IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аноне, после нека Асен да ми разправя, че съм нямал финансова култура...
    Всеки ход е грешен!

Коментар

• Абе, аз с простия си акъл като си мисля, че като стана сутрин и сложа кафето изтича валута на някъде, като се забръсна гледам и ножчето и пяната вносни, както и да е, качвам се на колата, която не е българско производство, демек валутна и бензина източва корекомски, по джиесема да се обадя валута хвърча навън. Да речем съм обикновен монтьор и допринасям заедно със фризьори, спортисти, полицаи, служители, обущари и тем подобни за повишаване на брутния вътрешен продукт на родината. Ама частите и те със валута братче и се чудя от къде идва тя бе джанъм? няма ли свършване, явно за някой хора няма, няма ама всяка приказка си има хубав край. Та края е следния, валутата намаля, намалят и лъвчетата в обръщение в борд сме я, хората започват да си обръщат еврата в левове, защото търсенето е голямо, лева поскъпва още повече т.е. настъпва ревалоризация на лева. Спирам работа и си правя екскурзии по широкия свят, като Jay Gould.
      Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
        проблема е друг-че вия няма да разберете,че тези мерки са правилните.....
        Асене, все повече започвам да се убеждавам, че си тъпо парче. Как може да "мислиш" от името на цяла нация?! Замисляш ли се преди да еякулираш във форума?

Коментар

........... проблема на бг е,че хората нямат финансова култура......
          Къде имат? И дали това не е и твой проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
            Никой на 5 страници приказки не ми обясни какво ще изнасяме като падне борда
            Трици ли кокошки ли или всички туристи ще хукнат насам

Ами аз повече няма да споря, ами нека бутнат борда, или не дай-си боже сам да падне, пък да видим какво ще стане и каква песен ще запете Нека и да съм финансово некултурен
            Ба, ша бутат на Трише оградата на лятната градина според мен, мрънкат
            някакви простотии по инерция.

Коментар

• Никой на 5 страници приказки не ми обясни какво ще изнасяме като падне борда
              Трици ли кокошки ли или всички туристи ще хукнат насам

Ами аз повече няма да споря, ами нека бутнат борда, или не дай-си боже сам да падне, както чакат датчаните, пък да видим какво ще стане и каква песен ще запете Нека и да съм финансово некултурен
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Абе, на вас не ви ли изтече договора или имате някакъв гаранционен срок в който трябва да лаете

България си е тигър и толкова, а спонсора си прахосва парите
                ако, търсите работа

Коментар

• Колеги,мисля че много надценявате БСП-то!
                  Според мен вече е история в сегашния(преди изборите) си формат и сила!
                  Нищо не препоръчвам!

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
                    Асене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
                    още не е по зле от 1997-не и в реалността.за мен е зле,защото знам кво ще се случи в бъдеще-мога да пресметна отежняването на "цифричките".......
                    не се бой-новия ви финансов министър знае много добре тия "подробности" и според мен ще вземе адекватни мерки.......
                    проблема е друг-че вия няма да разберете,че тези мерки са правилните и дянков ще стане жертва на поредната кампания на демагозите от БСП-те са професионалисти само в едно-манипулиране на електората(оФцете)......
                    за мен там е проблема.дянков ще бъде притиснат от това и ще трябва да балансира между правилните икономически решения VS нападките,които комунистите ще му спредтнат в пресата.
                    до каква степен ще си позволи да управлява правилно,спрямо унижението и лошия пиар,който комунистите ще му спретват за всяко едно решение........
                    не само знам,какво му е в главата на дянков,но и знам от къде ще му дойдат проблемите в екзекутирането на важни решения......а той още това не го знае....че ако посмее да развърже левчето,станишовчетата ще го изядат....
                    проблема на бг е,че хората нямат финансова култура-нещо,което е добро решение,а само на пръв поглед изглежда лошо,,,,,за да направиш такава екзекуция,при финансово осакътено общество и наличието на комунисти,които само това дебнат.......тва си е подписване на смъртна присъда в политическата кариера.......]там точно е проблема с който ще се сблъска дянков във бъдеще,а още не го знае........
                    много точно
                    от което следва че може би ще се опитат да държат борда което пък още повече
                    ще .бе .утката майчина на българина

