Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПо принцип така, но хората не вярват на това което виждат, а на това което искат да видят или в което вярват.
Ако се разрови човек, ще види как един път силния долар който ще идва ще помага на САЩ, а друг път как слабия долар който идва пак ще им помага. Петрола като е евтин, пак е хубаво и като е скъп пак. А де? Кое вярно?
Въобще, бат Седефчо от Валутна търговия е прав - Хората гледат едно и също, но всеки вижда различно според желанията си най-вече.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеОспамихме на човека темата, ама настина не знам за какво са ги измислили тези индекси. Много съм се чудел какъв им е смисъла и не съм намерил обяснение още. В софикса да влизат земя, производствени компании, банки и застахователи. Много странна работа е това, не мислите ли? Само дето и златото и петрола не са вкарали още.
Ако щеш - АлонЗо индексче? Таман да се не чудиш
Коментар
-
Оспамихме на човека темата, ама настина не знам за какво са ги измислили тези индекси. Много съм се чудел какъв им е смисъла и не съм намерил обяснение още. В софикса да влизат земя, производствени компании, банки и застахователи. Много странна работа е това, не мислите ли? Само дето и златото и петрола не са вкарали още.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеХаха, ами не знам, за земеделската няма да говоря ( и аз съм собственик и друго мисля). Иначе имам ако мога така да се изразя лек сексуален проблем относно акциите от които нямам. Те някои позиции си бяха ясни още преди 5 години за мен. Моите нали се вдигат, другите не ме вълнуват особенно
Тия индекси за чий са направени хехехехе, ама какво ли се занимавам с глупости и аз (т.е. с тебе)
та коя земеделска се била качила сериозно М?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеХаха, ами не знам, за земеделската няма да говоря ( и аз съм собственик и друго мисля). Иначе имам ако мога така да се изразя лек сексуален проблем относно акциите от които нямам. Те някои позиции си бяха ясни още преди 5 години за мен. Моите нали се вдигат, другите не ме вълнуват особенно
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеМога да погледна и фалитките също.
Индексите на БФБ не са удвоени, земеделската също я сравних понеже съм собственик - и повишение НЯМА. Това че 1-2-3 акции скочили - голям праз, на тяхно място 10-20-30 паднали.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКое не личи да е така?
Я виж колко бяха албена и холдинга преди 2 години и колко са сега, или пък ХИМ-а. Сравни и златото за период от 2 години.Сравни и земеделската земя в България ако имаш начин.После се върни назад в темата и виж на Асен прогнозите за тези неща.
Асен не е глупав пич, обаче разсъждава прекалено по американски така да го кажа и понякога мнението ми е различно от неговото що се отнася до "бгетовската кочина". Иначе наистина аз научих много неща от него и го чета с голям интерес когато пише тук
Индексите на БФБ не са удвоени, земеделската също я сравних понеже съм собственик - и повишение НЯМА. Това че 1-2-3 акции скочили - голям праз, на тяхно място 10-20-30 паднали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеAlonZe, нещо в подкрепа на тия думи?
Щото не личи да е така
Я виж колко бяха албена и холдинга преди 2 години и колко са сега, или пък ХИМ-а. Сравни и златото за период от 2 години.Сравни и земеделската земя в България ако имаш начин.После се върни назад в темата и виж на Асен прогнозите за тези неща.
Асен не е глупав пич, обаче разсъждава прекалено по американски така да го кажа и понякога мнението ми е различно от неговото що се отнася до "бгетовската кочина". Иначе наистина аз научих много неща от него и го чета с голям интерес когато пише тукLast edited by Alonso; 11.10.2010, 17:54.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТой Асен е умен пич по принцип, въпреки че малко се дразня като постоянно ми обяснява колко съм прост и как живея в "бгетовската кочина", но му го прощавам и искренно се надявам да е здрав и да успява там в Чикаго
Когато става дума за американските борси много познава, но си спомням как обясняваше че тука зем. земя ще е 50 лв/дка а софикса под 100 до 2 години. Та тези 2 години минаха и съм доволен че не го слушах и си купувах акцийки тогава на половина от днешните цени. Земеделската земя също подскочи от тогава противно на неговите прогнози Другата му тогавашна прогноза беше за срив на златото а то взе че се вдигна значително
Все пак асен е в друго измерение така да се каже и може да ни светне за NYSE, пък и не само. Има силна логика за корекция и ме сърбят пръстите, но друго си е да те посъветва експерт. Прогнозите на Асен са много ценни, поне за мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nabludatel777 Разгледай мнениеКакво стана тука ? Само "собственика" на темата го няма ... и нищо интересно без него...само "специалисти"...Асене, Асене...ще ли се появиш , че форума е пълен със СПАМЕРИ!!!
Когато става дума за американските борси много познава, но си спомням как обясняваше че тука зем. земя ще е 50 лв/дка а софикса под 100 до 2 години. Та тези 2 години минаха и съм доволен че не го слушах и си купувах акцийки тогава на половина от днешните цени. Земеделската земя също подскочи от тогава противно на неговите прогнози Другата му тогавашна прогноза беше за срив на златото а то взе че се вдигна значителноАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nabludatel777 Разгледай мнениеКакво стана тука ? Само "собственика" на темата го няма ... и нищо интересно без него...само "специалисти"...Асене, Асене...ще ли се появиш , че форума е пълен със СПАМЕРИ!!!
Коментар
Коментар