IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Ха ха, ама нямате никакъв усет към ситуацията в случая. Без да познавам лично Маранди или да се опитвам да съм му адвокат, смея да твърдя че горното е абсолютно не на място. Начинът на изразяване в даден форум е въпрос на стил и изграждане на някакъв макар и виртуален имидж, и той определено го е постигнал. А да поставяте езиковите му и лексикални познания под въпрос и да казвате че това го смъквало някакви си нива надолу е също доста нелепо
    Маранди, бъди здрав пич и не се отказвай от каузата с която си се захванал! Човек трябва да има цел и да живее и работи за идеите си, защото именно от такива хора има нужда милата ни Родина за да се измъкне от калта... Защото хората са тези които правят мястото, както се казваше в един филм...Просто трябва да се уважаваме, да си имаме доверие и да обсъждаме идеите си, а не самите нас...

П.П. Между другото си мисля, че тоя форум с много малко изключения е пълен именно с такива хора!

Лека работа на работещите и чиърс на вече започналите!
    Ашколсун Кев
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
      Чел съм за подобни случаи. При индивиди с комплекс за малоценност се получава такова "опростачване" на езика. Предимно при такива, които се срамуват от произхода си. Например при родените в малки населени места. Те толкова силно се притесняват, че някой може да ги подцени, низвергне, на база акцент, речник, пунктуация и т.н, че съвсем преднамерено засилват всички изброени, за да оставят у слушателя усещането, че жаргонът е търсен ефект, а не слабост на възпитанието.

Не твърдя, че това е проблемът на Маранди.
      Ха ха, ама нямате никакъв усет към ситуацията в случая. Без да познавам лично Маранди или да се опитвам да съм му адвокат, смея да твърдя че горното е абсолютно не на място. Начинът на изразяване в даден форум е въпрос на стил и изграждане на някакъв макар и виртуален имидж, и той определено го е постигнал. А да поставяте езиковите му и лексикални познания под въпрос и да казвате че това го смъквало някакви си нива надолу е също доста нелепо
      Маранди, бъди здрав пич и не се отказвай от каузата с която си се захванал! Човек трябва да има цел и да живее и работи за идеите си, защото именно от такива хора има нужда милата ни Родина за да се измъкне от калта... Защото хората са тези които правят мястото, както се казваше в един филм...Просто трябва да се уважаваме, да си имаме доверие и да обсъждаме идеите си, а не самите нас...

П.П. Между другото си мисля, че тоя форум с много малко изключения е пълен именно с такива хора!

Лека работа на работещите и чиърс на вече започналите!

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
        Гледам, че всички се ебават с Марандито (особено като го няма Асен), та си викам - чакай и аз да го питам нещо, макар да се бях зарекъл да не пиша ... - Абе Маранди - този стил на говорене (писане) - естествено ли ти идва или се напъваш да го докараш? просто ми е чудно как грамотен и що-годе начетен човек го влече да слиза едно-две- че и повече нива надолу? На накои им идва отвътре, ам то си им личи че там им е лимита, ама на теб?
        Чел съм за подобни случаи. При индивиди с комплекс за малоценност се получава такова "опростачване" на езика. Предимно при такива, които се срамуват от произхода си. Например при родените в малки населени места. Те толкова силно се притесняват, че някой може да ги подцени, низвергне, на база акцент, речник, пунктуация и т.н, че съвсем преднамерено засилват всички изброени, за да оставят у слушателя усещането, че жаргонът е търсен ефект, а не слабост на възпитанието.

Не твърдя, че това е проблемът на Маранди.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Кажи ся от АйТи-то кат' нормален чиляк шъ тъ шътват ли и ако "Да" какво можеш да правиш, че да помисля мо'а ли да ти измисля нЯщу, или не мо'а?

Чиляшки върпос те питам, ама не те знам ко мо'е стържеш? А, па че аз съм тъпанар и по-голям тъпанар от мИня нЕма и т.н. -

Ся ко,... То в цел свЕт отдавна е така, ама в БГ-то все последни разбират за "новинките" по свИтъ.
          -----------------------------------
          Шъ сърбаш ли нещо поне да почерпя или пак ще си говорим кой е най-големия паун у форумО. Аз съм и си признавам, ама поне да не висим празни на една маса думам.
          Гледам, че всички се ебават с Марандито (особено като го няма Асен), та си викам - чакай и аз да го питам нещо, макар да се бях зарекъл да не пиша ... - Абе Маранди - този стил на говорене (писане) - естествено ли ти идва или се напъваш да го докараш? просто ми е чудно как грамотен и що-годе начетен човек го влече да слиза едно-две- че и повече нива надолу? На накои им идва отвътре, ам то си им личи че там им е лимита, ама на теб?
          life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Бъзик..