извода е един, в тази криза трябва да загинат много българи

без лоши чувства,но това ми се струва справедливо

Коментар

Асене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
                      още не е по зле от 1997-не и в реалността.за мен е зле,защото знам кво ще се случи в бъдеще-мога да пресметна отежняването на "цифричките".......
                      не се бой-новия ви финансов министър знае много добре тия "подробности" и според мен ще вземе адекватни мерки.......
                      проблема е друг-че вия няма да разберете,че тези мерки са правилните и дянков ще стане жертва на поредната кампания на демагозите от БСП-те са професионалисти само в едно-манипулиране на електората(оФцете)......
                      за мен там е проблема.дянков ще бъде притиснат от това и ще трябва да балансира между правилните икономически решения VS нападките,които комунистите ще му спредтнат в пресата.
                      до каква степен ще си позволи да управлява правилно,спрямо унижението и лошия пиар,който комунистите ще му спретват за всяко едно решение........
                      не само знам,какво му е в главата на дянков,но и знам от къде ще му дойдат проблемите в екзекутирането на важни решения......а той още това не го знае....че ако посмее да развърже левчето,станишовчетата ще го изядат....
                      проблема на бг е,че хората нямат финансова култура-нещо,което е добро решение,а само на пръв поглед изглежда лошо,,,,,за да направиш такава екзекуция,при финансово осакътено общество и наличието на комунисти,които само това дебнат.......тва си е подписване на смъртна присъда в политическата кариера.......там точно е проблема с който ще се сблъска дянков във бъдеще,а още не го знае........
                      +1
                      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции. Мнението ми може да съдържа непроверени

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        проблема на бг е,че хората нямат финансова култура-нещо,което е добро решение,а само на пръв поглед изглежда лошо,,,,,за да направиш такава екзекуция,при финансово осакътено общество и наличието на комунисти,които само това дебнат.......тва си е подписване на смъртна присъда в политическата кариера.......там точно е проблема с който ще се сблъска дянков във бъдеще,а още не го знае........

Коментар

• Лигавите се. Искате да сте обгърнати в тайна?

Коментар

• kritelin

Гърмежа ще бъде точно от страна на датчаните , на тях и на 25% лихва да им ги дадеш парите ще ти я обещаят и ще ти ги приберат. Като има балъци - банки тъй ще е. Ще духат супата щото датчаните са много зле , виж на норвежците да си дадеш парите е друго защото за тях криза няма.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Първоначално изпратено от prodigal
                              Първоначално изпратено от Netisan
                              Ха добър ден Те от Данске Банк трева пасат ..
                              Я ако обичаш повече за това?
                              Пускаш облигации в лева с някаква рекордна доходност за да си подсигуриш успеха на емисията. Суопваш с евра, поръчваш си едно кафе и чакаш девалвация на лева. По-лесно от това може ли да бъде ?
                              Накрая плащаш кафето все едно си го пил на Сан Марко и застрелваш Ларс, нищо сложно
                              Или те насира гълъбът на щастието ( има ги много на Сан Марко предполагам знаеш ) и хем си пил кафе, хем си на печалба
                              Вероятно съм пил бира, като и на всякъде , но им броя дните на умниците, ще си платят за всичките лайна дето ринат от години

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                                Първоначално изпратено от Netisan
                                Ха добър ден Те от Данске Банк трева пасат ..
                                Я ако обичаш повече за това?
                                Пускаш облигации в лева с някаква рекордна доходност за да си подсигуриш успеха на емисията. Суопваш с евра, поръчваш си едно кафе и чакаш девалвация на лева. По-лесно от това може ли да бъде ?
                                Накрая плащаш кафето все едно си го пил на Сан Марко и застрелваш Ларс, нищо сложно
                                Или те насира гълъбът на щастието ( има ги много на Сан Марко предполагам знаеш ) и хем си пил кафе, хем си на печалба

Коментар

Working...
                                X