IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Това е най-яката тема във форума - страшно много неща могат да се научат от нея - жалко че е изоставена
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      По принцип така, но хората не вярват на това което виждат, а на това което искат да видят или в което вярват.
      Ако се разрови човек, ще види как един път силния долар който ще идва ще помага на САЩ, а друг път как слабия долар който идва пак ще им помага. Петрола като е евтин, пак е хубаво и като е скъп пак. А де? Кое вярно?
      Въобще, бат Седефчо от Валутна търговия е прав - Хората гледат едно и също, но всеки вижда различно според желанията си най-вече.
      от момента в който всички дойдат на едно мнение за пазара търговията умира и се ражда войната
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Това е най-яката тема във форума - страшно много неща могат да се научат от нея - жалко че е изоставена

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
          Оспамихме на човека темата, ама настина не знам за какво са ги измислили тези индекси. Много съм се чудел какъв им е смисъла и не съм намерил обяснение още. В софикса да влизат земя, производствени компании, банки и застахователи. Много странна работа е това, не мислите ли? Само дето и златото и петрола не са вкарали още.
          Блучип индекс бил - казват....
          Ако щеш - АлонЗо индексче? Таман да се не чудиш

Коментар

• Оспамихме на човека темата, ама настина не знам за какво са ги измислили тези индекси. Много съм се чудел какъв им е смисъла и не съм намерил обяснение още. В софикса да влизат земя, производствени компании, банки и застахователи. Много странна работа е това, не мислите ли? Само дето и златото и петрола не са вкарали още.
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Хаха, ами не знам, за земеделската няма да говоря ( и аз съм собственик и друго мисля). Иначе имам ако мога така да се изразя лек сексуален проблем относно акциите от които нямам. Те някои позиции си бяха ясни още преди 5 години за мен. Моите нали се вдигат, другите не ме вълнуват особенно
              Аха, и казваш - в тая светлина изказванията ти освен като от единия крачол да се пуснат в другия
              Тия индекси за чий са направени хехехехе, ама какво ли се занимавам с глупости и аз (т.е. с тебе)

та коя земеделска се била качила сериозно М?

Коментар

Хаха, ами не знам, за земеделската няма да говоря ( и аз съм собственик и друго мисля). Иначе имам ако мога така да се изразя лек сексуален проблем относно акциите от които нямам. Те някои позиции си бяха ясни още преди 5 години за мен. Моите нали се вдигат, другите не ме вълнуват особенно
                Сещам се какво бе споменал за една компания в началото на 2009 (и нейни унгарски аналози). Относно земята, мерси за инфото.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Мога да погледна и фалитките също.
                  Индексите на БФБ не са удвоени, земеделската също я сравних понеже съм собственик - и повишение НЯМА. Това че 1-2-3 акции скочили - голям праз, на тяхно място 10-20-30 паднали.

Коментар

Кое не личи да е така?
                    Я виж колко бяха албена и холдинга преди 2 години и колко са сега, или пък ХИМ-а. Сравни и златото за период от 2 години.Сравни и земеделската земя в България ако имаш начин.После се върни назад в темата и виж на Асен прогнозите за тези неща.
                    Асен не е глупав пич, обаче разсъждава прекалено по американски така да го кажа и понякога мнението ми е различно от неговото що се отнася до "бгетовската кочина". Иначе наистина аз научих много неща от него и го чета с голям интерес когато пише тук
                    Мога да погледна и фалитките също.
                    Индексите на БФБ не са удвоени, земеделската също я сравних понеже съм собственик - и повишение НЯМА. Това че 1-2-3 акции скочили - голям праз, на тяхно място 10-20-30 паднали.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      AlonZe, нещо в подкрепа на тия думи?
                      Щото не личи да е така
                      Кое не личи да е така?
                      Я виж колко бяха албена и холдинга преди 2 години и колко са сега, или пък ХИМ-а. Сравни и златото за период от 2 години.Сравни и земеделската земя в България ако имаш начин.После се върни назад в темата и виж на Асен прогнозите за тези неща.
                      Асен не е глупав пич, обаче разсъждава прекалено по американски така да го кажа и понякога мнението ми е различно от неговото що се отнася до "бгетовската кочина". Иначе наистина аз научих много неща от него и го чета с голям интерес когато пише тук
                      Last edited by Alonso; 11.10.2010, 17:54.

Коментар

Той Асен е умен пич по принцип, въпреки че малко се дразня като постоянно ми обяснява колко съм прост и как живея в "бгетовската кочина", но му го прощавам и искренно се надявам да е здрав и да успява там в Чикаго
                        Когато става дума за американските борси много познава, но си спомням как обясняваше че тука зем. земя ще е 50 лв/дка а софикса под 100 до 2 години. Та тези 2 години минаха и съм доволен че не го слушах и си купувах акцийки тогава на половина от днешните цени. Земеделската земя също подскочи от тогава противно на неговите прогнози Другата му тогавашна прогноза беше за срив на златото а то взе че се вдигна значително
                        Аз много доволен от бг акциите засега: софком, софия-бт, холд-а, доверие, албена. Сега оставих само табака, де...

Все пак асен е в друго измерение така да се каже и може да ни светне за NYSE, пък и не само. Има силна логика за корекция и ме сърбят пръстите, но друго си е да те посъветва експерт. Прогнозите на Асен са много ценни, поне за мен!

Коментар

• Та тези 2 години минаха и съм доволен че не го слушах и си купувах акцийки тогава на половина от днешните цени. Земеделската земя също подскочи от тогава противно на неговите прогнози
                          AlonZe, нещо в подкрепа на тия думи?
                          Щото не личи да е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Nabludatel777 Разгледай мнение
                            Какво стана тука ? Само "собственика" на темата го няма ... и нищо интересно без него...само "специалисти"...Асене, Асене...ще ли се появиш , че форума е пълен със СПАМЕРИ!!!
                            Той Асен е умен пич по принцип, въпреки че малко се дразня като постоянно ми обяснява колко съм прост и как живея в "бгетовската кочина", но му го прощавам и искренно се надявам да е здрав и да успява там в Чикаго
                            Когато става дума за американските борси много познава, но си спомням как обясняваше че тука зем. земя ще е 50 лв/дка а софикса под 100 до 2 години. Та тези 2 години минаха и съм доволен че не го слушах и си купувах акцийки тогава на половина от днешните цени. Земеделската земя също подскочи от тогава противно на неговите прогнози Другата му тогавашна прогноза беше за срив на златото а то взе че се вдигна значително

Коментар

• Първоначално изпратено от Nabludatel777 Разгледай мнение
                              Какво стана тука ? Само "собственика" на темата го няма ... и нищо интересно без него...само "специалисти"...Асене, Асене...ще ли се появиш , че форума е пълен със СПАМЕРИ!!!
                              +1

Коментар

• Какво стана тука ? Само "собственика" на темата го няма ... и нищо интересно без него...само "специалисти"...Асене, Асене...ще ли се появиш , че форума е пълен със СПАМЕРИ!!!

Коментар

Working...
                                X