...........
            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Аз нося

Само не се карайте, бря! Убивате мен така ( затова и вече цял месец се търкалям по креватите ) - готини сте всичките! Но не се нападайте на лична основа помежду си.

На принципна основа спорете и си скубете брадите с векове, докато се чудите кокошката или яйцето. Или колко дявола висят на върха на една игла.
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            П.П. мИня не ме бърка, щот' откакто се помня кой ли не е храцал и за какво ли не. Свикнал съм, ама Вие сте Големи хора и помежду си на лична основа, семейства и т.н. твърдо - НЕ!

Почва се с едно прощавай, че бях ядосан и т.н. - приемаш ли и т.н. - нема ви уча аз ся

Ай, Чин-чин!
            Last edited by marandi; 11.01.2012, 03:45.

Коментар

• Асене, бе така любезен да си кажеш мнението по въпроса ми долу, но ми се иска да те питам още нещо. Какъв е личния ти избор за имот в САЩ? Къща или апартамент и кое от двете е по-лесно ликвидно, в случай, че човек иска да продаде?
              Last edited by Jay Gould; 11.01.2012, 02:55.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ...
                Не съм имал предвид тебе, ама сега видях, че сте влизали в спор. А не съм те споменал, защото не съм се сетил Бъзик..

Асен е прав, че на места са ударили дъното и човек може да се замисли много, ако има пари и време да се огледа.

ПС: В Бостън например, цените ще имат повишение поне с около 7-10 % и то още тази година като гледам .. Лос Анджелис също е много вероятно. Маями на кантар, Чикаго - вероятно нагоре и т.н.
                Като цяло, все още имам мечи виждания за пазара там http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...9&df=8&dflid=3 и все още съм на мнението си от април миналата год., но на места дъното е стигнато.
                Last edited by Jay Gould; 11.01.2012, 03:48.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  плюят Асеня 1 ви, ама кълват из темата му като прегладнели бройлери, дано изпадне някоя идея, да се облажат и те..
                  Ся,

кротко казвам за последно. Единствено направих забележка на Асеня ( когото харесвам и е много свеж - ако т'ва моето е "плюене" - не знам к'во е т'ва дет' се изля по мИня? ( сигурно дъжд с дъга )

Та, жилище ( дъно ) при имотките в УСА и прочие е за 'орица с доходи в УСА долар. Демек пак уточнявам по неговите думи - демек, НЕ които живеят в УСА, а които имат доходи в УСА $.

Той го потвърди и кондиката ни приключи!
                  ----------------------------------------------------------------------------------------------
                  П.П. Дали ще "познае" за дъното вече и ще върже някого, не ми пука за техния имотен маркет. Но имотка може да се купи и по телефон или по и-нет. И защо ги пише тия лакардии внезапно, пак си е негов бизнес. Но аз винаги искам документ, а насреща за услуга, т.е. че т'ва е така, дет' се шпреха и неговите пари - не са моите пари, щот' не ги бера по дърветата.

Дали ще му "заглъхне" темата до месец-два, както и преди, па ся внезапно възкръсна - пак си е негов бизнес. Единствено казах, че се вкарва валутен риск.
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Винаги му пожелавах да е жив и здрав & да пише!

Благодаря, че се съобрази да не ми споменаваш повече ник-а в тая тема, за което помолих също кротко! Чиърс!
                  Last edited by marandi; 11.01.2012, 01:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                    Звучиш като закостенял фен на Атака, който не дава и дума да се отвори за нещо добро чуждо!
                    Иначееееее, повече от половината кавалковци тука, плюят Асеня 1 ви, ама кълват из темата му като прегладнели бройлери, дано изпадне някоя идея, да се облажат и те.. Ами ако смятат Асен за пицар и луд, що четат бе, да ги е.... у шушляците? Ама и пицар да е бил и чинии да е мил, те какви са? И какво от това? Единия бил кравар, другия нам къв си.. ще кажеш, че са родени като наследника на султана на Бруней, със златно цукало под задника и си пускат като китайски мандарини по 1 метър нокти за да покажат, че никога не са работили. По принцип е типично българска черта да плюеш по някой ако ти е полезен с нещо, за да не се наложи да кажеш едно благодаря.
                    Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                    ... в културен план, където Америка няма много какво да предложи...
                    Да ти кажа и аз така мислих, но за тия 200 години доста неща са събрали, отделно половината им столица е изрисувана от френски художници, самите те имат доста добри такива и нови и стари. Откъм литература авторите им освен Твен не са ми много по вкуса и леко ме депресират с желанието си показват каквото няма, а Твен ми харесва, че е типично американски и не се опитва да се прави на нещо друго. Новите им писатели след войната обаче като че нямат комплекси и цепят с пълна пара. В архитектурен план и в дизайна са вече едни от водещите в света. Да не забравяме, че много от съвременния дизайн в дома ни, в уредите, в техниката в бита е дошъл от САЩ където дизайна за разлика от европейския които е по-скоро за елита, залага на масовите стоки и продукти. А дизайна също е култура и то от най-масовата и пряка, която е видима за всички по всяко време. Една не малка част от модата в света също идва от САЩ, особено масовата. По брой на продадени книги на глава от население не са по-малко от нас, дори май повече и тия хора крадат, всичко от актьори от Европа, до писатели, художници, драматурзи, учени, защото плащат. Така, че имат много да догонват, но и в доста неща са много-много напред. Пък ако говорим за култура и тук в някой квартали на големите ни градове ще те гледат като индианец компютър. Жена ми преди години като се зае с това което върши в момента бе впечатлена от факта, че в половината скъпи апартаменти в които влиза няма една куца книга, по 5-6 плазми да, или кенеф с позлатено кранче, ама книги не. Да ти ****** и културата тук щом Драго Чая ме учи на нея по канал 1
                    Last edited by X_Y; 19.03.2012, 12:44. Причина: -

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Америка е държава от 200 години и няма на какво да ме научи.
                      Освен в културен план, където Америка няма много какво да предложи, почти на всичко друго можеш да се поучиш от техния опит. Специално пък като сме се събрали да говорим за борси, инвестиции и компании от българския опит ли черпиш знания, понеже България съществува от 1330 години?
                      Звучиш като закостенял фен на Атака, който не дава и дума да се отвори за нещо добро чуждо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                        леле, леле..
                        колко мъка имало вчера в тая (иначе интересна) тема
                        "продажби" на "импресии"...
                        ..."изпотрошил сигурно(?!) десетки жилища по кръчми"

смех !!
                        Сметни колко стотици има за да троши десетки обаче това с продажбата на импресии го издаде максимално . Стана - Крадеца, вика : дръжте крадеца! не се усеща как сам се оплита : първо било му запазена марка името, после бил нещо важно в гугъл, нямал той да вдига акциите на темата, за да стане ясно, че всъщност той е човека правил 5 часа графика от табличка със супер "секретно и точно" "инфо", и на който му трябват импресии и интерес към блога с безценната (буквално) информация и анализи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

За марандитУ нема кво да говорим, аз лично мисля, че това човече има някакъв страхотен личностен комплекс. Мога да го питам само един въпрос, щото имам някакви съмнения - Абе пич, ти да не си още девствен и имаш ли осъзната сексуална ориентация? Мисля, че мога да ти препоръчам доки.
                          Божееееее! Човек, аз от кога го подозирам. Но щом има и други които мислят като мен, значи разкрито е съществото МарандиТУ

Инак, вижте г-н инвестор ДИГЛ кво дума:
                          http://paper.standartnews.com/bg/art...article=395293

Коментар

• Честита Нова Година на всички!

Гледам на много от вас се е паднала "нова къща" от баницата с късметите ).

Асене да си жив и здрав и много успехи през годината.

Бате Пешо, ако си беше направил труда да прегледаш, как е започнала дискусията, щеше да видиш, че човекът е написъл ясно поне 2 пъти - САМО ЗА ХОРА , КОИТО СА В САЩ! Демек сащианци или резиденти .Та стига си пазарувал от еленския балкан, а иди изрини снега.

За марандитУ нема кво да говорим, аз лично мисля, че това човече има някакъв страхотен личностен комплекс. Мога да го питам само един въпрос, щото имам някакви съмнения - Абе пич, ти да не си още девствен и имаш ли осъзната сексуална ориентация? Мисля, че мога да ти препоръчам доки.

Коментар

• Красива Бяла Снежинка!

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Братле,

аз съм ПАУН не скиваш ли? Демек най-голямата шматка ....
                              И защо така обиждате красива птица!

Хаха - аз просто Ви поправих математиката, защото не Ви отива :

Първоначално изпратено от proizvoditel Разгледай мнение
                              ....
                              Я сега кажи какво значи СПАД 100% - ами това значи че цените са станали 0 (НУЛА)!
                              http://beli-pauni.blogspot.com/
                              СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                                Така човек, като гледа от страни ти си най-големият ПАУН в този форум. То, що ли празни изхвърляници не бяха. ..
                                Хаха, паун... определението е доста удачно, съдейки по гей снимката на блога му.

Маранди, тая таблица е толкова измислена, колкото и приказките на братя Грим... Ако не го виждаш, значи е време да си извадиш къдриците от очите и главата от задника.

Коментар

Working...
                                X