IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от acen1975
    не знам какво имаш предвид под лост.
    leverage.

Коментар

• Е хубаво де, всичките познавате, и всичките печелите. И това наистина е хубав и смислен повод и да се изпокарате ... Една от хубавите черти на българина
      life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

Първоначално изпратено от absfresh
        Прав си ти си супер, много познаваш, но все като пишеш нещо не се получава. За какви 35% ми говориш, като на 48 $ твърдеше, че не го виждаш нагоре. Кога обърна така и не написа.
        ами писал съм в този форум,че съм влезнал в акции....и в есандпи.....дори съм писал,и точно в кои акции съм влезнал.......
        аз петрола когато се качва,никога не го играя......защо си мислиш,че петрола е единственото нещо,което играя?????
        играя това,което виждам,че мога да позная......ако нищо не ми увира в главата,хващам самолета и отивам на карибите да се гмуркам.......
        никога не съм писал ,че от март играя петрола,макар още края на март да ми стана ясно,че ще го балонират пак-аз в балон никога не влизам......тва е закон за мен-играя,когато балона се пука........
        петрола не съм го хванал.....хванал съм 100% качване на такива като голдмън,сити и форд....хванал съм 40 % на такива ако интел майкро и гугъл.......
        на петролаединствено съм пускал бътерфлайчета,които не съм ги хващал....понеже не знаеш кво е бътърфлай-да ти кажа-тва е вид лотариен билет.....слагаш минимална сума ,обаче,ако чукне специялно за петрола ми беше 2500%......разбира се не познах,но съм залагал жълти ститинки......със златото също-само че с ОТМ вертикални спредове,дето пък търсех 5000% за месец.....разбира се и там не стана-дори не съм и очаквал да стане.....играта ми от март до сега беше само в американски акции и техни индекси.....НИЩО ДРУГО......
        защо не влизаш когато балонират
        щом можеш да предвидиш кога ще пукне балона значи можеш да се усетиш и кога да излезеш от него

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Първоначално изпратено от acen1975
          Първоначално изпратено от kritelin
          Асене моите близо 400 пункта ги прибрах за няколко дена, защото селлът ми беше на 01.07.09.

В последствие прибрах още и от дълги позиции. Значи какво излиза ? Ти чакаш 2 месеца за 2000 пункта аз прибирам за 10 дена 500. Не съм седнал да скалпирам, че ще стана разноглед иначе тези 2000 пункта ще ти ги докарам за седмица при малко по-висока волатилност.
          хе.....много сте странни...понеже съм от "лошите' и все търсите под вола теле....аз до преди месец съм писал всичко което съм играл......знаеш ли че за 2 месеца да хванеш 35% покачване с опшъни означава 2000% печалба на всеки опшън?
          къде със скалпиране на фючъри ще ми докараш такава печалба?????
          хайде,вече трябва да си "уврял",че при лонг опшъна не можеш да загубиш повече от примиума,а при фючъра могат да ти избият зъбките за отрицателно време?
          и за тва при скалпиране на фючъри не можеш да си позволиш и 1/10 от сумата ,която можеш да рискуваш със опшъни........
          да хванеш 2000 тика с опшън се равнява да скалпираш над 20 000 тика на фючъри и постоянно да познаваш скалповете си,което дори и сорос не може да го направи.......
          от март до май съм казвал ква ми е играта,и съм познал повече,дори и от колкото си мислех.......после от май въм писал,че играя есандпито в рейндж 900-+3%....разбира се във форекса нямаш нючъръл стратегии-невъзможно е.....нямаш бутон дето да залагаш на НЕДВИЖЕНИЕ.........
          обаче няма да е зле да провериш що е то" broken wing butterfly",
          после да зададеш параметрите в които аз съм казал,че играя,и да провериш на колко е юнския експарейшън.....беше на 906.....да видиш как от НЕдвижение с опшън и се правят 400% за един месец.......
          тва,че не ви ги казвам така с точна прогноза и професионална игра могат да се изкарат проценти,които други ще ти кажат,че е невъзможно.....
          ама всичко е документирано-писал съм точно в този форум......само дето вие от яд се опитвате по всякакъв начин да ми изкривите казаното.......защо ли?????
          и щом си почнал да се занимаваш с опшъни,след време ще ме разбереш кво ти говоря.....явно още не разбираш,за да ми сравняваш с скалп на фючъри със опшън проценти.......
          Има си стопове за да не ти избият зъбите. Не си мисли, че ти си открил топлата вода. Искаш да ме убедиш, че с делта неутрал можеш да изкарваш повече кинти, отколкото аз ако цъкам на спот маркета ( с високия кост ъф трейд ) и доливам обемите при всеки $ свободен марджин ? Аз ти казах - айде да се пробваме
          ми че кат ти бият стоповете,нали отчиташ загуба??????при опшъна времено движение не те притеснява......от А и Б на трейдване с опшъни ли ще трябва да почваме?
          нали като мръдне срещу теб ще ти избие стоповете,а при опшъна това движение го боли фара??????
          кво да се пробваме?сутрината отворих 10 опшъна със страйк 60 на близкия експарейшън-дадох малко над 10 000$.....40 мкинути по късно ги затоврих на 20 000$.....ако бях изчакал още малко и 25 000$ щяха да станат,ма не съм лакум-при 100% печалба за 40 минути затварям и бегам далече.......тва ми беше дейли трейдинга за днес.....
          кога ще ми скалпираш 10 бона за 40 минути,че ми не е ясно?????/аз фючъри съм скалпирал,кога си чел "под игото".....къде си тръгнал да ми обясняваш за пореден път кое е по добре?????първо се научи да целиш правилните страйкове на опшъните,научи грийкс,и тогава ела да говориш.......
          аз за тва,азис ли пее по добре,или камелия,както виждаш не споря-не ги разбирам......не съм спец там.......
          защо ми спориш за фючъри и опшъни,след като нямаш опит там?

