Първоначално изпратено от rogers
Аско - аз като казвам че съм познал нещо ти показвам точно постинга си и не се хваля докато ти не ме принуди - ти само казваш че назад си бил писал - щото знаеш че на никой не му се рови назад да ти търси постовете. Та казваш безопитна плюнка съм бил- да но предвидих падането на акциите и качването на трежъритата - и то реално, а не въображаемо като тебе - бил писал на незнам си кой на лични? Ми точно като познаваш във форума тези които те критикуват ще спрат, ако действително си прав. И да те питам кво значение има дали си познал движението - нали уж великата ти стратегия беше делта неутрална и затова беше идвал в БГ и търсил опшън трейдъри ма нямало достойни за тебе и делта неутралната ти стратегия? Ще ти кажа и отговора - наистина смятам че стратегията ти е делта неутрална и не си шортвал петрола и затова пускаш само част от позициите си, ако петрола беше скочил щеше да пуснеш другата част. И докога ще пускаш твои клонинги с по едно мнение дето те възхваляват?
Че и нагли - ние сме те били обиждали - а е точно обратно - ти плюеш по всички който не мислят като тебе без значение че те смачкват с аргументи.
Имаше един тук от форума дето беше пуснал тема - академия за инвестиции на незнам looser или нещо подобно - та него що никой не го критикуваше? Щото човека беше обективен, а не самохвалко с психични проблеми.
Ми ти така пишете бе Ацко - не съм го измислил аз това с ураганите. Те дирижорите ги има само в твоята глава ама карай - ти си знаеш. Феновете ти се пукнаха да те питат кое е събитието - ти така и не можа да им отговориш.
Спора с теб е все едно да споря с някой който ме убеждава че 2 + 2 прави 5. Хората ти обясняват че 2+2 прави 4 но ти им казваш - 5 прави но вие не знаете само аз го знам. Ето ще те цитирам пак с подобни изказвания подплатени само с празни приказки:
Ти вярваш ли си? Въобразил си си че някоя новина е важна и всичко около нея въртиш.
А стига бе - да нямаш частни репортери?
Ацко аз предсказвам срива ви до ноември тази година само по графиката бе - защо мислиш ми трябва твоята новина? А чакай да позная - новината за която си мислиш е тази дето аукционите на трежъритата бяха неочаквано успешни.
И в тоя дълъг пост най-накрая да напишеш нещо свястно:
Че и нагли - ние сме те били обиждали - а е точно обратно - ти плюеш по всички който не мислят като тебе без значение че те смачкват с аргументи.
Първоначално изпратено от acen1975
роджъре,не казах,кога влизам,точно заради такива като теб-щото ако не бях познал,щехте да ме изядете.
урагани.......ти кукуригу ли си?как дирижорите ще поръчат урагани?
Спора с теб е все едно да споря с някой който ме убеждава че 2 + 2 прави 5. Хората ти обясняват че 2+2 прави 4 но ти им казваш - 5 прави но вие не знаете само аз го знам. Ето ще те цитирам пак с подобни изказвания подплатени само с празни приказки:
ама ти никога няма да знаеш ква е,или ще разбереш,когато вече няма смисъл.........кой намазал...... намазал-кой не-да злобее.
.до батко ти аско такива "новини" стигат преди да излезнат в блумбърг.......и както виждаш-10% за 5 дни срив...
и вече ти казах-новината я имаше-тва,че ти не си разбрал,не означвава,че не е сатанала........и на който съм предценил съм казал......само че на лични,а не директно във форума.....
И в тоя дълъг пост най-накрая да напишеш нещо свястно:
20% от спекулантите правят пари за сметка на останалите 80%,които биват обирани......а от тези 20%,2% правят мнооого пари...
ако искаш го приемай, направи една тема / rogers знахарства/ като ги усещаш толкова много нещата , пък ще видим след време кой колко е познал. Ако си добър знахар и ти ще си имаш гъзоблизци.
Коментар