Сега американците ще започнат да изкупуват европейски компании. Това според вас не е ли заговор на рептилите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корона вируса , мярка за спиране на идващата икономическа криза
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеКак до сега никой не спомена, че това е конспирация на рептилите ильоменати, които с вируса предизвикват криза за да се спасят от още по-голяма криза.
Даже и за демона Сорос съм писал.
Това е тяхна работа.
Коментар
-
За съжаление се стигна до тук. Вчера, СЗО обяви коронавирусът за пандемия, а икономиката, че изпада в нива на рецесия.
https://www.bbc.com/news/world-51839944
Коментар
-
Как до сега никой не спомена, че това е конспирация на рептилите ильоменати, които с вируса предизвикват криза за да се спасят от още по-голяма криза.
Вирусът ще изтрепе старците, децата са страничен ефект, но деца се правят.
Избиването на старците ще подобри демографията и ще увеличи печалбите на рептилите ильоменати, печалбите на които зависят от това повече хора да са в работоспособна възраст и да им работят в корпорациите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1Ха! Мартениците в София тази година са няколко пъти по-скъпи, отколкото миналата и отколкото сме свикнали последните 30-40 години. Това ми казва, че наистина ги правят в Китай.
- - - - - - -
Съответно мисля да донеса мартеница на любимата ми, боядисвайки ташаците си в бяло и червено с червило.
И ето така се разпръсква КОРОНАВИРУСА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И каква е далаверата? Ще унищожим 1/2 от света и ние ще властваме над НИЩОТО !?!?
А дали ще успеят ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИ каква е далаверата? Ще унищожим 1/2 от света и ние ще властваме над НИЩОТО !?!?
Коментар
-
И каква е далаверата? Ще унищожим 1/2 от света и ние ще властваме над НИЩОТО !?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Математическото очакване може да се прилага в тото или лотария но не при валутна търговия. Това няма нищо общо с темата.
Според мен САЩ и Сорос в момента са на голяма далавера от вируса.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Мъни - дали положителното математическо очакване на Матеев може да го отиграе вируса .
Според мен САЩ и Сорос в момента са на голяма далавера от вируса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
А ти, подозирам, мислиш за цената на панелките и как скоро ще се дават срещу бисквити
Коментар
-
[QUOTE=analog;n3543921]
"Alexander Emric Jones is an American radio show host and far-right conspiracy theorist.
"
Francis Anthony Boyle - is a professor of international law at the University of Illinois
Коментар
Коментар