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Асене моите близо 400 пункта ги прибрах за няколко дена, защото селлът ми беше на 01.07.09.

В последствие прибрах още и от дълги позиции. Значи какво излиза ? Ти чакаш 2 месеца за 2000 пункта аз прибирам за 10 дена 500. Не съм седнал да скалпирам, че ще стана разноглед иначе тези 2000 пункта ще ти ги докарам за седмица при малко по-висока волатилност.
            хе.....много сте странни...понеже съм от "лошите' и все търсите под вола теле....аз до преди месец съм писал всичко което съм играл......знаеш ли че за 2 месеца да хванеш 35% покачване с опшъни означава 2000% печалба на всеки опшън?
            хайде,вече трябва да си "уврял",че при лонг опшъна не можеш да загубиш повече от примиума,а при фючъра могат да ти избият зъбките за отрицателно време?
            и за тва при скалпиране на фючъри не можеш да си позволиш и 1/10 от сумата ,която можеш да рискуваш със опшъни........
            да хванеш 2000 тика с опшън се равнява да скалпираш над 20 000 тика на фючъри и постоянно да познаваш скалповете си,което дори и сорос не може да го направи.......
            от март до май съм казвал ква ми е играта,и съм познал повече,дори и от колкото си мислех.......после от май въм писал,че играя есандпито в рейндж 900-+3%....разбира се във форекса нямаш нючъръл стратегии-невъзможно е.....нямаш бутон дето да залагаш на НЕДВИЖЕНИЕ.........
            после да зададеш параметрите в които аз съм казал,че играя,и да провериш на колко е юнския експарейшън.....беше на 906.....да видиш как от НЕдвижение с опшън и се правят 400% за един месец.......
            тва,че не ви ги казвам така с точна прогноза и професионална игра могат да се изкарат проценти,които други ще ти кажат,че е невъзможно.....
            ама всичко е документирано-писал съм точно в този форум......само дето вие от яд се опитвате по всякакъв начин да ми изкривите казаното.......защо ли?????
            и щом си почнал да се занимаваш с опшъни,след време ще ме разбереш кво ти говоря.....явно още не разбираш,за да ми сравняваш с скалп на фючъри със опшън проценти.......
            Има си стопове за да не ти избият зъбите. Не си мисли, че ти си открил топлата вода. Искаш да ме убедиш, че с делта неутрал можеш да изкарваш повече кинти, отколкото аз ако цъкам на спот маркета ( с високия кост ъф трейд ) и доливам обемите при всеки $ свободен марджин ? Аз ти казах - айде да се пробваме
            крителине излагаш се, начина ти на търговия е непрофесионален, не можеш да убедиш никои по опитен треидър че търговията ти е оптимизирана просто защото не е, ограничен си до една позиция на спота и по специално за форекса дето защитаваш, лонг или шорт, хеджовете за които говорите във темата за валутна търговия ... еми присмивам ви се, щото това не е хедж
            я първо си напиши домашното наново... еи и да не се обидиш много

