IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos
    ami s BFB kakvo shte stane ?
    преди една година още съм гледал на кафе за БФБ.
    още не беше почнала да пада и се качваше.
    тогава кафето ми показа,че веднъж тренда обърне ли,петилетка спирка няма да има.
    и съм го писал в имоти.нет.
    няма смисъл пак да гледам на кафе-още не са минали 5 години.остават още 4 години.

като мине петилетката,специално за теб ще погледна.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Асене колко излиза себестойността на НИ /къщи и апартаменти/ в Америка?Горе-долу разбира се.
      себестойността е такава,каквато ти се дава.
      в момента е трудно да се говори за себестойност,защото маркета е замръзнал.
      който има по един имот си го стиска,защото живее там,а хората с повече от един просто ги зарязват на банките,ако ипотеката им е по скъпа от моментната цена,дори и да имат възможност да ги плащат!

и в момента пазара се движи от банките.
      са тук има една подробност,която не се знае,дори и в америка.
      тва е,че имот,който се продава от банка,не се брои в картотеките за продажба,защото се смята,че е под реалната му стойност.банката гледа да се оттърве от него,защото иначе губи от затворени пари и съответно го шитка по евтино........
      така че,дори и в америка не се знае реалната стойност,защото над 50% от покупко продажбите са конфискувани имоти,които не се обявяват в статистиката.

според мен имотите ще падат в сащ поне още 2 години,докато пазара се осмисли наново.но тва не е дъно!после тепърва ще търси дъно.

в европа е друго-там,най вече в англия се опитват да си спасяват краха със държавни програми,но тва може да стане само чрез печатене на паундове и рано или късно паунда ще рухне.
      чрез запазване на цените там,се опитват да накарат хората да не си връщата имотите на банките и по този начин да си спасят и банките.
      аз мисля,че тва ще им коства много повече след време!
      грешен социален ход в капиталистическа държава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
        ако тва стане, света ще влезне в стагфлация, което е по опасно и от депресия!
        Ама и тука си ги сътворил едни!

Коментар

• Асене колко излиза себестойността на НИ /къщи и апартаменти/ в Америка?Горе-долу разбира се.
          Life won't wait for you.

Коментар

• ami s BFB kakvo shte stane ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
              Първоначално изпратено от acen1975
              Първоначално изпратено от bgg_red
              Асене шапка ти свалям!!!!!
              И аз последно време се чудех от къде ще
              доидат парите за завъшване на строежите.
              А се чудя от 1-2 месеца откак кризата в САЩ и Западна Европа набра сила

Само един въпрос.
              Откъде имаш инфо или как оцени размера на
              средствата нужни за довършване на започнатите строежи????
              Каза 10 милиарда нали???
              незнам колко ресурс е изпреварил задлъжняването.но и няма значение дали е 5 милиарда,10 или 20 милиарда.
              дори и 2 милиарда да е ,пак ще доведе само до едно и също.

не го бъркай този ресурс,с ресурса,нужен за изплащането на външния дълг.
              различни работи са.
              дори и 2 миларда да са-все тая......ще образува паричен вакуум в пъти по зле,отколкото ако беше само рецесия.
              Не го бъркам с нищо,
              обаче колкото повече са толкова повече и по-силно
              ще е въздействието върху икономиката и живота.
              Ще останат твърде много пущиняци, дето змии и гущери
              ще се препичат на слънце по недовършените
              стени на великите строежи!!!
              ами по принцип е така-колкото повече,толкоз по зле.
              само че с бг не от такова значение,защото чашата отдавна е преляла.
              имотите и всичко ще влезне в хаос,независимо от размерите-тук вече не говориме за корекция,а срив.
              и пазарните норми ще се обезмислят.
              а обезмислят ли се-цените ще са същите и при 10 милярда и при 2 милиарда.
              просто цени няма да има.
              а останалите да речем 8 милиарда ще допринесат по скоро до фалити,отколкото до разлика в цените на жилищата.
              във всички случаи цени няма да има.
              банки ще продават и за 100 евро на кв,помни ми думата!
              други няма да продават,защото ще могат да си позволят да ги държат.
              и просто ще превърнат актива в пасив и ще чакат по добри времена,които скоро няма да дойдат.
              но банките......точно те и самите строители ще сринат цените до нива от виденово време.
              просто друг вариант аз не виждам.
              макар и да изглежда все още невъзможно за много хора.......имам усета да виздам невъзможни неща,как се превръщат в мнооооого възможни...
              защото гледам на кафе и карти таро!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                Първоначално изпратено от bgg_red

Само един въпрос.
                Каза 10 милиарда нали???
                незнам колко ресурс е изпреварил задлъжняването.но и няма значение дали е 5 милиарда,10 или 20 милиарда.

