IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от acen1975

аааа,Фалиш се,че си познал.........еми браво!
    ако печаалбите са ти по малки от загубите.........евалата.......
    та хубаво си го скъсил.......а я сметни колко се е качил от март до май.....март писах,чв влизам дългсрочно,а май писах,че прекалено бързо се е качил и го играя неутрално........кат ша мериме пишки.......кога хванеш 35% движение за 2 месеца,ела пак да ми се хвалиш......
    300 тика ми се виждам малко,в сравнение с мойте 2000 тика...
    бегай се фали на колегите ти форексари с такива движения......
    С какъв лост играеш на нефта и с какъв на форекса?
    Ако беше хванал късо гепи на 11.06.2009 от 162 и днес го беше затворил на 147 друга песен щеше да запееш. Ама на - гроздето е кисело.
    Ти всъщност умееш ли да търгуваш форекс? Разбираеми ли са ти движенията на валутите? (в случай, че не ти е ясно - защо евро/долар пада или се вдига) и да не го бъркаш с кери търговията . И когато "знахарстваше" не си спомням сериозни твои "успехи" във форекса? Затова е по-добре да не коментираш много-много. Концентрирай се върху макроикономика, но главно малките икономики. Българската ти е по възможностите, но дотам.
    Успех.
    ха,точно във форекс форума от миналата година съм ви писал,че очаквам паунда да рухне.......от 1.90 съм го гонел до 1,40.........плитка изглежда ти е паметта,когато така ти е изгодно......
    баж от форекс миналата година съм направил най много пари(ако не броиме петрола)....само че паунда съм го играл на фючъри,защото вас ви нямаше да ме светнете ,че на ОТС форекса маркета е било по еФтино..........

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Асене моите близо 400 пункта ги прибрах за няколко дена, защото селлът ми беше на 01.07.09.

В последствие прибрах още и от дълги позиции. Значи какво излиза ? Ти чакаш 2 месеца за 2000 пункта аз прибирам за 10 дена 500. Не съм седнал да скалпирам, че ще стана разноглед иначе тези 2000 пункта ще ти ги докарам за седмица при малко по-висока волатилност.
      хе.....много сте странни...понеже съм от "лошите' и все търсите под вола теле....аз до преди месец съм писал всичко което съм играл......знаеш ли че за 2 месеца да хванеш 35% покачване с опшъни означава 2000% печалба на всеки опшън?
      къде със скалпиране на фючъри ще ми докараш такава печалба?????
      хайде,вече трябва да си "уврял",че при лонг опшъна не можеш да загубиш повече от примиума,а при фючъра могат да ти избият зъбките за отрицателно време?
      и за тва при скалпиране на фючъри не можеш да си позволиш и 1/10 от сумата ,която можеш да рискуваш със опшъни........
      да хванеш 2000 тика с опшън се равнява да скалпираш над 20 000 тика на фючъри и постоянно да познаваш скалповете си,което дори и сорос не може да го направи.......
      от март до май съм казвал ква ми е играта,и съм познал повече,дори и от колкото си мислех.......после от май въм писал,че играя есандпито в рейндж 900-+3%....разбира се във форекса нямаш нючъръл стратегии-невъзможно е.....нямаш бутон дето да залагаш на НЕДВИЖЕНИЕ.........
      обаче няма да е зле да провериш що е то" broken wing butterfly",
      после да зададеш параметрите в които аз съм казал,че играя,и да провериш на колко е юнския експарейшън.....беше на 906.....да видиш как от НЕдвижение с опшън и се правят 400% за един месец.......
      тва,че не ви ги казвам така с точна прогноза и професионална игра могат да се изкарат проценти,които други ще ти кажат,че е невъзможно.....
      ама всичко е документирано-писал съм точно в този форум......само дето вие от яд се опитвате по всякакъв начин да ми изкривите казаното.......защо ли?????
      и щом си почнал да се занимаваш с опшъни,след време ще ме разбереш кво ти говоря.....явно още не разбираш,за да ми сравняваш с скалп на фючъри със опшън проценти.......

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975

та хубаво си го скъсил.......а я сметни колко се е качил от март до май.....март писах,чв влизам дългсрочно,а май писах,че прекалено бързо се е качил и го играя неутрално........кат ша мериме пишки.......кога хванеш 35% движение за 2 месеца,ела пак да ми се хвалиш......
        С какъв лост играеш на нефта и с какъв на форекса?
        Ако беше хванал късо гепи на 11.06.2009 от 162 и днес го беше затворил на 147 друга песен щеше да запееш. Ама на - гроздето е кисело.
        Ти всъщност умееш ли да търгуваш форекс? Разбираеми ли са ти движенията на валутите? (в случай, че не ти е ясно - защо евро/долар пада или се вдига) и да не го бъркаш с кери търговията . И когато "знахарстваше" не си спомням сериозни твои "успехи" във форекса? Затова е по-добре да не коментираш много-много. Концентрирай се върху макроикономика, но главно малките икономики. Българската ти е по възможностите, но дотам.
        Успех.

