IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Рожерс списъците с познаваниата и припознаваниата на Ацкко

може до бесскрая да го продължиме излагациа голяма пфффф

а Форт? а долара? а БФБ?

и тн и тн и тн и тн

изглежда че срам за него е неппозната думичка

Коментар

• Кажете какво мислите за долара до края на годината, ще дава ли фира още или ще се кротне?

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
        бай дъ вай ... има още малко свестни хора останали в българия .... идиотията ги души ама те си седят тука .... защо .... и аз незнам ...
        чакат да дойдат хамериканците, хахахаха

Коментар

• Едиствения начин да спориш с лъжците е да им покажеш точно какво са казали

Първоначално изпратено от acen1975
          ако не си забелязал,от един месец съм спрял да "знахарствам"...точно заради такива като теб-щото вече се опитвате да ми извъртите думите и как нищо никога не съм познал и само греша и незнам си кво си.....и поне ми писна всеки път да се обяснявам като ученичка.......просто решиш да си тряйкам.....когато нищо не казвам,такива кукуригувци като теб няма да могат да ми изкривяват казаното.......
          Ми не си познал - и не аз ти извъртам думите - аз само те цитирам. Чета темата защото гъзоблизците ти казват че познаваш - и реших да проверя, ако наистина познаваш защо да не те слушам?

acen1975 написа:
          bordo_77 написа:
          Асене, балоните май трудно удържат напрежението. Ще коментираш ли ?

хм...не мисля...тва по скоро е ролване на фючъри в следващия месец,защото този изтича и ако не ролнат ще трябва да влезнат в лайв деливъри,а дирижорите не искат това...поради левъриджа 1:1000,за да влезнеш в ексърсайз,ше трябва да извадиш 1000 ПЪТИ повече пари,за да покриеш левъриджа.
          не мисля,че са се отказали от балонирането-тва е най трудното-да се предвиди кога ще излезнат,но не мисля,че сега точно е този момент.по скоро е корекция в следствие на ролване на фючъри и може да продължи до края на тази седмица,но после като нищо мога да продължат да го бичат нагоре. мисля,че хората,които влезнат в шорт на петрола в момента ще бъдат преебани по същия начин,както стана и миналия месец-очакваха срив заради данните,че е сащ е задръстена с петрол и допълнително потреблението пада и се юрнаха при пърия спад на шорт,но тва излезна не срив,а просто корекция и само се заклещиха.
          аз лично не пипам в момента валутите и петрола ,но ги наблюдавам доста изкъсо,защото смятам да облажа,когато му дойде времето.
          Значи викаш който шортва петрола ще бъде преебан а след това ни убеждаваш че ти си го шортнал точно тогава? Ама не си казал че го шортваш? А как гъзоблизците разбраха че си познал като не си им казал какво правиш?

,макар и да съм писал кво ще стане и акк да се провери кога може да почнат,ти нямаш пипето да разбереш това.......
          Да писал си какво ще стане и то е че петрола ще се балонира, а сега твърдиш че си го шортвал - след като вече падна. Ето какво си писал на 16 юни

скивате ли кво става.....петролчето пак нагоре,доларчето надолу.......няма да се оставят да го балонират-липсва събитието,където народа да се подплаши,че петрола е свършил и да почне да купува.......
          мамата са си ебали тия бандюги.....от сега виждам как гласат да преебат спекулантите,но още не е дошло времето......
          ще реват разни фоднчета,както реваха миналата година покрай ураганите-купуваха петрол,че ураганите ще покачат цената,пък петрола падаше тогава с по 5$ на ден....случайности.....
          Та къде ги видя ураганите Ацко?

после,ако си ми чел постингите по подробно ...съм споменал,че когато почнат да излизат,сток маркета ще почне да пада и трежърис да се качва,,,,,,,ей така,пак по случайност........
          А ето и точните ти думи:

на 22 юни
          къде ще отидат тези пари,излизащи от петрола.
          ако отидат в трежърис,акциите в сащ ще рухнат времено.ако отидат директно в акции,тогава ще скочат и предварително ще образуват балон в доу и есандпито.
          Това звучи като - може да паднат но може и да се вдигнат - гениална прогноза - и да паднат и да се вдигнат ти все си познал.

знаеш ли с колко са се качили трежърис от тогава,от когато почна да пада петрола???????
          Знам Ацко защото аз реално го предвидих, както се вижда от пост дето съм писал на 8 юни:

Първоначално изпратено от rogers
          Има още една интересна корелация -
          когато падат трежъритата, това значи повишаващи се лихви, а това е зле за акциите - т.е би трябвало като падат трежъритата да падат и акциите обаче последните месеци акциите скачат, а трежъритата падат. И въпроса е дали няма да има падане на акциите или качване на трежъритата за да се оправи корелацията.
          .кои от яд,кои от малоумие(като теб).......
          И казваш ние те обиждаме и нямаме аргументи - аз точно обратното виждам- като те насрах и почна да обиждаш.

пожелавам ти късмет и да четеш анализите на световните медии и гурута,като "професор" рубини,еврейчето питър шиф и сие...анализатори.....
          чети ги тях и ще спИчелиш......
          Нали доскоро плюеше по професорчетата, и специално за Рубини си спомням че плюеше - а той напрактика позна и е на път пак да познае, че борсата ви ще се срути. Що плюеш хора дето не можеш им стъпи на малкия пръст не ми е ясно. Човека предвижда нещата с месеци и години преди да станат, а не като теб да си придава заслуги при свършен факт.

