Това му е доброто на знаещия , че е културен. Дерматолога би му отговорил (на Теодор ив) по друг начин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от bordo_77аноне, ти май си един от големите голмайстори на форума, ама на празна врата ми се струва. Ако имаш някакви знания и опит, изразявай своето мнение по нормален начин, не плюй и не подценявай останалите форумци.
Май завиждаш на Асен че има повече публика и че е по подготвен.
Ядосах ти се:
1. Издребняването ти за изписването на лЕвъридж и лИвъридж.
2. Нескончаемият спор около кост-ъф-трейд, което за трейдър знаещ какво прави е най-малкият проблем/разход.
3. Прекалено дългите постове.
4. Прекалено многото непреведени, но написани на кирилица американски/английски думи/термини.
5. Нескончаемите обиди към БГ трейдърите.
6. Има и още, но горните май са достатъчни.
Успех на Асен и всички вам.
Успех на теб и всички останали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от bordo_77аноне, ти май си един от големите голмайстори на форума, ама на празна врата ми се струва. Ако имаш някакви знания и опит, изразявай своето мнение по нормален начин, не плюй и не подценявай останалите форумци.
Ядосах ти се:
2. Нескончаемият спор около кост-ъф-трейд, което за трейдър знаещ какво прави е най-малкият проблем/разход.
4. Прекалено многото непреведени, но написани на кирилица американски/английски думи/термини.
асенчо е силно дразнещ, ама това му е една от целите да пише тук...
поне знае за какво става дума
и не обича унсса и новия финансов там е завършил
асене кажи какво ти е мнението за другите бг икономически вузовеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teodor IvПървоначално изпратено от anon6706Асене, гледаш ли какво става с нефта и йената. Движенията са доста особени. Май очакванията от Г8 не се оправдаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bordo_77аноне, ти май си един от големите голмайстори на форума, ама на празна врата ми се струва. Ако имаш някакви знания и опит, изразявай своето мнение по нормален начин, не плюй и не подценявай останалите форумци.
Ядосах ти се:
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706Първоначално изпратено от bordo_77Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от bordo_77Асене, имаш ли обяснение защо петрола пада, а долара държи тия нива.
Малките слончета ядат фекалиите на родителите си, за да укрепят имунната си система.
Ерго: Асен сере сиво вещество и вие се стараете да поумнеете като ближете съответния му анатомичен орган. Остава да видим резултата......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bordo_77Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от bordo_77Асене, имаш ли обяснение защо петрола пада, а долара държи тия нива.
Малките слончета ядат фекалиите на родителите си, за да укрепят имунната си система.
Ерго: Асен сере сиво вещество и вие се стараете да поумнеете като ближете съответния му анатомичен орган. Остава да видим резултата......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdЩе помисля малко и ще посмятам. Тъй като си специалист в тая област, резонно е да науча нещо от теб.
Няма да крия, че не ми е ясен също и избора ти на страйковете като стойност и подбора на различните по матуритет фючърси.
а за да знаеш кога точно стават тези аномалии,трябва да знаеш и защо стават.
а за да знаеш защо стават,трябва да знаеш точно каква опшън стратегия използват точно дирижорите,за да излизат.
ще ти дам жокерче-писал съм за това в този форум едно време,когато го шортвах миналата година.
не съм обяснявал защо става,но съм споменавал,че става........
имаш всичките данни...ако навържеш пъзела ще откриеш нещо,което много малко хора го знаят.......тва са само самите дирижори,както и хора,като мен,които са им открили номерата и по движението могат да определят "намеренията" им,защото различни опшън стратегии влияят различно на ъндърлайна....
успех.....ако наистина попаднеш на нещо,което три се стори "гениялно".....може да ме питаш на лични....ако си близко до "разковничето",ще ти дам следващия жокер....няма нужда в тия форуми открито да се знае как се обират европейските "спекулатни" и хедж фондове,без да се усетят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bordo_77Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от bordo_77Асене, имаш ли обяснение защо петрола пада, а долара държи тия нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от bordo_77Асене, имаш ли обяснение защо петрола пада, а долара държи тия нива.
Коментар
Коментар