Коментар

• Ако Крителин е реализирал по-голяма доходност от теб с неговите жалки 300 пункта, сравнени с твоите велики 2000, възможно ли е да му отстъпиш знахарския трон за минута? Поне да се снима на него? Какъв ще е кост ъф трейд да се снимам и аз на трона при лост 1:200? А ако си купя фючър за фото-сесията?
          The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
          Milton Friedman

Коментар

• Асене моите близо 400 пункта ги прибрах за няколко дена, защото селлът ми беше на 01.07.09.

В последствие прибрах още и от дълги позиции. Значи какво излиза ? Ти чакаш 2 месеца за 2000 пункта аз прибирам за 10 дена 500. Не съм седнал да скалпирам, че ще стана разноглед иначе тези 2000 пункта ще ти ги докарам за седмица при малко по-висока волатилност.

Коментар

Първоначално изпратено от kritelin
              Асене ти за мене и отиграването ми не се притеснявай Страйкът е 55$, защото точно в тази зона 58-55$ петролът очаквам да намери подкрепа и да се оттласне до към 65$

Какво ще кажеш за отиграването на спада при DJIA ? Скъсих на 8575 при първата корекция на започналия спад от 8800 и затворих почти на дъното. Има го документирано в темата NYSE.
              не ме питай за знахарстване-казах,че вече на кафе и карти таро не гледам.....даже модераторите,ако не ги мързи може да ми прекръстят темата на
              "асен1975 НЕзнахарства"
              обаче можеш да ме питаш спокойно за техническо отиграване на дадена прогноза с опшъни......
              при опшъните е доста комплексно-например,ако ти беше отиграл падането на петрола с ролване на ИТМ путове,в АТМ путове,следвайки тренда,в момента да си направил около 1000%....ако си почнал с един опшън за 3 000$,в момента,месец и половина по късно да имаш 30 000$........
              а с твойта игра ,в зависимост от месеца,върху който си купил путове със страйк 55,или си назагуба,или на минимална печалба.
              за тва и мен ме е яд-дори и аз не съм могъл да хвана петърола от 73$,като теб.аз го гепнах от 69$,което е с 4$ по ниско от теб........и ме е яд,че си си окепазил перфектната прогнозаа с кьопаво изиграване.
              преди да почнеш сериозно да играеш опшъни,те съветвам много добре да научиш елементарни неща,като делта,гама,тета и вега-без тях си заникъде.
              опъните не са като форекса и фючърите-те са доста сложни деривативс-хора,работели върху тиоретъкъл прайсинг са получавали нобелови награди по икономика....и не случайно.....не е толкова лесно колкото си мислиш,но веднъж влезнеш ли там и добрър станеш ли,ще къртиш миФки
              За скъсяването от 8575 не те питам, а ти го давам като доказателство за това, че хубавите входове не са случайност дори и при европейците

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                Асене ти за мене и отиграването ми не се притеснявай Страйкът е 55$, защото точно в тази зона 58-55$ петролът очаквам да намери подкрепа и да се оттласне до към 65$

Какво ще кажеш за отиграването на спада при DJIA ? Скъсих на 8575 при първата корекция на започналия спад от 8800 и затворих почти на дъното. Има го документирано в темата NYSE.
                не ме питай за знахарстване-казах,че вече на кафе и карти таро не гледам.....даже модераторите,ако не ги мързи може да ми прекръстят темата на
                "асен1975 НЕзнахарства"
                обаче можеш да ме питаш спокойно за техническо отиграване на дадена прогноза с опшъни......
                при опшъните е доста комплексно-например,ако ти беше отиграл падането на петрола с ролване на ИТМ путове,в АТМ путове,следвайки тренда,в момента да си направил около 1000%....ако си почнал с един опшън за 3 000$,в момента,месец и половина по късно да имаш 30 000$........
                а с твойта игра ,в зависимост от месеца,върху който си купил путове със страйк 55,или си назагуба,или на минимална печалба.
                за тва и мен ме е яд-дори и аз не съм могъл да хвана петърола от 73$,като теб.аз го гепнах от 69$,което е с 4$ по ниско от теб........и ме е яд,че си си окепазил перфектната прогнозаа с кьопаво изиграване.
                преди да почнеш сериозно да играеш опшъни,те съветвам много добре да научиш елементарни неща,като делта,гама,тета и вега-без тях си заникъде.
                опъните не са като форекса и фючърите-те са доста сложни деривативс-хора,работели върху тиоретъкъл прайсинг са получавали нобелови награди по икономика....и не случайно.....не е толкова лесно колкото си мислиш,но веднъж влезнеш ли там и добрър станеш ли,ще къртиш миФки
                За скъсяването от 8575 не те питам, а ти го давам като доказателство за това, че хубавите входове не са случайност дори и при европейците