Коментар

• бай дъ вай ... има още малко свестни хора останали в българия .... идиотията ги души ама те си седят тука .... защо .... и аз незнам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bordo_77
              хемусе хемусе, България е несравнима по един куп дадености, ама проблема е в обществото на тази държава. Не ги бъркай тия две неща.
              никак не ги бъркам ... ама това бегетовица .... някак си трудно го свързвам с мързеливи полуидиоти мислещи се за велики ....
              може и да съм дребнав ... ...
              нали си дадох разрешението да си плюе човека по идиотите ....
              ама сега като попрочитам по назад ( аз малко през страниците карам ) гледам че му е писнало на човека ... нормално е ... всяко нещо има начало среда и край и после афтърлайф :P ....

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                борсов играч е "сериозен" човек,с кашмирен костюм,златен ласнец,златен ролекс и роусройс,който се държи "интелигентно" и надменно.
                и просто не моа да му го пробие съзнанието......щом съм с дънки,а не с костюм,значи,че съм един от обираните ,а не от обиращите.......
                в бгетовицата по дрехите посрещат и по дрехите изпращат.....
                имаше едно филмче на бат вальо (вал килмър е това ) ... светецът се казваше ...
                съвсем спонтанно ми изникна в съзнанието една сцена от този филм докато чета горния пасаж .... в тази сцена бат вальо облечен като скитник сяда в един пъб с мома една дето трябваше да обере ... елизабет шу май беше ... та сядат те в пъб и бат вальо вика на сервитера ... искам едно винце от 1969 година дето незнам си ко там ... сервитера вика ... ама господине ... това винце струва 400 лири ... бат вальо вика супер ... тогава ше вземем две бутилки ...

та незнам кой е жертвата в тази ситуация с ролекса и дънките ... ама знам кой е уязвимият ...

кой е по опасен:
                човека ,който нищо не нзае,но знае,че не знае...или човека ,който знае много повече от първия,но пък си мисля,че знае повече,отколкото знае.....
                мисля си че това забравено "т" след мисленето може да се окаже некво подсъзнателно намекване към самият теб .....

та ... ти от кои си ? .... знаещите или мислещите

п.п. много добри попадения имаш .... продължавай все така ....

ама това с българия ... недей става сляпото дето немогъл да го опази господ та прогледало .... помни от къде си тръгнал ... къде са ти корените ... заврял си се в таз клоакамерика и с всички сили плюеш българия .... идиотите в българия добре ... ама най - красивото парче земя на света .... айде няма нужда .... все едно плюеш себе си ...
                хемусе хемусе, България е несравнима по един куп дадености, ама проблема е в обществото на тази държава. Не ги бъркай тия две неща.

Коментар

• айде поздрав

http://www.youtube.com/watch?v=Wbo0RNIc7NU

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                    борсов играч е "сериозен" човек,с кашмирен костюм,златен ласнец,златен ролекс и роусройс,който се държи "интелигентно" и надменно.
                    и просто не моа да му го пробие съзнанието......щом съм с дънки,а не с костюм,значи,че съм един от обираните ,а не от обиращите.......
                    в бгетовицата по дрехите посрещат и по дрехите изпращат.....
                    имаше едно филмче на бат вальо (вал килмър е това ) ... светецът се казваше ...
                    съвсем спонтанно ми изникна в съзнанието една сцена от този филм докато чета горния пасаж .... в тази сцена бат вальо облечен като скитник сяда в един пъб с мома една дето трябваше да обере ... елизабет шу май беше ... та сядат те в пъб и бат вальо вика на сервитера ... искам едно винце от 1969 година дето незнам си ко там ... сервитера вика ... ама господине ... това винце струва 400 лири ... бат вальо вика супер ... тогава ше вземем две бутилки ...

та незнам кой е жертвата в тази ситуация с ролекса и дънките ... ама знам кой е уязвимият ...

кой е по опасен:
                    човека ,който нищо не нзае,но знае,че не знае...или човека ,който знае много повече от първия,но пък си мисля,че знае повече,отколкото знае.....
                    мисля си че това забравено "т" след мисленето може да се окаже некво подсъзнателно намекване към самият теб .....

та ... ти от кои си ? .... знаещите или мислещите

п.п. много добри попадения имаш .... продължавай все така ....

ама това с българия ... недей става сляпото дето немогъл да го опази господ та прогледало .... помни от къде си тръгнал ... къде са ти корените ... заврял си се в таз клоакамерика и с всички сили плюеш българия .... идиотите в българия добре ... ама най - красивото парче земя на света .... айде няма нужда .... все едно плюеш себе си ...

Коментар

• Към студента- двойкаджията...
                      И какво направи сега ???- разсърди Асенчо и той спря да пише по два листа постове( или преписва)...Ма недейте така, я пак се правете на неграмотни българчета...Асенчо, споко , ще им тегля едно конско на умниците.
                      АЗ го чаках , Асена да се похвали - май бе купувал злато на 905, тъкмо да пише, че го е продал на 950 и сага пак купува и вие, пляс по кунките......
                      Ей, неблагодарни хора....той дистанционно обучение им прави, а те го засичат....

Коментар

• Асене, евтин долар и евтин петрол - перфектна комбинация за сащ и китай/японци, швейцарци и те обезценяват/,ама арабите и русия?Какво се оказа нещо като ти на мене аз на тебе - надуха петрола сега като компенсация държат долара.Заформи се новия балон - $ и неговия ред ще дойде - естествено, когато пак никой няма за очаква.Предполагам мнението ти за нова резервна валута е къорфишек. Та ако решиш направи коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от DANBUL
                          American International Group Inc.
                          е как така хем американ,хем интернешънъл?или е амерканска,или е интернационална,или може би бъркам?

Коментар

• American International Group Inc.

Коментар

• Първоначално изпратено от DANBUL
                              Асене, кажи какво да правим с AIG ?
                              кво означава AIG?

Коментар

• Асене, кажи какво да правим с AIG ?

Коментар

Working...
                                X