Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Collapse
X
-
Официално: България отговаря на всички условия за приемане на еврото от 1 януари 2026 Конвергентният доклад на Европейската комисия за готовността на България да приеме единната европейската валута е положителен.
"Днес Европейската комисия стигна до извода, че България е готова да приеме еврото от 1 януари 2026 г. - ключов етап, който ще направи страната 21-та държава членка на еврозоната", се казва в оценката към конвергентния доклад на ЕК и Европейската централна банка, изготвен по искане на българското правителство и БНБ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Догодина пак сме тук, ще кажеш какво лошо е дошло с еврото. Аз знам какво ще е лошото, същото като Шенген - НИЩО.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
дано да са само тези
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Негативи от еврото има, но те са само за комунетата. Губят още един лост за изнудване на българите, не могат да се заиграват с курса и борда, спира източването на банките и т.н.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм и очаквал да споменат негативите в доклада
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
A помните ли национализацията на DEXIA - преди нея акциите й струваха отначало над хиляда евра парчето, после 500 и накрая 1-2 евро. https://www.investor.bg/a/334-evropa...o-si-podelenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И един мармот завива шоколада в станиол ...
Това дали хората са бедни или богати не зависи от това дали имаме лев или евро, а от това дали са предприемчиви или мързеливи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Така и ние ще забогатеем - ще стане дългът от 50 млрд. евро на 300 млрд., да речем. Ще има тук там някой път построен, чували с банкноти изнесени на ръка от банките и щастливи форумци, дето стискат пет евро в ръката.
Това дали хората са бедни или богати не зависи от това дали имаме лев или евро, а от това дали са предприемчиви или мързеливи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Дълга на Гърция беше 100млрд. След като я спасиха стана 300млрд.
Пита се в задачата спасиха ли я? А кого спасиха?
Няма да ви изнасям БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ. От 2000г се интересувам пряко от Гърция имам от 7 години и повече имоти там спрямо БГ кочината. Че и в БГ са вече 2-3 пъти по високи цените !?!?!?!?
Бая се замислям да си продам къщата за 1млн докато има безумци и да си бия камшика
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Дълга на Гърция беше 100млрд. След като я спасиха стана 300млрд.
Няма да ви изнасям БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ. От 2000г се интересувам пряко от Гърция имам от 7 години и повече имоти там спрямо БГ кочината. Че и в БГ са вече 2-3 пъти по високи цените !?!?!?!?
Бая се замислям да си продам къщата за 1млн докато има безумци и да си бия камшика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Да кажеш колко е пенсията в Гърция? да кажеш, от коя година Гърция е в Европа? Колко милиарда е получила от Европа досега срещу скъсаната драхма? А колко милиарди им опростиха ? Дали не са пъти над брутния им продукт?
Най-мижавата икономика сме в Европа, с най-намаляващото население, най-мизерната демография и "материал" (по думи на най-дълго управлявалия през мутренския преход Боко) и ти си мислиш, че ако не се скачим с Европа няма сами да се довършим? Да точно това са излезли малоумноците да манифестират под ръководството на театрала копейкин - искат сами да се довършат. Даже акъл нямат, да разберат, какво правят
Бая се замислям да си продам къщата за 1млн докато има безумци и да си бия камшикаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар