IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Първоначално изпратено от Netisan
    Първоначално изпратено от kritelin
    Ха добър ден Те от Данске Банк трева пасат ..
    Я ако обичаш повече за това?
    Пускаш облигации в лева с някаква рекордна доходност за да си подсигуриш успеха на емисията. Суопваш с евра, поръчваш си едно кафе и чакаш девалвация на лева. По-лесно от това може ли да бъде ?
    Накрая плащаш кафето все едно си го пил на Сан Марко и застрелваш Ларс, нищо сложно

Коментар

• Първоначално изпратено от Netisan
      Асене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
      Лостове за борба.. сякаш кризата е някакъв змей.
      Баш змей е и то опасен

Коментар

Пускаш облигации в лева с някаква рекордна доходност за да си подсигуриш успеха на емисията. Суопваш с евра, поръчваш си едно кафе и чакаш девалвация на лева. По-лесно от това може ли да бъде ?

Коментар

Асене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
          Лостове за борба.. сякаш кризата е някакъв змей.

Коментар

Коментар

• Асене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.

Коментар

Първоначално изпратено от quincunx
                И при нас както и Латвия курса е измислен и се държи единствено от манипулирането и затъмняването на общественото мнение относно колко ни е резерва и колко пари точно имаме.

Емисионно имаме евра да покрием всеки напечатан лев. НАПЕЧАТАН! Не всеки лев който е на депозит в банката, не в облигации, не в активи, не в недвижими имоти! Само кеш? Колко от вас държат всичко в кеш? Май повечето са на депозити, които незнайно защо са с толкова високи лихви? Нека ви го кажа - евра няма достатъчно за да покрият депозитната база! Айде честито.

Падането на борда не е политическо или социално решение - нека да гласуваме и да видим колко ще са За и колко Против. Или пък още по наивното - Кой ще спечели от падането, защо да го свалят? Не знам защо си мислите че има алтернатива, или право на избор?

Това си е чисто икономическа механика и не зависи от политически театри и решения. В България няма достатъчно конвертируема валута за да покрие сегашните измислени цени на труд, активи, и бъдеща производителност. Секнаха и инвестициите защото евтини жени и евтин алкохол са интересни само до един момент, а и привличат само бедна утайка.
                +1
                За мен също е голяма загадка как става, че с една и съща валута (за нас резервна) се поддържа толкова различен лихвен процент. Прилича на perpetuum mobile. Страхувам се, че BG? е един балон.

Коментар

• Жеи Гоулд те мечтаят таино да пропаднем и Ацко

да доиде на бял кон от АМЕРИКА нищо чи там е пицамен

и да е велик както си го е представял преди да отцепи

толкова е лесно и просто това е всичко

Ацко признаи си бе човек ше ти олекне

да лъжеш себе си е ада на земиата Ацко дааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Първоначално изпратено от goro
                    Първоначално изпратено от Jay Gould
                    Ама споко - аз съм си казал - Имам толкова много познати в САЩ че махнат ли визите (няма да се моля за виза на тоз оня) ще се разходя някой ден до там, в тоз оня град
                    Ами...
                    Разходи се виртуално - google.com - Някой ден това и за Варна ще е възможно! В светлото бъдеще...

Каквато ни е държавата, такива са ни и милионерите и бедняците и средняците!

п.п.
                    Исках само да кажа да не сравняваме несравними неща и да не се изхвърляме.
                    ами не сравняваме Варна с Чикаго, а какво качество на живот биха имали някой хора във Варна и какво извън историческия център на Балтимор примерно. Смятам лично някой ден да се разходя и по източното и по западното крайбрежие и в средния запад и до големите езера .. И въобще тия спорове кой по-голям го вади са ми смешни . В България има много лоши неща за които съм писал още сигурно преди да пропишете във форума (Гледайте назад из темите) ама да се плюе всичко понеже някой не се е реализирал тук а навън е глупаво.
                    Повечето ми познати и прители са емигранти в какви ли не точки по света. Не сте само вие в чужбина, нито пък в българия всички берет душа Всеки си е намерил някъде поприще, кой тук кой на запад.
                    И като толкова не ви кефи тука и мразите всичко българско (и майките си сигурно , нали са от българия) какво се прописали в български форум?
                    Съгласен!