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове
                  Пич, наистина, ама наистина ще съм ти благодарен ако не ми четеш постовете по диагонал и не ми приписваш небивалици от типа на това че дпс стояло зад проверката. WTF? На ударен ли се правиш? Да, високите лихви са голям проблем - и ти го знаеш, и аз го знам и Дянков го знае. И да, той смята да работи по проблема. Браво на него. Това което се надявам е да ми отговориш на следните въпроси:
                  1. Как Дянков нарежда проверка при условие че все още няма абсолютно никаква власт и при условие че състава на органа който извършва самата проверка (КЗК) е избран от триглавата ламя?
                  2. Как Дянков нарежда проверка която после определя като "странна"?

няка конспирация.....ти каза,че аз съм в грешка ,че дянков е наредил това разследване,аз пък ти казвам,че ти си в грешка,а не аз.......точно той е човека,който седи зад това......
                  и както по рано казах-дянков много добре знае кви са проблемите в бгетовицата и ще ги реши.....отдавна пиша за високите лихви в дефлационни процеси,коетпо е един от най големите проблеми за икономиката,за хората,както и за самите банки(без те да го знаят).......и както виждаш в тва интервщ дянков е споменал,че една от първите му работи е да се заеме ТОЧНО С ТОВА!
                  и тва е първия му ход-разбира се,че комисията по никакъв начин не може да докаже,че има монополен картел-това не е целта на дянков-целта му е да покаже на банките,че няма да ги остави да правят глупости и ако не вземат от сега да предприемат правилните ходове,тепърва натиска върху тях ще продължава....
                  а ти си мисли,че тва го е измислил някой от "дпс"......тия нямат акъл дори да краднат ,без да ги разобличат,ти очакваш такъв ход от такива гамени????????
                  ами нещо честно казано не се вързва-прав си.......аз съм в грешка.....обаче не мога да прумея как дянков въобще може да каже,че ливите в бг трябва да са високи-такова нещо от него не очаквах......не мога да повярвам,че го е казал.
                  той трябва да работи върху смъкването им,а не да се оправдава,че БНБ не е ЕЦБ......и не може да влияе на лихвите........щото така ако продължава кьорав бизнес няма да остане в бгетовицата,а активите ще рухнат до смешно ниски нива,от където банките сами ще си го набутат-те в момента оскъпяват парите,но пробелма им е,че са раздали пари,които са взети на заем и тези пари на заем са обезпечени с активи.
                  при високи лихви-банките се набутват яко,за сметка са спасяване от неликвидност и колосални лихви.......
                  ако дянков е казал,че смята,че лихвите в бг е нормално да са такива,то по добре министър на финансите да е този,който е поръчал това разследване,а не дянков.......
                  явно аз съм в грешка-според мен този ход е много мъдър,и не очаквах бгетовец да го е екзекутирал-смятах,че дянков е достатъчно квалифициран да го направи.......обаче май е обратното-дянков му пиша двойка по финанси за това негово изклазване,че му се струвала "странна" проверката и че в бг лихвите били "нормални"......те и 2006-2007 бяха "нормалки",ама оцелелите банки в следствие на това се брояха на пръстите на едата ръка.....

Коментар

• Пич, наистина, ама наистина ще съм ти благодарен ако не ми четеш постовете по диагонал и не ми приписваш небивалици от типа на това че дпс стояло зад проверката. WTF? На ударен ли се правиш? Да, високите лихви са голям проблем - и ти го знаеш, и аз го знам и Дянков го знае. И да, той смята да работи по проблема. Браво на него. Това което се надявам е да ми отговориш на следните въпроси:
                    1. Как Дянков нарежда проверка при условие че все още няма абсолютно никаква власт и при условие че състава на органа който извършва самата проверка (КЗК) е избран от триглавата ламя?
                    2. Как Дянков нарежда проверка която после определя като "странна"?

