Аноне, после нека Асен да ми разправя, че съм нямал финансова култура...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе, аз с простия си акъл като си мисля, че като стана сутрин и сложа кафето изтича валута на някъде, като се забръсна гледам и ножчето и пяната вносни, както и да е, качвам се на колата, която не е българско производство, демек валутна и бензина източва корекомски, по джиесема да се обадя валута хвърча навън. Да речем съм обикновен монтьор и допринасям заедно със фризьори, спортисти, полицаи, служители, обущари и тем подобни за повишаване на брутния вътрешен продукт на родината. Ама частите и те със валута братче и се чудя от къде идва тя бе джанъм? няма ли свършване, явно за някой хора няма, няма ама всяка приказка си има хубав край. Та края е следния, валутата намаля, намалят и лъвчетата в обръщение в борд сме я, хората започват да си обръщат еврата в левове, защото търсенето е голямо, лева поскъпва още повече т.е. настъпва ревалоризация на лева. Спирам работа и си правя екскурзии по широкия свят, като Jay Gould.Всеки ход е грешен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldНикой на 5 страници приказки не ми обясни какво ще изнасяме като падне борда
Трици ли кокошки ли или всички туристи ще хукнат насам
Ами аз повече няма да споря, ами нека бутнат борда, или не дай-си боже сам да падне, пък да видим какво ще стане и каква песен ще запетеНека и да съм финансово некултурен
някакви простотии по инерция.
Коментар
-
Никой на 5 страници приказки не ми обясни какво ще изнасяме като падне борда
Трици ли кокошки ли или всички туристи ще хукнат насам
Ами аз повече няма да споря, ами нека бутнат борда, или не дай-си боже сам да падне, както чакат датчаните, пък да видим какво ще стане и каква песен ще запетеНека и да съм финансово некултурен
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от kritelinАсене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
не се бой-новия ви финансов министър знае много добре тия "подробности" и според мен ще вземе адекватни мерки.......
проблема е друг-че вия няма да разберете,че тези мерки са правилните и дянков ще стане жертва на поредната кампания на демагозите от БСП-те са професионалисти само в едно-манипулиране на електората(оФцете)......
за мен там е проблема.дянков ще бъде притиснат от това и ще трябва да балансира между правилните икономически решения VS нападките,които комунистите ще му спредтнат в пресата.
до каква степен ще си позволи да управлява правилно,спрямо унижението и лошия пиар,който комунистите ще му спретват за всяко едно решение........
не само знам,какво му е в главата на дянков,но и знам от къде ще му дойдат проблемите в екзекутирането на важни решения......а той още това не го знае....че ако посмее да развърже левчето,станишовчетата ще го изядат....
проблема на бг е,че хората нямат финансова култура-нещо,което е добро решение,а само на пръв поглед изглежда лошо,,,,,за да направиш такава екзекуция,при финансово осакътено общество и наличието на комунисти,които само това дебнат.......тва си е подписване на смъртна присъда в политическата кариера.......]там точно е проблема с който ще се сблъска дянков във бъдеще,а още не го знае........
от което следва че може би ще се опитат да държат борда което пък още повече
ще .бе .утката майчина на българина
извода е един, в тази криза трябва да загинат много българи
без лоши чувства,но това ми се струва справедливо
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от kritelinАсене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
не се бой-новия ви финансов министър знае много добре тия "подробности" и според мен ще вземе адекватни мерки.......
проблема е друг-че вия няма да разберете,че тези мерки са правилните и дянков ще стане жертва на поредната кампания на демагозите от БСП-те са професионалисти само в едно-манипулиране на електората(оФцете)......
за мен там е проблема.дянков ще бъде притиснат от това и ще трябва да балансира между правилните икономически решения VS нападките,които комунистите ще му спредтнат в пресата.
до каква степен ще си позволи да управлява правилно,спрямо унижението и лошия пиар,който комунистите ще му спретват за всяко едно решение........
не само знам,какво му е в главата на дянков,но и знам от къде ще му дойдат проблемите в екзекутирането на важни решения......а той още това не го знае....че ако посмее да развърже левчето,станишовчетата ще го изядат....
проблема на бг е,че хората нямат финансова култура-нещо,което е добро решение,а само на пръв поглед изглежда лошо,,,,,за да направиш такава екзекуция,при финансово осакътено общество и наличието на комунисти,които само това дебнат.......тва си е подписване на смъртна присъда в политическата кариера.......там точно е проблема с който ще се сблъска дянков във бъдеще,а още не го знае........Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции. Мнението ми може да съдържа непроверени
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinАсене - интересно ми е след като твърдиш, че България в момента е по-зле от 97 година за теб кои са адекватните лостове за борба със задълбочаване на кризата.
проблема на бг е,че хората нямат финансова култура-нещо,което е добро решение,а само на пръв поглед изглежда лошо,,,,,за да направиш такава екзекуция,при финансово осакътено общество и наличието на комунисти,които само това дебнат.......тва си е подписване на смъртна присъда в политическата кариера.......там точно е проблема с който ще се сблъска дянков във бъдеще,а още не го знае........
Коментар
-
kritelin
Гърмежа ще бъде точно от страна на датчаните , на тях и на 25% лихва да им ги дадеш парите ще ти я обещаят и ще ти ги приберат. Като има балъци - банки тъй ще е. Ще духат супата щото датчаните са много зле , виж на норвежците да си дадеш парите е друго защото за тях криза няма.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от kritelinХа добър денТе от Данске Банк трева пасат ..
, но им броя дните на умниците, ще си платят за всичките лайна дето ринат от години
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от NetisanПървоначално изпратено от kritelinХа добър денТе от Данске Банк трева пасат ..
Коментар
Коментар