А сравненията се почнаха от други - не от мен. Само се опитах да приземя нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
                      Ама споко - аз съм си казал - Имам толкова много познати в САЩ че махнат ли визите (няма да се моля за виза на тоз оня) ще се разходя някой ден до там, в тоз оня град
                      Ами...
                      Разходи се виртуално - google.com - Някой ден това и за Варна ще е възможно! В светлото бъдеще...

п.п.
                      ами не сравняваме Варна с Чикаго, а какво качество на живот биха имали някой хора във Варна и какво извън историческия център на Балтимор примерно. Смятам лично някой ден да се разходя и по източното и по западното крайбрежие и в средния запад и до големите езера .. И въобще тия спорове кой по-голям го вади са ми смешни . В България има много лоши неща за които съм писал още сигурно преди да пропишете във форума (Гледайте назад из темите) ама да се плюе всичко понеже някой не се е реализирал тук а навън е глупаво.
                      Повечето ми познати и прители са емигранти в какви ли не точки по света. Не сте само вие в чужбина, нито пък в българия всички берет душа Всеки си е намерил някъде поприще, кой тук кой на запад.
                      И като толкова не ви кефи тука и мразите всичко българско (и майките си сигурно , нали са от българия) какво се прописали в български форум?
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Ами...

п.п.

Коментар

• Първоначално изпратено от quincunx
                          И при нас както и Латвия курса е измислен и се държи единствено от манипулирането и затъмняването на общественото мнение относно колко ни е резерва и колко пари точно имаме.

Емисионно имаме евра да покрием всеки напечатан лев. НАПЕЧАТАН! Не всеки лев който е на депозит в банката, не в облигации, не в активи, не в недвижими имоти! Само кеш? Колко от вас държат всичко в кеш? Май повечето са на депозити, които незнайно защо са с толкова високи лихви? Нека ви го кажа - евра няма достатъчно за да покрият депозитната база! Айде честито.

Падането на борда не е политическо или социално решение - нека да гласуваме и да видим колко ще са За и колко Против. Или пък още по наивното - Кой ще спечели от падането, защо да го свалят? Не знам защо си мислите че има алтернатива, или право на избор?

Това си е чисто икономическа механика и не зависи от политически театри и решения. В България няма достатъчно конвертируема валута за да покрие сегашните измислени цени на труд, активи, и бъдеща производителност. Секнаха и инвестициите защото евтини жени и евтин алкохол са интересни само до един момент, а и привличат само бедна утайка.
                          +1
                          За мен също е голяма загадка как става, че с една и съща валута (за нас резервна) се поддържа толкова различен лихвен процент. Прилича на perpetuum mobile. Страхувам се, че BG? е един балон.

Коментар

• Първоначално изпратено от quincunx

ха човека,на който дължа голяма част от успеха си се появи.......още не съм ти благодарил,че ми отвори очите за опшъните-благодарен съм ти повече,отколкото си мислиш.......
                            и вземи чукни малко ИТМ лонг тайм кол спредове на петорлчето,дорде контангото не се е разкрачило още повече....че в последните 2 седмици контангото между 6 месечни фючъри от 2.70$,скокна на 5$........

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                              ДЖей,даваш сравнение на бг преди със сега.....мога да ти каза,че бг в момента е много по зле отколкото 1997....
                              Асене.. Кажи ми в коя година си напуснал страната и от кога не си си идвал???? Пък и като си идвал, в кои градове си ходил?
                              Ела във Варна и виж дали берем душа .. Има криза да, ама сме си свикнали (и в 89-91 имаше, и в 96-2000 имаше ... и тази ще я преживеем Ами ще ходят в Турция поне докато бащата на Илия Павлов или Славчо Христов не им предложат по-добри цени, ама за това не инфлация е нужна, а малко мозък. В момента ходя на Кабакум (до Варна) и си ми харесва нищо, че е малко по-скъпо от Варна например, където чадър струва между 3- и 5 лева (Вип зона) , шезлонга и той е толкова, а ям за 5-10 тина - макс. 20 лева, ако реша да седна някъде.. Мен си ме устройва ... Не знам колко по-евтино искате
                              Първоначално изпратено от goro
                              Във Варна и бедняците на глава от населението са в пъти повече отколкото в Чикаго, а средната и класа е на нивото на гетото там. А за инфраструктура и градоустройство въобще да не говорим, че един път до златните няма.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе, на вас не ви ли изтече договора или имате някакъв гаранционен срок в който трябва да лаете

България си е тигър и толкова, а спонсора си прахосва парите

Коментар

Working...
                                X