в тая тема има вълшебна мана и миризма на мъже
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Благодарско за подрепата и критиката на всички! ( поклон )
Част 2-ра е готова!
Препоръки за България 2012-2025 г. - Част 2-ра
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/01/11/.880771
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пускам този материал ТУК, че нещо много "чужденци" са се навъдили по Българските форуми!
Мерките за част 3, ще са ми малко трудоемки да ги подготвя, защото то там се прави цялостна конструкция като проект и ще се почне мине през микро-макро, монетарна/фискална, и т.н. по веригата на всички системи до данъчна и осугурителна. Та, дано успея, че кондицията ми хич я няма с тая зверска простуда.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дзън-Дзън в време да кажем, стига с тоя Чиърс! ( смигам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХа ха, ама нямате никакъв усет към ситуацията в случая. Без да познавам лично Маранди или да се опитвам да съм му адвокат, смея да твърдя че горното е абсолютно не на място. Начинът на изразяване в даден форум е въпрос на стил и изграждане на някакъв макар и виртуален имидж, и той определено го е постигнал. А да поставяте езиковите му и лексикални познания под въпрос и да казвате че това го смъквало някакви си нива надолу е също доста нелепо
Маранди, бъди здрав пич и не се отказвай от каузата с която си се захванал! Човек трябва да има цел и да живее и работи за идеите си, защото именно от такива хора има нужда милата ни Родина за да се измъкне от калта... Защото хората са тези които правят мястото, както се казваше в един филм...Просто трябва да се уважаваме, да си имаме доверие и да обсъждаме идеите си, а не самите нас...
П.П. Между другото си мисля, че тоя форум с много малко изключения е пълен именно с такива хора!
Благодарско за подрепата и критиката на всички! ( поклон )
Част 2-ра е готова!
Препоръки за България 2012-2025 г. - Част 2-ра
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/01/11/.880771
Пускам този материал ТУК, че нещо много "чужденци" са се навъдили по Българските форуми!
Мерките за част 3, ще са ми малко трудоемки да ги подготвя, защото то там се прави цялостна конструкция като проект и ще се почне мине през микро-макро, монетарна/фискална, и т.н. по веригата на всички системи до данъчна и осугурителна. Та, дано успея, че кондицията ми хич я няма с тая зверска простуда.
Дзън-Дзън в време да кажем, стига с тоя Чиърс! ( смигам )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Last edited by marandi; 11.01.2012, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДа,със сигурност Маранди си е изградил силно отличаващ се виртуален имидж,за което-адмирации.Адмирации и за загрижеността му за българската нация,-прочетох констатациите и препоръките към българите в блога му.С някои съм съгласен,с други не толкова.Но това не е чак толкова важно.Факта ,че си е направил труда,заслужава аплодисментите ни............
А смарандито написа 6 странички и опищя целият форум да си прави реклами на измисленият блог, като най-прозрачен стана с тая тема (която очевидно е четена).
За пример ще ти дам само Джей Гоулд, който почти всеки ден си прави труда да пише и да публикува, ама досега не съм го видял да си рекламира сайта по подобен начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТой само Асен да не ни подкара всички с голямата тояга, че му оспамихме малко темата Но пък според мен се получи добре, че зачекнахме и тоя въпрос, не конкретно за Маранди, а просто за начина на писане на постингите, защото това е нещо което засяга всички които ги четем. И все пак си мисля, че посланието, духа и съдържанието са по-важни от начина по който всеки е избрал да се изразява в един интернет форум...
Но какъвто и да е този начин, най-важното е да се запазва добрият тон и да се избягват личните обиди! Пък всеки има избор кого и дали да чете...
Бъдете здрави!
Поздрави!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение...
Мнението ми,въпреки всичко е добронамерено,а не заяждане,макар че съм сигурен за реакцията на Маранди:Ще ме направи на пух и прах
Но какъвто и да е този начин, най-важното е да се запазва добрият тон и да се избягват личните обиди! Пък всеки има избор кого и дали да чете...
Бъдете здрави!Last edited by kev; 11.01.2012, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХа ха, ама нямате никакъв усет към ситуацията в случая. Без да познавам лично Маранди или да се опитвам да съм му адвокат, смея да твърдя че горното е абсолютно не на място. Начинът на изразяване в даден форум е въпрос на стил и изграждане на някакъв макар и виртуален имидж, и той определено го е постигнал. А да поставяте езиковите му и лексикални познания под въпрос и да казвате че това го смъквало някакви си нива надолу е също доста нелепо
Маранди, бъди здрав пич и не се отказвай от каузата с която си се захванал! Човек трябва да има цел и да живее и работи за идеите си, защото именно от такива хора има нужда милата ни Родина за да се измъкне от калта... Защото хората са тези които правят мястото, както се казваше в един филм...Просто трябва да се уважаваме, да си имаме доверие и да обсъждаме идеите си, а не самите нас...
П.П. Между другото си мисля, че тоя форум с много малко изключения е пълен именно с такива хора!
Лека работа на работещите и чиърс на вече започналите!
" Всеки, който е от истината, слуша Моя глас. Истина, истина ви казвам........."
Така ми звучат,-а също и над 90% от мненията му в многото теми,из които вършее с метлата
Мнението ми,въпреки всичко е добронамерено,а не заяждане,макар че съм сигурен за реакцията на Маранди:Ще ме направи на пух и прах
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнениеМен също, чат-пат, ме избива да напиша някоя простотия, но в кратките, спорадични постове. Никога няма да си го позволя, в някой километричен такъв, в който се опитвам да кажа нещо сериозно.
Освен това, не си ме разбрал. Аз не твърдя, че човек, който пише по такъв начин е неграмотен. Аз смятам, че такъв човек се бои от мисълта, че могат да го помислят за неграмотен. Което е много по-различно.
Така че твоят пример не е ревалентенБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе си прав. Аз например съм грамотен. Почти не допускам грешки. Ама сърце мъжко не трае и ОСВИНВАМ изказа
Освен това, не си ме разбрал. Аз не твърдя, че човек, който пише по такъв начин е неграмотен. Аз смятам, че такъв човек се бои от мисълта, че могат да го помислят за неграмотен. Което е много по-различно.
Така че твоят пример не е ревалентен
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнениеНе виждам защо трябва да подскачаме като "ощипани госпожици" всеки път щом се спомене за "комплекси". Това си е нещо съвсем естествено за нас хората и няма нищо срамно. Няма човек без "комплекси".
Всяко наше действие има своя телеология, умисъл. В случая - писане на жаргон. Дали е комплекс за малоценност или "изграждане на някакъв макар и виртуален имидж" е въпрос на уточнение.
Аз не виждам да доказваш тезата си, или да се опиташ да обориш моята.
Просто си казал, че човек, който ти, лично, не познаваш, ти се струва, че не е такъв, какъвто аз съм казал, че ми прилича да е
Между другото, има някой хора в този форум, които нарочно пишат по ужасителен начин. Рушейки всякакви граматически, пунктуационни и стилистични правила. Като започване на изречение с малка буква или нарочно повтаряне на една и съща граматическа грешка. Всичко това подкрепено с приказки: аз си пишем както ми харесва...
Според мен, тези хора, просто, са прекалено стеснителни и смятат,че ще се изложат ако се опитат да пишат правилно и допуснат грешка. Че някой моментално ще им я посочи и ще ги обвини в липса на образование. Това са проблеми, които трудно човек може да преодолее сам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХа ха, ама нямате никакъв усет към ситуацията в случая. Без да познавам лично Маранди или да се опитвам да съм му адвокат, смея да твърдя че горното е абсолютно не на място. Начинът на изразяване в даден форум е въпрос на стил и изграждане на някакъв макар и виртуален имидж, и той определено го е постигнал....
Всяко наше действие има своя телеология, умисъл. В случая - писане на жаргон. Дали е комплекс за малоценност или "изграждане на някакъв макар и виртуален имидж" е въпрос на уточнение.
Аз не виждам да доказваш тезата си, или да се опиташ да обориш моята.
Просто си казал, че човек, който ти, лично, не познаваш, ти се струва, че не е такъв, какъвто аз съм казал, че ми прилича да е
Между другото, има някой хора в този форум, които нарочно пишат по ужасителен начин. Рушейки всякакви граматически, пунктуационни и стилистични правила. Като започване на изречение с малка буква или нарочно повтаряне на една и съща граматическа грешка. Всичко това подкрепено с приказки: аз си пишем както ми харесва...
Според мен, тези хора, просто, са прекалено стеснителни и смятат,че ще се изложат ако се опитат да пишат правилно и допуснат грешка. Че някой моментално ще им я посочи и ще ги обвини в липса на образование. Това са проблеми, които трудно човек може да преодолее сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеслед като толкова много му се кефиш защо не го подражаваш... за мене опростачването на писменото и говоримо изразяване показва само едно ..неуважение към хората с които разговаряш или си пишеш и арогантно отношение към собствения си език , мъчейки се да го превърнеш в нещо ,което не е и в крайна сметка показва ,че имаш сериозни психо или ментални проблеми ..Ако мислиш че подобно поведение е някаква форма на себеизява или себедоказване пред обществото си в голяма грешка..Маранди може да е умно и способно момче , но арогантното му поведение е доста отблъскващо... Маранди искам да ти кажа ,че ми е неприятно да комуникирам с подобни тебе хора...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Лека работа на работещите и чиърс на вече започналите!
Коментар
Коментар