Какво е това с чистите акции?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приз за инвестиционна мисъл
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от AfterDarkНоминирам Радослава с основният и лайтмотив (интерпретацията е моя):
"БСП - модерна и креативна партия, без която БГ би била едно много по-тъжно и неприятно място за живеене"
8)
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечката - беглецПървоначално изпратено от B.GrahamНема угодия.Баси.
А нали темата е за икономически достижения, все пак
Моят личен избор е много сложната формулировка на "капитализациятЪ на физическите лица с акции или без"
ще се напикая от смяхLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamМоля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
А и всички знаем и сме принудени да търпим всякакви новоизлюпени журналистчета, но с огромни претенции ... в повечето случаи с минимално или никакво покритие, упражняващи се над аудиторията.
Някои след две предавания и половина или няколко дописки, се изживяват за анализатори от световно значение.
По-спокойно! Тези които са съвременници на криза като настоящата гонят стоте години/1929 г./ Така че реален опит с криза от такъв мащаб няма практически никой.
И да ти кажа не съм журналист а финансов анализатор.И да ти кажа успеваемостта на анализите и прогнозите ми е около 80%.И пак да ти кажа ама въобще не ми пука кой какво си мисли.И да му кажа на wannarock , този сайт за да е това което е си мисля че имам голям принос,колкото и това да не им харесва на "толерантните" хора от Инвестора.И само да му кажа,че темата създадена от мен на 19.02.2001г - Валутна Търговия - ФОРЕКС е недостижима по постове (освен тези които вижда има още 300 000 в архив) и именно тя направи този сайт известен.И..............абе какво да ви обяснявам.............
дори и да имаш някакви заслуги, това не ти дава право да обиждаш когото и да билоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
офффф,най- накрая и аз да бъда влючен в анкета......крайно време беше.
веднага гласувам за себе си!
ако може,модераторите да направят изключение за мен,че да мога да гласувам,колкото си поискам.
наследеното ми бг самочувствие не ми позволява Караиванов да е преди мен.
не мога да го преглътна!
ако ми разрешите да гласувам колко си сакам,обещавам,че няма да кажа на останалите съфорумци!
ше ги надхитриме,без да знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечката - беглецПървоначално изпратено от B.GrahamНема угодия.Баси.
а нали темата е за икономически достижения, все пак
Моят личен избор е много сложната формулировка на "капитализациятЪ на физическите лица с акции или без"
ще се напикая от смях
Оптимизъм на БФБ!!! Слава на БСП!!!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНема угодия.Баси.
А нали темата е за икономически достижения, все пак
ще се напикая от смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от B.GrahamМоля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
А и всички знаем и сме принудени да търпим всякакви новоизлюпени журналистчета, но с огромни претенции ... в повечето случаи с минимално или никакво покритие, упражняващи се над аудиторията.
Някои след две предавания и половина или няколко дописки, се изживяват за анализатори от световно значение.
По-спокойно! Тези които са съвременници на криза като настоящата гонят стоте години/1929 г./ Така че реален опит с криза от такъв мащаб няма практически никой.
И да ти кажа не съм журналист а финансов анализатор.И да ти кажа успеваемостта на анализите и прогнозите ми е около 80%.И пак да ти кажа ама въобще не ми пука кой какво си мисли.И да му кажа на wannarock , този сайт за да е това което е си мисля че имам голям принос,колкото и това да не им харесва на "толерантните" хора от Инвестора.И само да му кажа,че темата създадена от мен на 19.02.2001г - Валутна Търговия - ФОРЕКС е недостижима по постове (освен тези които вижда има още 300 000 в архив) и именно тя направи този сайт известен.И..............абе какво да ви обяснявам.............
Коментар
Коментар