IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie
    Първоначално изпратено от e$trade
    в БГ има два типа хора - нещастни и такива които да нещастни но с лицемерие се мъчат да го прикрият...е има и една малка част мошеници, които са толкова лицемерни и нагли, че чак са доволни от живота....
    Това зависи от компанията, от заведението и от пиенето. Но най-вече от компанията.
    е, да затова пък в БГ заведенията са пълни с веселяци, пияндурници, пишачи и т.н. - там сме първи - така и така животът в БГ не струва, поне да си поживее народът - какво му пука за здраве, за спорт, усъвършнестване и т.н....днес е събора заведенията са пълни с весел и щастлив народ - както и болниците са пълни - за съжаление....няма и кой да лекува в БГ - мамата си трака

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
      в БГ има два типа хора - нещастни и такива които да нещастни но с лицемерие се мъчат да го прикрият...е има и една малка част мошеници, които са толкова лицемерни и нагли, че чак са доволни от живота....
      Това зависи от компанията, от заведението и от пиенето. Но най-вече от компанията.

Коментар

• Re: Лош климат

Първоначално изпратено от bsp2010
        Истината в очите е БСП2010.
        Малко Уикипедия:
        През 1947, с помощта на съветското правителство, БРП(к) преминава към установяване на тоталитарен контрол над държавната власт.
        1948 отново приема името Българска комунистическа партия.
        На извънреден конгрес на 3 април 1990 г. Българската комунистическа партия (БКП) се преименува на БСП.

Юнаклъците от 1919 до 1944 няма да коментирам. Няма да коментирам и периода 1944-1990. Също няма да коментирам и края на 1996.
        Това което ни рекламираш, другарю, са едни комунисти, доказвали в продължение на 90 години, че трябва да бъдат забранени със закон. Заедно с техните турски приятели от ДПС. Нали знаеш, че централите на БСП(к) и ДПС са на по-малко от 100м една от друга, както и че това не е случайно?

И не ми слагай думи в устата! Не съм ти казвал да не пишеш, или че не търпя други гледни точки.
        Тази тема се казва "Асен1975 знахарства". Мнението ти за Асен1975 всеки отдавна го е разбрал. Можеш да престанеш да го изказваш и да оставиш тази интересна тема да си отговаря на заглавието. Направи си тема БСП2010-Истината и там си пиши колкото искаш и за СерГей и за Орешарский, който Окт-2008 очакваше 5% ръст и не беше чул за криза.
        Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
          какво дълбоко познание на народопсихологията!иван хаджийски бледнее пред теб-бравос!

Коментар

• в БГ има два типа хора - нещастни и такива които да нещастни но с лицемерие се мъчат да го прикрият...е има и една малка част мошеници, които са толкова лицемерни и нагли, че чак са доволни от живота....

Коментар

• Re: Лош климат

Те в Шикаго са станали световно известни, че като им нагазиш интересите и много са учтиви и си поплюват и дълго ще ти се церемонят. даааа...

Истината в очите е БСП2010. За жалост. И пречи, ама вие сте свикнали да гоните инакомислищите. Не пиши, че пречиш, не ми опонирай че много мразя да ме апострофират. Не подлагай на съмнение това което те лъжа и не ме пунтирай на всяка моя лъжа.

Сега ще ви оставя да си се будалкате взаимно. След като сте открили ултимното щастие - ДА ИЗБЯГАШ! трябва при вас нещата да са от лесни по-лесни. Гугукайте си със здраве...

ПС. Казва се "пожелатело мислене" но такова мислене няма. Има или мислене, или пожелания. Няма средно положение между логиката и пожелателните знахарствания инак то престава да бъде мислене.

Първоначално изпратено от az_ivan
              Дребно тарикатче е Ацко. Покрай истините си пробутва и лъжичките.

Колко сме зле във Бегетовицата, обаче има надежда, работниците на Макдоналдс в Шикаго преуспяват. Много било лошо да се инвестира на БФБ, обаче Форд има големи перспективи. Лева бил застрашен, долара бил стабилен и сигурен. Колко лош бил балона във Бегетовицата, в Шикаго обаче няма проблеми, по мед и масло се развиват там нещата.

Съксес-сторийз от българчета в Шикаго съм се наслушал. Те все са много умни, ама БМВ-тата му били скъпи и Бегетовицата много му попречила. Колко трогателно, направо да се натъжиш.

Във Бегетовицата бил пробвал да прави бизнес, въпреки че времето било лошо, ама нейсе, не станало заради бизнес-климата - и той бил лош!

