трябва да имам 100 лева чисти всеки ден , за да покривам разходите. Какъв оборот трябва да имам , за да остават 100 лева чисти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...дадоха ги. И? Де я Шемата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеи какво ще направят с тези пари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ още ли има лапнишарани да кълват на такива оферти? Разбирам 3 бона но, поне мизата да е 60 К, иначе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТи вярваш ли че тези пари , дори някой и да ги даде, няма да натирят поне трима ревизори зад гъза му да го нюхат да не би да пръдне накриво? Леле, че наивници имало, мале...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар