Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнениеЧел съм за подобни случаи. При индивиди с комплекс за малоценност се получава такова "опростачване" на езика. Предимно при такива, които се срамуват от произхода си. Например при родените в малки населени места. Те толкова силно се притесняват, че някой може да ги подцени, низвергне, на база акцент, речник, пунктуация и т.н, че съвсем преднамерено засилват всички изброени, за да оставят у слушателя усещането, че жаргонът е търсен ефект, а не слабост на възпитанието.
Не твърдя, че това е проблемът на Маранди.
Маранди, бъди здрав пич и не се отказвай от каузата с която си се захванал! Човек трябва да има цел и да живее и работи за идеите си, защото именно от такива хора има нужда милата ни Родина за да се измъкне от калта... Защото хората са тези които правят мястото, както се казваше в един филм...Просто трябва да се уважаваме, да си имаме доверие и да обсъждаме идеите си, а не самите нас...
П.П. Между другото си мисля, че тоя форум с много малко изключения е пълен именно с такива хора!
Лека работа на работещите и чиърс на вече започналите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеГледам, че всички се ебават с Марандито (особено като го няма Асен), та си викам - чакай и аз да го питам нещо, макар да се бях зарекъл да не пиша ... - Абе Маранди - този стил на говорене (писане) - естествено ли ти идва или се напъваш да го докараш? просто ми е чудно как грамотен и що-годе начетен човек го влече да слиза едно-две- че и повече нива надолу? На накои им идва отвътре, ам то си им личи че там им е лимита, ама на теб?
Не твърдя, че това е проблемът на Маранди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
П.П. Кажи ся от АйТи-то кат' нормален чиляк шъ тъ шътват ли и ако "Да" какво можеш да правиш, че да помисля мо'а ли да ти измисля нЯщу, или не мо'а?
Чиляшки върпос те питам, ама не те знам ко мо'е стържеш? А, па че аз съм тъпанар и по-голям тъпанар от мИня нЕма и т.н. -
Ся ко,... То в цел свЕт отдавна е така, ама в БГ-то все последни разбират за "новинките" по свИтъ.
-----------------------------------
Шъ сърбаш ли нещо поне да почерпя или пак ще си говорим кой е най-големия паун у форумО. Аз съм и си признавам, ама поне да не висим празни на една маса думам.life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБъзик..
...........
Аз нося
Само не се карайте, бря! Убивате мен така ( затова и вече цял месец се търкалям по креватите ) - готини сте всичките! Но не се нападайте на лична основа помежду си.
На принципна основа спорете и си скубете брадите с векове, докато се чудите кокошката или яйцето. Или колко дявола висят на върха на една игла.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. мИня не ме бърка, щот' откакто се помня кой ли не е храцал и за какво ли не. Свикнал съм, ама Вие сте Големи хора и помежду си на лична основа, семейства и т.н. твърдо - НЕ!
Почва се с едно прощавай, че бях ядосан и т.н. - приемаш ли и т.н. - нема ви уча аз ся
Ай, Чин-чин!Last edited by marandi; 11.01.2012, 03:45.
Коментар
-
Асене, бе така любезен да си кажеш мнението по въпроса ми долу, но ми се иска да те питам още нещо. Какъв е личния ти избор за имот в САЩ? Къща или апартамент и кое от двете е по-лесно ликвидно, в случай, че човек иска да продаде?Last edited by Jay Gould; 11.01.2012, 02:55.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...
Асен е прав, че на места са ударили дъното и човек може да се замисли много, ако има пари и време да се огледа.
ПС: В Бостън например, цените ще имат повишение поне с около 7-10 % и то още тази година като гледам .. Лос Анджелис също е много вероятно. Маями на кантар, Чикаго - вероятно нагоре и т.н.
Като цяло, все още имам мечи виждания за пазара там http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...9&df=8&dflid=3 и все още съм на мнението си от април миналата год., но на места дъното е стигнато.Last edited by Jay Gould; 11.01.2012, 03:48.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеплюят Асеня 1 ви, ама кълват из темата му като прегладнели бройлери, дано изпадне някоя идея, да се облажат и те..
кротко казвам за последно. Единствено направих забележка на Асеня ( когото харесвам и е много свеж - ако т'ва моето е "плюене" - не знам к'во е т'ва дет' се изля по мИня? ( сигурно дъжд с дъга )
Та, жилище ( дъно ) при имотките в УСА и прочие е за 'орица с доходи в УСА долар. Демек пак уточнявам по неговите думи - демек, НЕ които живеят в УСА, а които имат доходи в УСА $.
Той го потвърди и кондиката ни приключи!
----------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Дали ще "познае" за дъното вече и ще върже някого, не ми пука за техния имотен маркет. Но имотка може да се купи и по телефон или по и-нет. И защо ги пише тия лакардии внезапно, пак си е негов бизнес. Но аз винаги искам документ, а насреща за услуга, т.е. че т'ва е така, дет' се шпреха и неговите пари - не са моите пари, щот' не ги бера по дърветата.
Дали ще му "заглъхне" темата до месец-два, както и преди, па ся внезапно възкръсна - пак си е негов бизнес. Единствено казах, че се вкарва валутен риск.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Винаги му пожелавах да е жив и здрав & да пише!
Благодаря, че се съобрази да не ми споменаваш повече ник-а в тая тема, за което помолих също кротко! Чиърс!Last edited by marandi; 11.01.2012, 01:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЗвучиш като закостенял фен на Атака, който не дава и дума да се отвори за нещо добро чуждо!Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение... в културен план, където Америка няма много какво да предложи...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоАмерика е държава от 200 години и няма на какво да ме научи.
Звучиш като закостенял фен на Атака, който не дава и дума да се отвори за нещо добро чуждо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениелеле, леле..
колко мъка имало вчера в тая (иначе интересна) тема
"продажби" на "импресии"...
..."изпотрошил сигурно(?!) десетки жилища по кръчми"
смех !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
За марандитУ нема кво да говорим, аз лично мисля, че това човече има някакъв страхотен личностен комплекс. Мога да го питам само един въпрос, щото имам някакви съмнения - Абе пич, ти да не си още девствен и имаш ли осъзната сексуална ориентация? Мисля, че мога да ти препоръчам доки.
Инак, вижте г-н инвестор ДИГЛ кво дума:
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=395293
Коментар
-
Честита Нова Година на всички!
Гледам на много от вас се е паднала "нова къща" от баницата с късметите ).
Асене да си жив и здрав и много успехи през годината.
Бате Пешо, ако си беше направил труда да прегледаш, как е започнала дискусията, щеше да видиш, че човекът е написъл ясно поне 2 пъти - САМО ЗА ХОРА , КОИТО СА В САЩ! Демек сащианци или резиденти .Та стига си пазарувал от еленския балкан, а иди изрини снега.
За марандитУ нема кво да говорим, аз лично мисля, че това човече има някакъв страхотен личностен комплекс. Мога да го питам само един въпрос, щото имам някакви съмнения - Абе пич, ти да не си още девствен и имаш ли осъзната сексуална ориентация? Мисля, че мога да ти препоръчам доки.
Коментар
-
Красива Бяла Снежинка!
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБратле,
аз съм ПАУН не скиваш ли? Демек най-голямата шматка ....
Хаха - аз просто Ви поправих математиката, защото не Ви отива :
Първоначално изпратено от proizvoditel Разгледай мнение....
Я сега кажи какво значи СПАД 100% - ами това значи че цените са станали 0 (НУЛА)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеТака човек, като гледа от страни ти си най-големият ПАУН в този форум. То, що ли празни изхвърляници не бяха. ..
Маранди, тая таблица е толкова измислена, колкото и приказките на братя Грим... Ако не го виждаш, значи е време да си извадиш къдриците от очите и главата от задника.
Коментар
Коментар