IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
    намалиха го на 6% другите 6 ще се наливат в банките
    като за малоумен обяснение

я сега разбирачо кажи защо американците строят небостъргачи?
    да по4неме от най-елементарното
    Това си е голяма глупост, което си написал. Чак ме хвърли в потрес в първия момент и се разтърсих да питам, докато съм спал да не са направили някоя простотия.

Оня ден приеха промяна в наредбата за МЗР, признаха 50% от касовата и тази в банкоматите наличност за минимален резерв. Цялата сума на мярката е около 450-480 милиона. Което под % от минамалните задължителсни резерви. Даже под половин %. По-лоялно би било да кажеш, че намалиха резервите на 11.5%.

Ако намалят резервите на 6% лично хващам самолета и отивам на саморазправа с ръководството на БНБ

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
      асене, тъй си и предполагах...99% от бг-та сте тираджии....та кажи сега колко е % на мзр? И какво точно промениха?
      Не може - много му е сложно да го разбере! По-добре му е да лъже и всява паника в "байганювците".

Коментар

• През последните 5 - 6 години бяха приети отколо 25 антициклични мерки, допълни Искорв. Въпреки отличното си състояние, банките в България са консервативни. В този случай БНБ иска да насърчи банките да кредитират повече и ще продължи тенденцията, започнала с намаляването на резервните изисквания, признавайки 50% от касовата наличност на банките като резервен актив. „Ще продължим в тази посока, ако е нужно" - каза управителят на БНБ.

Коментар

намалиха го на 6% другите 6 ще се наливат в банките
          като за малоумен обяснение

я сега разбирачо кажи защо американците строят небостъргачи?
          да по4неме от най-елементарното

Коментар

Първоначално изпратено от NoLand
            Това съм го изпуснал, асене? Кога им намалиха задължителните резерви на 6%???
            изпуснал си го щото тва е целта
            факта че ги намялват занчи че банките вече имат сериозни проблеми
            а в медиите се говори обратното
            хехехехе, тия двамата са си плюли в устата и лъжат като изоглавени. Някой има ли текста от БНБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
              да влък,имах малка компания,доброто старо време.тва си е бг бизнеса.
              нито се срамувам от това,нито мога да се оплача.....от там си направих началния капитал.
              аз пари не съм краднал,нито мама и тати са ми от "своите"..........
              квото си изкарал,съм ги изкарал честно и много труд.......
              в сащ може да се направи начален капитал и без да краднеш и лъжеш.....
              а после,как ще го управляваш този капитал........там е разковничето.....
              има разлика между това да учиш,за да работиш за някой и градиш кариера и това,да взимаш на работа ,таиква,които са учили,за да градят кариера.......

ти от кои си влък?
              от градящите кариера,или от даващи на други да си градят кариера при теб?
              асене, тъй си и предполагах...99% от бг-та сте тираджии....та кажи сега колко е % на мзр? И какво точно промениха?

Коментар

• Първоначално изпратено от NoLand
                защо искров не каже,защото тогава им намалиха задължителните резерви от 12,на 6 %?????
                еми те точно са го казали по различен начин,че кукуригувци като теб да не могат да се светнат...........
                и явно са успели пак да ви преметнат.........
                а ти си мисли,че не са ги намалили......
                ех,българия,станата на лъжещите и излъганите...

Коментар

Не са намаляли задължителните резерви... Тия хора даже и да четат не могат...

Коментар

• да влък,имах малка компания,доброто старо време.тва си е бг бизнеса.
                    нито се срамувам от това,нито мога да се оплача.....от там си направих началния капитал.
                    аз пари не съм краднал,нито мама и тати са ми от "своите"..........
                    квото си изкарал,съм ги изкарал честно и много труд.......
                    в сащ може да се направи начален капитал и без да краднеш и лъжеш.....
                    а после,как ще го управляваш този капитал........там е разковничето.....
                    има разлика между това да учиш,за да работиш за някой и градиш кариера и това,да взимаш на работа ,таиква,които са учили,за да градят кариера.......

ти от кои си влък?
                    от градящите кариера,или от даващи на други да си градят кариера при теб?

Коментар

• The Standard & Poor's rating отразява страха на чуждите правителства да не изтичичат пари от техните икономики към по-здравата част на света в момента. Затова е и доклада на Данске банк. В развиващите се икономики има още хляб за печалби, фирмите го знаят това и от това точно ги е страх.

Коментар

Коментар

• защо искров не каже,защото тогава им намалиха задължителните резерви от 12,на 6 %?????
                          Crash&Burn

Коментар

Първоначално изпратено от acen1975
                            асене тази оценка до каква степен е негативна
                            http://www.investor.bg/?cat=5&id=70883

хе,аз бях дал прогноза,че до зимата ще понижат рейтинга на бг.......
                            всъщност,злобния вече няма голямо значение къв ще е той,защото западните банки и кредитори вече са се светнали кво става в бг и в последните месеци се държава така,се едно рейтинга на бг е в лайната.
                            а статията на искров,дето бг банките били свръхкапитализирани.........защо искров не каже,защото тогава им намалиха задължителните резерви от 12,на 6 %?????
                            злобния,колкото и да си говорят по пресата кадровиците......немъ да помогне,ама никък.....да знаиш......
                            са ша гледкаш цирк......тая зима почват представленията и ще бъдат едно ,след друго..........и изведнъж всичко ще рухне,защото не се взеха мерки навреме,ами дори и до ден днешен се опитват да крият реалността......
                            отделно са мега гамени и искров и орешарски и няма да знаят как да реагират.
                            както виждаш,вместо да запретнат ръкави и да се приготвят за големия удар,те още отричат,че ще има такъв..........
                            бг ще фалира!въпрос на време е да почнеме да плачеме за помощи......въпроса е ще ги дадат ли на това правителство?
                            новината за намалените резерви мина някак незабелязано в медиите,
                            а е много важна

Коментар

до БББ е инвестиционен реитинг все още ама и това за смъкването на реитинга го позна асен въпросът е ще минем ли под инвестиционен като румънците защото тогава май става лошо много лошо ...

The Standard & Poor's rating scale is as follows: AAA, AA, A, BBB, BB, B, CCC, CC, C, D. Anything lower than a BBB rating is considered a speculative or junk bond.

http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_rating
                              Business as Usual

Коментар

хе,аз бях дал прогноза,че до зимата ще понижат рейтинга на бг.......
                                всъщност,злобния вече няма голямо значение къв ще е той,защото западните банки и кредитори вече са се светнали кво става в бг и в последните месеци се държава така,се едно рейтинга на бг е в лайната.
                                а статията на искров,дето бг банките били свръхкапитализирани.........защо искров не каже,защото тогава им намалиха задължителните резерви от 12,на 6 %?????
                                злобния,колкото и да си говорят по пресата кадровиците......немъ да помогне,ама никък.....да знаиш......
                                са ша гледкаш цирк......тая зима почват представленията и ще бъдат едно ,след друго..........и изведнъж всичко ще рухне,защото не се взеха мерки навреме,ами дори и до ден днешен се опитват да крият реалността......
                                отделно са мега гамени и искров и орешарски и няма да знаят как да реагират.
                                както виждаш,вместо да запретнат ръкави и да се приготвят за големия удар,те още отричат,че ще има такъв..........
                                бг ще фалира!въпрос на време е да почнеме да плачеме за помощи......въпроса е ще ги дадат ли на това правителство?

Коментар

Working...
                                X