IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• май най накрая б гетовицата ще попадне да бобър финансов министър-човека много добре вижда проблемите:

http://www.blitz.bg/news/article/55796

едно само не ми харесва-и то е изхвърлянето на бат бойко,че човека е един от 100 топ икономиксти в света.......което разбира се е пълна глупост.....и не само аз,но и самия дянков се съмява,че придпада и в класацията на 10 000 топ икономисти......
    но вместо да го каже това,хитро отколнява въпроса с "благодаря".....не казва,че е в първите 100 икономисти,но и забравя да спомене,ЧЕ НЕ Е!!!!!!!!!
    иначе-префектен поглед и разбиране на проблемите,както и вижда,че голяма част от данните са фалшиви,за което няколко пъти говорех преди.
    интересно ми е как ще се справи с лихвите в банковата система,защото според мен това е най -големия проблем,а дянков нищо не казва по този въпрос....
    да се надяваме да не "забрави",че иначе само хефтохима ще е единственното индустриялно предприятие в бъдеще.......

също е пропуснал да каже,кво ще порави със скъпия лев-ще го "обезценява" постепенно,или ще има глупостта да го държи на тези нива,дорде се изяде резерва и после да рухне като по виденово време.......
    надявам се,че е прекалено интелигентен,за да знае,че лева на тези нива е убийствен за бгетовицата,но дано да знае и,че е опасно да го рухне изведнъж,а трябва да стане мнооооого постепенно.

Коментар

• геиално хем в Европа ни чака дефлация хем еврото ше пада

титани на мисълта в темата бол хвани единия удари другия

ацковци

хем ше ни е зле че сме с дефлация и хем еврото на 1.10

ше имами и фалити отгоре на това ууууу

пак ше ни е зле в софето много мъка ше ни гони

ако ли пък имаш БМВ направо тежко ти фалирал си

Първоначално изпратено от e$trade
      Първоначално изпратено от vivic
      Асене, подскажи какво развитие очакваш при djia до края на годината...
      5 500 do kraq na godinata
      ново дъно? що така - уса няма ли да тругне да изпълзява преди еуропата? долара и него ли крашнат го виждаш?
      Дефлация бе пич, безработица, фалити...

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
        ново дъно? що така - уса няма ли да тругне да изпълзява преди еуропата? долара и него ли крашнат го виждаш?
        Дефлация бе пич, безработица, фалити...

Коментар

• има дори вариант долара да падне драстично под един лев

и то много реален даже цунцунцун мило родно левче как те обичам

Ацко така вече съм сагласен с теб че тиси знахар

като няколко други знахари от Форекс темата

наопака трябва да те играеме зашото

като познаваш значи губиш и като не познаваш значи печелиш

нали сам не си вярваш нии какво да ти се връзваме

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
            Барелът отива към 25$, евро/долар към 1.10 - който не му харесва - не тук

Дефлацията се засилва....
            ти ще да си следвашия такъф експатриран ганчо сас стронг опинион

от тея дето още несъм срещал и няма да мое никога да срешна

такава цифра 25 няма и 1.10 не е никак сигурно и ако нети харесва дуаи баур

Коментар

Коментар

Глупендер! Не питат теб!!!!

Или ти по всичко си компетентен??

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic

Коментар

• Асене, подскажи какво развитие очакваш при djia до края на годината...