няка конспирация.....ти каза,че аз съм в грешка ,че дянков е наредил това разследване,аз пък ти казвам,че ти си в грешка,а не аз.......точно той е човека,който седи зад това......
                    и както по рано казах-дянков много добре знае кви са проблемите в бгетовицата и ще ги реши.....отдавна пиша за високите лихви в дефлационни процеси,коетпо е един от най големите проблеми за икономиката,за хората,както и за самите банки(без те да го знаят).......и както виждаш в тва интервщ дянков е споменал,че една от първите му работи е да се заеме ТОЧНО С ТОВА!
                    и тва е първия му ход-разбира се,че комисията по никакъв начин не може да докаже,че има монополен картел-това не е целта на дянков-целта му е да покаже на банките,че няма да ги остави да правят глупости и ако не вземат от сега да предприемат правилните ходове,тепърва натиска върху тях ще продължава....
                    а ти си мисли,че тва го е измислил някой от "дпс"......тия нямат акъл дори да краднат ,без да ги разобличат,ти очакваш такъв ход от такива гамени????????

Коментар

"асен1975 НЕзнахарства"

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове
                        Ееех, ако някой ден нещо ще ти изяде главата това са безкрайните ти теории на конспирацията. Първо, би ли посочил на мен нещастния гамен, къде съм казал че Орешарски е проверявал банките? Разясних ти че в момента министъра на финансите се казва Орешарски и ще съм ти благодарен ако ми разтълкуваш в качеството си на какъв Дянков би могъл да нареди каквато и да е проверка?

Предлагам да прочетеш следното интервю на Дянков:
                        http://..bg/view_article.php?article_id=373980
                        ...и по конкретно следното:
                        А друга тема от седмицата, която със сигурност засяга много повече хора от тези, които се возят в правителствените самолети, са лихвите на банките. Дори Комисията за защита на конкуренцията разследвала банките в България за картел за поддържане на високи лихви. Какъв е вашият анализ? Възможно ли е лихвите в България да бъдат драстично свалени, каквито очаквания има у хората, които познават лихвите другаде в Европа, или банките са прави, че просто парите в България са по-скъпи заради редица рискове?

Банките са прави, че в момента парите в България са по-скъпи, така че според мен едва ли става някакъв въпрос за картел. Това за мен е странна идея.
                        ...каква е сега теорията на конспирацията? Дянков говори едно а пък всъщност осъществява таен план за сваляне на лихвите благодарение на мистичното си влияние върху КЗК и по-специално върху зам-председателя със звучното българско име Реджеб Мустафа? Не...може би водещия в Дарик си е измислил цялото интервю?

глупости,къв орешарски-изведнъж се сети да проверява банките????точно дянков е наредил това...орешарски 3 годсини не го направи,сега ще почне да се "преработва".......
                        толко ли си тъп,че не можеш наредиш пъзела?помощ искаш ли?
                        преди 2 месец излезна много негативен доклад на СВЕТОВНАТА БАНКА,за груби нарушения на правата на потребителя от бг банковата система......спомняш ли си?
                        сега бат ти бойко го избират,дянков по "случайност" е работел във световната банка...същата написала рипорта.....и хоп..спореде теб изведнъж орешарски се загрижил за банкповата система????????
                        то не трябва да си гении,за да ги следиш тези "случайности",трябва да си гамен,за да не ги видиш......

Коментар

• Асене ти за мене и отиграването ми не се притеснявай Страйкът е 55$, защото точно в тази зона 58-55$ петролът очаквам да намери подкрепа и да се оттласне до към 65$

Коментар

• acen1975

Ей петрола ще падне поне до 30 долара а таргета му е 18 , теб пак кост ъф трейд те събаря ! Трябва да си малко по ларж , то не бива да си такава циция.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Ееех, ако някой ден нещо ще ти изяде главата това са безкрайните ти теории на конспирацията. Първо, би ли посочил на мен нещастния гамен, къде съм казал че Орешарски е проверявал банките? Разясних ти че в момента министъра на финансите се казва Орешарски и ще съм ти благодарен ако ми разтълкуваш в качеството си на какъв Дянков би могъл да нареди каквато и да е проверка?

Предлагам да прочетеш следното интервю на Дянков:
                              http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=373980
                              ...и по конкретно следното:
                              А друга тема от седмицата, която със сигурност засяга много повече хора от тези, които се возят в правителствените самолети, са лихвите на банките. Дори Комисията за защита на конкуренцията разследвала банките в България за картел за поддържане на високи лихви. Какъв е вашият анализ? Възможно ли е лихвите в България да бъдат драстично свалени, каквито очаквания има у хората, които познават лихвите другаде в Европа, или банките са прави, че просто парите в България са по-скъпи заради редица рискове?