различни работи са.
                дори и 2 миларда да са-все тая......ще образува паричен вакуум в пъти по зле,отколкото ако беше само рецесия.
                Не го бъркам с нищо,
                обаче колкото повече са толкова повече и по-силно
                ще е въздействието върху икономиката и живота.
                Ще останат твърде много пущиняци, дето змии и гущери
                ще се препичат на слънце по недовършените
                стени на великите строежи!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от Julius
                  добри хора са модераторите в инвестора!
                  Не са като мен, а?
                  ами то се разбира по трафика по принцип.......
                  всъщност няма добър или лош.....има професионалисти и аматьори.....
                  теб не те броя като модератор,за други говоря.
                  чак дотам е стигнало,че продавач забранява на форумци да дават линк към инвестора.......

аз едно време му казвах да ме вземе на сериозно,че ще го приема лично,той си мисли,че се шегувам.
                  мразим тарикатите и обичам хитър петъровците да ги правя на бай ганьовци..ако още не си забелязал.

клиента е бос!
                  просто правило.ако знаехте това,никой нямаше да купува вестник пари и 24 часа и труд и тарикатите сами щяха да си плащат за тарикатлъците им!
                  медиите печелят от клентела,не зависимо вида-дали е от трафик ,или от продажби.
                  в сащ вестник като пари или труд,отдавна да е фалирал..........

същото е и със сайтовете-оцеляват професионалистите,аматьорите духат супата.

съгласен ли си с мен?или ще кажеш,че от както се махнах от имотите изведнъж никой не се интересува от имоти и всичко вече е изговорено,и.......няма кво повече да се каже?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red

Само един въпрос.
                    Каза 10 милиарда нали???

различни работи са.

Коментар

Не са като мен, а?

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                        асене радвам се че пишеш отново
                        темата отключиха ли я
                        или ти я написа отново
                        не,същата си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius
                          Асене, може ли да те помоля да не си толкова лаконичен?

Благодаря!
                          няма как,браточка.
                          ако кажа само,че ще има паричен вакуум,ще помислиш,че говоря само за излизането на ПЧИ и затегнато кредитиране.
                          ако го бях обяснил само със 10 изречения,ти щеше да ме разбереш,но много други нямаше да могат.
                          ако ще вършиме нещо,да го вършиме така,че дори и баба пена от долно камарци да ме разбере.
                          ако имаш представа от икономика,тва не значи,че всички в бг са като теб.
                          има и художници-той по трудно вдява за икономиката,но пък ти не можеш да рисуваш.просто.

и нещата които пиша,ако си забелязал са в пълен контраст с мисленето в бг и за да бъда разбран,трябва да драскам и по много.
                          не съм от тези,които след като видят новина в трейд платформата си,веднага да я качна и да се фукам,че съм я дал,преди да е излезнала в сайта на блумберг или ройтерс.
                          аз пиша само за неща,които са в контраст със случващото се,не ви занимавам с прогнози,които са си верни.
                          за петрола и долара съм писал много,не за друго,а защото целия свят гледаше неправилно и както виждаш,предвидил съм,че целия свят е гледал неправилно.....
                          а където света гледа правилно.....не си губя времето-колко искаш ги има такива по тези форуми,надпреварващи се да правят копи и пейст на едикоя си новина,която аз я знам поне 3 часа,преди да се обяви по сайтове и един ден преди официоално да излезне в пресата....

Коментар

• Асене,
                            Към външното задлъжняване, прибави и вътрешното, междуфирмено задлъжняване. Размерите са обезпокоително големи. Фирмите все повече и повече срещат затруднения да реализират вземанията си. Това ги принуждава и те да забавят плащанията си, блокира им се отчасти дейността. Освен това имат и кредити. Разходите започват все по-трудно да се посрещат.

Прибави и кризата с работната ръка - има безработни, с претенции но с отчайваща неграмотност. Занижен, или пълна липса на професионализъм в почти всички сектори.

Както и в имоти.нет бях писала, ниши в БГ колкото искаш, но на практика нереализируеми без хора, а сега и без финансиране.

Коментар

асене радвам се че пишеш отново
                              темата отключиха ли я
                              или ти я написа отново

Коментар

• Асене шапка ти свалям!!!!!

Само един въпрос.
                                Каза 10 милиарда нали???
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X