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Първоначално изпратено от anon6706

аааа,Фалиш се,че си познал.........еми браво!
                ако печаалбите са ти по малки от загубите.........евалата.......
                та хубаво си го скъсил.......а я сметни колко се е качил от март до май.....март писах,чв влизам дългсрочно,а май писах,че прекалено бързо се е качил и го играя неутрално........кат ша мериме пишки.......кога хванеш 35% движение за 2 месеца,ела пак да ми се хвалиш......
                300 тика ми се виждам малко,в сравнение с мойте 2000 тика...
                бегай се фали на колегите ти форексари с такива движения......
                С какъв лост играеш на нефта и с какъв на форекса?
                Ако беше хванал късо гепи на 11.06.2009 от 162 и днес го беше затворил на 147 друга песен щеше да запееш. Ама на - гроздето е кисело.
                Ти всъщност умееш ли да търгуваш форекс? Разбираеми ли са ти движенията на валутите? (в случай, че не ти е ясно - защо евро/долар пада или се вдига) и да не го бъркаш с кери търговията . И когато "знахарстваше" не си спомням сериозни твои "успехи" във форекса? Затова е по-добре да не коментираш много-много. Концентрирай се върху макроикономика, но главно малките икономики. Българската ти е по възможностите, но дотам.
                Успех.
                ха,точно във форекс форума от миналата година съм ви писал,че очаквам паунда да рухне.......от 1.90 съм го гонел до 1,40.........плитка изглежда ти е паметта,когато така ти е изгодно......
                баж от форекс миналата година съм направил най много пари(ако не броиме петрола)....само че паунда съм го играл на фючъри,защото вас ви нямаше да ме светнете ,че на ОТС форекса маркета е било по еФтино..........
                Що като започна спор с някого относно форекс и опонента винаги ми отвръща, че е предвидил срива на паунда и най-вече го е отиграл. Голям майтап. Сорос до Сорос сте се наредили.
                аноне...точно във вашия форекс форум съм ги писал тези неща и то ПРЕДИ ДА СТАНЕ!!!!!!!!има го документирано......паунда го гоня още от октомври 2007-хванал съм и първото падане от 2.10,на 1.92-за тва съм писдал в имоти.нет-още не бях прописал тук.........
                няма нужда сега да си губя времето да си търся стари постинги,че да ти се доказвам......паунда го играех на фючърите а хеджвах на ОТЦ форекс със кери трейд на йената/австралиец и паунд/австралиец.
                нещо от рода на тръгълен аржитраж,за което за пръв път си ч1ул точно от мен преди месец,когато обяснявах на манчестъра елементарни арбитражни страрегии.
                Асене, в моя пост не ставаше дума кой и какво е познал. Питах те за лоста при играта ти с нефт и при форекса. Някак си неглижира 300 пипа на форекс. Затова и те попитах за лоста.
                не знам какво имаш предвид под лост.