Банките са прави, че в момента парите в България са по-скъпи, така че според мен едва ли става някакъв въпрос за картел. Това за мен е странна идея.
                              ...каква е сега теорията на конспирацията? Дянков говори едно а пък всъщност осъществява таен план за сваляне на лихвите благодарение на мистичното си влияние върху КЗК и по-специално върху зам-председателя със звучното българско име Реджеб Мустафа? Не...може би водещия в Дарик си е измислил цялото интервю?

глупости,къв орешарски-изведнъж се сети да проверява банките????точно дянков е наредил това...орешарски 3 годсини не го направи,сега ще почне да се "преработва".......
                              толко ли си тъп,че не можеш наредиш пъзела?помощ искаш ли?
                              преди 2 месец излезна много негативен доклад на СВЕТОВНАТА БАНКА,за груби нарушения на правата на потребителя от бг банковата система......спомняш ли си?
                              сега бат ти бойко го избират,дянков по "случайност" е работел във световната банка...същата написала рипорта.....и хоп..спореде теб изведнъж орешарски се загрижил за банкповата система????????
                              то не трябва да си гении,за да ги следиш тези "случайности",трябва да си гамен,за да не ги видиш......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                абе ,крителине,нали си в германия???кажи им на тъпите европейци да не кушпуват петрол,че в момента ги обриат по същия начин,както миналата година......
                                европейците решиха,че петрола е паднал под 60$ и станал много евтин и го вдигнаха днес 60.58$.......американците щом отвориха веднага го сринаха с над 2 долара........в момента е 58,40$ ......
                                кажи им да не лакумеят "умните" европейци,че направо ми е жал за тях......през ден кълват на кукичката....
                                Не знам кой кого обира, но аз имам путове взети при теста на 73$
                                играй го КУРелативно на форекса....нали е най "еФтиния" маркет....
                                е как имаш путове,като преди 3 дни изписа половин страница,че не съм прав,че петрола ще пада?
                                как така преди до преди 3 дни ми обясняваше в ква грешка съм и колко неправилен анализ правя,сега пък си хванал точ1но топ нивото от преди 2 седмици?????/
                                айде по полека с въображението,ако обичаш.......
                                Ти май си се превъзбудил нещо след този бърз спад днеска Никъде не съм казвал, че петролът няма да пада. Прегледай си темата ако не ми вярваш. Относно отиграването - писах лично съобщение на аннон в деня, в който взех путовете. Той може да потвърди
                                Паунд/долар е в рейндж между 1.60-1.67 и все още няма пробив извън рейнджа за разлика от петрол,С&П,Дау и т.н.

Единственото нещо, което писах свързано с петрола е, че покачването 30$-70$ не беше балон, а по-скоро нормална корекция в рамките на низходящ тренд.
                                Крителин, надявам се нямаш нищо против да ти цитирам ЛС. Въпреки, че какво ти пука за споровете в темата?! Тук някой смята, че е най-умен и печеливш от всички и останалите духаме супата.
                                Със здраве.

От: kritelin
                                До: anon6706
                                Пуснато на: 18:08 ч. | 11.06.09
                                Заглавие: Re: петрол
                                Здрасти аннонски

аз изчаках при петрола и току що взех пут опции със страйк 55
                                крителинчо,нали занеш,ченезнанието се заплаща?с удоволствие щях да те посъветвам какви опции да играеш,само да пеше попитал.....трябваше да ми кажеш какво смяташе,че ще стане и за колко време и щях да ти кажа перфектния страйк......
                                а с тоя страйк не само не можеш да направиш много пари,ами кат гледам и на загуба ще си,нищо,че си познал трейнда....
                                ако попшъните са ти били юлски,те са мачурнали уърфлесс,ако са ти на август,тогава имаш едва 3 дни до експарейшън и пак нищо няма да направиш-трябва да пробие под 55 до четвъртък и дори да стане,може да не си избиеш примиума който си платил......
                                за тия пари е трябвало да купиш по малко опшъни ,но доста по висок страйк.....сега тайм дикея ще те изяде повече от делтите........
                                ако го гониш на делта (използваш опшън,вместо ъндърлайна),винаги купувай АТМ путове,като влезнат ИМТ ги продаваш и пак купуваш АТМ........
                                от питане глава не боли-боли,когато познаеш нещо,но не знаеш как да го изиграеш....

Коментар

Working...
                                X