Мога да потвърдя. В България бизнес климата е под всякаква критика. То не е климат, а тотална корупция и шуробаджанащина.
              Мога да дам десетина примери от личен опит: как те будалкат да ти регистрират фирма по ДДС, как се вадят документи за строеж, какви случки ще ти се случат, ако нагазиш на някой Ловешки, Сливенски или друг местен васал в интересите...
              Та другарю bsp2010, темата е "Асен1975 знахарства", а не "bsp2010 пречи". Ако искаш направи си тема и там си пиши колкото си искаш. Тук си доста излишен и досаден.

Коментар

• Лош климат

Колко сме зле във Бегетовицата, обаче има надежда, работниците на Макдоналдс в Шикаго преуспяват. Много било лошо да се инвестира на БФБ, обаче Форд има големи перспективи. Лева бил застрашен, долара бил стабилен и сигурен. Колко лош бил балона във Бегетовицата, в Шикаго обаче няма проблеми, по мед и масло се развиват там нещата.

Съксес-сторийз от българчета в Шикаго съм се наслушал. Те все са много умни, ама БМВ-тата му били скъпи и Бегетовицата много му попречила. Колко трогателно, направо да се натъжиш.

Във Бегетовицата бил пробвал да прави бизнес, въпреки че времето било лошо, ама нейсе, не станало заради бизнес-климата - и той бил лош!

Мога да потвърдя. В България бизнес климата е под всякаква критика. То не е климат, а тотална корупция и шуробаджанащина.
                Мога да дам десетина примери от личен опит: как те будалкат да ти регистрират фирма по ДДС, как се вадят документи за строеж, какви случки ще ти се случат, ако нагазиш на някой Ловешки, Сливенски или друг местен васал в интересите...
                Та другарю bsp2010, темата е "Асен1975 знахарства", а не "bsp2010 пречи". Ако искаш направи си тема и там си пиши колкото си искаш. Тук си доста излишен и досаден.
                Пари при пари отиват

Коментар

• bsp2010

И шорт търм капитал гейм се облага с 28% , облага се с толкова на куково лято. Като не се облага с 280% според Асенчо пак добре..щото може и колко му е 280 % са 28 с една нула отзад.Той не знае защо хората купуват и продават опции и защо не действат на спота , още не го е разбрал това.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bsp2010

Най-голямото щастие е да се избяга от БГ - да знаете...

Коментар

• Дребно тарикатче е Ацко. Покрай истините си пробутва и лъжичките.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                        Първоначално изпратено от be_google
                        Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                        Къде се изгуби бате Аско, гледам не се вяства вече. Да не е изял спарчето на някой опшън?

Наш брокер измамник изчезна преди дело в САЩ , асен12345 спря да пише....
                        06 юни 2009 / Nеws.dir.bg
                        Бившият брокер от "Креди сюис" българинът Юлиян Цолов, който е разследван за измами с ипотечни облигации, беше обявен за беглец от американското правосъдие. Това става три седмици преди съдебния процес срещу него.
                        В писмо, внесено в окръжния съд в Бруклин, се казва, че Цолов, който е под
                        гугъле,гугъле.....от 2002 година работя за себе си,от 2004 година други работеха за мен,а аз само замествах,ако някой излизаше в отпуска,а от 2 години съм.......БЕЗРАБОТЕН......
                        са ще ти кажа стадиите на развитие в америка:
                        1.работиш за някой друг
                        2.работиш за себе си
                        3.други работят за теб
                        4.парите работят за теб
                        познай аз кой стадий съм стигнал......
                        ......
                        за кво мислиш отскочиш до бгетовицата ззимата?за да се радвам на калищака и лошото време?
                        ....
                        ......
                        ......
                        .......
                        мен ми трябват хора,които имат поне няколко години опит с опшъни и не само да са ги играли каруцарската на делта,вместо да са използвали ъндърлайна,но и да имат поне няколко годишен опит с делта нючръл стратегии,за да могат да трейдват на база на моя стратегия,където трябва да правиш дайнамик хеджинг спрямо гамите и най трудното-да хеджваш волатилитито,без да изпускаш делта нючръл позицията.
                        ше ти кажа и кво ме блазнеше за правене на този бизнес в бгетовицата-в сащ този вид печалба се води шорт търм капитал гейн и се облага с 28% данък.в бг корпоративния данък е само 10%......добре за всички-работни места,пари влизат в бг и най вече-мен ми излиза много по на "далавера" да плащам 10%,вместо 28%.......обаче след като говорих с адвокат,той не е средностатистически бг адвокат-в бг адвоката разбира от право толкова,колкото и унссовец от икономика,но на тоя пич евалата-шапка му свалям,защото ми отвори очите за нещо,над което не се бях замислял-пича е час със това ,което се задава в бгетовицата и според него бг в бъдеще ще е невъзможно да поддържа корпоративен данък от 10%,а като нищо ще стане по висок,отколкото дори и в сащ.
                        и аз съм на същото мнение,като него,както и знам много добре кво се задава в бгетовицата след 4 години управление на хора като орешарски,димитров и искров,но явно съм малко като кон с капаци,че да не пресметна и нежната "подробност",че 10% данък няма да е за дълго.......

