Първоначално изпратено от panther
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
15 Мита и Легенди (лъжи и измами) за БГ Икономиката
Collapse
X
-
Negramoten
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от Negramoten
Друго е да ги ипотекираш и да се набураш на СОФИКС 2000, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от JoanНо е възможно да ги наследиш (да са живи и здрави хората ти) чак след много години на друг връх - и тогава гордо ще влезеш в някой форум да обясниш колко си грамотен и как си спечелил от инвестиции в имоти
А моите деца какво ли ще кажат - вместо два двустайни тате е инвестирал разумно и сега ни плаща скъпото образование.
За децата - първо ги направи, после мисли какво ще кажат One thing at a time
Коментар
-
Първоначално изпратено от JoanТова е глупаво и за пореден път доказва ника ти. Понятието печалба или загуба се свързва с инвестиция.
И кой е по-на далавера - човек дето е набил кеша в акции на 1950 (щях да пиша 2000 ама нещо много дребнави хора има тук ) или този дето си ги е държал в банката?
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Ан МакГърчПървоначално изпратено от Negramoten
Друго е да ги ипотекираш и да се набураш на СОФИКС 2000, нали
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от JoanКато не си инвестирал в имоти, как може да пишеш дали ще гълташ вода или няма? Няма начин нито за едното. Все едно да не беше купил акции на БФБ и сега да кажеш, че не си глътнал вода.
Ако нищо не оправиш (не инвестираш), това понятие става нерелевантно към теб. По твоята логика 98 % от БГ народа са велики инвеститори, защото не са инвестирали на БФБ и така не са глътнали вода.
Защото дори да си държат парите в банка, то има лихва
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от JoanНо е възможно да ги наследиш (да са живи и здрави хората ти) чак след много години на друг връх - и тогава гордо ще влезеш в някой форум да обясниш колко си грамотен и как си спечелил от инвестиции в имоти
А моите деца какво ли ще кажат - вместо два двустайни тате е инвестирал разумно и сега ни плаща скъпото образование.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от JoanКато не си инвестирал в имоти, как може да пишеш дали ще гълташ вода или няма? Няма начин нито за едното. Все едно да не беше купил акции на БФБ и сега да кажеш, че не си глътнал вода.
Ако нищо не оправиш (не инвестираш), това понятие става нерелевантно към теб. По твоята логика 98 % от БГ народа са велики инвеститори, защото не са инвестирали на БФБ и така не са глътнали вода.
Коментар
-
AfterDark
А за бройката, то какво чакаш не е толкова важно, а какво имаш и какво ползваш, дори си спомням, че Афтър от злоба взе че ми пожела скорошна смърт на роднините...
Писал съм многократно, че вместо да им продадеш имотите на върха и те да си ходят на круизи, ти пишеш как не им стигали парите и според мен явно ги чакате да се гътнат па после ще му мислите с имотите ... като потвърждение на моята теза използвам "как се мести възрастен човек от апартамента, с който си е свикнал" ... т.е. тяхните навици са на първо място ... а финансовото им състояние и качеството на живот на второ ...
Такава е простата логика ... не става хем да се вайкаш какви пенсии взимали и как нямали пари за операции, хем да не им помогнеш с продажбата на имотите/апартаментите на върха за да имат кеш за крузи, лекари и СПА и да живеят като бели хора ...
8)
П.П. Първо върха беше 2005г. ... ако ги беше продал тогава, щеше да е голямо шоу после ...
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от JoanКато не си инвестирал в имоти, как може да пишеш дали ще гълташ вода или няма? Няма начин нито за едното. Все едно да не беше купил акции на БФБ и сега да кажеш, че не си глътнал вода.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenНямах възможност да инвестирам на дъно, за $200 на кв. бих купил, но 2000 нямах кеш На 600 евро вече можех, но не се набих там, а на борсата, от която по-лесно се излиза. Имах пропуснати ползи, ако ще ви е по-добре, защото имаше период в който се бях засилил да строя и бях кеширал (доста глупаво за това време)...
А за бройката, то какво чакаш не е толкова важно, а какво имаш и какво ползваш, дори си спомням, че Афтър от злоба взе че ми пожела скорошна смърт на роднините...
За бройката ти сам си каза в едно от първите ти включвания - нито съм те питала, нито ме е интересувала. Сега ако стане това, което пееш, че става от 2004-та насам, ще загубиш много от падане стойността на перспективно- наследени имоти.
Но е възможно да ги наследиш (да са живи и здрави хората ти) чак след много години на друг връх - и тогава гордо ще влезеш в някой форум да обясниш колко си грамотен и как си спечелил от инвестиции в имоти
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от JoanКато не си инвестирал в имоти, как може да пишеш дали ще гълташ вода или няма? Няма начин нито за едното. Все едно да не беше купил акции на БФБ и сега да кажеш, че не си глътнал вода.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от JoanПървоначално изпратено от NegramotenСигурно е глътнал, за мен важното е, че като го четях си направих някой вярни за мен изводи и в крайна сметка не глътнах, както и с имотите няма да глътна.
Joan, прави ми впечатление, че откакто имотите са по пързалката и ти почна едни свободни съчинения да правиш, още малко и теб ще те изкарат баснописка...
Като изобщо не си купил имот, как може да гълташ или да не гълташ вода тогава? Просто при теб такава опция е изключена по простата причина, че изобщо не си инвестирал.
За бройката- още като почна д апишеш за имоти, написа, че чакаш два по линия на жена ти и два по твоя линия (родители и баби) + 1 за живеене - това си писал навремето. Линк няма да търся, защото търсачката на инвестора не става за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от AfterDarkПонеже през целия си живот не си живял под наем е много лесно да не ги разглеждаш като инвестиция ...
8)
Понеже пак почнахте с личните нападки, то приемете че живея в кашон и имам едни 5 000 лева който инвестирам. Така ще ви е по-лесно да проумеете нещата които ви пиша.
Като не си инвестирал в имоти, как може да пишеш дали ще гълташ вода или няма? Няма начин нито за едното. Все едно да не беше купил акции на БФБ и сега да кажеш, че не си глътнал вода.
Коментар
Коментар