If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Xeggex, a popular cryptocurrency exchange, has been experiencing issues after users reported sudden loss of logins and disappearing asset balances. Many
Според мене Биткойна трябва да стигне 130к, преди да влезе в дълбока корекция, така че аз ще заложа на това мое убеждение и тия дни ще натоваря каруцата. Ако сбъркам, печалбата няма да я прибирам след 3 месеца, а след 3 години. Мога да си го позволя.
Последните 24 часа са многозначителни за пазарите, но е твърде вероятно мнозина да не схванат какво точно се случва, съответно да не си направят необходимите изводи. Биткойн и NASDAQ имат ясна корелативна връзка, която е особено видна след одобряването на щатските ETF преди година. На pre market NASDAQ беше с 2.5% в червено, а биткойн стигна до 7% надолу през последните 24 часа, като основната причина за тази разлика е търговията 24/7 при биткойн, което обективно изключва корелативната връзка между NASDAQ и биткойн да е на 100%, но тя е много видима, когато в работен ден борсите са отворени. Но към момента, когато пиша този коментар биткойн е вече на 100к долара, в зелената зона е за последните 24 часа, а NASDAQ е все още в червено от 1%. След отварянето на пазарите в САЩ покупките на IBIT - борсовия ETF на Блекрок - са просто колосални, съответно днес свободни капитали по-скоро се насочиха към биткойн, а не към технологичните компании, чиито акции все още са в червено. В преден коментар написах, че имам усещането, че с класическия 4г. цикъл при биткойн е приключено, съответно няма да видим дълбоки корекции от по 70-75%, като това мнение е продиктувано от появата на щатските ETF за биткойн. Днес вече нямам подобно усещане, а съм абсолютно сигурен в това. А който се опита да се направи на остроумен и многознаещ, съответно през есента на 2025г. започне да продава с надеждата през 2026г. да купи на ниски цени след дълбока корекция ...... му предстои да пие една много, ама много студена вода. Даже ледена.....
Не е толкова сложно колкото мислиш - просто на пазара в америка като отвори му беше ясно, че мита = инфлация. Уикенда продадоха паникьорите и на тези които им излезнаха стоповете. И златото удари ATH, при такива политики капитала бяга на сигурно, ако се задълбочи търговската война ще помпа още злато и биткойн.
Иначе всеки цикъл ги има тези приказки 100к, 1 милион и т.н. и всеки цикъл крашва.
Последните 24 часа са многозначителни за пазарите, но е твърде вероятно мнозина да не схванат какво точно се случва, съответно да не си направят необходимите изводи. Биткойн и NASDAQ имат ясна корелативна връзка, която е особено видна след одобряването на щатските ETF преди година. На pre market NASDAQ беше с 2.5% в червено, а биткойн стигна до 7% надолу през последните 24 часа, като основната причина за тази разлика е търговията 24/7 при биткойн, което обективно изключва корелативната връзка между NASDAQ и биткойн да е на 100%, но тя е много видима, когато в работен ден борсите са отворени. Но към момента, когато пиша този коментар биткойн е вече на 100к долара, в зелената зона е за последните 24 часа, а NASDAQ е все още в червено от 1%. След отварянето на пазарите в САЩ покупките на IBIT - борсовия ETF на Блекрок - са просто колосални, съответно днес свободни капитали по-скоро се насочиха към биткойн, а не към технологичните компании, чиито акции все още са в червено. В преден коментар написах, че имам усещането, че с класическия 4г. цикъл при биткойн е приключено, съответно няма да видим дълбоки корекции от по 70-75%, като това мнение е продиктувано от появата на щатските ETF за биткойн. Днес вече нямам подобно усещане, а съм абсолютно сигурен в това. А който се опита да се направи на остроумен и многознаещ, съответно през есента на 2025г. започне да продава с надеждата през 2026г. да купи на ниски цени след дълбока корекция ...... му предстои да пие една много, ама много студена вода. Даже ледена.....
Умно момче си, жалко че ще си загубиш парите и не само ти.
Действително 4 годишният цикъл ще се счупи и без туй вече всички са наясно с него.
Ще се счупи не защото няма да коригира като преди, а просто ще се скапе хаш рейта и поради други причини биткой няма вече никока да направи нов ръх след тази година а щафетата ще бъде подета от Етера. Бичия пазар при акциите е стар от 2009 г. Как мислиш кво ше стане скрипто ако влеземе сериозен мечи пазар 5-10 години. Виж Насдак от 2000 до 2009.
Някой интересни коментари за покупки из темата декеври 2018 и понеже става въпрос за отношението риск печалба. Как мислите какво ще отношението риск печалба примерно на Хемилио покупката от днес. Ако се поразрови човек в темата баш по върховете и дъната на Биткойн ще намери интересни неща.
Ето и коментарите:
,,09.12.2018, 15:41 Първоначално изпратено от al4enРазгледай мнение
Друго си е да се набуташ в пирамида [IMG]file:///C:/Users/Dell/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]) хаха обикновенно като гръмне балона пътят е само един. Риск-- печалба 1 към 40. Ха Ха Ми той балона гърме многократно, във времето, ще гръмне наистина когато големи кешират. Писах вече.
09.12.2018, 13:20 Първоначално изпратено от SoHoРазгледай мнение
Точно казано! Фалшива търговия диктувана от малко на брой участници с големи позиции в цялата схема. Единственият шанс да се избегне зануляване остава да вкарат Уолстрийт но регулаторите няма да го допуснат без да имат контрол! Тоест за мен отиваме поне до нивата от 2016-та а след това ако вкарат под някаква форма Уолстрийт може и да има нова вълна на горе но до тогава повечето койни ще изчезнат.
Все пак мисля че дългосрочно ще има стойност в някои от оцелелите проекти и аз бих имал интерес да се включа с позиция но след като се изчисти пазара от всички схеми [IMG]file:///C:/Users/Dell/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
Коментар