IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5

А ето и един срок, който мога да дам, защото вече съм се хванал на бас тук във форума и мисля да го спечеля Твърдя че на 1 ноември 2009 ще бъде изпълненено едно от следните две условия:
    1. Ще продължаваме да сме във валутен борд с фиксиран курс 1.95583
    2. Ще сме влезли в ERM II с централен курс 1.95583
    ... и аз мисля като теб, и даже вярвам че ще направим дясно правителство след изборите, като за пореден път учудим света и докажем че невъзможното е въпрос на време
    Мисля че Ес е по-добрия и печелившия проект, затова Щатите и острова вият:
    http://www.dnevnik.bg/pazari/finansi/2009/06/14/735804
    а за научните открития в Русия даже не коментирам:
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/06/14/735865
    и паритет между евро и долар скоро няма да има, а тия с фючърсите на петрола просто ще го консумират

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
      нетуеъре.....какъв ЕРМ2 те гони бе човек?
      ти ми звучиш като строител,който казва,че имотите не може да падат,защото строителите няма да продават,ако тръгнат да падат......
      бгетовицата първо не отговаря на нито един от критериите,второ няма възможността да поддържа такова нещо,трето влиза в убийствена рецесия.
      последния път рецесия в бг е имало по виденово време.я си спомни кво стана тогава.....
      при рецесионни процеси,трябва да има наистина професионални икономисти в бг,за да я извадят от рецесията-такива няма-орешарски искров и димитров са същите гамени,квито бяха и по виденово време........я си спомни кой извади бгетовицата от рецесията.....знаеш ли?ами лошите американци от МВФ бяха.....ако не бяха дошли,сега бг щеше да е 4 милиона население........
      виж,че всичко се прави на обратното на това,на което трябва да св еправи-при дефлация имаш лихви от 10%.......бедна ти е фантазията тва до кво ще доведе...
      представи си,че си строител и цените на апартаментите ти падат,а банката ти вдига лихвата по кредита.....
      представи си,че си производител-на квото и да е и потреблението е намаляло,отделно цените на крайния ти продукт са паднали.....и банката ти вдига лихвата по заемите.........
      жив бизнес в бгетовицата няма да остане,ВЕРВАЙ МИ.......тия гамени ще закопат и фалират всичко.......за към ЕРМ2 говориш?
      почвай да се оглеждаш на къде да емигрираш ,ще в близките 3 години ще си ебе путката лелина в тая държава.........тия грешки ,дето се допускат сега,ще се материялизират след време.....не става веднага-тва ,което става сега са грешките допускани в последните 2 години.......а грешките ,допускани днес са най големите и тях ще ги видиш в следващите 2 години.....
      Браво Асене!

Шапка ти свалям......напълно си прав за Бегето и за лихвите....какво и за кризата която чука на вратата в БГ...просто сега са избори и не се говори много за кризи....лихвите в БГ са убийствени - ще убият всичко - буквално

Коментар

• нетуеъре.....какъв ЕРМ2 те гони бе човек?
        ти ми звучиш като строител,който казва,че имотите не може да падат,защото строителите няма да продават,ако тръгнат да падат......
        бгетовицата първо не отговаря на нито един от критериите,второ няма възможността да поддържа такова нещо,трето влиза в убийствена рецесия.
        последния път рецесия в бг е имало по виденово време.я си спомни кво стана тогава.....
        при рецесионни процеси,трябва да има наистина професионални икономисти в бг,за да я извадят от рецесията-такива няма-орешарски искров и димитров са същите гамени,квито бяха и по виденово време........я си спомни кой извади бгетовицата от рецесията.....знаеш ли?ами лошите американци от МВФ бяха.....ако не бяха дошли,сега бг щеше да е 4 милиона население........
        виж,че всичко се прави на обратното на това,на което трябва да св еправи-при дефлация имаш лихви от 10%.......бедна ти е фантазията тва до кво ще доведе...
        представи си,че си строител и цените на апартаментите ти падат,а банката ти вдига лихвата по кредита.....
        представи си,че си производител-на квото и да е и потреблението е намаляло,отделно цените на крайния ти продукт са паднали.....и банката ти вдига лихвата по заемите.........
        жив бизнес в бгетовицата няма да остане,ВЕРВАЙ МИ.......тия гамени ще закопат и фалират всичко.......за към ЕРМ2 говориш?
        почвай да се оглеждаш на къде да емигрираш ,ще в близките 3 години ще си ебе путката лелина в тая държава.........тия грешки ,дето се допускат сега,ще се материялизират след време.....не става веднага-тва ,което става сега са грешките допускани в последните 2 години.......а грешките ,допускани днес са най големите и тях ще ги видиш в следващите 2 години.....

