IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
    Ти и аз, плебеите, по никакъв начин не може да влияем чрез гласа си във формирането на политиката и управлението на ЕС.
    Следователно не сме граждани.
    Можем - пращаме евроскептични депутати и те разтурят ЕС-то.

Само дето няма да стане, щото им харесват големите заплати - справка Джамбазки и другите от партиите на Лю Пен, Фараж и пр.

Да не говорим, че доста трудно се влияе и на националните парламенти. Ама не съм чул някой да иска да си разтуря държавата за това. Справка доверието в нашия парламент сигурно е под 10%.

Въпреки че аз съм за силно местно самоуправление, щото много по-лесно се влияе на общинския съветник, отколкото на някой политик в парламента.

Коментар

• днес има ли стълпотворения из Лондон
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Пешо, ти си дървен философ бе бате от всичко разбираш, все твоята теза е вярна, все другите са тъпи. Спри се малко капацитете по всичко.
        Според мен Англия прави грешка и скоро ще я усетят още по осезаемо. Вече не са с първокласен рейтинг, ако прогонят ниско платените работници стават без плодове и зеленчуци, автоконцерните обмислят напускане и все едни такива хубави ги чакат.
        Но за Пешо това е нищо, лошото ЕС трябва да се маха и всички да се прегърнат с Русия само и единствено.
        ЕС трябва да се промени и смятам, че това е на дневен ред.
        Абе Пешо що се с нов ник, дразниш много модитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
          Англичаните не са чули за тебе и изобщо не се интересуват от теб и мнението ти.Ако те яд че не те искат ами прави са си хората.Я си представи че в квартала в който си роден и израсъл дойдат хиляди навлеци ти ще ги приемеш ли?И как ще реагираш.Аз пък си мисля че всичкото емигрант требе се изрита и кой от къде е
          Ти мислиш че имам малко навлеци от Африка и Индокитай там ли бе Пешо?Аз за разлика от теб съм живял там.Само се чудя защо искат да изритат белите навлеци а не тия с бурките.Ако излезеш малко от село по света ще видиш колко е различен от това което си мислиш.Н о както е казал Шекспир:Аз мога да се затворя в орехова черупка и да се мисля за крал на безкрайното пространство.
          Last edited by travelboy; 27.06.2016, 22:17.

Коментар

• Зелето е по важно

Не гледам много телевизия, но явно е грешка. Един чичко по телевизора каза че ЕС има директива от 29 000 думи за зелето. Който не ги е чел няма право да дава акъл, като мойта дето наесен ме кара да купувам само "Кьосе". Англичаните като не четат затуй Шотландците ще ги напуснат я.

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
              Не съм много сигурен дали средния англичанин е много добре.Иначе няма откъде да дойде тая злоба към EU имигрантите и странна търпимост към разни пакита и бурки.Според мен тая нация се изражда.
              Англичаните не са чули за тебе и изобщо не се интересуват от теб и мнението ти.Ако те яд че не те искат ами прави са си хората.Я си представи че в квартала в който си роден и израсъл дойдат хиляди навлеци ти ще ги приемеш ли?И как ще реагираш.Аз пък си мисля че всичкото емигрант требе се изрита и кой от къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                Не плачете за англичаните и за това как те са сгрешили и колко лоши времена ги чакат. Англичаните винаги са били по хитри от всички и винаги на първо място за тях е била Англия не смешната Европа на жабари, сиртакита, спанета и други. За тях не може да има спор кой е по велик: те или германия, а франсетата са ги изоставили още при Дюнкерк на волята Божия! Така, че да не плачем за тях, а за нашия хал.... И без този шут Камерън дето са направи на глух за офшорките си ще се оправят и ще са 1000 пъти по добре от нас.
                Не съм много сигурен дали средния англичанин е много добре.Иначе няма откъде да дойде тая злоба към EU имигрантите и странна търпимост към разни пакита и бурки.Според мен тая нация се изражда.

Коментар

• "единността е еманация на фалша и всичко е едно чудовищно фалшименто".

Коментар

• ....

