If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трогнах се веее. ша ревна направо.
Ацко кажи още някоя съксес-стори че не мога да си удържа сълзите веее. Уааааааа. уааааааааааааааааа, бууууууу-ееееееее, аааааааамааааааа, уууууууаааааааа
Ацко, какво викаш опита се във Бегетовицата ама няма аванта, нали? Много е убаво в Шикаго ама бизнес там викаш нети се прави. Във Бегетовицата търсиш да сучиш, ама не мина номера. Не ти отпускат, жалко. Лоша Бегетовица.
Това какъв гениален треидър си вече го знаем, то присъства във всички твои неграмотни писания, също като УНССто - там някаква психо-травма май има. Една идейка за бизнес - кпупувай Фордове и ги продавай със лепенка Мерцедес, хехехехе
Съдейки по неграмотността ти предлагам да станеш наистина финансов министър на Бегетовицата. Достоен си за това, така и твоите любимци ще ти са наситят. Може в някоя коалициика да влезнеш, продажници като теб във българската политика са се търсили винаги. Пък и имаш дарбата да омайваш простолюдието.
Достигнал бил наш Асен най-висока степен на бизнес развитие и богатство в Щатите. Даааа... Само форумни изяви му липсвали и сега наваксва. Пък ние да си духаме супата. Докато не дойде Ацко с неговите пари да ни оправи, ще си трайкаме. Ние акъл нямаме, вярваме ти Ацко, бъди наш министър!
БГ е силно идиотска държава , частта на данък печалба в бюджетните приходи е мижава , то и заради това с понижаването му на 10% , приходите от тоя данък скочиха доста.
Осван това, данък печалба лесно се икономисва (крие печалбата),
което съвсем не е така за ДДС (от което идва основния приход в бюджета)
та по скоро биха увеличили ДДС-то, отколкото да вдигат данък печалба . Ако вдигнат данък печалба, фирмите веднага ще почнат да крият печалбата и приходите ще намалеят, въпреки увеличения процент.
С ДДС-то не е баш така
Първоначално изпратено от e$trade
Браво Асене, много мъдрост има в думите ти....за брокерите - че за нищо не стават освен да прибират комисионни, за хората пред компютъра, и т.н.
Много интересно предположение за 10% данък - да ти кажа честно и на мен не ми е много ясно, как се поддържа такова ниско ниво, но като се замислих, като нищо ще го вдигнат....и не за друго, ами тоя избушеняк БГ икономика, пенсии и т.н. няма как да издържи иначе..
Асене шапка ти свалям за долния постинг! Свалям шапка на всеки които може да мисли, и които може да осъзнае преходността на всичко. Да стигнеш до това не се иска акъл, необходимо е нещо повече - сърце.
Не го мисли бе_нещото(викам му така защото те сигурно са цяла пасмина а не е един), още месец ще му търпим простотиите и каквото и да се случи на изборите, поне той ще се разкара оттук.
Това че свестните тук мислят за луди го е осъзнал още Ботев, но и това ще мине. Наскоро четох една книга за далечното ни минало, започнало може би в планините на Алтай, там още има израз сред местните хора: "..да си болгар", значи нещо като "човек който преминава през трудностите".
Поздрави и бъди "болгар"
Браво Асене, много мъдрост има в думите ти....за брокерите - че за нищо не стават освен да прибират комисионни, за хората пред компютъра, и т.н.
Много интересно предположение за 10% данък - да ти кажа честно и на мен не ми е много ясно, как се поддържа такова ниско ниво, но като се замислих, като нищо ще го вдигнат....и не за друго, ами тоя избушеняк БГ икономика, пенсии и т.н. няма как да издържи иначе..
Къде се изгуби бате Аско, гледам не се вяства вече. Да не е изял спарчето на някой опшън?
Първоначално изпратено от be_google
Наш брокер измамник изчезна преди дело в САЩ , асен12345 спря да пише....
06 юни 2009 / Nеws.dir.bg
Бившият брокер от "Креди сюис" българинът Юлиян Цолов, който е разследван за измами с ипотечни облигации, беше обявен за беглец от американското правосъдие. Това става три седмици преди съдебния процес срещу него.
В писмо, внесено в окръжния съд в Бруклин, се казва, че Цолов, който е под
гугъле,гугъле.....от 2002 година работя за себе си,от 2004 година други работеха за мен,а аз само замествах,ако някой излизаше в отпуска,а от 2 години съм.......БЕЗРАБОТЕН......