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
          Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от al64ad
          Първоначално изпратено от wannarock
          мрежа няма смисъл да изместваш въпроса
          Не го измествам. Просто се чудя на някои хора, които във всичко търсят лошото и едва ли не получават оргазъм от това. Какво например трябваше да се цензурира? Речта си беше съвсем нормална за случая. Аз не чух нещо ново. Напротив, ако бях някой от платените писачи на управляващите, щях да наблегна на думите на Трише "но България не е сама в тази криза и може да разчита на солидарност ..."

Така че наистина някои хора са жалки, като търсят с трепета на наркоман лошата новина за България.

P.S. Преди да говориш, намери в някой сайт записа на предаването и чуй речта. Или пък изчакай два-три дни да излезе на сайта на ЕЦБ

а твоето либидо ,не спадна ли от това ,че ЕРМ 2 мнооого дълго ще го гледаме през крив макарон?
          То не ,че е някаква изненада това де.
          Не им стигат другите проблеми....Вербалната подкрепа ,не е като да ръснеш 5-10 млрд.
          за съжаление препратката не се отваря.
          Нещо не те разбирам за ERM II .... Тришето каза за еврозоната, което се очакваше и си е съвсем нормално. За ERM II нищо не е говорил. .....

А ... и линковете се отварят ....
          Продължаваш ли да твърдиш ,че в най скоро време ще влезем в ЕРМ ,и ако да-дай срок.
          Продължавам да твърдя. Срок не мога да ти дам, защото процедурата по вземане на решение за ERM II е поверителна, за разлика от процедурата по влизане в еврозоната.

А ето и един срок, който мога да дам, защото вече съм се хванал на бас тук във форума и мисля да го спечеля Твърдя че на 1 ноември 2009 ще бъде изпълненено едно от следните две условия:
          1. Ще продължаваме да сме във валутен борд с фиксиран курс 1.95583
          2. Ще сме влезли в ERM II с централен курс 1.95583
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Първоначално изпратено от al64ad
            Не го измествам. Просто се чудя на някои хора, които във всичко търсят лошото и едва ли не получават оргазъм от това. Какво например трябваше да се цензурира? Речта си беше съвсем нормална за случая. Аз не чух нещо ново. Напротив, ако бях някой от платените писачи на управляващите, щях да наблегна на думите на Трише "но България не е сама в тази криза и може да разчита на солидарност ..."

Така че наистина някои хора са жалки, като търсят с трепета на наркоман лошата новина за България.

P.S. Преди да говориш, намери в някой сайт записа на предаването и чуй речта. Или пък изчакай два-три дни да излезе на сайта на ЕЦБ

а твоето либидо ,не спадна ли от това ,че ЕРМ 2 мнооого дълго ще го гледаме през крив макарон?
            Не им стигат другите проблеми....Вербалната подкрепа ,не е като да ръснеш 5-10 млрд.
            Нещо не те разбирам за ERM II .... Тришето каза за еврозоната, което се очакваше и си е съвсем нормално. За ERM II нищо не е говорил. .....

Продължаваш ли да твърдиш ,че в най скоро време ще влезем в ЕРМ ,и ако да-дай срок.

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad

Коментар

Коментар

• Ей голема работа са тия в ЕЦБ - днес рано-рано в събота и двете речи вече са на сайта им Ето сега желаещите могат да се запознаят с тях и сами да си съставят мнение, а не да се подлъгват по душевните полюции на некои хора . Между другото, някъде прочетох че речта му пред студентите вчера била свалила еврото до 1.3950 в късния следобед

Ето и линковете към двете речи:

http://www.ecb.eu/press/key/date/200...090612.en.html
                  http://www.ecb.eu/press/key/date/200...0612_1.en.html

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• 4ervenasgan

Разликите ще се топят ! Тъй каза.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• мрежа няма смисъл да изместваш въпроса
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
                          В интерес на истината сега беше дипломатичен но пред студентите каза.че в еврозоната ще се приемат само напълно подготвени страни - демек нас никога
                          Аз пък чух, че казал, че едно от условията било министър-председател да е един от Драгалевци, щото само той бил достоен и достатъчно умен да ни извади от батака. А освен това гуверньор на БНБ трябвало да е Бебо. Ей това означавало "напълно подготвена страна".

Та ако това е вярно, излиза че си прав - никога няма да ни приемат

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
                            Live по БНТ беше.Просто се очудвам как не го цензурираха
                            нямало е как
                            за яд на комунистите

Коментар

• В интерес на истината сега беше дипломатичен но пред студентите каза.че в еврозоната ще се приемат само напълно подготвени страни - демек нас никога

Коментар

Първоначално изпратено от 4ervenasgan
                                Ммм не беше хич оптимист Трише за нашето приемане в ЕРМ2 . Гоцето бая оклюмал ми се видя.
                                Аз не го чух да споменава въобще нещо за ERM II. А Гоце има за какво да угрижен, виж Искров беше много весел и уверен.
                                на искров му е през онази работа - покрай банкета е заделил някой лев настрана а и нов мандат ...

това като цяло е нова "неновина" и беше ясно
                                който е чакал тази вечер да има новина да пие една студена вода

Коментар

Working...
                                X