Не плачете за англичаните и за това как те са сгрешили и колко лоши времена ги чакат. Англичаните винаги са били по хитри от всички и винаги на първо място за тях е била Англия не смешната Европа на жабари, сиртакита, спанета и други. За тях не може да има спор кой е по велик: те или германия, а франсетата са ги изоставили още при Дюнкерк на волята Божия! Така, че да не плачем за тях, а за нашия хал.... И без този шут Камерън дето са направи на глух за офшорките си ще се оправят и ще са 1000 пъти по добре от нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                      Не си в час младеж за това в червеното. Ама това хората с квадратни мозъци трудно го разбират и гледам даже доста "умни", млади и красиви споделят разсъжденията ти.
                      Евала, че се случи Брексита, та да имаме поне теоретичен шанс ние европейците някога да станем граждани. Сега не сме.
                      .....
                      По същество:
                      Гражданите формират държавата. Суверенната държава.
                      Как?
                      Гражданите гласуват...
                      формира се парламент....
                      следва управление на държавата по волята на техния глас...
                      Синтезирано: Държавата това е волята на гражданите.
                      Точно обратно на "гениалните" ти твърдения /манипулации/ всички в ЕС сега сме поданици, а не граждани. Просто сме плебс в класическия му вид.
                      Ние, поданиците на ЕС не си избираме кой и как да ни управлява!!!Управниците ни ги назначават. Европейския парламент дето са ни дали правото да избираме състава му, е даже без възможност за законодателна инициатива.
                      Всичко се спуска отгоре от лобисти на ТНК, ТНБ и т.н. .....
                      Законодателството на ЕС е над националните законодателства...
                      ЕС е уродлива империя в която болшинството от провициите нямат думата.
                      Ти и аз, плебеите, по никакъв начин не може да влияем чрез гласа си във формирането на политиката и управлението на ЕС.
                      Държавата е..Обществен Договор.Точка.Ти си никой, който да дава ново Определение на това какво е Държава!Тази Империя, която се опита да си извоюва "Свободата"-тя просто ще се разпадне!Тя отдавна не е Империя , а някакво Минало, което сме учили в учебниците по история!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                        Е, той не може веднага да се отметне. А и новия референдум най-вероятно ще го насрочи друг премиер.
                        Аз мисля,че такъв вид референдуми нямат нищо общо с демокрацията.Ще дам пример:Ако утре направим референдум дали да обесим всички наши политици пред народното събрание какъв ли ще е резултата.Или да вдигнем пенсията на 1000 лв. при преобладаващо мнозинство на пенсионерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          ...Така под звуците на фанфарите хората около мен се превръщат от граждани в поданици. Това ме плаши. Изчезне ли и ЕС и НАТО тогава ще се върнем към предвоенното състояние на баланс на силите в рамките на Европа. Но има доста илюзии по въпроса. ....
                          Не си в час младеж за това в червеното. Ама това хората с квадратни мозъци трудно го разбират и гледам даже доста "умни", млади и красиви споделят разсъжденията ти.
                          Евала, че се случи Брексита, та да имаме поне теоретичен шанс ние европейците някога да станем граждани. Сега не сме.
                          .....
                          По същество:
                          Гражданите формират държавата. Суверенната държава.
                          Как?
                          Гражданите гласуват...
                          формира се парламент....
                          следва управление на държавата по волята на техния глас...
                          Синтезирано: Държавата това е волята на гражданите.
                          Точно обратно на "гениалните" ти твърдения /манипулации/ всички в ЕС сега сме поданици, а не граждани. Просто сме плебс в класическия му вид.
                          Ние, поданиците на ЕС не си избираме кой и как да ни управлява!!!Управниците ни ги назначават. Европейския парламент дето са ни дали правото да избираме състава му, е даже без възможност за законодателна инициатива.
                          Всичко се спуска отгоре от лобисти на ТНК, ТНБ и т.н. .....
                          Законодателството на ЕС е над националните законодателства...
                          ЕС е уродлива империя в която болшинството от провициите нямат думата.
                          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Ма тебе кой те пита?Я си налягай парцалите и си гледай Родината не се меси там където не е твоя работа.Акъл на англичаните ще даваш ....
                            А тебе Кой те пита Лайнар?не давам на никого акъл и не искам от Диванета като теб Акъл!Просто обяснявам, че Алтернативата на Дейвид Камерън е един Турчин , който е толкова Англичанин, колкото сме аз и ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                              Чакай сега. Винаги е по-лесно да посочиш плашилото ЕС и да обвиниш него за всичките си проблеми. Само, че въпросът е кого ще набедят за виновен британските политици след 1 или 2 години, когато се окаже, че икономиката извън ЕС не се развива по-добре, отколкото докато е била в ЕС.
                              Е ти как разбра че икономиката ще е по злез след 2 годин извъм ЕС?Много врачка тука много гадетел.Я да ми познаеш дали ша доживея 60 години и ша са разведе ли Джулия Робъртс

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Мезете на тия снимки най големия тъпак и боклук е Буш

Коментар

Working...
                                X