Коментар

• да , ама преди това няма ли да стигне до $85-90 за барел

Барелът отива към 25$, евро/долар към 1.10 - който не му харесва - не тук

да съгласен съм , ама преди това може и да мине през $85-90 за барел

Коментар

• Барелът отива към 25$, евро/долар към 1.10 - който не му харесва - не тук

Коментар

• роджъре,не казах,кога влизам,точно заради такива като теб-щото ако не бях познал,щехте да ме изядете.......също като със златото-казвах,че е балонирано февруари и на нива от 930 -950 трябва да си луд да влезнеш.ама кога качи до 980,такита като теб се изреждаха да говорят,колко хора съм бил "преебал"......разбира се златото движи в рейндж-не познах,че ще рухне до 800$,но не е и станало 2000 долара,както повечето предричат.....обаче като стигне над 950$ веднага се появявате в хор и почвате да плюете,но когато падне до 900,нищо не казвате.....
                          виж,че първото ми вилизане е на 22 юни-петрола беше паднал с 4$ за 3 дни.....и влезнах на 69$,ако бях казал,че съм влезнал,веднага след това петрола скочи на 71$.......такива като теб щаха да се прескачат да ме плюят,че не съм познал,защото такива като теб,без опитни плюнки,не знаят,че е невъзможно да се нацели винаги топ нивото.......
                          ей за тва не го казах.....обаче съм писал,че при излизане тези пари щюе отидат само на 2 места-или трежърис,или акции.....и ти си ми извадил нарочно само тази част от постинга,където съм писал за акциите,но добре си спомням,че писах,че по скоро ще изчакат да паднат акциите,защото знаят,че излизането им от петрола ,че ще натиска акциите надолу и ще си ги купят по късно по евтино.........
                          вземи ми прочети или шпльокни целия поостинг,а не да ми изкривяваш думите,чрез копиране на налка част от него,която на теб ти изнася.
                          урагани.......ти кукуригу ли си?как дирижорите ще поръчат урагани?ще правят вуду магии за да дойдат урагани?да-щяха да излизат,но урагания сезон вече с над месец и половина и още не се е появил ураган.......
                          и вече ти казах-новината я имаше-тва,че ти не си разбрал,не означвава,че не е сатанала........и на който съм предценил съм казал......само че на лични,а не директно във форума.....
                          щото винаги има шанс да не позная-ако позная-нищо....ако не позная-такива като теб ще си бият гъза у тавана......по "случайност" този път пак познах.....но ако не бях прав?????
                          забележи,че винаги когато казам нещо-обяснявам и защо мисля,че ще стане,а народа да си взима тяхни решения-те да решат дали съм прав-не казвам тва ще стане утре,без да се обуславям защо-казвам винаги и защо мисля така.ако някой реше,че си прав-то е за негова сметка на база на мои разсъждения,а не,че ми взима твърдението за чиста монета.......
                          и точно в тоя постинг,дето пробираш от него "избирателно" съм писал,че петрола на едно место няма да сеги-или ще се качва много бавно но посточнно,или изведнъж ще изръси надолу-и въпроса е как да се хване изръсването и кога ще е......
                          заради качването в трежърис и падането на скток маркета точно реших да влезна на 22 юни с първите си позиции-и двете нямаха логика и означаваше за мен само едно-първо излизане от страна на дирижорите......обаче после петрола върна от 69,на 71 долара и въобще не съжалих,че не съм се "хохвалил" ще почвам да го шортвеам,точно заради такива като теб.бая щяхте да злобеете.....
                          разбира се,нямаше да обърнете внимание и на това,че качванията бяха на европейската сесия-както обикновенно европейчетъата бяха преебани-те го качиха и на тяхни качвания в щатските сесии тихомълком се излизаше......

обаче сега петролчето е вече 59,89$........ и на кой е трябвало съм казал-на хора,на които аз съм предценил.......и както виждаш имаш рекорден спад-15% за 2 седмици,а за последната е 10%........
                          и сега,ги знам кво ще правят точно по същия начин,както и знаех миналата година...достатъчно съм им изучил магарийките....ако отидеш в началото на този форум,ще намериш постинги от откомври,ноемви и декември,където съм казвал,как ще движи и всичко е ставало-дори и на дневна-казвал съм петрола до 10 часа ще пада,после ще се качва до 2 часа и после пак ще пада....даже имах и човек колйто беше опитал и играл това и после ми благодари-колко хора ще ти кажат как ще се движи тренд на дневна база?николко и няма и да ти кажат....
                          и сега тия си повтарят номера.....и знам и кога ще са паданията и кога ще имаш качвания........а качвания ще има и то бързи и големи.....обаче този път няма да се обаждам и точно заради такива като теб.
                          що се отнася до новината-тя излезна миналия петък,а в понеделник беше обявена и в пресата....до батко ти аско такива "новини" стигат преди да излезнат в блумбърг.......и както виждаш-10% за 5 дни срив........
                          новината съм я дал на малко хора-един от тях е Бордо_77,ако ми не вЕрваш,моа да го питаш.........пуснал съм му едно клипче,което е коментар на новината...и точно убийствен коментар за петрола...ама ти никога няма да знаеш ква е,или ще разбереш,когато вече няма смисъл.........кой намазал...... намазал-кой не-да злобее.
                          20% от спекулантите правят пари за сметка на останалите 80%,които биват обирани......а от тези 20%,2% правят мнооого пари.....нали ти казах,че удоволствието да живееш в софия,вместо в чикаго, струва много повече ,отколкото си мислиш......особено ако залагаш собствени пари,за да се изхранваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                            Първоначално изпратено от art-lubitel
                            Не че разбирам много но очаквах да се вдигне долара едновременно с падането на петрола и златото , че и Щат. индекси падат, че и се напечатаха доста евра . В какво влезнаха тия пари ?
                            дано не са влезнали в дюшеците. ))
                            Ами, те такива пари не помирисват дюшеци ми се струва: ))

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel
                              Не че разбирам много но очаквах да се вдигне долара едновременно с падането на петрола и златото , че и Щат. индекси падат, че и се напечатаха доста евра . В какво влезнаха тия пари ?
                              дано не са влезнали в дюшеците. ))

Коментар

• Не че разбирам много но очаквах да се вдигне долара едновременно с падането на петрола и златото , че и Щат. индекси падат, че и се напечатаха доста евра . В какво влезнаха тия пари ?

Коментар

Working...
                                X