са ще ти кажа стадиите на развитие в америка:
1.работиш за някой друг
2.работиш за себе си
3.други работят за теб
4.парите работят за теб
познай аз кой стадий съм стигнал......
и нека те светна нещо,което не знаеш-за мен брокери,които са посредници са точно хората,които нищо не разбират,нищо,че си мислиш,че много знаят.
те не могат сами да си изкарват парите и работят я на заплата ,я на комисионно и не само,че са финансово осакътени,но и не им дреме за теб,а гонят комисионно-същото е като брокер на НИ,който ти обяснява,че цените в бгетовицата вечно ще се качваш и да си купиш нещо ,докато не си изпуснал момента......
ей тоя пич,дето го даваш за пример е точно такъв-некъдърник.
има много хора,които са в час и изкарват прехраната си в къщи със седене пред компютъра-точно те са истинските професионалисти.само че ти тези не ги познаваш,защото на тях не им трябва пи ар за да "инвестираш" с тях.
на такива хора,твойте пари не им трябват.......
ше ти дам и пример с мен-декември ми предлагаха да стана къмодити анализатор в компанията с най много флор брокери на СМЕ....не за друго,а защото когато главния им петролен анализатор беше булиш,батко ти аско купуваше точно от тях пут спредове на петрола директно от флора на СМЕ..че даже ме съветваха да не го правя,защото идвали урагани и петрола не можело да пада..........
преди месец тези същите ми предложиха да ми платят курсовете за флор брокер и да работя за тях на флора на СМЕ.......до някъде ме блазни това предложение,не заради заплатата,а защото ще си спестя месечните ми трейд комисионни,които са доста повече от самата заплата.
също с тях смятахме да правиме клон в бгетовицата.....в източна европа още няма директен брокер ,който да предлага опшън продукти на къмодитис,директно от флора на СМЕ......а да си купиш опшън спред от там е много по евтино,отколкото ако използваш дискаунт електронен брокер,нищо,че комисионните са по големи.......
за кво мислиш отскочиш до бгетовицата ззимата?за да се радвам на калищака и лошото време?
смятах да започна с дилинг деск...знаеш ли гугъле кво е дилинг деск?
не е като гладните бг брокерчета да те съветват да си сложиш парите в техния договорен фонд...обратнбото е-взимам те на работа при мен и аз ти давам пари и те обучавам как точно да ги трейдваш,като ти взимаш комисионно от печалбата.
нали правиш разлика между това,да ти искам пари да ти ги "управлявам" и това,аз да ти дам мои пари и ти да правиш пари от мен?
само че се отказах,знаеш ли защо?
ами защото просто в бгетовицата няма човек ,който да разбира от тази материя.
а тя не е толкова проста и ще ми трябват години за да обучавам тоя и ония и същевременно да ми губят мойте пари,докато се тренират.......
мен ми трябват хора,които имат поне няколко години опит с опшъни и не само да са ги играли каруцарската на делта,вместо да са използвали ъндърлайна,но и да имат поне няколко годишен опит с делта нючръл стратегии,за да могат да трейдват на база на моя стратегия,където трябва да правиш дайнамик хеджинг спрямо гамите и най трудното-да хеджваш волатилитито,без да изпускаш делта нючръл позицията.
ше ти кажа и кво ме блазнеше за правене на този бизнес в бгетовицата-в сащ този вид печалба се води шорт търм капитал гейн и се облага с 28% данък.в бг корпоративния данък е само 10%......добре за всички-работни места,пари влизат в бг и най вече-мен ми излиза много по на "далавера" да плащам 10%,вместо 28%.......обаче след като говорих с адвокат,той не е средностатистически бг адвокат-в бг адвоката разбира от право толкова,колкото и унссовец от икономика,но на тоя пич евалата-шапка му свалям,защото ми отвори очите за нещо,над което не се бях замислял-пича е час със това ,което се задава в бгетовицата и според него бг в бъдеще ще е невъзможно да поддържа корпоративен данък от 10%,а като нищо ще стане по висок,отколкото дори и в сащ.
и аз съм на същото мнение,като него,както и знам много добре кво се задава в бгетовицата след 4 години управление на хора като орешарски,димитров и искров,но явно съм малко като кон с капаци,че да не пресметна и нежната "подробност",че 10% данък няма да е за дълго.......
та....в крайна сметка за сега ще съм си безработен хаймана.....
нещо да те питам и теб:
кажи как се чувстваш,като харчиш държавни пари за партийна пропаганда?
