IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приз за инвестиционна мисъл

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много се чудих между Пеньо и Каро - за кого да гласувам ???

все пак избрах Пеньо , защото ми е приятел , а не защото Каро не заслужава - Каро е върхЪ

за АНАЛизатора предлагам да му се връчи приз за цялостно творчество - не мога да изброя всичките му прозрения

пионерчето Асанчо с червената връзка има много да се учи още - нека продължава да разнася пици и да се учи

за Радослава - нямам думи - там положението е - надежда всяква забрави

предлагам в анкетата да се включи и 4и4ката без пари4ката с убеждението си - как пенсионните фондове въпреки наличието на акции , като пуснат късите ще започнат да скъсяват , за да покажат доходност на вложителите си
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Абе таз Радослава верно ли е казала, че "БСП - модерна и креативна партия, без която БГ би била едно много по-тъжно и неприятно място за живеене"?!?!

Тц, тц, тц. А аз протестирах срещу това комунягите да се бесят по уличните стълбове.

Грешен съм бил. Извинявам се публично....Бесете!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        А-а-а - ти иронически номинирал само глупости - ясно... :-)
        Виж само какви са номинациите Особено на Каро и споменЪ.Че даже и ейсън
        Life won't wait for you.

Коментар

• А-а-а - ти иронически номинирал само глупости - ясно... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Номинирали само глупости !!! Мой призьор - Чичо Уорън - со крилатата мисъл

Страхувай, когато всички са алчни
            и бъди алчен, когато всички се страхуват !!!
            Импе не си схванал смисъла на анкетата ми Иначе Уорън е ВЕЛИК то е ясно.То какво да очакваш при такъв учител дето е имал
            Life won't wait for you.

Коментар

• Номинирали само глупости !!! Мой призьор - Чичо Уорън - со крилатата мисъл

Страхувай, когато всички са алчни
              и бъди алчен, когато всички се страхуват !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тази Купа ще иде при Каро, но за следващата асен1957 се бори със зъби и нокти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                  Аз току що гласувах за Каро
                  Теорията му има доста истина в нея щото думите му: Хората харесват самата акция отдавна се доказаха с акциите на Химко.

Пък и теорията му за мен е по-добра от тази на Дарвин за произхода ни от маймуната :lol:
                  аз също подкрепих КАРО - той ме кара да се усмихвам в най-трудните дни откакто имам акции!

Коментар

• Аз току що гласувах за Каро
                    Теорията му има доста истина в нея щото думите му: Хората харесват самата акция отдавна се доказаха с акциите на Химко.

Пък и теорията му за мен е по-добра от тази на Дарвин за произхода ни от маймуната :lol:
                    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от GGeko
                      Трябва да призная малко съм затруднен.... Но преди да дам и своя вот искам да съм напълно информиран. Каква е теорията на ст.н. доц. д-р.... Петър Караиванов за фондовете? Г-н Караиванов моля да я представите на тези от нас които не са запознати с нея, за да може адекватно да дадем своя глас.

И нека най-добрия победи!!!
                      цяла тема е - поредица от култови изказвания и не е доц.д-р, а по-скоро академик

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=100
                      непростима грешка от моя страна
                      Как може да има още хора във форума, които са изпуснали А-то и Б-то на инвестирането? Четете,че как иначе ще се оправите в инвестиционната джунгла...

Коментар

Някои има ли представа къде е постът на Радослава?
                        Ами той не е един конкретен, просто и прочети всичките ...

Обикновено започват "Ето и една добра новина" следва цитат от вестник "Дума" ...

А това горе дето го пише съм го измислил аз, но мисля, че много добре пресъздава нейната линия ...

8)

Коментар

• Някои има ли представа къде е постът на Радослава?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            Първоначално изпратено от GGeko
                            Трябва да призная малко съм затруднен.... Но преди да дам и своя вот искам да съм напълно информиран. Каква е теорията на ст.н. доц. д-р.... Петър Караиванов за фондовете? Г-н Караиванов моля да я представите на тези от нас които не са запознати с нея, за да може адекватно да дадем своя глас.

цяла тема е - поредица от култови изказвания и не е доц.д-р, а по-скоро академик

непростима грешка от моя страна

Коментар

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Трябва да призная малко съм затруднен.... Но преди да дам и своя вот искам да съм напълно информиран. Каква е теорията на ст.н. доц. д-р.... Петър Караиванов за фондовете? Г-н Караиванов моля да я представите на тези от нас които не са запознати с нея, за да може адекватно да дадем своя глас.

Коментар

Working...
                                X