If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Пак ти казвам - внимавай!
Повечето работодатели инсталират софтуери за следене на работниците!
В края на месеца да не се окаже, че по картата ти няма ни левове, още по-малко пък евра!
Загрижен съм, пази се, не бъди безотговорен...
Глупости не ми се слушат, ако имаш нещо друго по темата казвай.
Проучването е фалшифицирано и освен това не е репрезентативно. Ако беше репрезентативно, нямаше да твърди, че хората с висше образование са 45% от населението, което е почти 200% грешка. Според ИИ такава огромна грешка се получава, когато изследването не е представително (не е репрезентативно). Когато една извадка не е представителна, грешката в нея може да достигне до 20 или дори до 30%.
Много по-качествено е проучването на Алфа Рисърч, според което привържениците и противниците на еврото са приблизително еднакъв процент.
Надали повече от 20 процента подкрепят еврото и то с корпоративен вот.
В края на месеца да не се окаже, че по картата ти няма ни левове, още по-малко пък евра!
ха ха. Кой ще му работи ве? талибаните. Оди питай меркел талибаните колко и какво работят. Може и младите моми да питаш
Що?
щото Вергил и други като него тъй били искали! Как да не!
Вече сме си дали гласа - още навремето като сме избрали да вървим към ЕС с всичките му плюсове и минуси! Остава само да се приложи решението.
Ако ти навремето си гласувал за комунистите и затова сега драпаш против еврото - много ти здраве!
Total bullshit. И другите 6 държави в ЕС,които не са в Еврозоната са подписали договор със същите условия пък не са в Еврозоната.
Както ти казах, много си спрял !! Вчера го постнах "Алфа рисърча" Ще го повторя за заспалите.
Ами да разрешат тогава референдум, щом повечето българи одобряват еврото.
Що?
щото Вергил и други като него тъй били искали! Как да не!
Вече сме си дали гласа - още навремето като сме избрали да вървим към ЕС с всичките му плюсове и минуси! Остава само да се приложи решението.
Ако ти навремето си гласувал за комунистите и затова сега драпаш против еврото - много ти здраве!
Хванал си грешния влак!
56% от гражданите и 66% от бизнесаса на мнение, че страната ни трябва да продължи процеса на интеграция, така както е заложено в договора ни за присъединяване. Силно положителни остават нагласите на бизнеса (66%:34%)...
Неоне, твоят шеф ако те разбере, че вместо да бачкаш само качваш някакви чаршафи у форумо - да не светнеш като неонова крушка в края на месеца?!
по поръчка на нушиту срещу 360к лв !?!?!?!? Безумна сума за безумни резултати.
Оти не искат управниците референдум. Нъл по всички проувания калмука/раята иска евро
Както ти казах - Много си спрял !! Вчера го постнах "Алфа рисърча" Ще го повторя за заспалите.
Ето поредната чудовищна манипулация на режима "Желязков" и неговите пропагандни рупори.
Социологическата агенция на властта и кръга "Капитал" - "Алфа рисърч", е обявила, че 56% от българите били "за" приема ни в еврозоната. Това сочели данни от проучване на въпросната агенция.
Въпросното проучване е по поръчка на - забележете!...финансовото министерство. Теменужка Петкова плаща на социолозите, за да лъжат, че народът не си иска лева, а копнее за еврото!
И колко им плаща? Показвам документ - финансовото министерство е броило на "Алфа рисърч" фамозните 316 660 лв. за въпросната анкетка! Тези пари, разбира се, не са излезли от джоба на леля Нушка, а от джоба на данъкоплатеца.
316 000 лв. за едно проучване?! Работил съм в много медии, поръчвал съм много проучвания за изборни нагласи, знам, че тарифата върви от 5000 до максимум 20 000 лв.
Тия типове срама нямат. Това е рушвет, трябва да ги разследват за търговия с влияние.
Аз не мога да си представя по-откровена перверзия, по-перфидна измама.
Държавата се разплаща с нашите пари, за да ни манипулира! И по този начин се демонстрира, съвсем в духа на Гьобелс, че българското общество е консолидирано около правителството...
