Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корона вируса , мярка за спиране на идващата икономическа криза
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Забрави извънземните - малките сиви и рептилиите.
https://www.marica.bg/tema-v-razviti...zemen-proizhod
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Забрави извънземните - малките сиви и рептилиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеКато пуснах темата споделих че вируса е изкуствено създаден.
Сега всичко клони натам.
Това е поръчано от илюминати и масони и е създадено в някоя лаборатория.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Абсолютни глупости!!! Китайската чума е по вероятно да е китайско творение, което затрива икономиката на Европа и Сащ заради скиването на вируса в началото и както и не реалните данни за заболелите и починали те. Китайците сега искат да изкупуват евтини европейски и американски фирми
Китай сега помага на Италия и Европа.
Може би и те имат някаква вина че изпуснаха вируса да се разпространи толкова.
Но не е създаден от тях.
Той е пуснат в Китай на претъпкано място за да се разпространи бързо.
Пуснат е в началото на зимата за да може да не умре от топлото време. След пускането му идва нашата нова година а след това китайската нова година. Тогава хората пътуват много и вируса бързо се разпрострнява.
Затова е пуснат две седмици преди нова година.
Вижте графиката на златото. Златото започва да скача "безпричинно" от средата на декември.
Явно тези дето са го пуснали за знаели.Last edited by mauricio84; 27.03.2020, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Ше обърка тоа сересем - виде ли го как лекинко пробутва евентуално затваряне на храма. Вади оптиката и го стреляй, че аз с тия треперещи ръце има да го дупчим на сто места...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сигурен ли си, че не се объркал темата?
Наздраве!И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachevУфффффф, почти наваксах. Останаха ми няколко страници, но стигнах до едно мнение на Грую (за сметките) и до още едно на ТНМ за приличния изказ и отново се чувствам провокирам към сценична изява.
Първо, че и най-вече да не стане някаква грешка или недоразумение, аз искам дебело да подчертая, че съм от пиянките на Кръчмата, но последната ме е командировала тук, да следя изкъсо положението и да докладвам за важни аспекти на проблема със заразата. Има и други командировани. В някакъв бъдещ момент може да се наложи да се съберем и решим за нейното затваряне. Грее ме мисълта, че актът по временното и затваряне ще се случи приятелски, усмихнато, с шеги и подбиви, добронамерена ирония и надежда за скорошни срещи на хубаво питие и добра музика!
По отношение на сметките!
Аз съм повече по литературата, математиката не ми е баш силна и по тази причина ще се обърна към темата за помощ и съдействие!
Кратко упражнение по формална логика и начална аритметика.
Описание на изходната база, предварителни условия и допускания.
Намираме се в едно неназовано, модерно общество, където здравеопазването е общинско дело.
Наблюдаваме развитието на заразата (ковида) заразата в два съседни града.
Всеки от градовете е с по 10000 души население.
Еднаква география.
Еднаква етническа, полова и възрастова структура на населението.
Сходна икономическа структура и аналогични обществено и културно ниво.
Може да се окаже, че до това състояние на описаните изходни данни, почти нищо не съм си измислил. Примерно в големи площи на Белгия, Нидерландия, особено Германия, където има гъсто населени региони, не може да разбереш къде свършва едно населено място и започва друго. Ако не внимаваш, може да пропуснеш табелата за начало на града, понякога дори и къщите не оредяват, че поне формално да регистрираш преминаване през „граница“.
Конкретно развитие.
- Град № 1. Общинският съвет решава, че се отлага за бъдеще ремонтът на центъра, обявава бързо извънредно положение и насочва целия обществен ресурс в профилактика и битка с епидемията. Закупени са 100 к. Теста и цялото население се подлага на тестване динамично и многократно. Тестването има задължителен характер Наета е съответната лаборатория. Цялата местна болница е преструктурирана за превенция и лекуване на заразата.
След три месеца, ИП е отменено, и официално се изнасят обобщени резултати:- Вирусът е диагностициран в 7000 човека, което представлява общ брой заразени.
- 4500 от общо 7000 заразени са проявили никакви, до слаби симптоми и са се лекували стационарно у дома.
- 1500 от общо 7000 заразени са проявили средни симптоми и са се лекували стационарно у дома, под наблюдение на лекар.
- 1000 от общо 7000 заразени са развили тежки, до много тежки симптоми и се е наложило различен период на хоспитализиране
- Вътре в последните 1000 бр., т.е. Включени с а в тях има един 245 човека, които са починали.
- Град № 2. Общинският съвет решава, че НЕ се отлага за бъдеще ремонтът на центъра, в началния момент НЕ обявава извънредно положение и насочва частично обществен ресурс в битка с епидемията. На тестване се подлагат само лица, при които има съмнение, че са били в контакт със заразени или са развили ясни симптоми. Част от местната болница е отделена за лекуване на заразата.
След четири месеца, ИП е отменено, и официално се изнасят обобщени резултати:- Вирусът е диагностициран в 2000 човека, което представлява общ брой заразени.
- 800 от общо 2000 заразени са проявили слаби да средни симптоми и са се лекували стационарно у дома.
- 1200 от общо 2000 заразени са развили тежки, до много тежки симптоми и се е наложило различен период на хоспитализиране
Вътре в последните 1200 бр., т.е. Включени с а в тях има един 245 човека, които са починали.
Задачата е следната:
Изчислете процентите на заразяване и смъртност.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
На преден план излиза не „откритото“, а „затвореното“ общество. Суверенитетът става висша и абсолютна ценност.
http://glasove.com/categories/koment...d-e-neizbezhen
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Абсолютни глупости!!! Китайската чума е по вероятно да е китайско творение, което затрива икономиката на Европа и Сащ заради скиването на вируса в началото и както и не реалните данни за заболелите и починали те. Китайците сега искат да изкупуват евтини европейски и американски фирми
https://www.businessinsider.com/mill...ansfer-2019-10
Я се запитайте кой има най-голяма материална изгода от това. И защо милениълс наричат вируса boomer remover и се кефят да го разпространяват.
https://www.logikalthreads.com/produ...remover-hoodie
Last edited by Money; 25.03.2020, 17:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Той е създаден за да спре кризата но после нещата са изпуснати от контрол.
Идеята е била да се срине китайската икономика и американците да изкупят китайските фирми.
То това пак може да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТемата „ Корона вируса , мярка за спиране на идващата икономическа криза”
ми звучи като „Бензинът като противопожарна алтернатива”.
Идеята е била да се срине китайската икономика и американците да изкупят китайските фирми.
То това пак може да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Навсякъде картинката е една и съща,американците също очакват голяма криза.
Говоря за рептилите и ев....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеСега американците ще започнат да изкупуват европейски компании. Това според вас не е ли заговор на рептилите.
Коментар
Коментар