удовлетворен ли си?
искам от теб,всеки път,когато харчиш тези пари,да знаеш,че са за сметка на някоя бабичка,която тъне в мизерия,защото за мен ти реално краднеш нейни пари и жената мръзне зимата,за да пести за парно и гладува,защото част от пенсията й е заделена за такива като теб.
бгетовицата е едиствената държава в света,където пенсията е по ниска от сметка за парното!
и това,че ти директно не грабиш пенсионера,а тази работа я върши станишев,вместо теб,не те оправдава,защото част от този грабеж отива в теб,което според мен е равностойно да разбиваш вратата на някоя баба и да й краднеш сиренето от хладилника.
и когато видиш някой пенсионер да се рови в кофите за боклук,искам да се замислиш,че с парите ,които се отделят за теб за месечна пропаганда,този пенсионер можеше да не се рови в кофите за боклук........
но.....всичко е въпрос на приоритети и гледна точка......"ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ"
и да знаеш,че на тоя свят идваш гол и бос и си отиваш гол и бос-в крайна сметка глезотиите ,които си позволяваш,краднейки бедни хора,според мойте вярвания ще бъдеш наказан.....или по късно в този живот,или в следващия ти...
нищо на този и онзи свят не остава безнаказано-както добрините,който си направил,така и греховете,който си извършил......
пак ще ти го повторя,макар и липсата на морал в таиква като теб да е пословична:
бол идваш и гол си отиваш.материялизма е нищо повече от избиване на комплекси от неудовлетвореност с цел завист от съседите и показност колко си успял........
но накрая остават само постъпките които си извършил през живота си.и има джаджмънт.....но той не е върху това,ква кола си карал и колко курви си наебал,а върху това,честен и морален ли си бил,или си бил крадец,демагог и лицемер.....
сега сигурно ще ми се смееш на разсъжденията по същия начин,както и аз се смях когато наградиха станишев с "рицар на книгата"........
всичко е въпрос на гледна точка-за бгетовицата тези мои разсъждения може да ме помислят за луд и балък.......но в сащ това е стандартно мислене,а пък биха помислили за луд станишев и неговата книга "защото сме социялисти"......обаче в бгетовицата не само не го взимат за луд,но и го награждават от бг книжново академичното съсаяти.....
странен е света-някъде нормален човек го мислят за луд,другаде луд го смятат за нормален........
въпрос на избор на място на живот и манталитет явно........е критерия за лудост и гаменщина
Къде се изгуби бате Аско, гледам не се вяства вече. Да не е изял спарчето на някой опшън?
Първоначално изпратено от be_google
Наш брокер измамник изчезна преди дело в САЩ , асен12345 спря да пише....
06 юни 2009 / Nеws.dir.bg
Бившият брокер от "Креди сюис" българинът Юлиян Цолов, който е разследван за измами с ипотечни облигации, беше обявен за беглец от американското правосъдие. Това става три седмици преди съдебния процес срещу него.
В писмо, внесено в окръжния съд в Бруклин, се казва, че Цолов, който е под
Като се появи Асен , веднага го надушват разни "партийни лидери" и какви ли не други отворковци, и започват да му обясняват как в бг-то било чудесно, а в щатите се сипе дъжд от менгемета и тесли, хехехехехех.
Не го мислете вие Асен и щатите.
SStoilov, можеш ли от България да отвориш акаунт в тези банки или трябва да се посетят лично.
и аз бих искал да попитам същото
Саксо БГ=Бенчмарк
За Дойче банк е желателна лична аудиенция при хер Акерман, но ако не ви се ходи на север или си имате ангажименти покрай някое IPO на БФБ, може и от този линк: http://www.dbfx.com/forex-trading-pl.../apply-account
мерси за информацията!
А за би-гуглето - не го убивайте, нека живее, нека се мъчи. хахахах
Лошото е, когато и другите мъчи с тази агит-задача, която са му задали.
хаха, ами значи на гугъла абонамента изтича юли месец
Сега погледнах в касовата книга, тука е записано, че абонамента му изтича на 03.07.2009 г. Не знам защо я е избрал точно тая дата, но дотогава е платено и не мога да го пипам.
Има една забележка в червено, че е заявил желание за опционно подновяване от 07.07.2009 г. за което специално щял да се обади, дали щял да има нужда.
Така че от 03.07.2009 до 07.07.2009 е със статус "пендинг".
мисля си, че след тази дата няма да се обади повече.. поне не под този псевдоним и цвят
Коментар