Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приз за инвестиционна мисъл
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от AladdinАз пък искам да знам: Теорията за 100% загуби как става тоя номер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Hakkinenwannarock, ти с не се закачай
Първоначално изпратено от Петър КараивановИ да ти кажа успеваемостта на анализите и прогнозите ми е около 80%."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruИма и още не бързайте да се смеете преди да сте прочели това
Първоначално изпратено от KaroПървоначално изпратено от 1antiтова ще е още един скъп урок за доста "инвеститори" - когато една фирма фалира акциите и струват 0/нула/ . Макар че живеейки в страната на далаверата и абсурда виждаме как обявени в несъстоятелност фирми продължават да се търгуват т.е. цената им е над 0
Ами не е, една акция струва толкова, за каквата стойност може да има реални сделки.
Пример, затварят предприятието кремиковци (никой не отрича че това ще стане скоро), и остават само едни чисти акции. Това ще е добре, защото вече няма да се влияем от негативни новини за предприятието, както е сега. И всеки ще е свободен да купува и продава акциите 4KW. Например аз искам да продам на 10лв. намира се някой който е готов да плати 10лв . и съответно купува. После, някой е готов да плати 20лв. и съответно купува акциите на този купил ги за 10лв., и така нататък. Обикновена търговия, всичко определя пазара. В случая можем да имаме неограничен растеж, защото няма да има материални пречки.
Не е препоръка.
много интересна е теорията на АСЕН 1975 за "%-те!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975офффф,най- накрая и аз да бъда влючен в анкета......крайно време беше.
веднага гласувам за себе си!
ако може,модераторите да направят изключение за мен,че да мога да гласувам,колкото си поискам.
наследеното ми бг самочувствие не ми позволява Караиванов да е преди мен.
не мога да го преглътна!
ако ми разрешите да гласувам колко си сакам,обещавам,че няма да кажа на останалите съфорумци!
ше ги надхитриме,без да знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975офффф,най- накрая и аз да бъда влючен в анкета......крайно време беше.
веднага гласувам за себе си!
ако може,модераторите да направят изключение за мен,че да мога да гласувам,колкото си поискам.
наследеното ми бг самочувствие не ми позволява Караиванов да е преди мен.
не мога да го преглътна!
ако ми разрешите да гласувам колко си сакам,обещавам,че няма да кажа на останалите съфорумци!
ше ги надхитриме,без да знаят.
Коментар
-
Има и още не бързайте да се смеете преди да сте прочели това
Първоначално изпратено от KaroПървоначално изпратено от 1antiтова ще е още един скъп урок за доста "инвеститори" - когато една фирма фалира акциите и струват 0/нула/ . Макар че живеейки в страната на далаверата и абсурда виждаме как обявени в несъстоятелност фирми продължават да се търгуват т.е. цената им е над 0
Ами не е, една акция струва толкова, за каквата стойност може да има реални сделки.
Пример, затварят предприятието кремиковци (никой не отрича че това ще стане скоро), и остават само едни чисти акции. Това ще е добре, защото вече няма да се влияем от негативни новини за предприятието, както е сега. И всеки ще е свободен да купува и продава акциите 4KW. Например аз искам да продам на 10лв. намира се някой който е готов да плати 10лв . и съответно купува. После, някой е готов да плати 20лв. и съответно купува акциите на този купил ги за 10лв., и така нататък. Обикновена търговия, всичко определя пазара. В случая можем да имаме неограничен растеж, защото няма да има материални пречки.
Не е препоръка.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от NikolaКакво е това с чистите акции?Първоначално изпратено от nnmrПървоначално изпратено от KaroKREM Както и да е, тук хората пак започваха да свързват самото предприятие с движението на акцията. Може и да има някакво основание да се търси известна корелация, но на нашия пазар все още си е възможно акцията да си има свой независим живот от този на предприятието. Стига разбира се самата акция да е атрактивна за купувачите и те да й се доверяват напълно.
Не е препоръка.
за още по-голямо съжаление има анализатори като ПК, които ръсят "мъдрости" относно инфлацията, ДФ и т.н.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от NikolaКакво е това с чистите акции?Първоначално изпратено от nnmrПървоначално изпратено от KaroKREM Както и да е, тук хората пак започваха да свързват самото предприятие с движението на акцията. Може и да има някакво основание да се търси известна корелация, но на нашия пазар все още си е възможно акцията да си има свой независим живот от този на предприятието. Стига разбира се самата акция да е атрактивна за купувачите и те да й се доверяват напълно.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaКакво е това с чистите акции?Първоначално изпратено от nnmrПървоначално изпратено от KaroKREM Както и да е, тук хората пак започваха да свързват самото предприятие с движението на акцията. Може и да има някакво основание да се търси известна корелация, но на нашия пазар все още си е възможно акцията да си има свой независим живот от този на предприятието. Стига разбира се самата акция да е атрактивна за купувачите и те да й се доверяват напълно.
Не е препоръка.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар