IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приз за инвестиционна мисъл

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво е това с чистите акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от AfterDark
      Номинирам Радослава с основният и лайтмотив (интерпретацията е моя):

"БСП - модерна и креативна партия, без която БГ би била едно много по-тъжно и неприятно място за живеене"

8)
      Заеби политиката в тая тема.
      Политиката има пряка връзка с икономиката и инвестициите ... ако още не сте го разбрали ...

8)
      +1

Коментар

• Каро - Теорията за чистите акции !

+11111 ....

Това е ново, епохално откритие в финансите. Трябва да му се даде път !

Коментар

• Първоначално изпратено от мечката - беглец
          Нема угодия.Баси.
          ГреЪм, не се сърди, много е яко. Казах го, понеже изборът "Радослава" ми стои малко като политическа притурка.
          А нали темата е за икономически достижения, все пак
          Моят личен избор е много сложната формулировка на "капитализациятЪ на физическите лица с акции или без"
          ще се напикая от смях
          Така е.Предложение на Афтър Дарк е.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Нещо модерно и креативно в този иначе скучен
            и сив свят
            ..........cool

п.п.
            на Петърчо пак му умряла циганката.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от ЛЕКС
              Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Моля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
              Гласувам за себе си най-вече за да се изкефя как някоя куха лейка от Инвестора ще дойде да ми вземе интервю.....в телевизията.....това ще да е по хубаво и от секса........
              Инвестор.бг те толерира достатъчно и не е коректно да обиждаш работещите в медията
              Много правилна бележка.
              А и всички знаем и сме принудени да търпим всякакви новоизлюпени журналистчета, но с огромни претенции ... в повечето случаи с минимално или никакво покритие, упражняващи се над аудиторията.
              Някои след две предавания и половина или няколко дописки, се изживяват за анализатори от световно значение.
              По-спокойно! Тези които са съвременници на криза като настоящата гонят стоте години/1929 г./ Така че реален опит с криза от такъв мащаб няма практически никой.
              Но пък някои я надушиха тази криза още през август 2007г.!
              И да ти кажа не съм журналист а финансов анализатор.И да ти кажа успеваемостта на анализите и прогнозите ми е около 80%.И пак да ти кажа ама въобще не ми пука кой какво си мисли.И да му кажа на wannarock , този сайт за да е това което е си мисля че имам голям принос,колкото и това да не им харесва на "толерантните" хора от Инвестора.И само да му кажа,че темата създадена от мен на 19.02.2001г - Валутна Търговия - ФОРЕКС е недостижима по постове (освен тези които вижда има още 300 000 в архив) и именно тя направи този сайт известен.И..............абе какво да ви обяснявам.............

дори и да имаш някакви заслуги, това не ти дава право да обиждаш когото и да било
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• офффф,най- накрая и аз да бъда влючен в анкета......крайно време беше.
                веднага гласувам за себе си!
                ако може,модераторите да направят изключение за мен,че да мога да гласувам,колкото си поискам.
                наследеното ми бг самочувствие не ми позволява Караиванов да е преди мен.
                не мога да го преглътна!
                ако ми разрешите да гласувам колко си сакам,обещавам,че няма да кажа на останалите съфорумци!
                ше ги надхитриме,без да знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечката - беглец
                  Нема угодия.Баси.
                  ГреЪм, не се сърди. Изборът "Радослава" ми изглежда като политическа притурка.
                  а нали темата е за икономически достижения, все пак
                  Моят личен избор е много сложната формулировка на "капитализациятЪ на физическите лица с акции или без"
                  ще се напикая от смях
                  Ич даже не е политическа Радославчето. Тя е мастодонта на който се крепят всички останали икономически постижения във форума.
                  Оптимизъм на БФБ!!! Слава на БСП!!!
                  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Нема угодия.Баси.
                    ГреЪм, не се сърди, много е яко. Казах го, понеже изборът "Радослава" ми стои малко като политическа притурка.
                    А нали темата е за икономически достижения, все пак
                    ще се напикая от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Моля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
                      Гласувам за себе си най-вече за да се изкефя как някоя куха лейка от Инвестора ще дойде да ми вземе интервю.....в телевизията.....това ще да е по хубаво и от секса........
                      Инвестор.бг те толерира достатъчно и не е коректно да обиждаш работещите в медията
                      Много правилна бележка.
                      А и всички знаем и сме принудени да търпим всякакви новоизлюпени журналистчета, но с огромни претенции ... в повечето случаи с минимално или никакво покритие, упражняващи се над аудиторията.
                      Някои след две предавания и половина или няколко дописки, се изживяват за анализатори от световно значение.
                      По-спокойно! Тези които са съвременници на криза като настоящата гонят стоте години/1929 г./ Така че реален опит с криза от такъв мащаб няма практически никой.
                      Но пък някои я надушиха тази криза още през август 2007г.!
                      И да ти кажа не съм журналист а финансов анализатор.И да ти кажа успеваемостта на анализите и прогнозите ми е около 80%.И пак да ти кажа ама въобще не ми пука кой какво си мисли.И да му кажа на wannarock , този сайт за да е това което е си мисля че имам голям принос,колкото и това да не им харесва на "толерантните" хора от Инвестора.И само да му кажа,че темата създадена от мен на 19.02.2001г - Валутна Търговия - ФОРЕКС е недостижима по постове (освен тези които вижда има още 300 000 в архив) и именно тя направи този сайт известен.И..............абе какво да ви обяснявам.............

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Нема угодия.Баси.
                        Споко бе, угодил си много е яко

Коментар

• Нема угодия.Баси.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                            Радослава и за номинации не става ... Само разваля анкетата
                            права си Краси, не пасва някак си.
                            Много семпло ми звучи теорията "за чистите акции", но признавам, че конкуренцията е силна.

Коментар

• Радослава и за номинации не става ... Само разваля анкетата

Коментар

• за мен безпорен №1 е Каро!
                                той наистина направи откритие, което ще ни радва още доста време.
                                В сравнение с него приноса на другите е повече от скромен - без да се обиждат, а при Радослава има само политически нюанс...

Коментар

Working...
                                X