та....в крайна сметка за сега ще съм си безработен хаймана...
                        ..
                        .....
                        нещо да те питам и теб:
                        кажи как се чувстваш,като харчиш държавни пари за партийна пропаганда?
                        удовлетворен ли си?
                        ...
                        и това,че ти директно не грабиш пенсионера,а тази работа я върши станишев,вместо теб,не те оправдава,защото част от този грабеж отива в теб,което според мен е равностойно да разбиваш вратата на някоя баба и да й краднеш сиренето от хладилника.
                        и когато видиш някой пенсионер да се рови в кофите за боклук,искам да се замислиш,че с парите ,които се отделят за теб за месечна пропаганда,този пенсионер можеше да не се рови в кофите за боклук........

но.....всичко е въпрос на приоритети и гледна точка......"ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ"
                        и да знаеш,че на тоя свят идваш гол и бос и си отиваш гол и бос-в крайна сметка глезотиите ,които си позволяваш,краднейки бедни хора,според мойте вярвания ще бъдеш наказан.....или по късно в този живот,или в следващия ти...
                        нищо на този и онзи свят не остава безнаказано-както добрините,който си направил,така и греховете,който си извършил......

пак ще ти го повторя,макар и липсата на морал в таиква като теб да е пословична:
                        бол идваш и гол си отиваш.материялизма е нищо повече от избиване на комплекси от неудовлетвореност с цел завист от съседите и показност колко си успял........
                        но накрая остават само постъпките които си извършил през живота си.и има джаджмънт.....но той не е върху това,ква кола си карал и колко курви си наебал,а върху това,честен и морален ли си бил,или си бил крадец,демагог и лицемер.....
                        сега сигурно ще ми се смееш на разсъжденията по същия начин,както и аз се смях когато наградиха станишев с "рицар на книгата"........
                        всичко е въпрос на гледна точка-за бгетовицата тези мои разсъждения може да ме помислят за луд и балък.......но в сащ това е стандартно мислене,а пък биха помислили за луд станишев и неговата книга "защото сме социялисти"......обаче в бгетовицата не само не го взимат за луд,но и го награждават от бг книжново академичното съсаяти.....
                        странен е света-някъде нормален човек го мислят за луд,другаде луд го смятат за нормален........
                        въпрос на избор на място на живот и манталитет явно........е критерия за лудост и гаменщина
                        здравей :-) радвам се, че си избягал - само кажи как си махна гриваната....

асен12345,
                        явно си повярвал на внушенията на десни колеги - ама разберете бе хора, по-силно от идеята няма!
                        Защо мислиш БСП ще плати само на 1 човек в най-влиятелния икономически форум на страната - виж как по 50-100 ника ме нападат, май те са "мотивирани с банкнотки" - псуват ме, обиждат ме, заплашват ме, същото си позволяват да правят и срещу най-успешния и млад Премиер на България - Сергей Станишев ... замисли се, въпреки десните си пристрастия , дали на мен са ми платили, или и ти си като тълпата десни....???

да, парите са важни - всичко в магазина е пари...

колеги сме щом и ти си безработен!

сериозно си мисля, за петрола защото съм му хванал пулса и мисля като поподскокне борсата да си отделя капитал и за него :-)

Коментар

• Ако можехме всичиките такива да им ги пратим на американците в Шикаго, ама уви, те бързо се връщат да бозаят у мама Бегетовица

Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                          Къде се изгуби бате Аско, гледам не се вяства вече. Да не е изял спарчето на някой опшън?

Наш брокер измамник изчезна преди дело в САЩ , асен12345 спря да пише....

06 юни 2009 / Nеws.dir.bg
                          Бившият брокер от "Креди сюис" българинът Юлиян Цолов, който е разследван за измами с ипотечни облигации, беше обявен за беглец от американското правосъдие. Това става три седмици преди съдебния процес срещу него.
                          В писмо, внесено в окръжния съд в Бруклин, се казва, че Цолов, който е под

Коментар

• Първоначално изпратено от bsp2010
                            Първоначално изпратено от wannarock
                            евала асене
                            Да! Голямо сърце! Голяма обич, голямо нещо! Евалата!
                            само дето не си държи на думата обещал ми е паметник
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              евала асене
                              Да! Голямо сърце! Голяма обич, голямо нещо! Евалата!

Коментар

• евала асене
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X