IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Live по БНТ беше.Просто се очудвам как не го цензурираха

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
      Ммм не беше хич оптимист Трише за нашето приемане в ЕРМ2 . Гоцето бая оклюмал ми се видя.
      Аз не го чух да споменава въобще нещо за ERM II. А Гоце има за какво да угрижен, виж Искров беше много весел и уверен.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• wannarock

По кой начин ги правите тези изводи !
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
          Ммм не беше хич оптимист Трише за нашето приемане в ЕРМ2 . Гоцето бая оклюмал ми се видя.
          явно номера с лизането на задните части не мина
          къде го гледа?
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ммм не беше хич оптимист Трише за нашето приемане в ЕРМ2 . Гоцето бая оклюмал ми се видя.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              златото защо падна така??
              в трежъри ли отидоха парите
              Щото всеки момент ще говори Трише.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• златото защо падна така??
                в трежъри ли отидоха парите

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Първоначално изпратено от acen1975
                  .........
                  борда е бита карта,ВЕРВАЙ МИ.....
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Аз за съжалние също мисля,че падането му е въпрос на време ако няма генерална промяна,а не виждам възможност за такава.Въпросът е колко ще е деноминацията в този случай
                  Душици златни, като сте толкоз уверени, що не си спретнете едно басче с мен? Последвайте zlata lamia, бъдете мъже и се хванете на бас при същите условия.

С ламята се хванах на 1000 лева, че борда ще съществува при сегашното съотношение към 1 ноември 2009 или че ще сме в ERM II при сегашното съотношение.
                  евалата. Мисля, че ще спечелиш в този интервал. Дали може да организираме нещо като залози и да изкараме някой лев от изглупелите апокалиптоси ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                    Мисля че не ме разбра - долара ревърсна, поне на първо четене и ще не ще, петрола ще го последва, последните дни действа по инерция, та мисълта ми по конкретно - петроладжиите май няма да чакат някой тайфун, ами ще започнат да излизат, именно поради късане на корелацията с долара,което ще ускори поскъпването на долара
                    тук не съм съгласен с теб.според мен това,че не пада толкова колкото се вдига петрола няма да е фундамент за пукането на балона.
                    дирижорите не ги интересува цената на долара,ама никък.тях ги интересува събитие,при което да могат да прехвърлят капитализацията в печалба,за да стане това,някой трябва да поеме тяхното излизане от петрола.
                    никак не ги е еня за долара и не вярвам,че ще се дадат да загубят колосални суми от падането на петрола,без да дирижират някое събитие и да преебат спекулантите,които ще поемат излизането им.
                    ривърсването на долара няма да стане,докато балонират петрола,поради простата причина,че изкупуването му е с долари и това е реален шорт на долара.
                    просто част от този шорт вече се обира от логване на долара от форексари,които залагат,че сащ ще се оправи по бързо от европата.
                    но докато продължава балона,долара е невъзможно да се оскъпи до предишните си нива,нито късането на коралацията в момента ще подплаши дирижорите-това тях не ги интересува

Коментар

Първоначално изпратено от ssonyy
                      Първоначално изпратено от Каммен
                      netware5,за да издържи борда, освен полит. воля е нужно да има приходи, които да надхвърлят разходите - когато приходите намаляват с голяма бързина, а разходите са що годе константна величина, след издухване на резерва кво правим?
                      Или не дай боже имаш кредит и ти секне прихода кво става?
                      А като бутнем борда - кво правим?
                      Отделяме се от ЕС и печатаме левчета на поразия ли?
                      кой да го бутне - аз, ти или Асен ли? исках да кажа, че дали борда ще падне или не,независи конкретно от някой си, а единствено от постъпващите приходи!
                      Понеже въпроса за борда е по скоро политически(съгласен съм с netware5) и решението му трябва да е политическо!
                      И аз се надявам да се сформира по-скоро ново дясно-центристко правителство,което да има доверието на ЕС,защото сегашното е "под карантина"!
                      Трябва да се запази валутния борд и курса на лева!
                      И въпроса не е само в постъпващите приходи,а и в направените разходи!
                      С популистки увеличения на пенсии,заплати и т.н. - борда е застрашен - ДА!
                      Но при подкрепа на ЕС и стабилни управляващи - НЕ !
                      Нищо не препоръчвам!

Коментар

Първоначално изпратено от ssonyy
                        netware5,за да издържи борда, освен полит. воля е нужно да има приходи, които да надхвърлят разходите - когато приходите намаляват с голяма бързина, а разходите са що годе константна величина, след издухване на резерва кво правим?
                        кой да го бутне - аз, ти или Асен ли? исках да кажа, че дали борда ще падне или не,независи конкретно от някой си, а единствено от постъпващите приходи!
                        според нетуеър нещата с борда са политически, защото трябва да се махне с закон, не защото ще се вземе решение поради икономически проблем ама не всичко опира до това какво им харесва на политиците или искат дано не се стига до там макар, че политиците много направиха за свалянето му

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy

Коментар

Нищо не препоръчвам!

Коментар

• netware5,за да издържи борда, освен полит. воля е нужно да има приходи, които да надхвърлят разходите - когато приходите намаляват с голяма бързина, а разходите са що годе константна величина, след издухване на резерва кво правим?

Коментар

• Мисля че не ме разбра - долара ревърсна, поне на първо четене и ще не ще, петрола ще го последва, последните дни действа по инерция, та мисълта ми по конкретно - петроладжиите май няма да чакат някой тайфун, ами ще започнат да излизат, именно поради късане на корелацията с долара,което ще ускори поскъпването на долара

Коментар

Working...
                                X