Коментар

та хубаво си го скъсил.......а я сметни колко се е качил от март до май.....март писах,чв влизам дългсрочно,а май писах,че прекалено бързо се е качил и го играя неутрално........кат ша мериме пишки.......кога хванеш 35% движение за 2 месеца,ела пак да ми се хвалиш......
                  Ако беше хванал късо гепи на 11.06.2009 от 162 и днес го беше затворил на 147 друга песен щеше да запееш. Ама на - гроздето е кисело.
                  Ти всъщност умееш ли да търгуваш форекс? Разбираеми ли са ти движенията на валутите? (в случай, че не ти е ясно - защо евро/долар пада или се вдига) и да не го бъркаш с кери търговията . И когато "знахарстваше" не си спомням сериозни твои "успехи" във форекса? Затова е по-добре да не коментираш много-много. Концентрирай се върху макроикономика, но главно малките икономики. Българската ти е по възможностите, но дотам.
                  Успех.
                  ха,точно във форекс форума от миналата година съм ви писал,че очаквам паунда да рухне.......от 1.90 съм го гонел до 1,40.........плитка изглежда ти е паметта,когато така ти е изгодно......
                  баж от форекс миналата година съм направил най много пари(ако не броиме петрола)....само че паунда съм го играл на фючъри,защото вас ви нямаше да ме светнете ,че на ОТС форекса маркета е било по еФтино..........
                  Що като започна спор с някого относно форекс и опонента винаги ми отвръща, че е предвидил срива на паунда и най-вече го е отиграл. Голям майтап. Сорос до Сорос сте се наредили.
                  аноне...точно във вашия форекс форум съм ги писал тези неща и то ПРЕДИ ДА СТАНЕ!!!!!!!!има го документирано......паунда го гоня още от октомври 2007-хванал съм и първото падане от 2.10,на 1.92-за тва съм писдал в имоти.нет-още не бях прописал тук.........
                  няма нужда сега да си губя времето да си търся стари постинги,че да ти се доказвам......паунда го играех на фючърите а хеджвах на ОТЦ форекс със кери трейд на йената/австралиец и паунд/австралиец.
                  нещо от рода на тръгълен аржитраж,за което за пръв път си ч1ул точно от мен преди месец,когато обяснявах на манчестъра елементарни арбитражни страрегии.
                  Асене, в моя пост не ставаше дума кой и какво е познал. Питах те за лоста при играта ти с нефт и при форекса. Някак си неглижира 300 пипа на форекс. Затова и те попитах за лоста.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                    Прав си ти си супер, много познаваш, но все като пишеш нещо не се получава. За какви 35% ми говориш, като на 48 $ твърдеше, че не го виждаш нагоре. Кога обърна така и не написа.
                    ами писал съм в този форум,че съм влезнал в акции....и в есандпи.....дори съм писал,и точно в кои акции съм влезнал.......
                    аз петрола когато се качва,никога не го играя......защо си мислиш,че петрола е единственото нещо,което играя?????
                    играя това,което виждам,че мога да позная......ако нищо не ми увира в главата,хващам самолета и отивам на карибите да се гмуркам.......
                    никога не съм писал ,че от март играя петрола,макар още края на март да ми стана ясно,че ще го балонират пак-аз в балон никога не влизам......тва е закон за мен-играя,когато балона се пука........
                    петрола не съм го хванал.....хванал съм 100% качване на такива като голдмън,сити и форд....хванал съм 40 % на такива ако интел майкро и гугъл.......
                    на петролаединствено съм пускал бътерфлайчета,които не съм ги хващал....понеже не знаеш кво е бътърфлай-да ти кажа-тва е вид лотариен билет.....слагаш минимална сума ,обаче,ако чукне специялно за петрола ми беше 2500%......разбира се не познах,но съм залагал жълти ститинки......със златото също-само че с ОТМ вертикални спредове,дето пък търсех 5000% за месец.....разбира се и там не стана-дори не съм и очаквал да стане.....играта ми от март до сега беше само в американски акции и техни индекси.....НИЩО ДРУГО......