Добре де, ако наистина мнозинството желае еврото, защо режимът се страхува да насрочи референдум? Ако "Алфа рисърч" са прави, значи няма проблем за леля Нушка - тя ще спечели референдума и всичко ще е ок. Така и легитимността на приема ни в еврозоната ще е значително по-плътна.
Да де, ама властта знае, че лъже. Знае и че ние знаем.
Припомням коя е шефката на "Алфа" Боряна Димитрова - онази одиозна дама, която наскоро се изказа по адрес на "Възраждане" и други националистически партии - "проруски отломки"!
Толкова за нейната обективност. "Алфа рисърч" е битивито на социологията.
Ще искаме ЦИК да отнеме лиценза на тези манипулатори и да ги лиши от правото да мерят "екзит-полове" по време на изборни кампании.
Не знам колко трябва да са отчаяни, за да ни пробутват такъв кьорфишек..., но наистина са много отчаяни. И много глупави. Това само ожесточава мислещите хора. Ще го разберат по трудния начин на 28 юни.
62% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ПРИЕМЕМ ЕВРОТО ПРЕЗ 2026 г.
Проучването е фалшифицирано и освен това не е репрезентативно. Ако беше репрезентативно, нямаше да твърди, че хората с висше образование са 45% от населението, което е почти 200% грешка. Според ИИ такава огромна грешка се получава, когато изследването не е представително (не е репрезентативно). Когато една извадка не е представителна, грешката в нея може да достигне до 20 или дори до 30%.
Много по-качествено е проучването на Алфа Рисърч, според което привържениците и противниците на еврото са приблизително еднакъв процент.
56% от гражданите и 66% от бизнесаса на мнение, че страната ни трябва да продължи процеса на интеграция, така както е заложено в договора ни за присъединяване. Силно положителни остават нагласите на бизнеса (66%:34%)...
Неоне, твоят шеф ако те разбере, че вместо да бачкаш само качваш някакви чаршафи у форумо - да не светнеш като неонова крушка в края на месеца?!
Ами да разрешат тогава референдум, щом повечето българи одобряват еврото.
По твоите думи комунягите от 9 септември 44та от 1989та с години са водили преговори да влезнат в НАТО и са успели да минат всички тежки процедури и сита и 2004 са успели да влезнат в НАТО.
Говоря за династичност, това са пет поколения, които идват през 1944 г. и няма и да си отидат и в следващите пет. После може да дойде някой главорез и да им спре интернета.
Управлява генеалогичното потекло на една прослойка, дошла с кървав преврат и чужда външна помощ на 09.09.1944 г. Както и да ги наречеш, това е една династичност в републикански одежди и приказки за демокрация. Това търпи ЕС и това поддържа, защото смяната на династии става винаги по кървав начин. За добро или за зло - това е положението.
По твоите думи комунягите от 9 септември 44та от 1989та с години са водили преговори да влезнат в НАТО и са успели да минат всички тежки процедури и сита и 2004 са успели да влезнат в НАТО.
БГ е в НАТО от 29 март 2004 т.е. отпреди 31 години и ти ми твърдиш че в страна член на НАТО управляват комуняги?!?!??! Ако хипотезата ти е вярна, то НАТО са едни смотаняци и некадърници....
Бабо Мецо,
2025 - 2004 = 21, а не на 31 години!
Жегата ли те тресна или като мине 3 следобед превключваш на твърдо гориво?
БГ е в НАТО от 29 март 2004 т.е. отпреди 31 години и ти ми твърдиш че в страна член на НАТО управляват комуняги?!?!??! Ако хипотезата ти е вярна, то НАТО са едни смотаняци и некадърници....
Управлява генеалогичното потекло на една прослойка, дошла с кървав преврат и чужда външна помощ на 09.09.1944 г. Както и да ги наречеш, това е една династичност в републикански одежди и приказки за демокрация. Това търпи ЕС и това поддържа, защото смяната на династии става винаги по кървав начин. За добро или за зло - това е положението.
Коментар