IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приз за инвестиционна мисъл

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Баси избора! Не можахте ли да направите гласуване с повече от един отговор!

Все пак гласувах за Радослава. Останалите имат шанс да се излекуват (макар и много малък)
    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Моля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
      Гласувам за себе си най-вече за да се изкефя как някоя куха лейка от Инвестора ще дойде да ми вземе интервю.....в телевизията.....това ще да е по хубаво и от секса........
      Инвестор.бг те толерира достатъчно и не е коректно да обиждаш работещите в медията
      Много правилна бележка.
      А и всички знаем и сме принудени да търпим всякакви новоизлюпени журналистчета, но с огромни претенции ... в повечето случаи с минимално или никакво покритие, упражняващи се над аудиторията.
      Някои след две предавания и половина или няколко дописки, се изживяват за анализатори от световно значение.
      По-спокойно! Тези които са съвременници на криза като настоящата гонят стоте години/1929 г./ Така че реален опит с криза от такъв мащаб няма практически никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Моля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
        Гласувам за себе си най-вече за да се изкефя как някоя куха лейка от Инвестора ще дойде да ми вземе интервю.....в телевизията.....това ще да е по хубаво и от секса........
        Инвестор.бг те толерира достатъчно и не е коректно да обиждаш работещите в медията
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Толкова ли ти е куц секса та интервютата повече те кефят?
          Life won't wait for you.

Коментар

• А...аааа....... и тука водя.......йес....йес....йес....тенкЮ пипъл.......

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Първоначално изпратено от trola
                Първоначално изпратено от AfterDark
                Номинирам Радослава с основният и лайтмотив (интерпретацията е моя):

"БСП - модерна и креативна партия, без която БГ би била едно много по-тъжно и неприятно място за живеене"

8)
                няма ли да измрат тези изроди вече . писна ми да им гледам самодоволните лицемерни мутри всеки ден !!!!! долу БСП
                Направо да не повярвам на очите си - с теб да сме на едно мнение!

Коментар

• Моля журналистите от Инвестор.бг да вземат интервю с победителя за да "попиеме" и ние от вселенската мъдрост.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                    Ух ей, развеселихте ме. Имам колебания. What about multiple choice?
                    поклон пред таланта на колегите,развеселили сериозна жена като красимира!!!

Коментар

• Айде сега претенции
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                        Ух ей, развеселихте ме. Имам колебания. What about multiple choice?
                        Краси не може всички един по един, ако обичаш

Коментар

• Ух ей, развеселихте ме. Имам колебания. What about multiple choice?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            може вместо оскар да е факушка каквото и да означава това
                            Life won't wait for you.

Коментар

• може вместо оскар да е факушка каквото и да означава това
                              притежателят на ника може да се зарадва ако ли не да ни съди за открадната марка

анкетата е супер

п.с. а пешката имаше и за инфлацията и още много

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                                Бай дъ уей някой може ли да ме открехне как да пусна анкета?Или ще трябва да пускам нова тема?
                                Пробвай да влезеш и да промениш първия постинг в темата ...

8)
                                Тенк ю.Специялно заради тебе съм включил и Радослава.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X