Коментар

• Прав си ти си супер, много познаваш, но все като пишеш нещо не се получава. За какви 35% ми говориш, като на 48 $ твърдеше, че не го виждаш нагоре. Кога обърна така и не написа.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                        Уффф, тоя Асен голям циркаджия. Бил познал , чак се изумил от себе си. Аз пък се сещам за любимия петрол, след края на спада има поне 2 случая, в които игра за непокачване или рейндж, а горе продължаваше да твърди, че балонаджиите са на ход, чак като започна спада, изведнъж скъсил със задна дата.
                        Но пусто как човек да извади стари постове, като пише по 1 ферман на ден и трябва да се изчете една камара плява, за да се цитира. Но за петрола мога смело да го твърдя, защото самия аз му писах по въпроса и може да си извадия моя пост
                        ааз не кря грешките си нито се срамувам от тях.....ако не беше така,нямаше да ти казвам началото на март,че са ме ударили със над 100 000$......
                        използвай пипето си,ако обичаш......ако бях пот тези,които крият грешките си,НИКОГА нямаше да ти го казвам това,налЕ??????
                        обаче си спомняш само това,което на теб ти изнася........че не целнах петрола със 4 $ и загубих такива пари.....а що не сметнеш ако съм загубил толкова пари от 10% грешна прогноза.....колко ли пъти да съм ги избил с 35% ПРАВИЛНА прогноза от март до май?
                        аз да не съм вие-да се срамуват от грешките си?тва,че ти си такъв,не значи,че и другите са като теб........пак ти казам-ако исках да се правя на велик пред теб,да не съм ти казвал,че съм загубил......ПРОСТО Е ,но не и за теб......

Коментар

• Уффф, тоя Асен голям циркаджия. Бил познал , чак се изумил от себе си. Аз пък се сещам за любимия петрол, след края на спада има поне 2 случая, в които игра за непокачване или рейндж, а горе продължаваше да твърди, че балонаджиите са на ход, чак като започна спада, изведнъж скъсил със задна дата.
                          Но пусто как човек да извади стари постове, като пише по 1 ферман на ден и трябва да се изчете една камара плява, за да се цитира. Но за петрола мога смело да го твърдя, защото самия аз му писах по въпроса и може да си извадия моя пост

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

Успех.

Коментар

Успех.

Коментар

• Тва е друга приказка вече..ама айде дай идея как да се намалят реално лихвите? Банките верно се самоубиват но пък нямат голям избор - в момента в който една вдигне лихвите по депозити, и другите щат не щат я следват за да не си изгубят клиентите.

Преди си споменавал за мораториум в/у лихвите ама не виждам как това ще работи. Първо, има различни трикове и банките пак ще се "изхитрят" да дават високи лихви за да привличат депозанти. Второ, ако ги задължат да намалят лихвите по депозити ще трябва да намалят и лихвите по кредитите но в такъв случай ще се отреже външното финансиране - майките няма да дават евра при мизерни лихви и висок риск.

Дянков казва че ще дава част от фискалния резерв като заем на банките. Ако осигури добри обезпечения това ми звучи като добра идея. Само не знам доколко това може да повлияе на лихвите - да речем че може да им даде 2 милиарда от резерва ама това е както капка в морето. Но по-работеща идея не виждам - това с хайките за картели си е баш комунистически подход - спасяваме добрия народ от лошите банки.

ами нещо честно казано не се вързва-прав си.......аз съм в грешка.....обаче не мога да прумея как дянков въобще може да каже,че ливите в бг трябва да са високи-такова нещо от него не очаквах......не мога да повярвам,че го е казал.
                                той трябва да работи върху смъкването им,а не да се оправдава,че БНБ не е ЕЦБ......и не може да влияе на лихвите........щото така ако продължава кьорав бизнес няма да остане в бгетовицата,а активите ще рухнат до смешно ниски нива,от където банките сами ще си го набутат-те в момента оскъпяват парите,но пробелма им е,че са раздали пари,които са взети на заем и тези пари на заем са обезпечени с активи.
                                при високи лихви-банките се набутват яко,за сметка са спасяване от неликвидност и колосални лихви.......
                                ако дянков е казал,че смята,че лихвите в бг е нормално да са такива,то по добре министър на финансите да е този,който е поръчал това разследване,а не дянков.......
                                явно аз съм в грешка-според мен този ход е много мъдър,и не очаквах бгетовец да го е екзекутирал-смятах,че дянков е достатъчно квалифициран да го направи.......обаче май е обратното-дянков му пиша двойка по финанси за това негово изклазване,че му се струвала "странна" проверката и че в бг лихвите били "нормални"......те и 2006-2007 бяха "нормалки",ама оцелелите банки в следствие на това се брояха на пръстите на едата ръка.....

Коментар

Working...
                                X